Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuzruhu

Yumuşatılmış Wii'de kullandığın USB Loader'in ayarlarında Force Pal diye bir seçenek var onu 50 yaparsanız sorun düzelir. TV NTSC desteklemediği zamanda böyle siyah beyaz çıkıyor veya çizgi çizgi görünüyor. Gerçi CFG kullanırsanız en yeni versiyonunda öyle bir problem de kalmadı gibi :)

Sade hali ile evet haklısınız, PAL bölgeye ait konsolda sadece ve sadece PAL kullanabilirsiniz.

Edit: 480i NTSC TV (50 Hz) standardıdır. 576i ise PAL TV (60 Hz) standardıdır. Problem burada işte. TV 50 Hz desteklerse (yani NTSC sorun yaşamazsınız, ama desteklemezse Wii'den giden görüntü sinyalini 60 Hz2de çalışmaya zorluyor, Bu da ayrı bir çakallık :) )

bu cümleden yumuşatılmış bir wiide ntsc oyunlarının da oynanabildiğini çıkarabilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

yurtdışı takipten bakıyorum ben orası değil mi ? pakedin resmi falanda yok ayrıca :S

dostum o kargo gelicek, buyincoins'in resim sisteminde bir arıza çıkmış o yüzden resimler gözükmemekte.

iyide ben takip edemiyorum dostum nerede bunlar :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadet

quote:

Orijinalden alıntı: Tuzruhu

Yumuşatılmış Wii'de kullandığın USB Loader'in ayarlarında Force Pal diye bir seçenek var onu 50 yaparsanız sorun düzelir. TV NTSC desteklemediği zamanda böyle siyah beyaz çıkıyor veya çizgi çizgi görünüyor. Gerçi CFG kullanırsanız en yeni versiyonunda öyle bir problem de kalmadı gibi :)

Sade hali ile evet haklısınız, PAL bölgeye ait konsolda sadece ve sadece PAL kullanabilirsiniz.

Edit: 480i NTSC TV (50 Hz) standardıdır. 576i ise PAL TV (60 Hz) standardıdır. Problem burada işte. TV 50 Hz desteklerse (yani NTSC sorun yaşamazsınız, ama desteklemezse Wii'den giden görüntü sinyalini 60 Hz2de çalışmaya zorluyor, Bu da ayrı bir çakallık :) )

bu cümleden yumuşatılmış bir wiide ntsc oyunlarının da oynanabildiğini çıkarabilirmiyiz?

Tabii ki de. Hepsi olmasa da %95'ini sorunsuzca oynarsın...

• @o3

Wii'nin içinden çıkan kablo composit kablosu ve çeviriciyle scart oluyor. O kabloyu demiyorum. Benim aradığım şu kablo...

www.shopto.net
    PlayStation 4 Accessories | ShopTo.net
    http://www.shopto.net/WII/ACCESSORIES/WIIRG00-Wii%20RGB%20Cable.html
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar birkaç wii aksesuarına ihtiyacım var. 2 adet pes oynayabileceğim controller, motion plus ve direksiyon. direksiyon önemli değil ama motion plus kısmında çekincelerim var. dealextreme, ebay veya her ne kadar güvenmesem de buycoins'den motion plus alıp da memnun kalan öneren arkadaş var mıdır? En azından daha önce denenmiş bir satıcıdan alıp riskimi azaltırım diyorum bir de controllerların prosu ve classicleri mevcut. pro gözüme hoş görünüyor pes vs uyumu sağlar mı? şimdiden teşekkürler.

pes oynanılacak controller 2 adet aldım şuan kargoda , motion plusı soracak olursan yeterince tatminkar ben şu ana kadar oynarken hiç farkedilmeyecek kadar minik durumlar dışında bir fark görmedim.

buyincoins.com u öneririm 2 haftada kapına geliyor ürünler.+ diğer tüm sitelerden ucuz.

hocam kollara ve motion plus a ne kadar verdin. kollar clasic mi pro mu

pro olanını aldım, bir arkadaş çin malı kontroller için çok kötü demişti ama ben bu pro olanını alayım dedim belki pro olan iyidir.

http://www.buyincoins.com/details/new-classic-pro-controller-for-nintendo-wii-remote-game-product-2074.html

motion plus olarak bunu aldım, ama dürüst olmak gerekirse ek motion plus almak yerine direkt remotenin içinde almak daha iyi.çünkü motion plusu bir çok kez çıkarıp takmak zorunda kaldım giriş yeri sallanmaya başladı.hoş bir sorun yok sallanıyo mallanıyo ama canavar gibi çalışıyo o ayrı mesele ama şimdi içinde olsa daha iyi olur hem görünüş olarak hem remoteyi tutarken resimlerini koydum alt kısımda zorluk yaratabilir.

http://www.buyincoins.com/details/motionplus-motion-plus-4-nintendo-wii-remote-controller-product-2264.html

bu remotenin içinde motion plus olan ürün bunu ben almadım çünkü farkedememiştim :D ben remote ile plusu ayrı ayrı aldım bir birine taktım.

http://www.buyincoins.com/details/remote-controller-built-in-motion-plus-for-wii-w-case-product-2923.html

• m+ lı pembe ve mavi ben aldım... ancak mavi yokmuş para iadesi yaptılar anında..

