Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaris senin yüzünden foruma üye oldum :D

nerede oturuyorsun ? soft mod yapmam lazım benimde..
    bu liste olayına dahil de olabilirim..
    17 sayfa var... okuyamadım hepsini..ama yapmam şart..
    mario kart oynuyorum direksiyonla..kolum ağrıdı artık :D
  • @pasa1849

Sağol emekçinin çilesi

@ercanozturq

hoşgeldin dostum bilgilendirici pm attım. o işlemin ismini nüksetmezsen sevinirim gördüğün üzere banlana banlana feleğim şaştı
  • yok mu yahu online mario kart oynayacak o kadar wii'cinin içinden? smackdown 2010 veya worms'de olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

yok mu yahu online mario kart oynayacak o kadar wii'cinin içinden? smackdown 2010 veya worms'de olur

Aga mario kart oynuyom hergun online ayipsin oynanmazmi
  • quote:

yok mu yahu online mario kart oynayacak o kadar wii'cinin içinden? smackdown 2010 veya worms'de olur

smackdown'ı çok merak ediyorum zevkli mi hocam?
  • quote:

ben dümenimi bekliyorum hocam gelince eklicem hepinizi oynarız ama dümensiz olmuyo
  • Zaris issallah wii whell den bahsetmyosun
  • Neden herkes bukadar geç cevap yaziyor :D
  • paşa işte şu dümenden bahsediyorum :D sonuçta bu dümenler mario kart için özel yapım değilmi neden kötü yorumda bulundun tecrübeni paylaşırmısın , ver tecrübeyi ortama

dümen beklerken oldumu bu açıklama dümenemi geldik yoksa

şu alet işte

• Ben wi yi mario kart wii pack olarak aldim icinden ckti bu alet oncelikle yararsiz oynanisi zorlastiriyo v keyfi kaciyo kesinlikle gercek hissi vermiyo ve multide oyunun iine ediyo kazanma sansin onunla oynarken %1 diyebilrm multid nunchk tercihimdr (pek bi kotuledim nintendo dovcek beni :D)
  • cidden dümen bu kadar kötümü arkadaşlar oynanışı konusunda başka wheel sahibi arkadaşlar yorumlarda bulunursa sevinirim.
  • Cok istiyorsan veriyim sana ucretsiz .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

cidden dümen bu kadar kötümü arkadaşlar oynanışı konusunda başka wheel sahibi arkadaşlar yorumlarda bulunursa sevinirim.

Direksiyon sadece kumandanın kullanımını kolaylaştırıyor ve gerçek hissi veriyor. Arkadaşın kendi görüşüdür, saygı duyarım ama bence araba oyunlarında kullanışlı bir aksesuar. Kutudan çıkan dışında bir tane de extra aldım, çocuklar severek oynuyor. Şart mı? Hayır, ama araba oyunlarını daha zevkli hale getiriyor. Zaris, bence bekle kendin karar ver, eminim pişman olmayacaksın, hele o fiyata almışken.

Bu arada ben yurtdışıyla uğraşmayayım diye İzmir'de birinden aldım çakma remote+nunchuk. Remote fena değil ama nunchuk kötü. Çakma nunchuk'dan memnun olan var mı? Yön tuşu takılıyor bir tarafa veya ilerletmiyor.

• hocam ben çinden çakma nunchuck aldım 4$a ki resimlerini vs koydum biliyosun.

orjinalinden farksız emin ol hiç bir farkı yok yani ne eksik ne fazla tıpkısının aynısı. bu senin aldığın nasıl bir nunchuck onu bilmiyorum ama cidden çin malı olan çok iyi.
  • Arkadaslar multiplayer yapamiyorum wii system update var dedi no dedim brick olmasin diye wii yumusamis wii yardim edin e yapicam
  • arkadaşlar bende wii alarak aranıza katıldım daha wiiyi almadan buyincoinsten aksesuarlarımı almıştım zaten onlarda gelince hemen wiiyi aldım şimdi shopto.nete facebook aracılığıyla üye oldum bu siteye birilerini referans filan göstererk buyincoinste olduğu gibi indirim kazanabilir miyim???
  • arkadaşlar düne kadar internet bağlantımda sorun yokken şuan bağlanamıyorum sebep ne olabilir. 51330 hata kodu veriyor. bu kod şifre hatasında olurmuş ama şifre doğru. ülkeyi UK seçtim dil de ingilizce önerileriniz?
  • @gurkan1985

shoptoda indirim olayının olduğu konusunda bir bilgim yok açıkcası olacağını pek sanmıyorum.

@wadet

dostum herşey doğru gibi geliyor wireless kullanıyorsun sanırım wireless ayarları ile ilgili bir durum olabilir. ilginç.
  • şifre tipinden kaynaklanıyormuş sorun. wpa2 aes idi wpa aes yaptım modemden wii de de aynı şifrelemeyi seçince sorun çözüldü. sanırım wpa2 desteklemiyor ya da ben başaramadım.

Benim başka bir sorum olacak. yumuşacık olmış bir wii de normal cdlerin çalıştırılması sıkıntı yaratır mı?
  • dostum önceki sayfalarda benim yumuşatma işlemi yaptığımda mesaj yazmıştım. orda demiştimki

yumuşattım wiiyi ama wii sports ve resort cdlerini takında wii update istiyor. update istediği için bende oynamıyorum. bunun tek çözümü bu oyunları diğer oyunlar gibi indirmek.

ayrıca belirteyimki lego batman cdsini takınca oyunadı direkt. yani sorun sadece wii sports ve resort ta var gibi bir durum.

o cdyi unut yani indir öyle oyna oyunları.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.