Şimdi Ara

ACEMİ BİRLİĞİ AMASYA 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. ÇIKANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
5
Favori
93.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün; 13:21:36 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı Sil PM
    Acemi Birliği: 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

Usta Birliği: 39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 49 UNCU P.A. 1 İNCİ P.TB. KH. VE KH.DES.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA

Ben bir saattir nette araştırıyorum. . .Eğitim bakımından rahat ve sıkıntısz bir yer olarak hep yazılar buldum fakat mesela eskiden içeride sinema,playstation ve internet kafe filan varmış şu an da yokmuş ama . . .Ayrıca çok fazla hasta olan varmış ve su sıkıntısı varmış çoğu zaman. . .Ama genel anlamda rahat ve sıkıntısz diyorlar. . .Eğitimlerde kasma yokmuş. . .
  • Sevk Bitiş 07/11/2014
    Celp Dönemi KASIM 2014
    Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği K.T.K.A.K.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. MUH.DES.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA
    Kuvvet KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf PIYADE
    Sevk Başlangıç 03/11/2014

Beyler kasım 6 sına uçak bileti aldım amasya merzifon havalimanına
    doğrumu yapmışım
    Birde bundan sonra ne yapacam tekrar askerlik şubesinemi gidicem?
  • @IhtiyarDelikanli

Kısa dönem er oldugumuz için e devletten alacağımız silüs yeterli diye biliyorum. . .Oradan da PTT yol parası alınacak başka bir işlem yok. . .(Yine de bilen biri de cevaplarsa sevinirim)
  • amasya yolcusu kalmasın :D usta birliği girne olan yokmu başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elondel

amasya yolcusu kalmasın :D usta birliği girne olan yokmu başka?
    ben varım ben :)
    amasya / girne
  • bende varım arkadaşlar:=)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merzifon havaalanı baya uzak geldi bana. Kaç dk- saat de gidilir bilen var mı? yoksa otobus bıletı alacagım 6 sına
  • E-devletten sevk işlemlerini yaptım.
    Katılacağı tarih : 05.11.2014
  • Amasya ile ilgili konuları bir sayfada toplasak daha iyi olmaz mı? bir buraya bir oraya bak aynı muhabbetler farklı yerlede yapılmasa daha iyi olur gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifhsr

Amasya ile ilgili konuları bir sayfada toplasak daha iyi olmaz mı? bir buraya bir oraya bak aynı muhabbetler farklı yerlede yapılmasa daha iyi olur gibi?
    Evet öyle olması daha mantıklı.
    Ayrıca bu konu başlığında AMASYA ibaresi de geçmiyor. Göremeyenler olur. Konuyu açan arkadaş başlığı editlerse iyi olur.
  • 39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 50 NCİ MKNZ.P.A. 1 İNCİ MKNZ.P.TB. MUH.DES.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA
  • Arkadaşlar kusura bakmayın atlamışım. Gerekli değişikliği yaptım :) Mesai sonu daha detaylı konuşmak üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn0888

Eğitim Birliği: 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Esas Birliği: KTBK K.LIĞI TOP.A.2 NCİ TOP.TB. 3 ÜNCÜ 203/25 MM.LİK ÇEK.OB.BT. / GİRNE / GİRNE

Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Esas BirliğiKTBK K.LIĞI TOP.A.2 NCİ TOP.TB. 1 İNCİ 203/25 MM.LİK ÇEK.OB.BT. / GİRNE / GİRNE

Sen 3 üncü ben 1 inci, ne fark varsa artık

İstanbul dan Amasya' ya gidecek arkadaşlar uçak mı kullanıyorlar yoksa otobüs mü? Hangisi daha faydalı olur acaba, bilgisi olan paylaşırsa çok güzel olur.

Uçak tek tarife thy ile 16:10 da kalkıyor 17:40 ta iniyor, teslim olana kadar saat kaç olur acaba?

• berkaysezer B kullanıcısına yanıt
    Eyw Kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSikomAR

quote:

Esas Birliği: KTBK K.LIĞI TOP.A.2 NCİ TOP.TB. 3 ÜNCÜ 203/25 MM.LİK ÇEK.OB.BT. / GİRNE / GİRNE

Esas BirliğiKTBK K.LIĞI TOP.A.2 NCİ TOP.TB. 1 İNCİ 203/25 MM.LİK ÇEK.OB.BT. / GİRNE / GİRNE

İstanbul dan Amasya' ya gidecek arkadaşlar uçak mı kullanıyorlar yoksa otobüs mü? Hangisi daha faydalı olur acaba, bilgisi olan paylaşırsa çok güzel olur.

Uçak tek tarife thy ile 16:10 da kalkıyor 17:40 ta iniyor, teslim olana kadar saat kaç olur acaba?

Taburlar farklı sadece. 3. Tabur, 1. Tabur ...
    Bende İstanbul'dan gideceğim. 5 Kasım için uçak uygun değil. 4 Kasım gece otobüs ile gitmeyi düşünüyorum.

• 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    55 İNCİ MKNZ.P.TUG. K.YRD.LIĞI 2 NCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ MERKEZ / KIRKLARELİ

Aralık grubu 53 gün daha film/dizi/oyun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PSikomAR

quote:

Taburlar farklı sadece. 3. Tabur, 1. Tabur ...
    Bende İstanbul'dan gideceğim. 5 Kasım için uçak uygun değil. 4 Kasım gece otobüs ile gitmeyi düşünüyorum.

pegasusun ayın 4 ve 5 inde uçuş yok. thy kalkış 16:... varış 17:... o yuzden olmaz. onurair amasya ya yok.

bende ayın 4 unde otobuse için bilet alacağım.

• 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 49 UNCU P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / GÜZELYURT / GÜZELYURT

aynı yere cıkan varmı ve bu güzelyurt la ilgili bilgisi olan varmı
    ayrıca hizmet bölügü ne yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ksezer

15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 49 UNCU P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / GÜZELYURT / GÜZELYURT

aynı yere cıkan varmı ve bu güzelyurt la ilgili bilgisi olan varmı
    ayrıca hizmet bölügü ne yapar

EGT. MERKEZI : 15 INCI P.EGT.TUG. 12 NCI P.EGT.A./AMASYA MERKEZ
    USTA BİRLİĞİ : 39. MKNZ.P.TÜM. 49. P.A. 4. P.TB. KH. VE KH. DES. BL. / GÜZELYURT / GÜZELYURT

Dostum Kasımda gidiyorum ben, aynı yerdeyiz sanırım. Kantin falan olabilir ama emin değilim.

Bu arada arkadaşlar hepimiz yazıyoruz iyi güzel de bi irtibatlaşıp gitmeden bi liste yapalım gider gitmez birbirimizi bulalım orada, ne dersiniz?
  • evet dostum aynı yerdeyiz yalnız cok pahalı yermiş sevinsekmi uzulsekmi bilemedim.. suyu içilmiyomus 1 pat şişse suda 2-3 liraymıs ama sigara 4 karton 10 15 liraya alıyomusun dolmus vs pahalıymıs ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.