Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

aragorn991402 üstada çok teşekkkürler indiana jones cd sini paylaştı. sıramı başkaları kullanabilir.

üstada tekrardan teşekkürler.

rica ederim tekrar hayırlı uğurlu olsun :)

Ben de indiana jones oyun sırasını açıkça belirtmek istiyorum :

1-) blank42 (oyunu oynadı)
    2-) wortexxx (oyunu oynadı)
    3-) the hero (oyunu oynadı)
    4-) mehmetyilmaz77 (oyunu oynadı)
    5-) sokrat68 (kargoya verildi yarın elinde olacak)
    6-) moozcan
    7-) onurf

sıra budur arkadaşlar, dileyen özel mesajdan bana bilgilerini vererek sıranın sonuna dahil olabilir ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

DİKKAT! KONUDA LÜTFEN "SOFTMOD" İSİMLİ İŞLEMİN NASIL YAPILACAĞI HAKKINDA YAZI YAZMAYIN, KONUMUZU TEHLİKEYE SOKMAYIN! İŞLEMİN REHBERLERİNİ GOOGLE ÜZERİNDEN RAHATÇA BULABİLİRSİNİZ

Arkadaşlar bende yeni bir wii sahibi olarak konu yeni wii alan arkadaşlarımızın uğrak noktası olduğu için bir kulüp kuralım dedik ve acemi wiicilerin buluştuğu kulübe hoşgeldiniz diyorum ^^

Buradan güncel wii fiyatları ve en uygun tercihler konusunda bilgi edinebilir,oyun takasları,lego batman oyunu ortaklığına katılabilir,yeni konsol edinmiş wiicilerle görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

1.GRUP TAMAMLANMIŞTIR Lego Batman Ortaklığı - Sipariş Veren Zaris - CD Durumu: CD GELDİ.

Zaris (halletti)
    BLooD_STaiN (halletti)
    o3 (halletti)
    jack_sparrow_82 (halletti)
    esef (halletti kargoladı)

2.Lego Batman CD Grubu - Başladı

thepromh (kargo bekliyor)
    sub0
    neowho
    enfarktus
    Harkonnen05
    Constantiné
    ccecy
    yavuz2020
    alos2000
    runo84
    hak_an
    velovis_
    opportunity

BU KONUDA KONSOL CRACKLEME YÖNTEMLERİ VERİLMEMEKTEDİR, LEGO BATMAN OYUNUNU UCUZA GETİRMEK İÇİN ORJİNAL OYUN ORTAKLIĞI YAPILMAKTADIR
    YURT DIŞINDAN LEGO BATMAN OYUNUNU GETİRİP ARAMIZDA ÜCRETİNİ BÖLÜŞÜP ELDEN ELE BAZI İŞLEMLERİ YAPMAK İÇİN DOLAŞTIRACAĞIZ.BU YÜZDEN DH KURALLARINA BİR AYKIRILIĞI YOKTUR

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

arkadaşlar ilk grup tamamlandı ve 2.grubun ilk ortağı arkadaşımıza cd kargolandı.

lego batman ortaklığında liste çok uzun bir çok arkadaş inaktif görüyorumki.bu sebeple hepsine öm atılacak göeri dönüş ve ödeme sırasına göre liste tekrar sıralanacaktır çünkü lego batman işi 1 gün sürüyor ve hemen kargolatıyoruz o yüzden kimsenin cevabını ve ödemesini günlerce bekleyemeyiz zamandan kazanıp işlemleri halletmeliyiz.

herkese bugün öm gönderiyorum.

işte liste

2.Lego Batman CD Grubu - Başladı

sub0
    neowho
    enfarktus
    Harkonnen05
    gurtan1970
    Constantiné
    ccecy
    yavuz2020
    alos2000
    runo84
    hak_an
    the hero
    mehmetyilmaz77
    velovis_
    onurf
    opportunity

teşekkürler arkadaşlar
    ama ben softmod işini hallettim.

listeden çıkarabilirsiniz...

• liste güncellendi işlemi halledenler veya istemeyenler listeden çıkarılmıştır.ayrıca ödeme yapıp bilgilerini eksiksiz verenler için ayrı liste yapılmıştır ve onlar ön sıralara geçmiştir.

2.Lego Batman CD Grubu - Başladı-TÜM LİSTEDEKİLERE GEREKLİ ÖM GÖNDERİLDİ-ÖDEME YAPIP BİLGİLERİNİ İLETENLERE ÖNCELİK VERİLMEKTEDİR

Listede, Ödeme Yapıp Gerekli Bilgileri İletenler Listesi
    sub0
    yavuz2020

Listede Sıraya Girip Ödeme / Bilgi İletmeyenler

neowho
    enfarktus
    Harkonnen05
    Constantiné
    alos2000
    runo84
    hak_an
    velovis_
    opportunity
  • Arkadaşlar çinden wii aparatı getiren arkadaşlar için %15 indirim metodlu buyincoins rehberi; (KONUYADA EKLENMİŞTİR)

WII APARATLARI İÇİN DÜNYANIN EN UCUZ ÇİNLİ ALIŞVERİŞ SİTESİ BUYINCOINS TANITIMI
    PÜF NOKTALAR %15 İNDİRİM METODU!

