Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaris

şimdi onu ben söyledim.ama bu durum sadece wii sports + resort orjinal cd'sinde geçerli.

softmod yapıp orjinal lego batman oyununu takınca sorunsuz çalıştı.yani ikilem var orjinal cd çalıştırmama konusunda.

yani bu durumda tüm orjinal cdleri oynatmıyor softmod diye birşey yok.

bende sadece softmod yapınca sports ve resort oyunlarını oynatmadı.onlarıda korsandan indirdim softmod sayesinde sorunsuz oynuyorum sonuç olarak ortada bir maduriyet bırakmıyor her türlü softmod yapınca oynuyorsun tüm oyunları.

cunku o oyunun ıcınde 4.3 update var hocam

4.3 olan update sızın softmoddan sonra dosyaları degıstırdıgınızı gorur ve kurdugunuz CIOSlerı sılıp acıkları tekrar kapamaya calısır...

bu olay konsolunuz guncel de olsa wıınızı softmoddan sonra ınternete bagladıgınızda update var ıstıyormusunuz dıye sormasınla aynı nedendendır...

Bu arada oynanmayan orjınal cd yoktur softmodda eksiksiz yapılırsa,o3 un kullandıgı rehberı gordum acayıp basıt bır rehber bu arada bunu da belırteyım,sadece CIOS lerın bazıları var ve bazıları guncel degıller...

+olaya sadece cıos kurduk softmod yaptık olarak bakıyorsunuz,çoğu dükkan ve softmod yapan kişi için bu bakış açısı geçerli basit bir kurulum yapıp softmod 15 dakikada da bitirilebilir ama işte yukarıda yazdığı gibi oyun içinde update vardır o oyunu oynayamazsınız böyle yarım işler yapınca

• iyide bizde o rehberle yaptık paşa paşa oynuyoruz oyunlarımızı.

bahsedilen rehber yetersiz olsa bizde sorun yaşardık... + orjinal sports resort cdsinin softmod yaptıktan sonra bir değeride kalmıyor sonuçta softmod sayesinden indirilen korsan sports + resort çok rahat oynanıyor.

40 liradan 60 liraya kadar çeşitli yerlere softmod yaptıracağımıza bu gibi rehberlerle 13 liraya yaptırdık cd + kargo parası.

bunun bana sorarsan ucuz demonte sandalye masa almaktan farkı yok.biraz işçilik yapıyoruz o kadar :D

ben hayatımda wii görmemiş adamım.ben bile sorunsuz wii softmod yapıp oynayabiliyorsam bunu herkes yapar ve çokta güzel en az 40-50 lira cebinde kalır bununla çok güzel remote nunchuck mario kart wheel zapper classic controller vesaire alınır çinden wii çok güzel şekilde setlenir tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 22 Haziran 2011; 20:29:33 >
  • bu arada o3 hocam cd sizin elinize geçeli neredeyse 7. gün oluyor bayağı bir gecikme yaşandı cd dolaştırma konusunda. (cuma,cumartesi,pazar,pazartesi,salı,çarşamba, yarın perşembe)

sıradaki arkadaş jacksparrowun bilgilerini yolladım size kendisine mümkün en kısa zamanda gönderirsen cdyiz seviniriz.çünkü softmod için çok talep var cdyi elden ele hızlı dolaştırmamız lazım.

(softmod yapımı yarım saat sürüyor en fazla.normal şartlarda en kötü aksilik şartlarında 2 günde cdlerin kargolanması lazım yoksa birinin bu ortaklığa girip bir cdyi alması aylar sürebilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 22 Haziran 2011; 20:42:02 >
  • o3 sen kucukyali ya da maltepede mi oturuyordun?

Henuz oyunu alamadik saolsun kargo geldi ama bazi eksikliklerle o nedenle girisemedik alete :)

Orj hale dondurmek icin sports resorts oyunlarinin cd sini tak alete baslat oyunu, yeni guncelleme bulup sana soracak yukleyeyim mi diye, evet dersen eski haline doner...

