Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freakme
    arkadaşlar bu paketteki remote motion plus'lı mıdır sizce? kusura bakmayın cevap alamadığım için tekrar soruyorum. teknosa'da 399 tl gözüküyor ama internet mağazasında kalmamış. umarım bulabilirim.

Büyük ihtimalle motion plus'lıdır, kumandanın üzerine bakmak lazım. Resimde tam belli olmuyor ama bahsettiğim yazı var galiba.

Bende dayanamadım linkteki ürünü sipariş verdim.

• Bndeki kumanda bundan birtane dha alicam ancak 80 tl burda ayip ya
  • quote:

arkadaşlar bu paketteki remote motion plus'lı mıdır sizce? kusura bakmayın cevap alamadığım için tekrar soruyorum. teknosa'da 399 tl gözüküyor ama internet mağazasında kalmamış. umarım bulabilirim.

evet motion plus ama bulamazsın artık tükendi bir ara istanbulda cevahirde vardı çok sayıda ama hepsi bitti yeni bir partide bir süre belkide bu fiyata hiç gelmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

quote:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125082537&CS_Category=_NINTENDO_KONSOL806&CS_Catalog=_OYUN___HOBI

Büyük ihtimalle motion plus'lıdır, kumandanın üzerine bakmak lazım. Resimde tam belli olmuyor ama bahsettiğim yazı var galiba.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250848668689&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Umarım orijinal diye almamışsındır. Hong Kong'dan geldiği için %99 dealextreme, buyincoins tarzı yan sanayi ürün satan birisi yollayacak. Boşuna da 7 dolar kargo parası vermiş oldun. Dedidiğim sitelerde kargo bedava çünkü...

• adam sağolsun yapacak ben de hard diske oyun attıracam :D
  • Hocam elbetteki orjinal diye almadım ama orjinale benzediği için 5$ daha fazla verdim

Değilse motion plus inside olarak linkteki üründe var

Unutmadan geçen haftada şu ürünleri sipariş vermiştim

Bunda gol yedim, yukarda link verdiğim ürünün ilanı bu kargoya verildikten sonra listelendi

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM
    quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

quote:

Umarım orijinal diye almamışsındır. Hong Kong'dan geldiği için %99 dealextreme, buyincoins tarzı yan sanayi ürün satan birisi yollayacak. Boşuna da 7 dolar kargo parası vermiş oldun. Dedidiğim sitelerde kargo bedava çünkü...

• Beyler ben shopto.net'den orjinal remote plus almayı planlıyorum.Ancak ürün açıklaması kısmında 'Region : UK Version' yazıyor.Region bilgiğim kadarıyla bölge,yer demek.Ve öyle düşündüğümüzde 'Bölge : İngiltere' şeklinde birşey ortaya çıkıyor.Bu ne demektir ? Sakın sadece İngiltere'de satıldığını söylemeyin bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronarda

Beyler ben shopto.net'den orjinal remote plus almayı planlıyorum.Ancak ürün açıklaması kısmında 'Region : UK Version' yazıyor.Region bilgiğim kadarıyla bölge,yer demek.Ve öyle düşündüğümüzde 'Bölge : İngiltere' şeklinde birşey ortaya çıkıyor.Bu ne demektir ? Sakın sadece İngiltere'de satıldığını söylemeyin bana :D

Ne diyem Mahmut mu diyem?

İngiltere için üretildiğini ima etmişler. Oyunlarda sadece region yani bölge sorunu çıkıyor. Xbox'ın bazı, Wii'nin ise bütün oyunları kendi bölgesi dışında başka bir makinada orj olarak oynayamazsın. PS3'de ise bildiğim kadarıyla bölge sınırlaması yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 28 Temmuz 2011; 1:11:28 >

• quote:

Beyler ben shopto.net'den orjinal remote plus almayı planlıyorum.Ancak ürün açıklaması kısmında 'Region : UK Version' yazıyor.Region bilgiğim kadarıyla bölge,yer demek.Ve öyle düşündüğümüzde 'Bölge : İngiltere' şeklinde birşey ortaya çıkıyor.Bu ne demektir ? Sakın sadece İngiltere'de satıldığını söylemeyin bana :D

