mario kartın friend sayfasına baktığımda 3-0 önde görünüyorum, sen de beni fena yendi diyorsun, ama ben online oynadığımızı hatırlamıyorum
@zaris
ben de seni ekledim.
@pasa1849
hocam ben de seni ekledim ama şu an sadece dasherim'i görüyorum ekli olarak. friend code'un 3353-5852-0307 değil miydi?
Ben seni ekli goruyorm kod dogru birde cod black ops indirdin loading de takiliyor be yapiyim bilen varmi
quote:
Orijinalden alıntı: Why me???
@dasherim
mario kartın friend sayfasına baktığımda 3-0 önde görünüyorum, sen de beni fena yendi diyorsun, ama ben online oynadığımızı hatırlamıyorum
@zaris
ben de seni ekledim.
@pasa1849
hocam ben de seni ekledim ama şu an sadece dasherim'i görüyorum ekli olarak. friend code'un 3353-5852-0307 değil miydi?
2-3 hafta kadar önce oynamıştık. 4000 puanlara düşmüştüm hatta. Sen de 3 yarışın 2'sini kazanmıştın galiba. Excitebots oyununu ne yaptın çalıştırabildin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
quote:
Orijinalden alıntı: Why me???
@dasherim
@zaris
ben de seni ekledim.
@pasa1849
2-3 hafta kadar önce oynamıştık. 4000 puanlara düşmüştüm hatta. Sen de 3 yarışın 2'sini kazanmıştın galiba. Excitebots oyununu ne yaptın çalıştırabildin mi?
Excite bots iniyor benim oynariz
maalesef ntsc'lerin hiç birini çalıştırmıyor makina. oynayamadım anlayacağın.
ben de aleti bugün yumuşattım .. ankarada yapacak olanlar ırmak toyslande gitmesinler.. işi 60 liraya yapıyolar hemde adama sorumca bana 2-3 saat sürer dedi ben de 60 lira verip bi de sd karta para vermek yerine soysal pasajının içinde pandora oyuna gittim orada 60 tl ye 2 gb toshiba sd kart + yumuşatma işlemini yaptı 15 dk sürdü gerçekten çok iyi bi yer adam 1 tane oyun aldım :D adam oyun parası da almadı :D gidecek olanlar ankarada oraya gidebilirler
www.pandoragame.com
PS4 Oyun | Tunalı | Çankaya | Ankara |PS4 |Oyun - PandoraGame
bununla vatandaki aynı paket mi? eğer öyleyse nasıl bu kadar fiyat farkı oluyor anlamıyorum :)
Arkadaşlar aranızda Wii platformunda PES 2011 oynayan var mı ? Varsa ve izlenimlerini buraya yazarsa çok sevinirim : oynanış,grafik,kontroller vs..
quote:
Orijinalden alıntı: ronarda
Arkadaşlar aranızda Wii platformunda PES 2011 oynayan var mı ? Varsa ve izlenimlerini buraya yazarsa çok sevinirim : oynanış,grafik,kontroller vs..
daha 2011 deneyemedim. 2010 denedim klasik kontroller ile gayet iyi güzel. 2011ide indirebilirsem oynayıp burdan yazarım.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
quote:
daha 2011 deneyemedim. 2010 denedim klasik kontroller ile gayet iyi güzel. 2011ide indirebilirsem oynayıp burdan yazarım.
kardeş ben hard diski haftaya arkadaştan alıcam direk içine ne kadar oyun varsa atacam o zaman sana pm atarım zaten öncelik verdiğim pes 11 --- smackdown 11 -- world cup 2010 ve zelda ... :D
quote:
Hocam 1 sayfa önce aynı soru soruldu ve cevap verdim.Oraya bak istersen..
Pampalar black ops akalim cok eglenceli 9lvl oldm 10 dk da
arkadaşlar acil yardım.. wii mi daha dün yumuşattım ama wii sport resolt cd sini taktım ve update yaptı ve yumuşatma olayı boşar gitti.. çalışmıyor .. bunun var mıdır bi telafisi ? lütfen yardım ..