Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Arkadaşlar shopto.net'ten oyunlar kaç günde geliyor biliyormusunuz
    Pazartesi günü Lego batman sipariş verdim bekliyorum. Ebay'dende 1-2 şey aldım fırsat bulunca linkleri eklerim

ben perşembe günü sipariş vermiştim, pazartesi teslim edildi ;) biraz şanslıydım galiba ama yoğun dönemlere denk gelinmediğinde çok hızlı teslimat yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

güzel insanlar selam. bu pesi wii de mi oynamak mantıklı yoksa pc de devam mı ?

iki kişi zapper la oynanacak oyun var mı ?

en iyi 5 wii oyunu nedir ?

saygılar

Arkadaşım şöyle söyleyeyim.Eğer efsane oyunlar Pes5 ve 6 yı seviyorsan oynanır.Onların devamı gibi.Bendede Full ayarlarda Pc oynatıyor ama ben Wii'dekini oynuyorum...

Aynen. Zaten Wii'nin grafik kalitesi neredeyse PS2 kadar olduğundan PES serisi de PS2 ile aynı şekilde çıkıyor. Oynanabilirlik de diğer konsol sürümlerine göre farklı oluyor...
  • beyler o zaman wii friend kodlar oyun oynamada işe yaramıyorsa sadece oyunlar için özel olan friend kodları verin listeyi o şekilde güncelledim.
  • winning eleven 2002 vardır hatırlar mısınız ? roooobertooo caaarloos diye bağırırdı tabiri caizse.

o oyunu bulabilir miyiz burada oynayabilir miyiz acaba ?
  • Sanmam wii 2006 da cikmisti sanrsam pek mumkun degil
  • Why me ile dasherim i mario kart ta ekledim sizd ekleyin
  • Şanslıymışsınız banada siparişten bir saat sonra kargoya verildi maili geldi ama şu an itibariyle teslim edilen birşey yok

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite
    Arkadaşlar shopto.net'ten oyunlar kaç günde geliyor biliyormusunuz
    Pazartesi günü Lego batman sipariş verdim bekliyorum. Ebay'dende 1-2 şey aldım fırsat bulunca linkleri eklerim

ben perşembe günü sipariş vermiştim, pazartesi teslim edildi ;) biraz şanslıydım galiba ama yoğun dönemlere denk gelinmediğinde çok hızlı teslimat yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa1849

Why me ile dasherim i mario kart ta ekledim sizd ekleyin

Dün gece eklemiştim sizi. Bir ara oynarız artık. Excitebots varsa onda da ekleyin ve friend kodunuzu da yazın...
  • ben yarım saat sonra wiiye geçicem beyler varsa 2-3 kişi kart atak

Excitebots un videosunu izledim oda iyi ama indirmem lazım
  • arkadaşlar mario kart friend kodumu aldım

konuya eklediğim 3 arkadaşı ekledim onlarda beni eklerse görüşüp oyun oynayabiliriz ^^

0175-3128-5314
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadet

şifre tipinden kaynaklanıyormuş sorun. wpa2 aes idi wpa aes yaptım modemden wii de de aynı şifrelemeyi seçince sorun çözüldü. sanırım wpa2 desteklemiyor ya da ben başaramadım.

Benim başka bir sorum olacak. yumuşacık olmış bir wii de normal cdlerin çalıştırılması sıkıntı yaratır mı?

Bendede aynı sorun vardı tek tek denemeye üşenmiştim fazlada anlamıyordum mod adlarından teşekkürler deniyeceğim.
  • bende wpa tki mi ne vardı onla olmuyordu.

wpa aes yapınca çalıştı wlan ayarlarını modemde.

bu akiam bayağı bir mario kart oynadım direksiyonum kargoda olduğu için remoteyi elle tutarak oynadım eh bi yere kadar bence direksiyon önemli.
  • MotionPlus tam olarak nedir daha hassas mı yapiyor ? yeni wii aldım pek bilgim yokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

MotionPlus tam olarak nedir daha hassas mı yapiyor ? yeni wii aldım pek bilgim yokta

Evet daha hassas algılaması ama eski oyunlarda bir işe yaramıyor bildiğim kadarıyla. Motionplus isteyen oyunları da eski kolla direk oynayamıyorsun. Motionplus eklentisi takman gerekiyor ya da direk motionplus içinde olan kolla oynayabiliyorsun...
  • ben de pazartesi wii mi yumuşatcam.. oyun olarak ise smackdown 2011 i düşünüyorum.. gerçekten mükemmel grafikte.. güreşe biraz ilginiz varsa bu fırsatı kaçırmayın derim mario galaksi 1 ve 2 yi ve de mario bros u da alıcam ve de pes 11 ve nba 2k11 oyunlarını alıcam :D saygılar.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

