Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaris, ikinci grubu açıklayabilir misin? Kaçıncı sırada olduğumuzu bilelim. 1 kişide 7 gün kalırsa bize sıra gelmesi 1 ayı geçecek. Gerçekten ben de shopto.net'den almayı düşünüyorum. darkweather'a kaç günde geldiğini sordum, henüz cevap yok ama bugün ısmarlayacağım sanırım.
  • haklısınız arkadaşlar özür dilerim sizin dışınızdada bir kaç arkadaştan tepki aldım.o3 arkadaşımız sorunlar yaşadı elde olmayan durumlar diyelim.o3 arkadaştan sonra çok seri bir şekilde yapıcaz işlemleri kuşkunuz olmasın.o3 arkadaşın sorununu halletmesini bekliyoruz.

eğer bu gecikme olmasaydı 2.gruba çoktan başlamıştık.kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Haziran 2011; 15:52:12 >
  • 2.softmod grubunu kronolojik gelen istek sırasına göre sıraladım arkadaşlar.

ilk grup biter bitmez bu gruba başlayacağız.gruba girmek veya çıkmak için konuya isteğinizi belirtmeniz yeterli.yaşanan gecikme için üzgünüm ama benden kaynaklanmamakta.

2.Softmod CD Grubu - Beklemde (not bu listedeki bazı arkadaşlar pek aktif değil muhtemelen bazıları listeden çıkacaktır.ama ne olur ne olmaz herkese öm gönderilecek.gelecek cevaplara göre tekrar sıra oluşturulacak)

thepromh
    sub0
    neowho
    enfarktus
    Harkonnen05
    gurtan1970
    Constantiné
    ccecy
    yavuz2020
    wortexxx
    alos2000
    sokrat68
    runo84
    hak_an
    the hero
    mehmetyilmaz77
    velovis_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Haziran 2011; 14:52:25 >
  • o3 e kızıyoruz geciktirdi diye ama bir aksilik yaşadı sonuçta, herkesin başına gelebilir, üstelik hala ne olduğunu da çözemedi sanırım.. Evet gecikme kötü ama kimse bu yüzden gerginlik yapmasın, hepimizin başına gelebilir..

Hem Zaris'te kimseyi zorlamadı illa bu listeye girin diye, başka cd paylaşan arkadaşlar da var biliyorsunuz.. Zaris maddi kaygı gütmeden böyle bir destek grubu oluşturdu, katılıp katılmamak herkesin kendi tercihidir..

O3 son durumu merak ediyorum yazar mısın ne durumdasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

o3 e kızıyoruz geciktirdi diye ama bir aksilik yaşadı sonuçta, herkesin başına gelebilir, üstelik hala ne olduğunu da çözemedi sanırım.. Evet gecikme kötü ama kimse bu yüzden gerginlik yapmasın, hepimizin başına gelebilir..

Hem Zaris'te kimseyi zorlamadı illa bu listeye girin diye, başka cd paylaşan arkadaşlar da var biliyorsunuz.. Zaris maddi kaygı gütmeden böyle bir destek grubu oluşturdu, katılıp katılmamak herkesin kendi tercihidir..

O3 son durumu merak ediyorum yazar mısın ne durumdasın ?

Constantine'ye sonuna kadar katılıyorum.o3'ten sonra cd bana gelicek ben bile adama laf etmedim, hatta senin işi halletmeden yollama dedim 1 gün de benim yüzümden kayıp oldu.Dün yollayacaktı benim lafımla bugüne bıraktı.Bugün bana kargolamış olmalı, akşam facebooktan görüştük daha yapamadı sorunu anlayamadık.Umarım oyun dosyalarından yada hdd vs... sorun oluyordur.Neticede zaris'in ona verdiği bir oyunu çalıştırmış.

• Zaris bu iş için baya zamanını harcıyor ve Constantiné son yazısında haklı.

o3 bana msnden falan ulaşabilirsen sorununu halledelim. olmadı wii ye format at ve tekrar dene.

3954 8807 9430 7125

sport, sport resort, mario galaxy mario paper gibi oyunlar var. biri bana super mario bros un torrentini göndersiniz çok lazım.

oynanabilecek multisi iyi oyunları yazında indirelim.

bu arada 2. softmod için biri cd sini gönderecekti o ne durumda ?
  • Bir gecikme yaşanıyor, bayağıdır bekliyoruz ama aynı sorunla karşılaşmayacağımızın garantisi yok!

İlk grubun sonundayım geçtiğimiz hafta işlemleri bitirip 2. gruba geçmemiz lazımdı ama kimse sorunsuz bir şekilde softmod yapacağımızın garantisini veremez o yüzden sorunun daha tecrübeli arkadaşlarında yardımıyla çözülüp devam edilmesi taraftarıyım
  • benimde düşüncem sorunu softmod ile ilgili değil.bende softmodu yaptım.sonra ilk kendisine verdiğim bowling oyununu denedim softmod başarılımı değilmi diye çalıştırdı ve sevindirik oldum :D

sonra wiibackupmanager ve wbfs kurcukladım öğrendim indirdiğim oyunları sorunsuz indirip wbfs ye çevirdim sonra wbfs şeklinde formatıadığım flash diskime attım.taktım çalıştı.

