Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

arkadaşlar bu arada yarın sabah ayak parmağımdan bir ameliyat olacağım.ayak parmağımda bir kitle yüzünden şişlik oluştu onu ordan alıp neden olduğunu öğrenmek lazımmış bu yüzden ameliyat olucam ayağımdan.bu sebeple 1 gün belki giremeyebilirim istirahat vesaire haberiniz olsun ömleri okuyamazsam kusura bakmayın ortaklık konusunda döner dönmez yine organizasyonu kontrol edeceğim.görüşürüz.

bu arada o3 artık şuraya sorunlarını yazda halletmeye çalışalım.

softmod dan korkmayın arkadaşlar. adamlar video falan la hazırlamışlar. videoyu izleyip adım adım okuyup 15-20 dakikada yapabilirsiniz.

bence o3 son işlemlerde ki homebrewlerde bir arıza yapmış olabilir. çünkü 1 2 tuşları falan basmak gerekiyor bi kaç dosya alıp atmak seçmek gerekiyor falan ;)

• @Zaris
    Öncelikle geçmiş olsun.. Ben başta ortaklığa dahil olmak istediğimi belirtmiştim fakat aragorn991402 arkadaşın Indiana Jones oyunu ile yapacağım Softmodu o yüzden listeden beni silebilirsiniz.

Ayrıca softmod yapmak isteyen arkadaşlar için şunu belirteyim; oyunun Lego Batman, Indiana Jones yada başka bir oyun olması softmod için farketmiyor. Neticede hepsinde oyunda belli bir nesneye tıklayıp hileyi aktif hale getiriyoruz ve gerisi tamaen aynı işlemler.

İngilizce hazırlanmış rehberler için sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Orada eleman detaylı olarak her oyun için ne yapmak gerektiğini anlatmış.

• Arkadaşlar ben WBFS Manager ile atıyorum oyunları, ama flaş olunca oyunları silip tekrar atıyorum baya uzun sürüyor.Bu iso dosyalarını WBFS çevirip nasıl bilgisayara kaydedebiliriz ?

Birde fiyat/performans olarak önerdiğiniz hdd var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkmid

bence wii aldım sonunda

wii sport resort siyh paket d&r dan aldım 389 lira ama %25 play e puan ve 100 lira hediye kart ile 189 liraya geliyor :)

versiyonum 4.2e galiba bu versiyon için softmode olayına orjinal oyuna gerek yok direkt yapabiliyorum

en ucuza alanlardanız sanırım.

4.2 olduğu olduğu için soft mod çok kolay olacak
    ben 2 tane 189 tl den aldım ve 2tane softmod sorunsuz yaptım.

çok kolay oldu
  • olaya bak :D koskoca wii 189 tl :D hayır iyi ki kampanyalı aldım valla depresyona girerdim 400 e alınca :)

hayırlı olsun arkadaşlar. mario galaxy ve super marip bros vazgeçilmeziniz olacak. birde sport taki tennis. delirtiyor beni
  • Öncelikle şimdiden geçmiş olsun Zaris.. Yarın fırsat bulunca bize durumunu bildirmeyi ihmal etme merakta bırakma..

O3'ten ses yok merak ediyorum ne durumda..

Ben de henüz elimde cd olmadığı halde s.m. ile ilgili bulduğum ne varsa sildim süpürdüm, indirilecek dosyaları indirdim. Ama tabi s.m. yapmadan yani başıma gelmeden hala hazır hissetmiyorum kendimi bakalım araştırmaya devam.. 1-2 güzel görünen oyun kaynağı buldum tabi deneyemediğim için garanti veremiycem, yine de link isteyenler pm atsın.

Bu arada pm ile friend kodunu gönderen henüz kimse yok bakalım neler olacak..
    Herkese iyi akşamlar..