MotionPlus tam olarak nedir daha hassas mı yapiyor ? yeni wii aldım pek bilgim yokta

Evet daha hassas algılaması ama eski oyunlarda bir işe yaramıyor bildiğim kadarıyla. Motionplus isteyen oyunları da eski kolla direk oynayamıyorsun. Motionplus eklentisi takman gerekiyor ya da direk motionplus içinde olan kolla oynayabiliyorsun...

ucuza hangi siteden remote veya motionlu remote alabiliriz?

ayrıca klasik kol için gamecube kolumu yoksa beyaz wii kolumu tavsiye edersiniz?
  • quote:

quote:

quote:

ayrıca klasik kol için gamecube kolumu yoksa beyaz wii kolumu tavsiye edersiniz?

hocam bizim remote ve nunchuck satın alıp kullandığımız site bu konunun anasayfasında mevcut. ordan güvenle alabilirsiniz. özellikle nunchuck ve remote gerçekten işe yarıyor.

• quote:

quote:

quote:

Ucuza ürün alabileceğin 3 Çin sitesi yazayım.

www.dealextreme.com
    www.buyincoins.com
    www.miniinthebox.com

Joypad konusuna gelince. PES oynamak için istiyorsan gamecube kolunu geçeceksin çünkü PES serisinde desteği yok. Çin sitelerinden alınan wii joypadleri de oldukça kalitesiz ne yazık ki. Onun yerine PS2 kolunuz varsa PS2-Wii çevirici aparat alırsan çok daha iyi olur. Linki de şu...

www.miniinthebox.com
    Products Not Found - www.LightInTheBox.com
    http://www.miniinthebox.com/playstation-2-ps2-to-wii-control-pad-adapter_p154369.html

http://www.dealextreme.com/p/playstation-2-ps2-to-wii-controller-adapter-13-5cm-cable-23206

@Zaris
    Joypadleri beğendin mi yoksa dediğim gibi kalitesiz mi çıktı? Bir de üst sayfada yazdığım friend kodlarla beni eklersen sevinirim. Seni hem Wii'den hem de Mario Kart'dan ekledim...

• Arkadaşlar bende bundan böyle bir Wii kullanıcısıyım.Teknosa'dan 399 liraya Wii Sport Resorts Siyah Paket aldım.İçinde Remote Plus - Nunchuck - Sport Resorts Oyunu falan var.Aslnda motion plus eklentisi kumandanın içine entegre olarak geldiği için ve yanında nunchuck olduğu için bence avantajlı bir paket.Şimdi bir soru sormak istiyorum.Bu Wii cihazına İzmir'de veya Ankara'da yumuşatma işlemi yapan,uygun fiyatlı yerler varmıdır ? Bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Zaris dostum sen İzmir'de olduğun için özellikle senden yardım istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ucuza ürün alabileceğin 3 Çin sitesi yazayım.

www.dealextreme.com
    www.buyincoins.com
    www.miniinthebox.com

Joypad konusuna gelince. PES oynamak için istiyorsan gamecube kolunu geçeceksin çünkü PES serisinde desteği yok. Çin sitelerinden alınan wii joypadleri de oldukça kalitesiz ne yazık ki. Onun yerine PS2 kolunuz varsa PS2-Wii çevirici aparat alırsan çok daha iyi olur. Linki de şu...

www.miniinthebox.com
    Products Not Found - www.LightInTheBox.com
    http://www.miniinthebox.com/playstation-2-ps2-to-wii-control-pad-adapter_p154369.html

http://www.dealextreme.com/p/playstation-2-ps2-to-wii-controller-adapter-13-5cm-cable-23206

@Zaris
    Joypadleri beğendin mi yoksa dediğim gibi kalitesiz mi çıktı? Bir de üst sayfada yazdığım friend kodlarla beni eklersen sevinirim. Seni hem Wii'den hem de Mario Kart'dan ekledim...

PS2 to Wii Controller Adapter bu ürünü 5.7 dolara nasıl alabilirim ? garanti sanal kart ile 10tl lik oluştursam sorun çıkmadan alabilirmyim kargoda bedava diyor?

wii beyaz klasik kol almamızı tavsiye edermisiniz?

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.