Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sokrat68

Arkadaşlar, oyunları iso yerine wbfs depolamanın bir mahsuru var mı? neden birçok yerde iso paylaşılıyor anlamadım zaten wbfs çok daha az yer kaplıyorken. Bende şu an 135 civarında oyun var ve iso olarak duruyor. wbfs olarak extract ederek saklamayı düşünüyorum.

bunu bende düşündüm yav madem en sorunsuz format, en az alan yiyen format wbfs, neden wbfs değilde iso uploadı yapıyorlar hayret ya.
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 30 Temmuz 2011; 2:17:23 >
  • yazıları tek tek okuyacam ama yinede sorayım istedim.

yumuşatma işlemini yaptım sonunda.
    1)1tb harici seagate 3.5 hddyi 2 parçaya ayırsam ve 500gb'lık kısmını wbfs yapsam. wii ile pc de kullansam sorun olur mu?
    2)oyunları demonoid.me den wbfs diye download etmekte sıkıntı var mı? .iso'ya nazaran daha az yer kaplıyor
    3)oyunları kayıt etmek için 64-128mb almak gereklimi yoksa hdd'ye veya sd karta kaydetme imkanımız var mı?
    4)yumuşatma yaptıktan sonra kutudan çıkan wii sports cs'sini kullanabilirmiyim versiyonu 4.3e yaptım sonra yumuşattım.
    5)yumuşatmadan sonra online oyun(mari kart vs..) ve operadan(tarayıcıyı nerden indirip kurabilirim) gezinti gibi şeyler mümkün mü?
    6)PS2 kolum var onun için çevirici ve 2.remote, direksiyon, motion plus, gamecube kolu tek kalemde kargosuz ve hızlı hangi siteden almalıyım.(garanti sanal karta tl aktarıp ödemesini yapabilir miyim? , kargo ücretsiz mi hepsinde? )
    7)gamecube oyunlarınıda wii oyunları gibi wbfs yapıp oynamak mümkün müdür?(street hoops oynamak istiyorum)

• 6)paypal gerekiyormuş oda bende yok :( kredi kartıyla .miniinthebox.com alınıyormuş indirim almak için couponrefund.com dan ne yapmak gerekiyor?

8)resimlere bakabiliyoruz peki film veya müzik mümkün mü?

9) .WAD uzantısı neyin nesi peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcald -- 30 Temmuz 2011; 12:44:07 >
  • Benimde bir sorum var nornalde oyunlari wbfs indiririm bitane iso inmis onuda wbfs leri yaptigimiz gibi wii backup manager le ta biliyormuyuz veya convert gerekirmi anlatirsaniz sevinirim
  • Arkadaşlar acemi acemisi olarak , 2 kişiye ayrı ayrı profil atayamıyormuyduk. Guest - player yazıyor ne isim değişiyor ne birşey, ki böyle olunca da istatistik ya da puan falan kaydetmiyor sanırım.
  • Wii de mii chanel var gir oraya 2tane mii yap biri sen ol 2. Sini istedigin kisiye ver oyunlar da soruyor ya hangi mii yi secicen diye orda oynayacak mii yi secerek oynarsin biraz karmasik oldu kusura bakma
  • darkcald @

1.bilgisayarın harddiskinde diskin içindeki bir klasörü wbfs yapıp oyunları içine atabiliyoruz mantıken sorun çıkmaması lazım. ben flash diskimi komple wbfs yapıp oynadığım için kesin birşey diyemiyorum.
    2.wbfs veya iso, wii ikisinide çalıştırıyor. tercih meselesi.
    3.wiiyi yumuşattıktan sonra zaten sd kart wiide kalması zorunlu oluyor yoksa oyunları açmıyor makine. bu yüzden oyun kaydetme sorunuda kalmıyor. wii bir yere kadar kayıt dosyalarını tutar, ama çok çok fazla kayıt dosyası tutarsa sd karta yüklemek isteyecektir.
    4.hayır kullanamazsın güncelleme ister, güncelleme yapıncada yumoş uçar. o oyunuda diğerleri gibi indirip oynayacaksın.
    5.evet mümkün.
    6.valla biz buyincoins.com dan alıyoruz bu tür aparatları 2 haftada geliyor çok kişi aldı geldi bir araştır derim. kargosuz vs bir bilgim yok.
    7.bence bir farkı yoktur.

