Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar online oyunlar için herkes tek tek yazsın bakalım wii friend kodlarını ben ana konuya ekleyim liste şeklinde artık birlikte oyun oynayalım.
  • 0447-4231-6880-6472 ekle zaris
  • tamam ekledim ilk seni ben şuan wiiye erişim imkanım yok bu yüzden wii friend kodumu bilmiyorum :D bu kodla wii kart felan diğer oyunlarda bir birimizi görebiliyoruz doğrumu?
  • Sanirim evet daha once wii friend kodla oynamadim multi :D deneriz
  • Zaris kodu yanlsi yazmisim kusura bakma 0447-8386-7050-6570 olucakti degistrrsen sevinirim :D
  • tamam değiştirdim konuda bende bu akşam ekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

sıra bitti anasayfada bulunan listede belirttiğim gibi üst kısımdakiler ödemesini yapıp listeye girenler. diğerleri gireceğim diyip pmlere cevap vermeyen ödeme yapmayanlar vesaire. onlar bekliyor tabi...

pmne karşılık veriyorum şimdi detaylı.

(cdyi wadet arkadaş bugün kargolamış olması lazım, M0nkey D. Luffy işini halledip sana kargolar oda pazartesi olur sanıyorum )

Paket hazır kargocunun gelmesini bekliyorum. Bu akşam Çorum'a doğru yola koyulur. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wadet -- 21 Temmuz 2011; 16:16:45 >
  • Soyle bisiy ogrndim suan bazi oyunlari wii connect24 kullaniyor bunlara wii friend kodlarimizi yazip oynuyoruz ancak wii friend kodlarimizi jarsilikli yazarsakta wii uzerinden mesajlasablyrz mesela exiteboats wi friend kod la oynaniyor multi player
  • mario kart'ı olanlar mario kart kodunu yazarsa herkes birbirini eklesin online yaparız.

benimki: 4296 - 9584 - 7232

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 21 Temmuz 2011; 20:39:52 >
  • arkadaşlar call of duty black ops wii de nunchak ve remote ile oynanıyor mu bilen var mı teşekkürler :D
  • Mario kart numRam 3353-5852-0307 ekleyin pm atn
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

arkadaşlar call of duty black ops wii de nunchak ve remote ile oynanıyor mu bilen var mı teşekkürler :D

Oynaniyo
  • Arkadaşlar konsolun wii friend kodu pek bir işe yaramıyor. Sadece konsol üzerinden mesajlaşmaya yarıyor. Beraber online oynamak için her oyunun kendi wii friend kodunu yazmak gerekiyor. Benimkiler de aşağıda.

Wii friend code

0474 4707 2150 6193

Mario Kart friend code

3353 1982 0977

Excitebots friend code

0261 1696 0088

@pasa1849
    Seni bu gece ekleyeceğim. Sen de ekle beni. Excitebots yapalım bir ara. Bence Mario Kart'tan daha zevkli.

@Zaris
    Ben seni eklemiştim ama ameliyat geçirdiğin için sen ekleyememiştin. Sen de eklersen sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 21 Temmuz 2011; 21:40:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa1849

quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

arkadaşlar call of duty black ops wii de nunchak ve remote ile oynanıyor mu bilen var mı teşekkürler :D

Oynaniyo

teşekkürler :)
  • Arkadaşlar dün itibariyle bir adet wii sahibiyim, darty kampanyasından 249 teleye aldım.

Şimcik, ben bu aleti biraz yumuşatmak istiyorum, pamık gibi olsun, kulak memesi kıvamına gelsin. Neler yapmalıyım, PM ile yanıtlar mısınız?
  • o zaman şöyle yapıcaz herkesin tüm oyun iletişim kodlarını listeleyeceğiz.
  • güzel insanlar selam. bu pesi wii de mi oynamak mantıklı yoksa pc de devam mı ?

iki kişi zapper la oynanacak oyun var mı ?

en iyi 5 wii oyunu nedir ?

saygılar
  • arkadaşlar ntfs yada fat harddiske wbfs oyun atsam bizim yumuşatılmışlar görür mü? yoksa harddiskin de wbfs olması zorunlu mudur? yada herhangi bir ayar yapmak zorunlu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

güzel insanlar selam. bu pesi wii de mi oynamak mantıklı yoksa pc de devam mı ?

iki kişi zapper la oynanacak oyun var mı ?

en iyi 5 wii oyunu nedir ?

saygılar

Arkadaşım şöyle söyleyeyim.Eğer efsane oyunlar Pes5 ve 6 yı seviyorsan oynanır.Onların devamı gibi.Bendede Full ayarlarda Pc oynatıyor ama ben Wii'dekini oynuyorum...
  • Arkadaşlar shopto.net'ten oyunlar kaç günde geliyor biliyormusunuz
    Pazartesi günü Lego batman sipariş verdim bekliyorum. Ebay'dende 1-2 şey aldım fırsat bulunca linkleri eklerim
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.