Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: junmisugi

Zaris'in ceza alması kötü olmuş. Sanıyorum ki birinin wii isolarını nasıl bulurum sorusuna verdiği cevap yüzünden oldu ama aslında verdiği bir cevap da yoktu sadece google searche arayacak kişinin yazacağı ilk şeyleri yazmasını önermişti gibi hatırlıyorum (yanlşsam düzeltin) Onun için ceza aldıysa gerçekten çok saçma ve keyfi bir ceza olmuş.
    Ama burada gelip böyle soru soran arkadaşlara da sitemim var. Ey acemi DH ve Wii kullanıcııları ya da Wii sahibi olmayı düşünenler burada softmod hakkında dahi konuşmanın sakıncalı olduğu bir yerde ne akla hizmet oyun isolarını nasıl bulabilirim diye soru soruyorsunuz. Bunları nasıl indireceğinizi söyemek forum kurallarına aykırıdır ve cevap vereni de sizin de üyeliğinize ceza aldırtabilir.
    İlla birine danışmam lazım diyorsanız gözünüze kestirdiğiniz bunu bilebileceğini düşündüğünüz bir üyeye ÖM ile sorun ya da birçok normal internet kullanıcısının yaptığını yapın GOOGLE'I KULLANIN.

Bu arada ben nereden bulunur uzun süredir ROMdur, İSOdur falan ilgilenmediğimden hangi yerlerden kolaylıka bulunur bilmiyorum ayrıca henüz Wii'm de yok gözönüze kestiriecek olursanız yanlış tercihim şu sıralar alakam olmadığından uyarayım dedim. Ama arayacak olsam ilk işim google a gitmek olurdu ;)

arkadaşım burası acemi wi'ciler klübü değil mi ? bilmiyoruz ki soruyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

ya hala hard disk arıyorum .. uygun fiyata önerebilecek olan var mı ??

buraya bakmanı öneririm fiyatlar çok iyi ben 1. ürünün 500 gb lık olanını 150 ye almıştım pişman oldum 2 tb 199 olmuş :(

• bunun fiyatı gayet iyi görünüyor almayı düşünüyorum ama kutunun içinden çıkacak olanlar standart mı? yani fazladan direksiyon veriyor tamam ama nunchuck vb ürünler her kutudan çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Sorununu tam açıklayamamışsın galiba. Bilen birisinden yardım alın gibi saçma bir şey yazmışlar. Yukarda Zaris'in yazdığı mesajı yollarsan daha iyi olur.

öyle yaptım hocam, sonuç 3$
    ne yapalım hiç yoktan iyidir.

Dear friend,
    Sincerely sorry for the trouble to you.
    We do trust you now..
    1 You can sent it back to us ,we will full refund but you must pay the postage which is not worh to you.
    2 We would like refund you 3$ for compensation. Do you agree?
    And you know without the defective iterm, we can't ask money from our suppliers.
    Look forward to you early positive reply.
    Please feel free to contact us if any need any time.
    Have a nice day.

Şaka gibi 3 dolar geri ödeyeceklermiş. Ödemeseler daha iyiymiş. Kaç dolara almıştın ürünü?

• @pasa1849
    İSter acemi Wii'ci klubu olsun ister PS3'çü bilmemneci. DH'de telif haklı dosyaların nereden indirilebileceği hakkında konuşmak, bu tür dosyaların satışı vs yasak. Ben de acemi Wii'ci ya da DH üyesi (aslında ben de DHde acemi sayılırım da neyse) vs arkadaşlar varsa bu dosyaları nasıl indiririz diye sormadan önce bunun yasak olduğunu sonucunda iki trafa da ceza aldırabileceklerini bilmeleri için yazdım. Ama yine de daha birkaç mesaj altta da yine bununla ilgili mesaj var.
    @wadet
    Ben hatırlıyorum o kişinin mesajını, başka bir başlıktaydı. Lütfen o arkadaştan yardım vs almak istiyorsanız ÖM yolu ile yapın başlık da kilitlenmesin ceza da yemeyelim.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junmisugi -- 15 Temmuz 2011; 20:34:27 >
  • quote:

Şaka gibi 3 dolar geri ödeyeceklermiş. Ödemeseler daha iyiymiş. Kaç dolara almıştın ürünü?

Nunchuck ile birlikte 14.50 e almıştım.
    Adamlarada birşey diyemiyorum, ürünü iade almadan sadece sözümüze bakarak para iadesi yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

quote:

Nunchuck ile birlikte 14.50 e almıştım.
    Adamlarada birşey diyemiyorum, ürünü iade almadan sadece sözümüze bakarak para iadesi yapıyorlar.

