Şimdi Ara

acemi arkadasa yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben oyuna yeni basladım eeger uygun gorurseniz bir kac sorum olucak_?

soru 1:oyun baslarken oyun karakter resimlerini seyretmeden oyuna baslıyamıyormuyuz?

soru 2:bilgisayarımda performance alabilmek için deepfreze kullanıyorum.oyunda save dosyasını oyun bittikden sonra nerden alabilirim_?

soru 3:save dosyalarımı game live icine kaydetme ozelligi varmı?veya baska bir sekilde nasıl kaydederim_?

yardımcı olan butun arkadaslarıma tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangencer -- 18 Mart 2009; 21:33:57 >

• Cevap 1 : Resimleri seyretmek zorunlu
  • hallettim butun sorunları.bide bisi sorcam ben bu michelle le illa yatmak zorundamıyım ya.kız yakamı birakmiyor:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasangencer

hallettim butun sorunları.bide bisi sorcam ben bu michelle le illa yatmak zorundamıyım ya.kız yakamı birakmiyor:D

Yatmak mı

Ben şahsen yatmadım
  • hayır yatmak zorunda değilsin.yukarı solda enter tuşuna basarsan yatarsın backspace ye basarsan yatmassın
  • hatun herseferindede teklif ediyor ama
  • arkadaslar özür dilerim, ben hiçbir patch yokken kurmuştum daha önce sonra kaldırmıştım. şimdi yine kurmak istiyorum ama patchlerin hepsini teker teker kurmak zorundamıyız yoksa en son patch ı kurmak yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 20 Mart 2009; 22:49:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsini kurmanı öneririm. en fazla 5 dakikanı alır
  • millet yatmak için uğraşıo bu ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion28

millet yatmak için uğraşıo bu ......

• quote:

Orjinalden alıntı: hasangencer

hallettim butun sorunları.bide bisi sorcam ben bu michelle le illa yatmak zorundamıyım ya.kız yakamı birakmiyor:D

ben zorladım ama vermiyo
  • DİKKAT! arkadaşlar ban yiyceksiniz yavas birazz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.