Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok hocam doğru nunchuck hepsinde şart ama zapper ile sadece oynanılırsa resident evil 4 zapper ile oynanmıyor tuşları zapper'a uygun değil ve oyun içinde değiştirilemiyorda.

bu yüzden resident evil 4 sadece zappersız nunchuck ve remote ile elle oynamak zorunda bırakıyor.

umbrella chronicles felan diğer serilerde zapper uyumlu.

ne kadar saçma aslında asıl resident evil 4 ün zapper uyumlu olması lazım.zapperı takıp resident evil 4 ü açınca büyük hayal kırıklığı yaşadım
  • konu mesajı güncellenmiştir lego batman ortaklığında son durumda güncellenmiştir.ödeme yapıp haber verenleri öne alıyorum.

Listede, Ödeme Yapıp Gerekli Bilgileri İletenler Listesi
    thepromh (kargo bekliyor)
    sub0
    yavuz2020
    neowho
    Rorschach R10 FORUMLARINDAN Wiici bir arkadaş
    wadet

Listede Sıraya Girip Ödeme / Bilgi İletmeyenler

enfarktus
    Harkonnen05
    Constantiné
    alos2000
    hak_an
    velovis_
    opportunity
    runo84
  • bu buyincoins den siparişler niye hala çıkmadı ya proc 5 de duruyor :S
  • BLood_STain benim dostum :) geçici bu. Zaris neden ceza almadı diyordum o da almış :)
  • İyi de ceza nedeniniz ne bilelim de uyaralım milleti o şekilde yazıp durmasınlar.

Bu arada alışmıştık ne güzel her haftasonu wii ampanyalarına bu haftasonu yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junmisugi -- 2 Temmuz 2011; 9:51:23 >
  • ceza nedeni ses çıkarmak dostum ;) boynumuzu bükmemek. neden aramak. neyse fazla konuşmayayım ben.
  • http://www.buyincoins.com/ buyincoins den benim yerime ankaraya getirip bana verebilecek olan var mı... ?? yapan olursa ürün parasını + getirene bide komisyonunu vercem ? *
  • ben lego batman bu haftaicinde bir tane getirticem, aldıgım fiyatta isteyene veririm sonrasında
  • http://www.buyincoins.com/ buyincoins den benim yerime ankaraya getirip bana verebilecek olan var mı... ?? yapan olursa ürün parasını + getirene bide komisyonunu vercem ? *

wii aksesuarları satın alcam
  • Liberty Citizen

bu başlıkta 10 tl karşılığında kiralıyoruz. Almak isteyen çıkabilir ama forum konusunun ana amacı çok daha uygun fiyata insanlara yardımcı olabilmek.

Saygılar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar zaris bir süre yok sanırım. kim ilgileniyor kargo takibi ile?
  • Kargo thepromh nickli arkadaşta en son sorduğumda cd eline ulaşmıştı işlemi yapıyordu.
    Sıradaki arkadaşın ödeme vs. durumunu bilmiyorum.
  • konu açılmış ama bir kaç kişi ceza almış ilginç bir şekilde

hocam process5 postaya teslim edildi diye biliyorum. paketin resmini koymamışlar mı sipariş sayfasına?

quote:

Orijinalden alıntı: pennstewei

bu buyincoins den siparişler niye hala çıkmadı ya proc 5 de duruyor :S
  • Benim de uyarı puanım var
    Ya Zaris gelene kadar bekleyeceğiz ya da bir sonraki elemanın ödeme durumunu öğrenip kargoyu ona yönlendireceğiz.
    Zaten çok ağır aksak oldu bir dünya aksilik çıktı ama yılmadık, devam ediyoruz.
  • arkadaşlar ben zarisin kardeşiyim abimin banı açılana kadar 2 gün var.kendisi benim yazmamı rica etti aksaklık olmaması için.thepromh isimli arkadaşa sıradaki sub0 arkadaşın adreslerini ilettik.bir gecikme aksaklık olmayacak.
  • sub0 nickli arkadaşa yarın yolluyorum İnşallah kargoyu
  • Bende listeye eklenmek istiyorum, ne yapmam lazım?

pm'den bilgi verebilirmisiniz
  • arkadaşlar ben wii de 60 hz geçince görüntü siyah beyaz oluyor pal versiyon benimki nedendir acaba televizyonun üstünde 100 hz yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feeldevotion -- 4 Temmuz 2011; 14:21:44 >
  • komponent kablo alman lazim.
  • tamamdır arkadaşlar buldum sağolun hepiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feeldevotion -- 4 Temmuz 2011; 18:44:53 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.