Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün cumartesi günü gelmiş şirkete.bugün teslim alıp evde kurdum.ama çalışmadı oyun.ne yazıkki elimde de başka cd yok.
  • Orijinalden alıntı: o3

arkadaşlar softmode'u geri almak için ne yapmalıyım update mi ??

tekrar yapıcam işlemleri başka çare gözükmüyor.
    herşeyi dneedim

Hocam size birkaç sorum olacak...Burada gözden kaçan ufak birşey var adım gibi eminim

yada cios 249 yuklemedınız yada 236 yı yukleyemedınız bu yuzden 249 error verdi ama onu gormedınız gozden kactı
    (bu kurulum aşamasında yanlıs yapmıs olabıleceklerınız)

sonrasında yanlıs yapmıs olabıleceklerınız

hard diski düzgün formatlamadınız...Sıfır format çekip bölünmemiş alana wbfs formatı çekin...ha artık wbfs formatını kullanıyorum ben o ayrı,ama madem siz burada forumda wbfs diye yapıyorsunuz hepiniz bari ntfs yi easeus partition master ile delete partition deyip apply deyin ve sıfıra dönsün disk.

sonra her neyle formatlıyorsunuz bilmiyorum(birçok tool var bunun için wii backup manager dahil) wbfs ile formatlayın.Sonra isoyu wii backup manager ile atın(doğru düzgün bir iso indiriniz)hard diske.

Eğer yine çalışmıyorsa diyecek birşeyim kalmıyor olabilecek bütün ihtimaller üzerinde durdum :)

Orijinalden alıntı: furkmid

arkadaşlar
    http://nintendo.com.tr/aksesuar/detay/wii-remote-wii-motion-plus-black

http://nintendo.com.tr/aksesuar/detay/wii-remote-plus-siyah

arasında bir fark varmı bir arkadaşımız burada

http://nintendo.com.tr/aksesuar/detay/wii-remote-plus-siyah

olunca yani inside olunca 4.3 olmazsa 4.2 versiyonu yazmış bu doğrumudur
    başka bir yolu varmıdır 4.3 mü yoksa 4.2 mi versiyonu anlamımıza yardımcı olabilecek bişey

yardım lütfen

Bir sayfa geride sorunuzun detaylı açıklamasını yazdım lütfen oraya bakınız...Bu remote plus inside yazınca fln bel bağlamak ne kadar doğru bilemem,her remote plus paketin içine 4.3 yükledik diye bir açıklama geldi mi belirli bir yerden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 21 Haziran 2011; 2:03:36 >

• buyincoins arızalı çıkan motion plus ın parasını iade ediyor. Adamlar ilk alışverişimde güvenimi kazandı.
  • Bende bu fiyat düşüşüne daha fazla kayıtsız kalamayarak wii yi denemeye karar verdim ve hepsiburada dan 289 tl lik mario kart paketi sipariş ettim, elimde xbox ve ps3 var fakat uzun süredir açıp oynamıyorum çok çabuk sıkılıyorum. move veya kinect e vereceğim paraya wii yi deneme fırsatı daha cazip geldi. tüm sayfaları okudum nerdeyse ama aklıma takılan birkaç şey var. soft mod için 2gb sd kartın takılı olması gerekiyor sanıyorum, soft mod ile oyun oynamaya devam edebilmek için bu min 2 gb sd kartın sürekli takılı olması gerekiyormu yoksa sadece kurulun içinmidir ? dealextreme den daha önce sipariş vermiştim ve sorunsuz olarak elime ulaştı tüm siparişler wii aksesuarlarınıda ordan sipariş etmeyi düşünüyorum yorumlar iyi görünüyor fakat yan sanayi ürünleri dealextreme den sipariş veren varmıdır kaliteleri nasıldır merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

Bende bu fiyat düşüşüne daha fazla kayıtsız kalamayarak wii yi denemeye karar verdim ve hepsiburada dan 289 tl lik mario kart paketi sipariş ettim, elimde xbox ve ps3 var fakat uzun süredir açıp oynamıyorum çok çabuk sıkılıyorum. move veya kinect e vereceğim paraya wii yi deneme fırsatı daha cazip geldi. tüm sayfaları okudum nerdeyse ama aklıma takılan birkaç şey var. soft mod için 2gb sd kartın takılı olması gerekiyor sanıyorum, soft mod ile oyun oynamaya devam edebilmek için bu min 2 gb sd kartın sürekli takılı olması gerekiyormu yoksa sadece kurulun içinmidir ? dealextreme den daha önce sipariş vermiştim ve sorunsuz olarak elime ulaştı tüm siparişler wii aksesuarlarınıda ordan sipariş etmeyi düşünüyorum yorumlar iyi görünüyor fakat yan sanayi ürünleri dealextreme den sipariş veren varmıdır kaliteleri nasıldır merak ediyorum.

hocam 1gb yeterli öncelikle minimum 1gb olması lazım + sd kart sürekli makineye takılı kalması gerekiyor o sd kartı wiiye bırakıp unutacaksın yani.

biz buyincoins'den aldık ürünleri şu ana kadar alanların neredeyse hepsi ürünlerden memnun bende memnunum.