çıkış ülkesi olması gerek onun. gönderildiği ülke değil
  • düzeltme yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcald -- 28 Temmuz 2011; 10:21:44 >
  • @darkcald

Başlığın kapanmasını ve ceza almayı istemiyorsan mesajını sil...
  • Evet mesajini sil arkadasim ya sen ceza yiceksin ya konu kapanacak !
  • quote:

quote:

İngiltere için üretildiğini ima etmişler. Oyunlarda sadece region yani bölge sorunu çıkıyor. Xbox'ın bazı, Wii'nin ise bütün oyunları kendi bölgesi dışında başka bir makinada orj olarak oynayamazsın. PS3'de ise bildiğim kadarıyla bölge sınırlaması yok...

ne yani ben şimdi sipariş versem bu kumandayla oyun oynarmıyım oynayaz mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronarda -- 28 Temmuz 2011; 12:39:25 >

• arkadaşlar merhaba

lego batman ortaklığında son arkadaşa kargo bugün yollandı. bu arkadaştan sonra sonra sıra bitiyor isteyen çok kısa sürede orjinal lego batman oyununu elde edebilir yumuşatma çalışmaları için ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

arkadaşlar merhaba

lego batman ortaklığında son arkadaşa kargo bugün yollandı. bu arkadaştan sonra sonra sıra bitiyor isteyen çok kısa sürede orjinal lego batman oyununu elde edebilir yumuşatma çalışmaları için ;)

Dostum ben bi tanıdık vasıtasıyla oyunu bedavaya temin ettim.Şuan elimde duruyor.Sorum yumuşaklık için değil oyununun kendi oynanışıyla ilgili bir sorum var :D Şimdi ben batman veya diğer adamla ilerliyorum daha oyunun başlarında.Bir yere geldim yüksekte biryer bide kıyafet falan var batman için galiba.Ama yanında birisi var koruyor onu.Benimde oraya çıkma imkanım yok. Ve sanırım hani batman'in şu bumerang gibi şeyleri varya onu atıp adamı öldürmek gerekiyor ama nasıl atılcağını çözemedim.Yani bazen atıyorum bazen atılmıyor tamamen şansıma.Bunun taktiği nedir ? Remote'nin arkasındaki B tuşuna falan basıyorum genede olmuyor.Umarım sen biliyorsundur ?

• evet bende bu lego batmani ilk ortaklıktaki arkadaşlara kargolamadan önce 1 gece oynadım. senin söylediğin yerde tam 1,30 saat deli oldum halledemedim. en sonda yapmıştım ama unuttum hay allah ya dur biraz düşüneyim
  • quote:

quote:

quote:

ne yani ben şimdi sipariş versem bu kumandayla oyun oynarmıyım oynayaz mıyım ?

Tabii ki de oynarsın...

• shopto gibi mağazalardan alınan oyunlar bizim wiiler ile uyumlu değil mi? Bunu nerden anlayabiliriz?

Ayrıca bir not düşmek istiyorum, bir kaç yerde gördüm insanlar shopto gibi sitelerdeki "£" ifadesi Euro ile karıştırılmasın euro "€" şeklindedir DİKKAT!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

shopto gibi mağazalardan alınan oyunlar bizim wiiler ile uyumlu değil mi? Bunu nerden anlayabiliriz?

Ayrıca bir not düşmek istiyorum, bir kaç yerde gördüm insanlar shopto gibi sitelerdeki "£" ifadesi Euro ile karıştırılmasın euro "€" şeklindedir DİKKAT!

Shopto İngiltere'de satış yaptığından uyumludur merak etme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

shopto gibi mağazalardan alınan oyunlar bizim wiiler ile uyumlu değil mi? Bunu nerden anlayabiliriz?

Evet hocam sanırım pek cok insan o işareti euro sanıyor ancak İngiltere'nin resmi para birimi pound'dur ve tabi bu bizim için euro olmasından kötüdür :D
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.