cevaplayamadığım bir iki soru oldu o konularda bilgili olmadığım için onuda benden daha iyi bilgisi bulunan arkadaşlar cevaplayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Temmuz 2011; 16:04:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

darkcald @

1.bilgisayarın harddiskinde diskin içindeki bir klasörü wbfs yapıp oyunları içine atabiliyoruz mantıken sorun çıkmaması lazım. ben flash diskimi komple wbfs yapıp oynadığım için kesin birşey diyemiyorum.
    2.wbfs veya iso, wii ikisinide çalıştırıyor. tercih meselesi.
    3.wiiyi yumuşattıktan sonra zaten sd kart wiide kalması zorunlu oluyor yoksa oyunları açmıyor makine. bu yüzden oyun kaydetme sorunuda kalmıyor. wii bir yere kadar kayıt dosyalarını tutar, ama çok çok fazla kayıt dosyası tutarsa sd karta yüklemek isteyecektir.
    4.hayır kullanamazsın güncelleme ister, güncelleme yapıncada yumoş uçar. o oyunuda diğerleri gibi indirip oynayacaksın.
    5.evet mümkün.
    6.valla biz buyincoins.com dan alıyoruz bu tür aparatları 2 haftada geliyor çok kişi aldı geldi bir araştır derim. kargosuz vs bir bilgim yok.
    7.bence bir farkı yoktur.

cevaplayamadığım bir iki soru oldu o konularda bilgili olmadığım için onuda benden daha iyi bilgisi bulunan arkadaşlar cevaplayacaktır.

cevaplar için çok tşkler

paypal olmadığı için miniinthebox.com almak mecburiyetindeyim. ps2 çeviri alacam yanında klasik kontrola veya gamecube kontrolune ihtiyac duyulur mu yanında?

8gb flasha WBFS Manager 2.5 kullanarak oyunları atınca pc görmüyor ve wbfs olarak pcde yedekliyemiyorum :(

WiiBackupManager0.3.5-beta1 nasıl kullanılır videoyu izledim pek birşey anlamadım

yumuşatıcıyı bozmadan nasıl nete bağlanabilirim ? wii kartı online oynamak istiyorum
    operayı filan kurup sörf yapabilir miyim?

film izleme nasıl oluyor?

şarj alatine gerek var mı pilleri elimizde bulunan sarj aletiyle şarj etmemizde sakınca var mı?

m+ 10$ değer mi ? olmazsa olmaz mı?? yerine 2. bir remote almak daha iyi olmaz mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcald -- 30 Temmuz 2011; 22:51:11 >

• wii sports+resort oyunun açınca ana menuye atiyor beni ayrıca dolphin ile pcde açıncada siyah ekranda kalıyor indirdiğim iso damı sorun vardır acaba?
  • 4.3e zaten en son versiyon değilmi. bu versiyondayken yumusatinca update yapmadan tum oyunları açması lazım. çünki zaten update li. ben orjinal mario kart oyununu hiç sorun yaşamadan oynadım.
  • .wad dosyası nedir zeldayı indirince karşılaştım

mario kart kodu nasıl öğrenilir ve online oyun nasıl oynanır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

.wad dosyası nedir zeldayı indirince karşılaştım

mario kart kodu nasıl öğrenilir ve online oyun nasıl oynanır?

mario kart kodu oyuna girince kendi kullanıcının üzerinde yazan 12 haneli kod. aynısını online-friend bölümüne girince de görebilirsin. friend registration bölümünden arkadaşının numarasını kaydettikten sonra karşıdakinin de senin kodunu girmesi lazım. bir önceki sayfada ben dahil 3-4 arkadaş friend kodlarını paylaşmıştı. sert mod işlemli bir wiim olduğundan wad konusunda diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır

• wifi açmaya çalışırken "wiiconnect24 and wii shop channel service is not currently being offered " diye mesaj veriyor ne yapmalıyım derken ülke seçimini turkey yerine UK olması gerektiğini öğrendim

bağlandım forumdan ***runo84*** nicki ark ekledim "0951 8353 6490 3930" kendiside beni eklerse 500 puan alacaz galiba :) opera ile gezinti nasıl olacak acaba

gamecube oyunlarını nasıl oynayabiliriz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcald -- 31 Temmuz 2011; 14:51:20 >
  • selam arkadaşlar wii sports resort'lu wii'yi dün satın aldım. yumoş için bir çok farklı bilgi mevcut hangisine güveneceğimi bilemedim. 4.3'ü yumuşatmış birileri bana en açıklayıcı rehberi pm'leyebilir mi? bir de sorum var. yumoştan sonra orjinal cd'ler çalışmıyor mu acaba?
  • gamecube oyunlarını nasıl oynuyoruz? iso mu atıyoruz??

mario kart numaramız nerde yazıyor??
  • sağol zaris teşekkürler .. peki bu programı kullanmak için bi resimli anlatım falan var mı ?*
  • WiiBackupManager ın türkçe desteği var zaten. bulamazsan msnden gönderirim ho cam sana.

m+ mı yoksa 2.remote mi almak daha doğru olur???
    .wad uzantılı oyunları çalıştırabilen var mı aynı şekilde gamecube oyunlarınıda?
  • @zaris ben de yumoş için istemiştim zaten legoyu :)
  • Bende arkadaslarim icin siyah orjinal m+inside alicam biraz butceyi zorluycak ama çakma mallara guvenemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.