Site:http://www.buyincoins.com/
    Site sık saldırı alıyor bazen anasayfa açılmıyor altsayfadan girin:http://www.buyincoins.com/categories/Video-Games/Wii/
    Denendimi: 34$lık nintendo wii ürünleri aldım PTT kargo yetkilisi kapıma kadar getirdi
    Diğer sitelere göre avantajı: aşağıda anlatacağım metod ile %15 ucuza getirebiliyorsunuz ve fiyatlar çoğu çin sitesine göre daha uygun (bir çok ürün karşılaştırması yaptım)
    Dezavantajı: 30$ altı kargolar için kargo takip numarası vermiyorlar
    Ulaşım süresi: 2 hafta
    Fiyat aralıkları ile ilgili tespitim:
    Dealextreme üzerinden alacak olduğum 5 adet nintendo wii aparatları 45 dolar tutarken bu sitede 40$ tuttu. %15 indirim ilede 34$ tuttu yani 11$ kar sağlamış oldum.

%15 İndirim Metodu: sitenin üzerindeki menüye tıklayıp "register" linkinden üyelik alın.üyeliğinizi alırken "Recommender:" kısmına başka bir üyenin ismini girin, benim üyelik ismimi girebilirsiniz.Üyelik ismim Gwindor dur

Recommender: Gwindor

şeklinde üyelik formunu doldurarak üye oldunuz.bu şekildeüye olduğunuz için ilk siparişinizden %5 indirim otomatik olarak zaten sipariş sepetinize yansıyacak.

kalan %10 indirimi ise sipariş listesinin olduğu kısmın sol altında "coupon" yazılı yere 10%eBay110 yazıp onaylayıp %10 indirimide almış oluyorsunuz.

totaldeki kısım görünürde düşmesede paypal ödeme sayfasına gidince bu indirimlerin yapıldığını ve fiyatın %15 inmiş olduğunu göreceksiniz.

indirim hakkı 1 defa kullanılabiliyor.başka bir üyelik açıp başka bir siparişinizdede yine bu hakkı kullanabilirsiniz! hayırlı olsun.

• arkadaşlar merhaba ben de kutunun içinden çıkan nunchuck ve remote var ben bu ikisiyle her oyunu oynayabilir miyim ?* mesela pes, fifa, smackdown , nba gibi ?* ne dersiniz oynayan var mı ?*
    teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

arkadaşlar merhaba ben de kutunun içinden çıkan nunchuck ve remote var ben bu ikisiyle her oyunu oynayabilir miyim ?* mesela pes, fifa, smackdown , nba gibi ?* ne dersiniz oynayan var mı ?*
    teşekkürler :D

selam ben nunchuk ve remote ile pes 2010 oynamaya kalktım çok zor kesinlikle oynanmaz.

smackdown ve nba denemedim.

ama pes için kesin ama kesinn klasik controller lazım.
  • teşekkürler :) ooof ama classic controller da çok pahalı :D öprenciyim ben bee :D
  • başlık açılmış mı ? aaa benim üyelikte silinmiş.

BLood_STaiN

silinme sebebi ne ? doğrular mı. ? saygılar...
  • neyse 4 günlük uzaklaştırma almışız. kıralım dizimizi susalım ;) yoksa dahada artar.
  • cartel bu işini görür

http://www.buyincoins.com/new-classic-pro-controller-for-nintendo-wii-remote-game-product-2074.html

@@@@

blood 4 günlük banlanmışsın 4 gün sonra yine gel :D
  • benim çinli mallar processing 5 te hala ya. :S
  • çıkar yakında blood merak etme.olmazsa bir destek maili at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pennstewei

benim çinli mallar processing 5 te hala ya. :S

zaris çok teşekkürler ama bunu getirtmesi benim için çok zor anlamam da bu internet üzerinden almayı hemde yurt dışından gelmesi ile ilgili sıkıntı olur mu ?? kargo parası falan hem 6 dolarlık şey için kargo ne kadar tutar acaba hemde internetten para ödemeyle ilgili tereddütlerim var da :D
  • kargo ücretsiz ^^ aş kendini artık internet üzerinden alışveriş herkesin ihtiyacı.konuyu takip et bir ton kişi ürün getirdi çinden.hepsi canavar gibi çalışıyor.

tr de 100 liralık aparatları 15$ a getirdik.seçim senin.

bizden öneri.
  • :D heveslendim birden çok teşekkürler zaris .. ama bi sorum olacak kargo niye bedave 3 kolarlık şeyin kargosu onu anlamadım :D aydınlatabilirmisin beni :D ??
  • Zaris, yurtdışından getireceğin eşyaların gümrükten geçmesi için en fazla 5 parça olması gerek gibi birşeyler söyleniyordu aslı varmı acaba, sen 5 parçadan fazla birşey getirttin mi yurtdışından
  • hocam ben öyle birşey olduğuna inanmıyorum parça değilde 150 tlmi 150$ mı ne bi sınır varmış sanırım.benim 5 parçaydan fazladı sanırım.zaten gelen kargo böyle siyah bir poşette geliyor hiç açılmamış şekilde geliyor yani bizimkiler içini açıp bakmıyor.kutu felanda yok.balon torbaya sarıp gönderiyorlar :D

falza korkmayın yani ben aldım 34$ lık wii aparatları hepside geldi.bi ton genel arkadaşta var.

@

carteleren

bu çinli siteler böyle.kargo bedava.bunu gidip çin hükümetine sormak lazım neden kargo bedava diye.sen üzümünü ye bağını sorma bedava işte alıyosun geliyo ptt ile kapına.
  • zaris 30$ altı siparişlerde de kargo takip numarası veriliyor.Ama tama hatırlamıyorum ben 1,90 $ kargo ücretini seçtim onda takip numarası var ucuzda yoktu herhalde, 22 küsür dolarlık alışveriş yaptım.Bu arada wii classic kontrolleri çalıştıramadım ben nasıl olucak bu iş ?
  • çok teşekkürler zaris
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.