Şimdi Ara

acemi şöföre yardım- çok teknik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2005 model garantili arabamda çok daha basit sorunları halledene kadar göbeğim çatladı benim. araba su eksiltiyor onu bile bulamadılar hala.

quote:

Orjinalden alıntı: set

Size önerim öncelikle güvenilir bi servis bulmaktır. Herhangi bir servis değil, güvenilir kaliteli bir servis. Servisden servise farkediyor, bazı servisler bu konuda hakikaten çok zayıflar, yöneticileri çok vurdum duymaz, çalışanları kalitesiz,bilgisiz servisler var....
  • bence beyin o kadar önemli değil. önemli olan arabanın elektronik enjeksiyonlu olması. yoksa beyni olan karbüratörlü arabalar da var ama ben bi faydasını göremedim. daha da kötüsü motor yıkanırsa araba yolda kalabiliyor (başıma geldi).

ama karbüratörden kurtulmak gerçekten harika bişey. bunu senelerce karbüratörlü araba kullanmış biri olarak söylüyorum. karbüratörsüz hayat harika...

quote:

Orjinalden alıntı: a.stell

Tecniq bence yanılış düşünüyorsun arkadaşım. Elektronik kontrol üniteli(beyin) bir motor sistemi ile klasik çalışan bir motor sistemini inceleyip kıyasladığında farkları ve üstünlüklerini göreceksin.Bence tek dezavantajları onarım maliyetlerinin yüksek olması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

onu bulunca bana da haber ver.
    2005 model garantili arabamda çok daha basit sorunları halledene kadar göbeğim çatladı benim. araba su eksiltiyor onu bile bulamadılar hala.

quote:

Orjinalden alıntı: set

Size önerim öncelikle güvenilir bi servis bulmaktır. Herhangi bir servis değil, güvenilir kaliteli bir servis. Servisden servise farkediyor, bazı servisler bu konuda hakikaten çok zayıflar, yöneticileri çok vurdum duymaz, çalışanları kalitesiz,bilgisiz servisler var....

Doğru söylüyosun doğru düzgün bi servis bulmak zor ama imkansız değil...
    Zaten garanti biter bitmez servislere hiç uğramayacağım, sanayideki yıllardır tanıdığım kendi ustam yeter bana... Yeni araç alınca adama uğramaz olduk, çok ayıp oldu, garanti olayı biter bitmez yanındayım...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.