Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl yani yumuşatılmış PAL wiide HDD üzerinden NTSC oyun oynanamıyor mu? Bir arkadaş önceki sayfalarda ya da başka başlıkta burada oynanabiliyor demişti ki bence de oynanabiliyor olması lazım. Oynanamıyor ise NTSC-U ve asıl önemlisi sadece Japonya'da çıkan NTSC-J oyunlar oynanamıyor demektir.
  • saolun arkadaşlar wii zapper sizce orjinalmi almalı çakmamı gark olurmu sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: junmisugi

Nasıl yani yumuşatılmış PAL wiide HDD üzerinden NTSC oyun oynanamıyor mu? Bir arkadaş önceki sayfalarda ya da başka başlıkta burada oynanabiliyor demişti ki bence de oynanabiliyor olması lazım. Oynanamıyor ise NTSC-U ve asıl önemlisi sadece Japonya'da çıkan NTSC-J oyunlar oynanamıyor demektir.

hocam bak hdd üzerinden olay ne olur hiç bilgim yok ama sade hali ile pallar sadece palda çalışıyor@@@

Zapper konusunda zapper dediğin plastik bir düzenektir hocam bir elektronik birşey değildir sadece nunchuck ve remoteyi yerleştirmene yarayan bir alet.

çakmasını al orjinal alıcam diye uğraşma ben çakmasını aldım gayet iyi.
  • ben zaten hdd üzerinden oynuyorum zapper almak istiyorum ancak yurt dışından alamam yaş 16 kredi kartı annemle babamda var onlar asla izin vermezler buna burdan almama izin verirler istanbulda nerden alabilirm blyomsunz yada siz alsanız bana verseniz ben size ödesem öyle yöntemler olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa1849

ben zaten hdd üzerinden oynuyorum zapper almak istiyorum ancak yurt dışından alamam yaş 16 kredi kartı annemle babamda var onlar asla izin vermezler buna burdan almama izin verirler istanbulda nerden alabilirm blyomsunz yada siz alsanız bana verseniz ben size ödesem öyle yöntemler olurmu

en ucuzunu burda buldum 18lira

iletişime geç istersen profilde istanbul yazıyor.

• beyler birşey sorucam bu component kablo konusunda pek bilgim yok.bu zamazingo normal tüplü tvlerdede işe yarıyormu acaba görüntüyü dahada netleştiriyormu öyleyse alacamda :D
  • quote:

Ben 259 tl ye aldim wi yi bayagi ucuza geldi mario kart pack ti birde bir sorum var sizlere yumusamis wii de ntsc oyunlari oynayablrmyim pal konsolda

Evet oynarsın. CRT tvde oynarsan kullandığın programdan görüntü ayarlarını pal 480i veya pal 576i seçmen gerekir. Yoksa renksiz çıkar. Lcd tvde ise her hangi bir sorun yok. Tabii her ntsc oyun çalışmaz. Bazılarında sorun çıkıyor ama %90'ını oynarsın...

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

beyler birşey sorucam bu component kablo konusunda pek bilgim yok.bu zamazingo normal tüplü tvlerdede işe yarıyormu acaba görüntüyü dahada netleştiriyormu öyleyse alacamda :D

Normal tüplü tvlerde component girişi olmaz diye biliyorum. Haliyle de takamayacağın için işine yaramaz. CRT tv için RGB scart kablolar var ama yan sanayileri bir işe yaramıyor ne yazık ki. Orj de 100 TL civarı. Shopto gibi sitelerden alınır anca o da 50-60 TL'ye değer mi bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 9 Temmuz 2011; 2:25:45 >

• en iyisi böyle devam etmek :D @

bu arada zapper ile darkside chronicles oynadım cidden baya zevkliymiş elde silah oyun oynamak heleki resident evili... herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: junmisugi

Nasıl yani yumuşatılmış PAL wiide HDD üzerinden NTSC oyun oynanamıyor mu? Bir arkadaş önceki sayfalarda ya da başka başlıkta burada oynanabiliyor demişti ki bence de oynanabiliyor olması lazım. Oynanamıyor ise NTSC-U ve asıl önemlisi sadece Japonya'da çıkan NTSC-J oyunlar oynanamıyor demektir.