O da var tabii. Bu durumu kötüye kullananlardan dolayı bu tarz bir yaklaşıma geçmiş olabilirler. Dealextremede ise galiba bütün parayı geri iade ediyorlar. Paypal kullanabilsem ben de o sitelerden alışveriş yapacağım ama kredi kartımın son kullanma tarihi yaklaştığından paypal otomatik kartımı silmişti. Şimdilik miniintheboxı kullanabiliyorum direk kredi kartından alışverişi kabul ettiğinden dolayı. Önümüzdeki ay kartımın süresi bitiyor. Yenisi gelince umarım eklemede sorun yaşamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 15 Temmuz 2011; 22:04:55 >

• Arkadaşlar diğer başlıkta @sonné yazmış. Darty'de 15-18 Temmuz arası Wii 249 TL. World'e peşin fiyatına 8 taksit ve kargo bedava. ALacak olanlar kaçırmasın...

http://www.darty.com.tr/e_commerce/WII/NINTENDO/WII-BEYAZ-KONSOL-MARIO-KART-PACK-p-55217-c-34.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadet

balance board için ucuz alternatif

http://www.hepsiburada.com/Liste/wii-fit-oyunbigben-balance-boardyoga-oyun/ProductDetails.aspx?productId=oyundenwiset2&categoryId=33000986&SKU=OYUNDENWISET2#Gorseller

balance board tan farkı nedir bu ürünün?? kullanan varmı?? sadece board satilsa keşke :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 16 Temmuz 2011; 8:04:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: junmisugi

@pasa1849
    İSter acemi Wii'ci klubu olsun ister PS3'çü bilmemneci. DH'de telif haklı dosyaların nereden indirilebileceği hakkında konuşmak, bu tür dosyaların satışı vs yasak. Ben de acemi Wii'ci ya da DH üyesi (aslında ben de DHde acemi sayılırım da neyse) vs arkadaşlar varsa bu dosyaları nasıl indiririz diye sormadan önce bunun yasak olduğunu sonucunda iki trafa da ceza aldırabileceklerini bilmeleri için yazdım. Ama yine de daha birkaç mesaj altta da yine bununla ilgili mesaj var.
    @wadet
    Ben hatırlıyorum o kişinin mesajını, başka bir başlıktaydı. Lütfen o arkadaştan yardım vs almak istiyorsanız ÖM yolu ile yapın başlık da kilitlenmesin ceza da yemeyelim.
    Edit: imla

Tamam hata yaptim haklisuniz ama boyle bir konu acilmis kopya oyun konusunda bana kim yardim edebilir diye :/

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

Orijinalden alıntı: wadet

balance board için ucuz alternatif

http://www.hepsiburada.com/Liste/wii-fit-oyunbigben-balance-boardyoga-oyun/ProductDetails.aspx?productId=oyundenwiset2&categoryId=33000986&SKU=OYUNDENWISET2#Gorseller

balance board tan farkı nedir bu ürünün?? kullanan varmı?? sadece board satilsa keşke :)

bir farkı yok bu da balanceboard. ama yan sanayisi..

• yan sanayi remote aldım dealextreme den. m+ da sorun var. bunun iyi olduğunu nerden bileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

yan sanayi remote aldım dealextreme den. m+ da sorun var. bunun iyi olduğunu nerden bileceğiz.

Bigben süper bir marka değil ama Çin malı çakma ürünlerle de karşılaştırılamaz...
  • zapper zmaazingosuyla 2 kişilik oynayabileceğimiz oyun var mı ? ayrıca görüntü pek net değil hd kablo şart. call of duty de adamı göremiyorum fluluktan bulanıklıktan :)
  • Arkadaşlar en ucuz oyunu nerden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adam olana Çok bile

Arkadaşlar en ucuz oyunu nerden alabilirim?

orjinalse shopto.net 3 günde geliyor takipsiz kargo ile...
  • zaris listesinde durum nedir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: runo84

quote:

Orijinalden alıntı: Adam olana Çok bile

Arkadaşlar en ucuz oyunu nerden alabilirim?

orjinalse shopto.net 3 günde geliyor takipsiz kargo ile...

Saol arkadaşım
  • selam arkadaşlar kodesten çıktım paylaşıma devam.

@wadet
    bugün sana sıradaki arkadaş kargoladı 2 gün içinde adresine gelir ;)
  • Hayirli olsun zaris cikmana cok sevindik :D
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.