Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acemi arkadaşlar ücretsiz wii puanı kazanmak isterlerse PM atsın bana
    kampanya sayesinde bu puanlarla ücretsiz oyun indirebiliyorsunuz. Forumda 9 kişiyle yaptım haber bekliyorum...
  • Arkadaşlar bende geçen haftalarda wii mario kart paketi alarak aranıza katıldım, 4,3 olduğu için ankara'da softmod yaptırdım, oyunları oynuyorum yalnız oyunları kaydetmiyor, oyundan menüye dönsem dahi yeniden başlamam gerekiyor. Bu konuda ne yapmam lazım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: runo84

Acemi arkadaşlar ücretsiz wii puanı kazanmak isterlerse PM atsın bana
    kampanya sayesinde bu puanlarla ücretsiz oyun indirebiliyorsunuz. Forumda 9 kişiyle yaptım haber bekliyorum...

Buradan sana ekmek çıkmaz. Buradakilerin %90'ı yumuşak mod yaptırdığından o tarz kanallara girmek sakıncalı. Hem yumuşak moddan sonra wad oyunlarını da beleşe oynayabiliyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: runo84

Acemi arkadaşlar ücretsiz wii puanı kazanmak isterlerse PM atsın bana

Buradan sana ekmek çıkmaz. Buradakilerin %90'ı yumuşak mod yaptırdığından o tarz kanallara girmek sakıncalı. Hem yumuşak moddan sonra wad oyunlarını da beleşe oynayabiliyorsun...

"o işlem" öncesi yapanlarla yaptık hep zaten bu puanlar sırf oyun için değil, örneğin just dance ten yeni şarkı, guitar herodan yeni parça alabiliyorsunuz.
    Neyse..

• quote:

Orijinalden alıntı: boramir1903

Arkadaşlar bende geçen haftalarda wii mario kart paketi alarak aranıza katıldım, 4,3 olduğu için ankara'da softmod yaptırdım, oyunları oynuyorum yalnız oyunları kaydetmiyor, oyundan menüye dönsem dahi yeniden başlamam gerekiyor. Bu konuda ne yapmam lazım acaba?

her oyunun farklı save özelliği var. Bazısı otomatik kaydeder, bazısında senin save etmen gerekir. Hangi oyunda denedin olmadı?
  • Sub0 nickli arkadasa dün kargo yollandi
  • Arkadaşlar kodesten çıktım :D bir konuda birileri birşey yaparsam internetten indirdiğim oyunları oynayabilirmiyim diye sormuştu evet oynayabilirsin demiştim ve bu lafımla ban çubuğumun son tanesinide doldurmuş bulundum ve banlandım :D

Neyse şimdi işimize bakalım biz emekçi insanlarız alışığız böyle şeylere cefakar wiicler

thepromh teşekkürler bana öm ile kargo takip no verirsen sevinirim. lego batman ortaklığı listesini güncelliyorum.
  • bildiğiniz ucuz hard disk var mı ??
  • hepsiburada nın kampanyaları oluyor. diğer mağazalar da kampanya yapiyor. takip etmekte fayda var.,
  • beyler sizdede aynımı ben wii bölümündeki 4 konuyu görüyorum sadece ayarlarım 365 gün ve tüm mesajlar seçili olmasına rağmen

tepeden sadece kendi mesajım olan konuları göster diyince çıktı bu konu help
  • evet bende son mesajlar kısmından buldum. nintendo wii başlığında sadece 4 konu gözüküyor
  • teknik bir hata galiba, çünkü birbiriden alakasız konular ama hiç biri gözükmüyor...
  • şimdi düzeldi gibi sanki.ben konuyu yöneticilere ilettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

Güncel durum

1-) blank42 (oyunu oynadı)
    2-) wortexxx (oyunu oynadı)
    3-) the hero (oyunu oynadı)
    4-) mehmetyilmaz77 (oyunu oynadı)
    5-) sokrat68 (oyunu oynadı)
    6-) moozcan (oyunu oynadı)
    7-) onurf (oyunu oynadı)
    8-) cagatayeren (kargoya verildi yarın elinde olacak)

Dileyen özel mesajdan bana bilgilerini vererek sıranın sonuna dahil olabilir ;)

hocam bu liste ile ilk sayfadaki liste arasında ne fark vardır?
  • arkadaş kendi orjinal cdsini kiralıyor bizim havuz dışında kendi özel işi yani.bizim sıramızı beklemek istemeyenler ondan alıyor vesaire.

bizim grupta yavuz2020 isimli arkadaşımıza kargosu yollandı arkadaşlar bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

bildiğiniz ucuz hard disk var mı ??

Aman dikkat, bazı hard diskler problem çıkarıyor. Bimeks'in son kampanyasından ADATA 500GB 2.5 harici hdd aldım ama USBLoader bazen göremiyor. Yine eski 3.5 harici hard diskime döndüm. USBLoader Compatibility List buradan kontrol etmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

arkadaş kendi orjinal cdsini kiralıyor bizim havuz dışında kendi özel işi yani.bizim sıramızı beklemek istemeyenler ondan alıyor vesaire.

bizim grupta yavuz2020 isimli arkadaşımıza kargosu yollandı arkadaşlar bu arada.

Ben sözü geçen arkadaşın cd sini paylaştım. mesajlarla oldukça yardımcı oldu. kendisine teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

arkadaş kendi orjinal cdsini kiralıyor bizim havuz dışında kendi özel işi yani.bizim sıramızı beklemek istemeyenler ondan alıyor vesaire.

Ben sözü geçen arkadaşın cd sini paylaştım. mesajlarla oldukça yardımcı oldu. kendisine teşekkür ederim.

Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim mehmet yılmaz(!) hocam :P
  • arkadaşlar sd kart için öneri,niz var mı? sdhc uymuyor diyen arkadaşlar vardı. .fakat 4.0 üzerinde sıkıntı yaratmıyor ben 4 gb sdhc kullanıyorum diyen de var. ucuz sd kartlar işimi görür mü yazma hızı okuma hızı vs.?
  • hocam sd kart olsun minimum 1gb olsun yeter.ben telefondan çıkardım mikro sd kartı adaptöre taktım hallettim sorunsuz.sdhc ile olmuyor evet.

bu arada sonunda kredi kartımın limitini birazcık açabildim ve bir sipariş listesi yaptım kendime :D

2 tane klasik kontroller aldım

2 tane direksiyon

4 tane şarj edilebilir pil bir tanede şarh yuvası aldım ciddeen wii için özel yapılmış şarj aletinin ömrü çok kısa oluyor

şimdi 2 hafta kargo bekleyecez hadi bakalım kollar gelsinde biraz pes akayım ya işlerden wii nin yüzünü göremez oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Temmuz 2011; 21:37:24 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.