ancak ürünlerim için hala bir kod falan yok. hep uçakta hep uçakta bu ne ya. kaç gün oldju
  • blood bana buyincoins üyeliğinin üye ismini ve şifresini bir göndersene bakayım ne oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 12 Temmuz 2011; 21:41:26 >
  • arkadaşlar wii lerde yedek alma şansı var mıdır? aletin kilitlenme riskine karşı çözüm babında. brick olma sonrasında? gerçi brcik olma tam olarak nedir bilemiyorum ama.
  • quote:

arkadaşlar wii lerde yedek alma şansı var mıdır? aletin kilitlenme riskine karşı çözüm babında. brick olma sonrasında? gerçi brcik olma tam olarak nedir bilemiyorum ama.

brickten dönüş yok diye biliyorum :) yanlış biliyorsam diğer arkadaşlar düzeltsin.

ama normal kullanımda brick olması için bir sebep yok, oyun yükle oyna, kurcalamadıkça sorun olmamalı.

bu arada malum videolardaki bazı adımlar brickten korumak için yapılıyor diye hatırlıyorum.
  • Yedek alma şansınız var, sadece eski Wii'lere sahipseniz (bootmii programının boot2'ye kurulan versiyonlarında, 2010'un ilk yarısından önce alınan Wii'ler bu şekilde oluyor genelde) full brick'ten kurtulabilirsiniz.

Bootmii IOS olarak yükleniyorsa yine yedek alabilirsiniz ama bu yedekten geri yükleme çok tehlikeli bir işlem olur. IOS olarak yüklenenlerde yedeği geri yüklemenin bir yolu var. Infectus denilen çip ile almış olduğunuz yedeği geri NAND belleğe yazdırabiliyorsunuz ama bu işi Türkiye'de yapan yer var mı bilmiyorum. Denizli'de birisi Infectus ile çok uğraşıyordu ama son durumu nedir bilmiyorum.
  • 01.09 tarihinde buyincoins tan verdiğim sipariş az önce ulaştı..

• Malesef wii remote sorunlu çıktı, a tuşu aynı home tuşu gibi çalışıyor bastıkça wii-menü açılıyor
    Kollara gelince eh işte..rumblepad ile pc de pes oynamanın zevkini verdi desem yalan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

Malesef wii remote sorunlu çıktı, a tuşu aynı home tuşu gibi çalışıyor bastıkça wii-menü açılıyor
    Kollara gelince eh işte..rumblepad ile pc de pes oynamanın zevkini verdi desem yalan olur

hocam remote bozuksa hemen buyincoinse bunu belirtin para iadesi veya yeni ürün gönderirler. bu konuda çokı anlayışlılar. bu aldığınız kontroller pro olanı değilmi birde nasıl buldunuz.
  • quote:

hocam remote bozuksa hemen buyincoinse bunu belirtin para iadesi veya yeni ürün gönderirler. bu konuda çokı anlayışlılar. bu aldığınız kontroller pro olanı değilmi birde nasıl buldunuz.

kollar pro hocam, şimdilik sadece fifa 11 de deneme şansım oldu ve f/p olarak bakarsak idare ederler.
    buyincoins a derdimi çat pat anlatmaya çalışayım bakayım, olursa ne ala.
  • hocam ingilizce iyi değilse.

şöyle birşey yazın sitenin sağ alt kısmında bir form var.

quote:

Hello,

I have bought remote controller for nintendo wii (order number: 556688 işte sipariş numaran kaçsa). Remote's buttons are gives fail commands ( for example with A button, it directs you to wii menu ) and this makes remote unplayable. I request a new and working remote or a refund from buyincoins. Other products are working well thanks for understanding.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Temmuz 2011; 19:43:55 >
  • quote:

hocam ingilizce iyi değilse.

şöyle birşey yazın sitenin sağ alt kısmında bir form var.

quote:

Hello,

I have bought remote controller for nintendo wii (order number: 556688 işte sipariş numaran kaçsa). Remote's buttons are gives fail commands ( for example with A button, it directs you to wii menu ) and this makes remote unplayable. I request a new and working remote or a refund from buyincoins. Other products are working well thanks for understanding.

Sağol hocam,
    az benden az translate birşeyler gönderdik keşke biraz bekleseymişim.

• tamam zaten muhtemelen anlarlar ne dediğini.büyük ihtimal para iadesi veya yeni ürün olur cevapları.
  • Arkadaslar oyunlari torrent olarakmi indiriyorsunuz yoksa baska biryerden temin ediyrsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinmystery

quote:

Orijinalden alıntı: pasa1849

arkadaşlar izce wii fit almalımı ? amaç kilo vermek :D birde oyun önerirseniz bana sevinirim yumoş kullandım wii imde :D ancak oyun indirme şansım olmadığı için yine malesef khalkedondan alıcam :/

wii fit ile kilo verebilirsin ama kendini çok kaptırırsan aksi takdirde kilo filan vermene yardım etmez ... Hmm oyun olarak en iyi dövüş oyunlaından olan Super smash bros brawl öneririm müthiş bir oyundur nintendonun en iyi karakterlerini bi arada toplamışlar ve ortaya muntazam bi dövüş oyunu çıkartmışlar düşün mario bile dövüşüyor :D Ve içinde o kadar özellik var ki oyun normal cd ye sığmamış çift katmalı cd ye sığdırmışlar :D Çok övdün oyunu diyebilirsin ama az bile övdüm :D

Teşekkurler :D

• birşey soracağım neden herkes dahili plus almamışta harici almış ? bir sorun varda ben mi bilmiyorum :S yarın alırım ürünü bakarım ulaşır elime. anlamadım bu işi herkes takıp çıkarmakla uğraşacak yer ve ergonomi kaybı var bence :S
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.