Biz bir alalim dedigim yerlerdeysen senin alete el atariz merak etme...
  • bende senin gibi wii yi yeni alan biriyim hocam.hayatımda ilk defa softmod yaptım yani eski haline döndürme olayını hiç yapmadım.

ama yukardaki arkadaşın dediğini yap istersen çünkü orjinal sports cdsini takınca güncelleme istiyor wii güncellemesine izin verirsen softmodsuz haline döner sanırım...

yani ben yeni wii alan ve softmoduda ilk defa yapmış biri olarak elimden gelen yardımı yaptığımı düşünüyorum hemde fazlasıyla.
  • +1

Constantiné'e katılıyorum. diğer sayfadan daha aktif oldu burası. bu nedenle konu sahibi olarak zaris biraz vakit ayırabilirse veya ayıramam derse de başka bir konuda daha derli toplu olunabilir. herkes friend kodunu paylaşır, sahibi olduğu oyunları yazar ve böylece online oynama şansı olur. misal smackdown'da forumdan birini duvardan duvara çalsam hiç fena olmazdı

quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

Arkadaşlar naçizane bir fikrim, bir önerim olacak ne dersiniz bilmiyorum ama.. Bu forumda bir wii topluluğu var ama pek de aktif değil sanırım. Bizim konumuz daha aktif.. Biz de Acemi Wii'ciler olarak bir topluluk oluştursak, ilk mesaja nicklerimiz ve wii kodlarımız eklense.. Sürekli birbirimizle burda konuştuğumuz için güzel bir grup olduk bence ve elimizden geldiğince bu grubu sürdürmeliyiz..
    Konuyu açan Zaris olduğu için şu anda biraz yoğun biliyorum, Blood Stain de kodlarımızı topluyordu sanırım..

Bilmiyorum ne dersiniz, elimizin altında hazır böyle bir rehber olur hem de online oynarken de birbirimizi biliriz..
    Tam anlatamadım sanki di mi çok konuştum..:)
    Diyeceğim o ki, Wii topluluğunda, "ben de aldım", "beni de ekle" vs mesajları oluyor mesela ama sonra kimse foruma uğramıyor, biz burda aktif forum ve wii kullanıcıları olarak ayrıca kendi listemizi yapalım diyorum ne dersiniz..

S.M. tavsiyeleri, oyun tavsiyeleri, yurtdışından ürün tavsiyeleri vs ile beraber oldukça popüler olacak zaten zamanla bu bizim konu..

• Bende softmod yaptım oyun çekiyorum şuan :) Bu arada bende orjinal oyunlarıda oynatıyor
  • Ne zaman kuruluyor diğer grup o3 yolladın mı sıradaki arkadaşa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Bende softmod yaptım oyun çekiyorum şuan :) Bu arada bende orjinal oyunlarıda oynatıyor

Hangi Cd ile yaptın ve versiyonu tam olarak ne 4.3 mü 4.3E mi acaba
  • beyler bu friend kod olayını o zaman bana bir arkadaş yardım etsin friend kodlarını dh nicklerle birlikte biri toplasın bana özel mesaj atsın ben konu başlığını değiştireyim.

hatta bir arkadaşımız bol çeşitli acemi wiiciler diye imza yaparsa imzalarımızada koyalım.
  • İmza konusunda hiç bilgim yok.. Biri yapsa güzel olur evet.. "Acemii Wii'ciler" :)))

Ama madem benim başımın altından çıktı bu kod işi, herkes bana pm atarsa kodunu ben hazırlarım listeyi..:)

quote:

beyler bu friend kod olayını o zaman bana bir arkadaş yardım etsin friend kodlarını dh nicklerle birlikte biri toplasın bana özel mesaj atsın ben konu başlığını değiştireyim.

hatta bir arkadaşımız bol çeşitli acemi wiiciler diye imza yaparsa imzalarımızada koyalım.
  • quote:

bende senin gibi wii yi yeni alan biriyim hocam.hayatımda ilk defa softmod yaptım yani eski haline döndürme olayını hiç yapmadım.

ama yukardaki arkadaşın dediğini yap istersen çünkü orjinal sports cdsini takınca güncelleme istiyor wii güncellemesine izin verirsen softmodsuz haline döner sanırım...

yani ben yeni wii alan ve softmoduda ilk defa yapmış biri olarak elimden gelen yardımı yaptığımı düşünüyorum hemde fazlasıyla.

dönmez hocam,homebrew channel 0.8 versıyonu oldugundan sılınmez 0.6 ve altı sılınıyordu dıye hatırlıyorum...
    kurulan CIOSlerın de bazıları sılınmeyebılır...

bır ara denemıstım bunu ama cok zaman oldu bazı seylerı elle sılmem gerektı,cIOS 249 u uninstaller ınla kaldırmıstım (Cıos 249 a ozel uninstaller var programın kendısının)

236 yı fln hatırlamıyorum ama manüel birkaç işlem yapmıstım tam olarak yap updatei otomatik şekilde değildi...

