Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hafta sonu wiiyi açıyorum. wii internete kabloyla mı bağlanıyor, yoksa wifi dahili olarak geliyormuydu? eğer gelmiyorsa usb dongle la ile bu iş olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1985

arkadaşlar bende wii alarak aranıza katıldım daha wiiyi almadan buyincoinsten aksesuarlarımı almıştım zaten onlarda gelince hemen wiiyi aldım şimdi shopto.nete facebook aracılığıyla üye oldum bu siteye birilerini referans filan göstererk buyincoinste olduğu gibi indirim kazanabilir miyim???

üyelikte var mı yok mu bilmiyorum ama alışveriş yaptıkça belli bir indirim oranına sahip oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opt

Arkadaşlar hafta sonu wiiyi açıyorum. wii internete kabloyla mı bağlanıyor, yoksa wifi dahili olarak geliyormuydu? eğer gelmiyorsa usb dongle la ile bu iş olur mu?

hayırlı olsun öncelikle.

wiiyi internete kablo ile veya wireless ile bağlayabilirsiniz normal bilgisayardan wireless ile girdiğiniz gibi.

wifi konusunda bilgim yok inan ben wireless ile direkt bağlandığım için ne araştırıdm nede wifi bilgim var bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır eminim gün içinde sorunu cevaplayacaklardır.
  • wireless ile wifi aynı şey ;)

sonuç olarak kablosuz bağlanabiliyorsunuz.

ek olarak, hiç ihtiyacım olmadığı için bakmamış ve araştırmamıştım ama wiide ethernet portu yokmuş, kablo ile bağlamak isteyenlerin usb-ethernet dongle satın alması gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn991402 -- 20 Temmuz 2011; 10:10:33 >
  • doğrudur ben wifi kelimesi ile hiç işim olmadığı için lugatımda sadece wireless var wifi lafını görünce wifi ne ki la derdim

@ wadet bir pm daha geçiyorum sana şimdi.
  • Eyvallah , yani dahili wifi(wireless) var içinde. ek dongle almaya gerek yok. peki bu net sadece oyun için mi yoksa web sayfası falan açıyor mu?
  • bi soruda ben sorasyım tam emin olayım shopto.net adresinden bu oyunu alınca yumaşatma işlemini kendim yapabilir miyim oyun bu mudur birde yanında pal filan yazmıyo doğru oyunu mu seçmişim ona göre sipariş vericem yardımcı olursanız sevinirim.

bu bağlantıda ki oyunda in stock yazıyor bazılarında on sale bazılarında preorder bunlardan hangisini almak gerek en çabuk hangisi gelir ? in stock stokta anlamında değil mi ve on sale satışta anlamında ikisini de sipariş verebilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan1985 -- 20 Temmuz 2011; 11:09:46 >

• internet explorer gibi browser filan indiriliyor mu bilmiyorum ama kendi kanalları var mesela ben dün ingilteredeki haberleri okumuş bulundum wii üzerinden ama ingilizceydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opt

Eyvallah , yani dahili wifi(wireless) var içinde. ek dongle almaya gerek yok. peki bu net sadece oyun için mi yoksa web sayfası falan açıyor mu?

web sayfası da açabiliyorsunuz ama klavye olmadığı için binbir zahmet, inanın ihtiyacınız olmayacak web sayfası açmaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1985

bi soruda ben sorasyım tam emin olayım shopto.net adresinden bu oyunu alınca yumaşatma işlemini kendim yapabilir miyim oyun bu mudur birde yanında pal filan yazmıyo doğru oyunu mu seçmişim ona göre sipariş vericem yardımcı olursanız sevinirim.

bu bağlantıda ki oyunda in stock yazıyor bazılarında on sale bazılarında preorder bunlardan hangisini almak gerek en çabuk hangisi gelir ? in stock stokta anlamında değil mi ve on sale satışta anlamında ikisini de sipariş verebilir miyiz ?

selam hocam

ben bu sayfadakini satın aldım ve şuan elden ele dolaştırıyoruz, bunu alırsan yumuşatıcı kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 20 Temmuz 2011; 11:59:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wadet

arkadaşlar düne kadar internet bağlantımda sorun yokken şuan bağlanamıyorum sebep ne olabilir. 51330 hata kodu veriyor. bu kod şifre hatasında olurmuş ama şifre doğru. ülkeyi UK seçtim dil de ingilizce önerileriniz?

Ayni hata bndede cikti setting te internet girdim ijteret testi yaptim sorun yok ancak update var diyo wii support code 11182 diy yes desem wii brick olcak gncellesem no desem online oynymrm yardim edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadet

şifre tipinden kaynaklanıyormuş sorun. wpa2 aes idi wpa aes yaptım modemden wii de de aynı şifrelemeyi seçince sorun çözüldü. sanırım wpa2 desteklemiyor ya da ben başaramadım.

Benim başka bir sorum olacak. yumuşacık olmış bir wii de normal cdlerin çalıştırılması sıkıntı yaratır mı?

Aynı sorun bende de olmuştu. Wii WPA2 şifreleme sistemi desteklemediğinden modemden WPA-AES yapınca düzelmişti...
  • Benim bağlantı wpa2 bende sıkıntı olmadı.
  • helal olsun bize valla batman ortaklığında kimse kolpalık yapmadı herkes tek tek kargoları diğerine herkes ucuza getirdi yumuşamayı işte dayanışma budur kardeşim listede son kişiye geldik bugün wadet arkadaş kargolayacak son arkadaşımıza. eğer 3-4 güne listeye başka kimse girmezse cd tekrar bana dönecek.
  • çinden klasik kontroller pro aparatlarım geldi, pes 2010 u flash dikse atıyorum şuan 1 saate kadar bir kaç oyun atar size referans veririm.

şimdilik elime aldığımda tuşlar gayet iyi rahat basılıyor gibi bir görüntü verdi bakalım.
  • sıra bitti mi bende çok sıra vardır diye bu işe girişmemiştim madem sıra yok bana da gönderin hocam cdyi olur mu?
  • sıra bitti anasayfada bulunan listede belirttiğim gibi üst kısımdakiler ödemesini yapıp listeye girenler. diğerleri gireceğim diyip pmlere cevap vermeyen ödeme yapmayanlar vesaire. onlar bekliyor tabi...

pmne karşılık veriyorum şimdi detaylı.

(cdyi wadet arkadaş bugün kargolamış olması lazım, M0nkey D. Luffy işini halledip sana kargolar oda pazartesi olur sanıyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 21 Temmuz 2011; 12:40:38 >
  • Beyler hicbir multiplayer da turk yok gelin oynqalim azcik yav :D
  • paşa sen nerde oynuyosun? mario kart mı?
  • Cod black ops cod world war mario kart ssbb indiriyrm suan
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.