Arkadaşlar wii de sport resort oyununu bir türlü oynayamadım, netten 3 tane oyun indirdim ama hepsinde ya yeşil ekrana dönüyor ve oyundan atıyor yada takılı kalıyor, acaba benim atladığım bir durummu var. Bu arada 4.3E softmodlu cihazım, birtek bu oyunda sıkıntı oluyor diğer hepsini oynatıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
hocam sd kart olsun minimum 1gb olsun yeter.ben telefondan çıkardım mikro sd kartı adaptöre taktım hallettim sorunsuz.sdhc ile olmuyor evet.
bu arada sonunda kredi kartımın limitini birazcık açabildim ve bir sipariş listesi yaptım kendime :D
2 tane klasik kontroller aldım
2 tane direksiyon
4 tane şarj edilebilir pil bir tanede şarh yuvası aldım ciddeen wii için özel yapılmış şarj aletinin ömrü çok kısa oluyor
şimdi 2 hafta kargo bekleyecez hadi bakalım kollar gelsinde biraz pes akayım ya işlerden wii nin yüzünü göremez oldum
Şarj aletleri konusunda ne demiştim? Geldin mi dediğim lafa. O aletlerle 4-5 saat anca oynayabiliyordum şimdi GP Recyko pil ile 25-30 saat civarı oynayabiliyorum...
Daha önce yazdığım gibi keşke classic controller yerine PS2 çevirici alsaydın. Büyük ihtimalle tuş problemi yaşayacaksın. Umarım yanılırım...
Dün dealextreme den aldığım wii aksesuarları geldi; 9 günde kapıma teslim ettiler.
remote söylendiği gibi daha hafif ve motionplus kısmı problemli. sık sık görmüyor ve problem çıkartıyor. zaten motion plus lı bir remote e acep bi tane de orjinal m+ alsam çalışırmı diye düşünüyorum. bilen varmı??
component kablo görüntü kalitesini bayaa arttırıyor. wii nin zayıf tarafını oldukça hafifletmiş oluyorsunuz. kargo dahil 5 dolar fiyatı olduğunu düşünürsek, mutlaka alın derim ben.
arkadaşlar dealextreme mi buycoins mi daha güvenilir ve sorunsuz olur? bu sitelerin ikisi de çin merkezli midir? ürünler sorunlu olduğunda ne yapıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
quote:
hocam sd kart olsun minimum 1gb olsun yeter.ben telefondan çıkardım mikro sd kartı adaptöre taktım hallettim sorunsuz.sdhc ile olmuyor evet.
bu arada sonunda kredi kartımın limitini birazcık açabildim ve bir sipariş listesi yaptım kendime :D
2 tane direksiyon
4 tane şarj edilebilir pil bir tanede şarh yuvası aldım ciddeen wii için özel yapılmış şarj aletinin ömrü çok kısa oluyor
şimdi 2 hafta kargo bekleyecez hadi bakalım kollar gelsinde biraz pes akayım ya işlerden wii nin yüzünü göremez oldum
Şarj aletleri konusunda ne demiştim? Geldin mi dediğim lafa. O aletlerle 4-5 saat anca oynayabiliyordum şimdi GP Recyko pil ile 25-30 saat civarı oynayabiliyorum...
Daha önce yazdığım gibi keşke classic controller yerine PS2 çevirici alsaydın. Büyük ihtimalle tuş problemi yaşayacaksın. Umarım yanılırım...
evet öyle oldu :D inşallah seni klasik kontroller'da yanıtacağız bunu hissediyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
quote:
2 tane direksiyon
evet öyle oldu :D inşallah seni klasik kontroller'da yanıtacağız bunu hissediyorum
Hadi bakalım...
klasik kumandada pes uyumu nedir? playstation da oynar gibi oynanıyor mu? bir de yukarıdaki sorum kaynadı sanırım. ebay, buycoins, dealextreme. hangi site daha sorunsuz ve güvenilir? yurtdışı kargoda sorun yaşarmıyım
hocam kolun resmi aşağıda yani tuşları felan hepsi normal playstation kolu gibi tuşlar felan hep aynı ki aynı şekilde oynarsın sanırı tuş kombinasyonu aynı olduğuna göre.
buyincoins vs sorun çıkmıyor ptt ile eline geliyor 2-3 haftada
Arkadaşlar bende başka bir konuda sorum olacak.Nintendo Wii konsolu olmadan Nintendo Wii Fit Plus adı verilen (spor oyunları ve denge tahtasından oluşuyor) cihazı alıp kullanmak mümkünmü yani normal nintendo wii olmadan wii fit plus çalışırmı ?
hayır hocam çalışmaz kesinlikle wii fit plus denilen alet sadece bir nintendo wii aparatıdır.aparat olması dışında bağımsız olarak bir oyun aleti olarak kullanılamaz.
remote veya nunchuck gibi hareket algılayan bir alettir yani.
quote:
Orijinalden alıntı: ronarda
Arkadaşlar bende başka bir konuda sorum olacak.Nintendo Wii konsolu olmadan Nintendo Wii Fit Plus adı verilen (spor oyunları ve denge tahtasından oluşuyor) cihazı alıp kullanmak mümkünmü yani normal nintendo wii olmadan wii fit plus çalışırmı ?
Wii'nin kendisi olmadan Wii Fit'i çalıştıramazsın, Wii Balance Board sadece bir aparat [sm=icon_smile.gif Ancak Wii Fit olmadan Wii Fit Plus'ı kullanabilirsin
tamam arkadaşlar çok teşekkürler bende aslında wii almayı düşünüyorum ancak daha yeni telefon aldım ve wii için parayı denkleştiremedim o yüzden wii parasını biriktirene kadar daha ucuz olan wii fit ile idare etmeyi düşünüyodum ancak hayaller suya düştü napalım :D
hocam wiilerin fiyatları neredeyse dibe indi ben indirim oldu diye 399 tl ye aldım.sonra gelen indirimlerle 280 liraya bile alanlar oldu yani.
şuan güncel fiyatı ne tam bilmiyorum ama şuan dibe inmiş durumda.2.el bakın derim onlarda bir hayli ucuzlamıştır.
Benim genelde 2.el veya yurtdışı siteleriyle işim olmaz.Ben işimi sağlama alırım,paranoyaklık vardır bende :D Hepsiburada'da baktım az önce 448 olmuş.Aslında uygun belki 1-2 haftaya alabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: ronarda
Benim genelde 2.el veya yurtdışı siteleriyle işim olmaz.Ben işimi sağlama alırım,paranoyaklık vardır bende :D Hepsiburada'da baktım az önce 448 olmuş.Aslında uygun belki 1-2 haftaya alabilirim.
Geçen hafta 259 TL'ye satıyorlardı orada. Biraz bekle gene kampanya yaparlar...
benim şahsi görüşümdür wii zaten sağlam bir alet hocam şuanki aklım olsaydı ve bayağı bir arada fiyat farkı olsaydı 2.el wii alırdım sadece makinesini.geri kalanların hepsini çinden getirtirdim.çok ucuza gelmiş olurdu.
Ben 259 tl ye aldim wi yi bayagi ucuza geldi mario kart pack ti birde bir sorum var sizlere yumusamis wii de ntsc oyunlari oynayablrmyim pal konsolda
palda yumuşamış veya yumuşamamış farketmez hepsi pal olacak hocam.yani pal versiyon indirmek zorundasın.
flood gibi oluyor ama beyler az önce wikipedia'da gezdim sadece zapper'a uyumlu wii oyunları var denemek şart oldu.