• quote:

iyide bizde o rehberle yaptık paşa paşa oynuyoruz oyunlarımızı.

bahsedilen rehber yetersiz olsa bizde sorun yaşardık... + orjinal sports resort cdsinin softmod yaptıktan sonra bir değeride kalmıyor sonuçta softmod sayesinden indirilen korsan sports + resort çok rahat oynanıyor.

40 liradan 60 liraya kadar çeşitli yerlere softmod yaptıracağımıza bu gibi rehberlerle 13 liraya yaptırdık cd + kargo parası.

bunun bana sorarsan ucuz demonte sandalye masa almaktan farkı yok.biraz işçilik yapıyoruz o kadar :D

ben hayatımda wii görmemiş adamım.ben bile sorunsuz wii softmod yapıp oynayabiliyorsam bunu herkes yapar ve çokta güzel en az 40-50 lira cebinde kalır bununla çok güzel remote nunchuck mario kart wheel zapper classic controller vesaire alınır çinden wii çok güzel şekilde setlenir tadından yenmez.

tek sorum olacak hocam bu kadar yazı ustune black ops varsa bır deneyebılır mısınız?

• @Constantiné

bir önerimi tekrarlayacağım. friend kod ile beraber elimizdeki oyunları da yazalım o ana sayfada. böylece kiminle ne online oynayabileceğimizi de bilebiliriz.

friend kodum imzamda var zaten oyun listeme gelirsek birazcık uzun

don king boxing, mario tenis, punch out, wii music, silent hill: shattered memories, smackdown vs raw 2010, monopoly streets, raving rabbids: time travel, gti club super mini festa, raving rabbids: tv party, smackdown vs raw 2009, wii fit, emergency mayhem, ghost busters, super mario galaxy, skate it!, we rock drum king, mario kart, wii sports, wii sport resort, red steel, rayman raving rabbids 2, mx vs atv untamed, tom clancy's: ghost recon, smackdown vs raw 2008, mario&sonic olympic winter games, top spin 3, table tennis for wii, new super mario, wario land the shake dimension, michael jackson the experience, wii play, colin mcrae dirt 2, worms battle islands.

ne az oyunum varmış yahu, kiralasam mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: darkweather
    softmodu shopto.net'ten 50 tl'ye aldığım batman lego oyunu ile 5 dk'da yaptım.

Merhaba, ben de bu oyunu almayı düşünüyorum. Kaç günde geldi oyun? Hangi kargo seçeneğini seçtin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Bende softmod yaptım oyun çekiyorum şuan :) Bu arada bende orjinal oyunlarıda oynatıyor

Hangi Cd ile yaptın ve versiyonu tam olarak ne 4.3 mü 4.3E mi acaba

4.3E İndia jones
  • Evet arkadaşlar, zincirin ilk halkası blank42 başarılı bir şekilde softmode'unu gerçekleştirmiştir. Şimdi sırada wortexxx var. Yerinizi ayırtmak için PM göndermeniz yeterlidir.
  • ben de isterem

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

iyide bizde o rehberle yaptık paşa paşa oynuyoruz oyunlarımızı.

tek sorum olacak hocam bu kadar yazı ustune black ops varsa bır deneyebılır mısınız?

tabi onuda indirip bir denerim.bir çok oyun indirdim şu ana kadar sorun yaşamadım hiç birinde.ama onuda denemek isterim.

ARKADAŞLAR VATANDAN SÜPER BİR İNDİRİM DAHA 100 STOK ÜRÜN İÇİN GEÇERLİ

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-mario_kart_white-wii-hw-white+mario-kart-pak/productdetails.aspx?I_ID=54834

FULL İÇERİK 259 TL

%8 İndirim
    WorldCard 6 Taksit, Havale, Kredi Kartı Tek Ödeme

İÇERİK;

İçindekiler:
    - Nintendo Wii Beyaz
    - Wii Remote Plus Beyaz
    - Wii Nunchuk Beyaz
    - Wii Wheel Beyaz
    - Wii Mario Kart Oyunu
    - Güç kablosu
    - Sensör barı
    - Sensör bar
    - Konsol kaidesi
    - Görüntü kablosu
    - Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Haziran 2011; 11:15:38 >

• Ukalalık olarak algılamayında bu hızla gidilecegini bilsem 25 tl ye İngiltere'den getirtirdim gecikir diye getirtmedim neyse yine de sizi bekleyeceğim bu kadardır bekliyoz az daha bekleyelim bakalım 1 haftada 3 kişi rahat dolaşır normalde.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.