Pardon ben yumuşamamış okudum.Yumuşamışda her bölge oynanır.
  • Aceminin çırağı geldi hanııım (:

1)Arkadaşlar, wii versiyonu kutu üstünden belli olur mu? henüz açmadım.
    2)wiiyi yumuşattıktan sonra oyunları toplu bulabileceğimiz bir yer varmıdır? ortalama bir oyun boyutu nedir?
    3)wiinin içinde kendi hddsi oluyormu?
    4)bu sorular ban sebebimidir ? (:
  • olmaz açıp option'a girip bakman lazım sağ üstte yazar
    tabi var ortalama bir oyun boyutu 4gbdir
    hayır yok sadece save dosyalarını taşıyabilecek bir hafızası var
    2.si ban sebebi ama googledan araştıracağın için sorun yok devam bas gaza :D

• Orijinalden alıntı: DasheriM

Ben 259 tl ye aldim wi yi bayagi ucuza geldi mario kart pack ti birde bir sorum var sizlere yumusamis wii de ntsc oyunlari oynayablrmyim pal konsolda

Evet oynarsın. CRT tvde oynarsan kullandığın programdan görüntü ayarlarını pal 480i veya pal 576i seçmen gerekir. Yoksa renksiz çıkar. Lcd tvde ise her hangi bir sorun yok. Tabii her ntsc oyun çalışmaz. Bazılarında sorun çıkıyor ama %90'ını oynarsın...

anladıysam arap :D olayım benim odamda ki tüpl büyük biraz ama salonda 120 ekran led var onada takabilirim daha açıklayıcı konuşursan mutlu olurum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeçmeceKarpuz -- 9 Temmuz 2011; 21:04:28 >
  • Tüplü tvde ntsc oyunları renkli oynamak istiyorsan neogamma veya kullandığın diğer programda görüntü ayarlarını ayarlaman gerekiyor. Onun için de 480i veya 576i seçmen gerekiyor. Lcd tvinde her hangi bir ayara gerek yok. Daha nasıl açıklarım bilmiyorum...
  • Simdi anladm tskkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeçmeceKarpuz -- 10 Temmuz 2011; 13:21:44 >
  • Buralar eskiden hep dutluktu..
  • wii için iso yada WBFS formatın da içerik konusunda bana istanbulda biri yardımcı olabilirmi. HDD ile gelsem.
  • hocam eğer yapamadığınız birşey varsa sorun elden geldiğince burdan yardım edelim.
  • Zaris hocam merhaba,

Geçen sorduğum soruların mesajlarını uçurmuşlar. Bu arada ben sorunu hallettim. İnternette HMN nin youtube dan videoları ve dosyaları ile tekrar yaptım. Onunla oldu. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

dealextreme'den aldığım komponent kablo geldi.

25günü buldu neredeyse...
    zaten azarlamasam yollmayacaklardı

yazılar falan acayip netleşti.
    menülerde 480p değil 720p görüntüsü var neredeyse

ancak bazı oyunlarda oyun içi görüntüde biraz düşüş yaşadım.(beyzbolda kötü gibi geldi tenis daha iyi gözüktü)wii sports-resort de deneyebildim
    çok gerekli bir kablo olmadığına karar verdim ama genede alabiliyorsanız alın.

Tvniz full hd ise pek bir işe yaramıyor ne yazık ki. 480p alet 1080p'de çalıştığından dolayı. CRT tvde wii bence daha iyi görüntü veriyor full hd tvye göre...

• @sub0
    hocam acaba sorun hdd ile ilgilimiydi acaba eğer çözüm yolu vs anlatırsan sevinirim arkadaşlara bir rehber olur.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.