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

arkadaşlar bu arada yarın sabah ayak parmağımdan bir ameliyat olacağım.ayak parmağımda bir kitle yüzünden şişlik oluştu onu ordan alıp neden olduğunu öğrenmek lazımmış bu yüzden ameliyat olucam ayağımdan.bu sebeple 1 gün belki giremeyebilirim istirahat vesaire haberiniz olsun ömleri okuyamazsam kusura bakmayın ortaklık konusunda döner dönmez yine organizasyonu kontrol edeceğim.görüşürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Arkadaşlar ben WBFS Manager ile atıyorum oyunları, ama flaş olunca oyunları silip tekrar atıyorum baya uzun sürüyor.Bu iso dosyalarını WBFS çevirip nasıl bilgisayara kaydedebiliriz ?

Birde fiyat/performans olarak önerdiğiniz hdd var mı :)

WBFS Manager sadece bütün halinde hdd partisyonlarını gördüğü için bence tırt bir program. Onun yerine Wii Backup Manager kullanırsan istediğin gibi wbfs halinde de pcne dosyaları kaydedebilirsin. İstersen hatta wbfs dosyalarını tekrar iso haline getirebilirsin. Hdd konusunda ise pek yardımcı olamayacağım. Bende eski pcden kalan 250 gb Seagate PATA hdd vardı. Pcde 3 hdd olunca bu boşa çıktı ve hdd kutusuyla atlanta hd box receiverda kayıt yapmaya başlamıştım. Wii alınca wbfs format atıp ona bağladım ve şu an sorunsuz. 70 kadar oyun attım ve hala 100 gb civarında boş yerim var...

• 189 mu şaka gibi :))) tam olarak anlamadım şimdi yaklaşık 100 tl kredi kartıma puan olarak yükleniyor bunu anladım ama 100tl hediye kart olayı nedir? verdikleri hediye kartı direk olarak 389tlden düşüyolar mı yoksa başka alışverişlerde mi kullanıyoruz?

quote:

bence wii aldım sonunda

wii sport resort siyh paket d&r dan aldım 389 lira ama %25 play e puan ve 100 lira hediye kart ile 189 liraya geliyor :)

versiyonum 4.2e galiba bu versiyon için softmode olayına orjinal oyuna gerek yok direkt yapabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh
    Sokrat68 Aksaraydaysan bende Aksaraydayım ben 2. grup ilk sırasındayım arkadaşlar bana yollayınca sana elden verebilirim daha hızlı olmak adına arkadaşların fikirleri de önemli tabii.

Maalesef ben İzmir'deyim. Liste çıkınca ben de hemen hangi şehirdesin diye baktım profiline. Yine de teşekkürler.
  • 3954 8807 9430 7125 benim friend kodum. nasıl ve ne şekilde sizleri ekleyip kabul edeceğim bir arkadaş kısa bir bilgi eklesin.

super mario brosu indirdim . gözlerim yaşardı eski günlere döndüm şöyle bir :(

tennisimle de stres atıyorum valla . şimdi sırada balanced board var.

ama öncelikle Zaristen siparişlerimiz..

ve dipnot ! o3 artık bir an önce foruma bilgilendirme mesajı bırak dostum. bir çok kişinin hakkına giriyorsun. bizde sana probleminde yardımcı olalım. sana gönderdiğim siteden tekrar softmod yap. önce wii ni formatla sil herşeyi ;) bekliyoruz .
  • benim kodu vermiştim ama kaynamasın arada,

3218 1430 4232 5058

• mario kart olanlar onun kodunu da paylaşsınlar. Tanıdıklarla daha zevkli olur ;)
  • höyt acemi wii ciler geliyor. açılııın.

eve gidince ben de yazacam :)
  • o3 cd yi kardeşime iletmiş.Bu akşam kardeşimden alıp softmoda başlıyacağım
  • problemsiz bir biçimde softmodu yaptım.Oyunlar çalışıyor herhangi bir sorun yok ama hdd içerisindeki oyunların çoğunda coverları çıkmadı onu nasıl yapacağız.Yarın sabahtan sıradaki arkadaşa kargoluyorum oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1985