şu ana kadar softmod ile oynadığım oyunlar

motogp
    bowling
    mario galaxy
    medivial games
    mario and sonic olympic games
    resident evil 4
    mario kart
    wii sports + resort
    wii play

daha bayağı bir oyun oynadım hepsi çalıştı.

ben ısrarla yaşanılan sorunun hddnin kendisi,hddye oyun atış şekli,oyun formatı üçgeninde döndüğünü düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

benimde düşüncem sorunu softmod ile ilgili değil.bende softmodu yaptım.sonra ilk kendisine verdiğim bowling oyununu denedim softmod başarılımı değilmi diye çalıştırdı ve sevindirik oldum :D

sonra wiibackupmanager ve wbfs kurcukladım öğrendim indirdiğim oyunları sorunsuz indirip wbfs ye çevirdim sonra wbfs şeklinde formatıadığım flash diskime attım.taktım çalıştı.

şu ana kadar softmod ile oynadığım oyunlar

motogp
    bowling
    mario galaxy
    medivial games
    mario and sonic olympic games
    resident evil 4
    mario kart
    wii sports + resort
    wii play

daha bayağı bir oyun oynadım hepsi çalıştı.

ben ısrarla yaşanılan sorunun hddnin kendisi,hddye oyun atış şekli,oyun formatı üçgeninde döndüğünü düşünüyorum.

biraz uçtum ve bir ihtimal daha buldum.
    (yada son ihtimal benim verdiğim oyun dandik küçük boyutlu bir oyun olduğu için sorun çıkarmadı ama diğer çalıştırılmaya çalışan oyunlar büyük ve daha kapsamlı olduğu için (misal mario galaxy) hatalı softmod yapıldığını varsayarak bu oyunları wii çalıştırmadı)

ihtimallerden biride bu.softmodu yapan biz olmadığımız için o3 arkadaşın yanında olmadığımız için tabiikide kesin bir kanıya varmak zor sadece olabilecek ihtimaller bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Haziran 2011; 15:58:18 >

• daha softmode um bile yok ama bunları indirdim, wbfs ile 72 gb tutuyor, bana kalırsa bunlar wii nin en iyi oyunları, uzun süre daha da indirmem... sadece zelda ocariana yı arıyorum o da çoğu yerde yok...

Disney Epic Mickey
    Endless Ocean 2
    ENDLESS OCEAN
    FFCC THE CRYSTAL BEARERS
    James Bond: Golden Eye
    LINKS CROSSBOW TRAINING
    MARIO SPORTS MIX
    MarioTennisGC(Wii Version)
    Metroid Prime Trilogy
    Metroid: Other M CLo
    Monster Hunter Tri
    New SUPER MARIO BROS. Wii
    No More Heroes 2: Desperate Struggle
    NO MORE HEROES
    PARTY PACK for REVOLUTION
    Pro Hall Pool
    Rapala Fishing Frenzy
    Red Steel 2
    RedSteel
    RESIDENT EVIL THE DARKSIDE CHRONICLES
    Sonic2010
    Star Wars: The Force Unleashed 2
    SUPER MARIO GALAXY MORE
    SUPER MARIO GALAXY
    The Legend of Zelda Twilight Princess
    Top Spin 4
    Zack and Wiki: Quest for Barbaros' Treasure

zaris, önceki yazılarında wbfs diye bir klasör oluştuğunu ve hdd nin tamamına format atmadan da oyunların belki çalışabildiğini söylemiştin, bunu deneyebildin mi?

250 gb lik hdd alıp 100 gb sini wii ye ayırmak istiyorum sadece klasör açmak yeter mi acaba ?

• dostum bunu zaten denedim.bilgisayarımda bir klasör açıp bunu wbsf ye çevirdim.yani c diskinde wbsf formatlı bir klasörüm var.önce wiibackupmanager ile oyunu iso halinden wbsf haline çevirip buraya atıyorum.burdan wbsf şeklinde formatladığım flash diskime gönderiyorum.işlemi 2 aşamalı yapıyorum.bu şekilde sorunsuz oluyor.
  • arkadaşlar bu arada yarın sabah ayak parmağımdan bir ameliyat olacağım.ayak parmağımda bir kitle yüzünden şişlik oluştu onu ordan alıp neden olduğunu öğrenmek lazımmış bu yüzden ameliyat olucam ayağımdan.bu sebeple 1 gün belki giremeyebilirim istirahat vesaire haberiniz olsun ömleri okuyamazsam kusura bakmayın ortaklık konusunda döner dönmez yine organizasyonu kontrol edeceğim.görüşürüz.
  • Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Dün wireless ile internete bağlanmaya çalıştığımda ilk test başarılı dedi ancak forecast, wii shop vs gibi kanallara girmeye çalışınca wiiconnect24ü aç dedi. Açtım ama yine de olmadı. Wii network anlaşmasını onaylamamı söylüyor bir kaç yerde onayladığımı zannediyorum ama yine de olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • bence wii aldım sonunda

