Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mario kartın friend sayfasına baktığımda 3-0 önde görünüyorum, sen de beni fena yendi diyorsun, ama ben online oynadığımızı hatırlamıyorum

@zaris

ben de seni ekledim.

@pasa1849

hocam ben de seni ekledim ama şu an sadece dasherim'i görüyorum ekli olarak. friend code'un 3353-5852-0307 değil miydi?
  • Ben seni ekli goruyorm kod dogru birde cod black ops indirdin loading de takiliyor be yapiyim bilen varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

@dasherim

mario kartın friend sayfasına baktığımda 3-0 önde görünüyorum, sen de beni fena yendi diyorsun, ama ben online oynadığımızı hatırlamıyorum

@zaris

ben de seni ekledim.

@pasa1849

hocam ben de seni ekledim ama şu an sadece dasherim'i görüyorum ekli olarak. friend code'un 3353-5852-0307 değil miydi?

2-3 hafta kadar önce oynamıştık. 4000 puanlara düşmüştüm hatta. Sen de 3 yarışın 2'sini kazanmıştın galiba. Excitebots oyununu ne yaptın çalıştırabildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

@dasherim

@zaris

ben de seni ekledim.

@pasa1849

2-3 hafta kadar önce oynamıştık. 4000 puanlara düşmüştüm hatta. Sen de 3 yarışın 2'sini kazanmıştın galiba. Excitebots oyununu ne yaptın çalıştırabildin mi?

Excite bots iniyor benim oynariz

• maalesef ntsc'lerin hiç birini çalıştırmıyor makina. oynayamadım anlayacağın.
  • ben de aleti bugün yumuşattım .. ankarada yapacak olanlar ırmak toyslande gitmesinler.. işi 60 liraya yapıyolar hemde adama sorumca bana 2-3 saat sürer dedi ben de 60 lira verip bi de sd karta para vermek yerine soysal pasajının içinde pandora oyuna gittim orada 60 tl ye 2 gb toshiba sd kart + yumuşatma işlemini yaptı 15 dk sürdü gerçekten çok iyi bi yer adam 1 tane oyun aldım :D adam oyun parası da almadı :D gidecek olanlar ankarada oraya gidebilirler
    www.pandoragame.com
    PS4 Oyun | Tunalı | Çankaya | Ankara |PS4 |Oyun - PandoraGame
    http://www.pandoragame.com/?_Args=_ProductInfo,275,OdesisMc

buyurun bu da linki .. :D saygılar ...

• quote:

maalesef ntsc'lerin hiç birini çalıştırmıyor makina. oynayamadım anlayacağın.

Buradaki oyun kervanına katılsan aslında sorunun kalmayacak ama sen bilirsin.

@pasa1849

Tamam 1-2 güne oynarız...
  • wii play motion oyununu tavsiye ederim. sports resort un devamı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

wii play motion oyununu tavsiye ederim. sports resort un devamı gibi.

Tek kisi eglenceli olmuyor iki kisi cok egleniyoruz arkadaslarla
  • quote:

quote:

@pasa1849

dediğim gibi çipi çıkartıp hdd almam gerekecek o da masraflı olacak benim için. 50-60 dvd de çöpe gidecek.
  • quote:

quote:

quote:

@pasa1849

dediğim gibi çipi çıkartıp hdd almam gerekecek o da masraflı olacak benim için. 50-60 dvd de çöpe gidecek.

Onu çıkartmana gerek yok diye biliyorum. Hdd alman da şart değil. Usb flash diskin varsa onunla da olur...

• selam arkadaşlar;
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-wii-fit-plus-paket-wii-+-siyah-wii-remote-ve-nunchuk-+-siyah-wii-balance-board/productdetails.aspx?I_ID=51233
    bu seti tavsiye eder misiniz? fiyatı ucuzlamış. bir de anlamadığım bir şey var. bu setteki remote, motion plus değil mi? değilse çok saçma değil mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: freakme

selam arkadaşlar;
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-wii-fit-plus-paket-wii-+-siyah-wii-remote-ve-nunchuk-+-siyah-wii-balance-board/productdetails.aspx?I_ID=51233
    bu seti tavsiye eder misiniz? fiyatı ucuzlamış. bir de anlamadığım bir şey var. bu setteki remote, motion plus değil mi? değilse çok saçma değil mi :)

aynı paket teknosada 399 tl ye satıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: otuztemmuz

quote:

Orijinalden alıntı: freakme

selam arkadaşlar;
    www.vatanbilgisayar.com

aynı paket teknosada 399 tl ye satıldı

bununla vatandaki aynı paket mi? eğer öyleyse nasıl bu kadar fiyat farkı oluyor anlamıyorum :)

• Arkadaşlar aranızda Wii platformunda PES 2011 oynayan var mı ? Varsa ve izlenimlerini buraya yazarsa çok sevinirim : oynanış,grafik,kontroller vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronarda

Arkadaşlar aranızda Wii platformunda PES 2011 oynayan var mı ? Varsa ve izlenimlerini buraya yazarsa çok sevinirim : oynanış,grafik,kontroller vs..

daha 2011 deneyemedim. 2010 denedim klasik kontroller ile gayet iyi güzel. 2011ide indirebilirsem oynayıp burdan yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Arkadaşlar aranızda Wii platformunda PES 2011 oynayan var mı ? Varsa ve izlenimlerini buraya yazarsa çok sevinirim : oynanış,grafik,kontroller vs..

daha 2011 deneyemedim. 2010 denedim klasik kontroller ile gayet iyi güzel. 2011ide indirebilirsem oynayıp burdan yazarım.

kardeş ben hard diski haftaya arkadaştan alıcam direk içine ne kadar oyun varsa atacam o zaman sana pm atarım zaten öncelik verdiğim pes 11 --- smackdown 11 -- world cup 2010 ve zelda ... :D
  • quote:

Hocam 1 sayfa önce aynı soru soruldu ve cevap verdim.Oraya bak istersen..
  • Pampalar black ops akalim cok eglenceli 9lvl oldm 10 dk da
  • arkadaşlar acil yardım.. wii mi daha dün yumuşattım ama wii sport resolt cd sini taktım ve update yaptı ve yumuşatma olayı boşar gitti.. çalışmıyor .. bunun var mıdır bi telafisi ? lütfen yardım ..
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.