189 mu şaka gibi :))) tam olarak anlamadım şimdi yaklaşık 100 tl kredi kartıma puan olarak yükleniyor bunu anladım ama 100tl hediye kart olayı nedir? verdikleri hediye kartı direk olarak 389tlden düşüyolar mı yoksa başka alışverişlerde mi kullanıyoruz?

quote:

bence wii aldım sonunda

389 paketin kendisi yanında 100 lira hediye kartı veriyor onu başka bir alışverişte örneğin benim gibi wii fit alırken kullanabilirsiniz ayrıca play'in kampanyası var 100 lirada karta yüklenecek toplamda inidirmleri çıkınca 189'a geliyo ama tabi cepten 389'u ödedim inidirmler sonrası için:)

• Buyicoinse iyi dealde 1 ay bir ürünün kargolanmasını beklemiştim Dikkat kargo diyorum kargo verilditekn 1 haftada öyle bekledil
    Buyicoins bazıları aynıgün bazılarını bir sonraki gün gönderdiler stoklu çalışıyorlar sanırım en iyisi bu olmuş az ürün hızlı gönderi 47$lık wii için eşya aldım merakla bekliyorum =)

Bu arada arkadaşlar en iyi tenis oyunu hangisi ? Virtua tennis 4 indirdim motion için sadece maç modu ve alıştırma modu koymuş ve kontrolerde bazen sıkıntılar çıkıyor pek beğenmedim Tuşlarlada oynamıyorum zevksiz oluyor öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Buyicoinse iyi dealde 1 ay bir ürünün kargolanmasını beklemiştim Dikkat kargo diyorum kargo verilditekn 1 haftada öyle bekledil
    Buyicoins bazıları aynıgün bazılarını bir sonraki gün gönderdiler stoklu çalışıyorlar sanırım en iyisi bu olmuş az ürün hızlı gönderi 47$lık wii için eşya aldım merakla bekliyorum =)

Bu arada arkadaşlar en iyi tenis oyunu hangisi ? Virtua tennis 4 indirdim motion için sadece maç modu ve alıştırma modu koymuş ve kontrolerde bazen sıkıntılar çıkıyor pek beğenmedim Tuşlarlada oynamıyorum zevksiz oluyor öyle

Grand Slam Tennis var. O da çok iyi değil ama iade eder. Bir bak istersen...

• hepsiburada'da fiyatı 289 tl şaka gibi gerçekten. 36 tl'ye geliyor buyincoinsten alırsan. hediye bile olur. çok sağlam bir kulaklığa benziyor.

bu arada o3 hocam aldığın remotelar motion plus dahiliydi sanırım. sport resort'te deneme şansın oldu mu? benim aldığım harici motion plus arızalı çıkınca parayı iade ettiler.

quote:

Orijinalden alıntı: o3

nokia bluetooth kulaklık aldım.
    mükemmel ötesi birşey.
    şarjı,sesi,ağırlığı,dizaynı,kullanım kolaylığı MÜKEMMEL !!
    22dolar %15 indirimi oluyor.
    http://www.buyincoins.com./details/oem-bh-503-bh503-bluetooth-stereo-headset-for-nokia-product-2221.html

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

problemsiz bir biçimde softmodu yaptım.Oyunlar çalışıyor herhangi bir sorun yok ama hdd içerisindeki oyunların çoğunda coverları çıkmadı onu nasıl yapacağız.Yarın sabahtan sıradaki arkadaşa kargoluyorum oyunu.

onun ayarı var o programda o usb loaderin menuleri karıştır görürsün ...

çok sağol cover işini de sayende hallettim.Kafama takılan herhangi bir şey kalmadı.Hdd tam 50 tane oyun var, yaklaşık 10 tanesini çalıştırdım hepsi sorunsuz açıldı.Oyunların tamamının coverlarını da yükledim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.