Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wad uzantısı wii shopta bulunan virtual consol oyunlarıymıs nasıl yükleniyor onu bulamadım daha ayrıca gamecube oyunlarınıda wiide açamadık gitti
  • Dealextreme'den çakma Wii Motionplus aldım, kargoya verildi 10 gün içerisinde gelir, buraya da yorum yazarım
  • wii fit aldım ama bir sorunla karşılaştım wii fiti senkronize ettikden sonra "To Start Please Step Off Me and Press A"diye bir uyarı verdi boardun üstüne çıkıp a ya basınca hiç bişey değişmedi bu sorun neden kaynaklanabilir daha önce bu durumla karşılaşan oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuztemmuz

wii fit aldım ama bir sorunla karşılaştım wii fiti senkronize ettikden sonra "To Start Please Step Off Me and Press A"diye bir uyarı verdi boardun üstüne çıkıp a ya basınca hiç bişey değişmedi bu sorun neden kaynaklanabilir daha önce bu durumla karşılaşan oldumu ?

önce üzerine çıkmıyorsunuz . boardun arkasında küçük bir düğme gibi bişi var. ona basıyorsunuz. mavi ışık yanıp sönüyor. ekranda test tamamlandı şimdi çıkabilirsiniz yazısı çıkacak, ingilizcesini tam hatırlamıyorum ama "now step on me" gibi birşey olacak o çıkınca üzerine çıkıp boardun a ya basıyorsunuz

edit: yanlış yazmışım, düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaVinci -- 2 Ağustos 2011; 23:32:47 >
  • benim de shoptonet ten aldığım lego batman geldi. şimdi çoluk çocuk oynuyoruz.
  • evet zaten onları yaptıkdan sonra üzerine çıkıp a ya basıyorum ama öyle kalıyor bir sonraki adıma geçmiyor
  • ben yanlış anlattım sanırım. önce iniyorsunuz a ya basıyorsunuz, hazırım diyor, step ON me diyor o zaman çıkıyorsunuz, sizi algılıyor ve ölçüme başlıyor. Üzerine çıkmaya izin verdikten sonra çıkıyorsanız ve tepki vermiyorsa, bilemeyeceğim. normalde o adımdan sonra tamam algıladım diyor ve ölçüyor
  • arkadaşlar yumoş için lego batman ortaklığında son arkadaşımızda işini halletmiştir. bu saatden sonra artık isteyen cdye hemen ulaşabilir. bu sıralar internete pek sık giremiyorum ve wiiyide açacak vakit bulamıyorum herkese iyi eğlenceler.
  • 250gb lık wbfs oyunu elde ettim yalnız online nasıl oynarım? sizleri ekleyip oynamak için ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaVinci

quote:

wii fit aldım ama bir sorunla karşılaştım wii fiti senkronize ettikden sonra "To Start Please Step Off Me and Press A"diye bir uyarı verdi boardun üstüne çıkıp a ya basınca hiç bişey değişmedi bu sorun neden kaynaklanabilir daha önce bu durumla karşılaşan oldumu ?

önce üzerine çıkmıyorsunuz . boardun arkasında küçük bir düğme gibi bişi var. ona basıyorsunuz. mavi ışık yanıp sönüyor. ekranda test tamamlandı şimdi çıkabilirsiniz yazısı çıkacak, ingilizcesini tam hatırlamıyorum ama "now step on me" gibi birşey olacak o çıkınca üzerine çıkıp boardun a ya basıyorsunuz

aynen sizin dediğiniz gibi yaptım ama birsonraki aşamaya geçmedi sorunun ne olduğunu çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa1849

Wii de mii chanel var gir oraya 2tane mii yap biri sen ol 2. Sini istedigin kisiye ver oyunlar da soruyor ya hangi mii yi secicen diye orda oynayacak mii yi secerek oynarsin biraz karmasik oldu kusura bakma

Eyvallah bu iyi oldu. Haybeye misafir oynayıp duruyorduk.

quote:

quote:

quote:

aynen sizin dediğiniz gibi yaptım ama birsonraki aşamaya geçmedi sorunun ne olduğunu çözemedim

Orası biraz garip yapılmış,senkronu ve açmayı yaptıysanız. Önce A ile adımları geçerken bir yerde ayak resmi çıkıyor fakat üzerinde kırmızı renkte (/) işareti var çıkmıyorsun. yaklaşık 15sn sonra ayak direkt yuvarlak içinde çıkıyor, burda sanki aynı resimmiş gibi olduğundan karışıyor.

@DaVinci klavuzda fit kanalı eklediğinizde cdsiz çalışacaktır diyor ancak oyun oynamak istediğimde tekrar cd istiyor.