wii sport resort siyh paket d&r dan aldım 389 lira ama %25 play e puan ve 100 lira hediye kart ile 189 liraya geliyor :)

versiyonum 4.2e galiba bu versiyon için softmode olayına orjinal oyuna gerek yok direkt yapabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Dün wireless ile internete bağlanmaya çalıştığımda ilk test başarılı dedi ancak forecast, wii shop vs gibi kanallara girmeye çalışınca wiiconnect24ü aç dedi. Açtım ama yine de olmadı. Wii network anlaşmasını onaylamamı söylüyor bir kaç yerde onayladığımı zannediyorum ama yine de olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

merhaba aramıza hoşgeldin

wii ayarlarından ülkeni ingiltere seçip tekrar bağlanmayı denersen sevinirim.bende senin gibi ilk aldığımda giremiyordum ülkemi ingiltere yapınca sorunsuz internet bağlantısı gerçekleştirebiliyorum.
  • quote:

dostum bunu zaten denedim.bilgisayarımda bir klasör açıp bunu wbsf ye çevirdim.yani c diskinde wbsf formatlı bir klasörüm var.önce wiibackupmanager ile oyunu iso halinden wbsf haline çevirip buraya atıyorum.burdan wbsf şeklinde formatladığım flash diskime gönderiyorum.işlemi 2 aşamalı yapıyorum.bu şekilde sorunsuz oluyor.

normal hdd de wbfs ye çevirdiğim oyunlar var,

wiibackupmanager ile wbfs format at dediğim harici hdd de wbfs klasörü oluşuyor, bu klasöre programdan oyun atmam yeterli mi ? çünkü senin örnekte klasöre atılan oyun daha sonra wbfs ye formatlanmış bir hdd ye daha atılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

dostum bunu zaten denedim.bilgisayarımda bir klasör açıp bunu wbsf ye çevirdim.yani c diskinde wbsf formatlı bir klasörüm var.önce wiibackupmanager ile oyunu iso halinden wbsf haline çevirip buraya atıyorum.burdan wbsf şeklinde formatladığım flash diskime gönderiyorum.işlemi 2 aşamalı yapıyorum.bu şekilde sorunsuz oluyor.

normal hdd de wbfs ye çevirdiğim oyunlar var,

wiibackupmanager ile wbfs format at dediğim harici hdd de wbfs klasörü oluşuyor, bu klasöre programdan oyun atmam yeterli mi ? çünkü senin örnekte klasöre atılan oyun daha sonra wbfs ye formatlanmış bir hdd ye daha atılıyor...

evet aslında burdan yola çıkarak eğer ben normal bilgisayarımda c diskinde wbfs formatlı bir klasör oluşturabiliyorsam bu normal bir harici disk'tede yapılabilir? yani ben bu konuda sorun yaşayacağını sanmıyorum.

sonuçta ha harici disk ha dahili disk ikiside sonuçta wiibackupmanager için bir aygıt olarak gözüküyor.dahili diskte özel wbfs formatlı klasör yaratabiliyorsam haricidede yaratılır?

• Sokrat68 Aksaraydaysan bende Aksaraydayım ben 2. grup ilk sırasındayım arkadaşlar bana yollayınca sana elden verebilirim daha hızlı olmak adına arkadaşların fikirleri de önemli tabii.
  • remote nizi hiç pc ye bağlamaya çalıştınız mı?

bluetoothunuz varsa aygıt ekle diyorsunuz. Oyun kumandası olarak tanımlıyor.

Glovepie ile air mouse olarak kullanabilirsiniz.

Oyunlarda mouse yerine kullanabiliyorsunuz. Gta4 te denedim ama yön tuşları için klavyeye basmak zorunda kaldım. Onuda nunchuka atmak lazım bi şekilde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Dün wireless ile internete bağlanmaya çalıştığımda ilk test başarılı dedi ancak forecast, wii shop vs gibi kanallara girmeye çalışınca wiiconnect24ü aç dedi. Açtım ama yine de olmadı. Wii network anlaşmasını onaylamamı söylüyor bir kaç yerde onayladığımı zannediyorum ama yine de olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

merhaba aramıza hoşgeldin

wii ayarlarından ülkeni ingiltere seçip tekrar bağlanmayı denersen sevinirim.bende senin gibi ilk aldığımda giremiyordum ülkemi ingiltere yapınca sorunsuz internet bağlantısı gerçekleştirebiliyorum.

Hoşbulduk, sağolsun işe yaradı ama neden böyle bir sorun var Türkiye için anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.