Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar vatandan 249 tl ye mario kart paket alarak aranızda yerimi aldım. tam bir acemi olarak her türlü yardıma açığım soft mod nasıl yapılır nerde ucuza halledebilirim makinanın versiyonu nerde yazar hiç bir bilgim yok youtube da bir iki video izledim softmodla ilgili ama karmaşık geldi benim gibi teknolojik özürlü birine ankara da yardım edebilecek arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
  • 150 tl ye orjinal remote alacagina d&r dan 189 tl ye 2. bi wii almak daha mantikli gibi duruyor. ah kapitalizm ah
  • EDIT: SOFTMOD yaptırdım gerek kalmadı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 25 Haziran 2011; 19:11:27 >
  • soft mode ile ilgili bikaç sorum olacak arkadaşlar.cihazı alalı 3-4 gün oluyor.

1.soft moda yaparken veya yaptıktan sonra cihazın kilitlenme ihtimali varmı?
    2.soft mode sonrası internete giriyor ve online oyyun oynanıyormu?
    3.güncelleme yapınca kilitlenme(sanırım brick deniyor) durumu varmı?
    4.soft mode sonrası orjinal oyun oynanabiliyormu?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar bende 4.3E olan wii mi Orjinal Lego Indiana Jones oyunu ile softmod yaptım. mario kart paketi almıştım onunda orjinalini oynayabiliyorum şuan online oyun dahil. aragorn991402 arkadaşımıza teşekkür ediyorum
    Dün akşamdan indirdiğim Super Mario Bros Wii ve Mario Galaxy 2 oyunları flash disk üzerinden gayet güzel çalıştı
  • zincirin ikinci halkası wortexxx softmode'u başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş ve şimdi oyunların keyfini çıkarıyor, Lego Indiana Jones, 3. halka olan TheHero'ya teslim edilmek üzere kargoya verilmiştir ;)
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 25 Haziran 2011; 19:35:35 >
  • jack sparrow arkadaş softmod yaptı bugün cdyi esef arkadaşımıza vericek.2.gruba başlıyoruz az kaldı herkes yarın öm kutusunu kontrol ederse sevinirim.

listeden softmod işini halletmiş 2 arkadaşı sildim.yeni bir arkadaşı ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 25 Haziran 2011; 19:54:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

jack sparrow arkadaş softmod yaptı bugün cdyi esef arkadaşımıza vericek.2.gruba başlıyoruz az kaldı herkes yarın öm kutusunu kontrol ederse sevinirim.

saat 18:00 gibi elden esef'e ilettim cd yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

jack sparrow arkadaş softmod yaptı bugün cdyi esef arkadaşımıza vericek.2.gruba başlıyoruz az kaldı herkes yarın öm kutusunu kontrol ederse sevinirim.

saat 18:00 gibi elden esef'e ilettim cd yi.

hızlı işlem için teşekkürler hocam.esef arkadaşın güzel haberlerini bekliyoruz.2gruba geçiyoruz pazartesi.
  • Arkadaşlar, CD gelene kadar oyun topluyorum. Yalnız bazı oyunlarda USA yazıyor, muhtemelen NTSC'dir. Bunlar softmod'dan sonra açılır mı bizim Wii'lerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 30 Haziran 2011; 1:43:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

Arkadaşlar, CD gelene kadar oyun topluyorum. Yalnız bazı oyunlarda USA yazıyor, muhtemelen NTSC'dir. Bunlar softmod'dan sonra açılır mı bizim Wii'lerde?

Mesela

Guitar Hero Smash Hits USA Wii-APATHY veya
    NASCAR 2011 The Game USA WII-ProCiSiON

evet açılır farketmez
  • Eski konumuz tekrar açılmış. Hayırlı olsun...
  • konu açıldı :D ama dh yönetiminden dikkat etmemiz gereken şeyleri duymak istiyoruz ona göre konu üzerinde konuyu tehlikeye sokmayacak şekilde konuşalım.bir açıklama yapılırsa mutlu olacağız :)
  • quote:

konu açıldı :D ama dh yönetiminden dikkat etmemiz gereken şeyleri duymak istiyoruz ona göre konu üzerinde konuyu tehlikeye sokmayacak şekilde konuşalım.bir açıklama yapılırsa mutlu olacağız :)

zarise katılıyorum, ne yapalım da kuralları ihlal etmiş olmayalım yönetici arkadaşlar ufak bir bilgilendirme yapsın, kardeş kardeş konuşalım :)
    bu arada adaletin yerini bulmasına da çok sevindim.

lego indiana jones orijinal adventures oyunundaki son durumu da yazıyorum:

mehmetyilmaz77 başarılı bir şekilde oyununu oynadı,
    bugün sokrat68'e kargolayacak ;)
  • Konumuz geri dönmüş hayırlı olsun.

Lego oyunu sıradaki arkadaşa gitmek için kargolandı.

Uyarı puanı almışız yumuşak yumuşak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esef -- 30 Haziran 2011; 12:58:02 >
  • vayyy sıkıntı giderilmiş Bu arada 20 haziranda buycoins'ten verdiğim siparişler bugün elime ulşatı.10 günlük süre Türkiye'de ki posta hizmetleri de düşünülünce çok iyi
  • arkadaşlar ilk grup tamamlandı ve 2.grubun ilk ortağı arkadaşımıza cd kargolandı.

lego batman ortaklığında liste çok uzun bir çok arkadaş inaktif görüyorumki.bu sebeple hepsine öm atılacak göeri dönüş ve ödeme sırasına göre liste tekrar sıralanacaktır çünkü lego batman işi 1 gün sürüyor ve hemen kargolatıyoruz o yüzden kimsenin cevabını ve ödemesini günlerce bekleyemeyiz zamandan kazanıp işlemleri halletmeliyiz.

herkese bugün öm gönderiyorum.

işte liste

2.Lego Batman CD Grubu - Başladı

thepromh (kargo bekliyor)
    sub0
    neowho
    enfarktus
    Harkonnen05
    gurtan1970
    Constantiné
    ccecy
    yavuz2020
    alos2000
    runo84
    hak_an
    the hero
    mehmetyilmaz77
    velovis_
    onurf
    opportunity

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Haziran 2011; 14:27:20 >
  • Arkadaşlar konu altından artık softmod nasıl yapılır vesaire konuşmuyoruz.zaten tüm bilgiler google da gümbür gümbür her yerde var konumuzu hiç tehlikeye atmayalım.

konu altında

lego batman oyunu ortaklığı
    lego batman oyunu ile yapılan işlemler arından çıkan bazı problemleri; oyunlar,hdd & disk , wiibackupmanager,wbfs formatı denkleminde sorun yaşayan arkadaşlara destek
    çinden ucuza wii aparatı getirtmek
    oyunlar ile ilgili yardımlaşma
    en ucuz ve mantıklı wii kampanyaları hakkında tartışmalar
    oyun takasları

ve diğer genel wii muhabbetleri edelim konumuzu tehlikeye atmayalım.
  • aragorn991402 üstada çok teşekkkürler indiana jones cd sini paylaştı. sıramı başkaları kullanabilir.

üstada tekrardan teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.