Diğer oyunlarda da kanala ekleyip cdsiz oynabiliyormuyuzki ,diğer türlü cdler çabuk yıpranır gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opt

@DaVinci klavuzda fit kanalı eklediğinizde cdsiz çalışacaktır diyor ancak oyun oynamak istediğimde tekrar cd istiyor.

Diğer oyunlarda da kanala ekleyip cdsiz oynabiliyormuyuzki ,diğer türlü cdler çabuk yıpranır gibi.

channel ekleyince sadece body test yapılıyor. o bölüm sanırım cd'yi takmadan hemen günlük ölçümlerinizi yapıp çıkmak için. böylece içindeki cd'yi tak çıkar yapmadan ölçümleri yapabiliyorsunuz. Ancak oyun kısmına geçince veriler CD'den okunduğundan istiyor. Bu CD'lerin bozulma durumu benim de kafamı bulandırıyor. Bi sürü para verip alıyoruz ama sonuçta ne kadar dayanacak. hele fit, resort gibi oyunlar bitir ve unut oyunlar değil. Bunları yedeklemenin bir yolu olsa çok iyi olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opt

channel ekleyince sadece body test yapılıyor. o bölüm sanırım cd'yi takmadan hemen günlük ölçümlerinizi yapıp çıkmak için. böylece içindeki cd'yi tak çıkar yapmadan ölçümleri yapabiliyorsunuz. Ancak oyun kısmına geçince veriler CD'den okunduğundan istiyor. Bu CD'lerin bozulma durumu benim de kafamı bulandırıyor. Bi sürü para verip alıyoruz ama sonuçta ne kadar dayanacak. hele fit, resort gibi oyunlar bitir ve unut oyunlar değil. Bunları yedeklemenin bir yolu olsa çok iyi olurdu.

yumoşlama

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Dealextreme'den çakma Wii Motionplus aldım, kargoya verildi 10 gün içerisinde gelir, buraya da yorum yazarım

Aynen, ben de aldım, çin gümrüğünden geçmiş, 2-3 güne gelir sanırım
  • Ben buyincoins ten zapper almıştım 20 temmuz da. Henüz gelmedi. Gelenlere kaç günde geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub0

Ben buyincoins ten zapper almıştım 20 temmuz da. Henüz gelmedi. Gelenlere kaç günde geliyor?

15-20 günü buluyor hocam.
  • arkadaşlar hard diske oyun atınca bilgisayara takınca içi açılabiliyor mu hard diskin .. çünkü ben flash diske oyun attım ve bilgisayara taktım bilgisayarda: içini açmak için biçimlendirin yazıyodu .. :D hard disk te böyle bi sıkıntı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

arkadaşlar hard diske oyun atınca bilgisayara takınca içi açılabiliyor mu hard diskin .. çünkü ben flash diske oyun attım ve bilgisayara taktım bilgisayarda: içini açmak için biçimlendirin yazıyodu .. :D hard disk te böyle bi sıkıntı var mı ?

hocam diski wbfs şeklinde formatlandırınca zaten o hdd bundan böyle sadece wii için kullanılacak bir hdd oluyor.Wbfs formatı bilgisayarlarda desteklenmez,sadece Wii oyunlarını oynamak için.Ama sen aynı harddiski hem wii hem bilgisayar için kullanacaksan bölüm bölüm yapman lazımdı.Yani diyelim 500 gb hdd var.Bunun 250 gb kısmını wbfs yaparsın diğer kısmı normal kalır.Böylece rahatlıkla her iki platformda kullanabilirsin.Ama tabi bunları nasıl yaparım diyorasan orasını bilmiyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ronarda

quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

arkadaşlar hard diske oyun atınca bilgisayara takınca içi açılabiliyor mu hard diskin .. çünkü ben flash diske oyun attım ve bilgisayara taktım bilgisayarda: içini açmak için biçimlendirin yazıyodu .. :D hard disk te böyle bi sıkıntı var mı ?

hocam diski wbfs şeklinde formatlandırınca zaten o hdd bundan böyle sadece wii için kullanılacak bir hdd oluyor.Wbfs formatı bilgisayarlarda desteklenmez,sadece Wii oyunlarını oynamak için.Ama sen aynı harddiski hem wii hem bilgisayar için kullanacaksan bölüm bölüm yapman lazımdı.Yani diyelim 500 gb hdd var.Bunun 250 gb kısmını wbfs yaparsın diğer kısmı normal kalır.Böylece rahatlıkla her iki platformda kullanabilirsin.Ama tabi bunları nasıl yaparım diyorasan orasını bilmiyorum :D

teşekkürler kardeşim :D bunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim . :D :D
    teşekkürler saygılar .. :D

• Nintendo Wii alacağım yakın zamanda. Uyumlu HDD listesine baktım, bir çoğu artık piyasada kalmamış. Herhangi bir USB 3.0 çıkışlı harici HDD'yi Wii'ler sorunsuz okur mu?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.