• quote:

Bende bu fiyat düşüşüne daha fazla kayıtsız kalamayarak wii yi denemeye karar verdim ve hepsiburada dan 289 tl lik mario kart paketi sipariş ettim, elimde xbox ve ps3 var fakat uzun süredir açıp oynamıyorum çok çabuk sıkılıyorum. move veya kinect e vereceğim paraya wii yi deneme fırsatı daha cazip geldi. tüm sayfaları okudum nerdeyse ama aklıma takılan birkaç şey var. soft mod için 2gb sd kartın takılı olması gerekiyor sanıyorum, soft mod ile oyun oynamaya devam edebilmek için bu min 2 gb sd kartın sürekli takılı olması gerekiyormu yoksa sadece kurulun içinmidir ? dealextreme den daha önce sipariş vermiştim ve sorunsuz olarak elime ulaştı tüm siparişler wii aksesuarlarınıda ordan sipariş etmeyi düşünüyorum yorumlar iyi görünüyor fakat yan sanayi ürünleri dealextreme den sipariş veren varmıdır kaliteleri nasıldır merak ediyorum.

wii hayırlı olsun güle güle kullan.Bende de ps3 ve xbox360 mevcut, senin gibi düşündüm kinect yada move için harcayacağım parayla wii almak daha mntıklı dedim ve wii aldım.Kesinlikle pişman değilim iyi ki almışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3
    arkadaşlar softmode'u geri almak için ne yapmalıyım update mi ??

tekrar yapıcam işlemleri başka çare gözükmüyor.
    herşeyi dneedim

wii setting de bi yerlerde format vardı, işe yarar diye düşünüyoum.Ama nette araştırmadan yapma derim, telden girdiğim için araştırıp bakadım.
  • quote:

delextreme den asagidaki linkteki urunu siparis ettim. elime ulasinca yazarim nasil oldugunu. gerci yeni siparis ettim en az 15 gun surer herhalde gelmesi.

http://www.dealextreme.com/p/remote-with-motionplus-silicone-sleeve-nunchuck-controller-set-for-wii-white-56397

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

hocam 1gb yeterli öncelikle minimum 1gb olması lazım + sd kart sürekli makineye takılı kalması gerekiyor o sd kartı wiiye bırakıp unutacaksın yani.

biz buyincoins'den aldık ürünleri şu ana kadar alanların neredeyse hepsi ürünlerden memnun bende memnunum.

teşekkürler 1gb alayım ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

delextreme den asagidaki linkteki urunu siparis ettim. elime ulasinca yazarim nasil oldugunu. gerci yeni siparis ettim en az 15 gun surer herhalde gelmesi.

http://www.dealextreme.com/p/remote-with-motionplus-silicone-sleeve-nunchuck-controller-set-for-wii-white-56397

Saol dostum bende Zaris in mesajı üzerinde buyincoins den geçtim aynı şekilde set olarak yanlız benim sipariş ettiğim sette motion+ içindemiydi yada dahilmiydi onu hatırlıyamadım şimdide link çalışmıyor kontrol edemedim 14.97 $ olunca biraz kıllandım , dealextreme de ürün varsa 10 günde geldiğide oluyor wii ürünleri mutlaka vardır ellerinde ama kol düğmesi için 4 ay beklediğimide biliyorum .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

www.dealextreme.com
    DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide

Saol dostum bende Zaris in mesajı üzerinde buyincoins den geçtim aynı şekilde set olarak yanlız benim sipariş ettiğim sette motion+ içindemiydi yada dahilmiydi onu hatırlıyamadım şimdide link çalışmıyor kontrol edemedim 14.97 $ olunca biraz kıllandım , dealextreme de ürün varsa 10 günde geldiğide oluyor wii ürünleri mutlaka vardır ellerinde ama kol düğmesi için 4 ay beklediğimide biliyorum .

orjinal olmadığı için kıllanmanıza gerek yok,10 dolar da olabilir

• hepinize tekrardan selamlar. resort dışında pek oyun beğenmedim ne yalan söyliyim. özellik resortta anlaşılıyor. balanced board 4 2 şer tane remote la ancak zevkli olacak
  • zaris seni bekliyorum zaris :) babamla sözlü atışmalara başladık remote lazım bize :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

hepinize tekrardan selamlar. resort dışında pek oyun beğenmedim ne yalan söyliyim. özellik resortta anlaşılıyor. balanced board 4 2 şer tane remote la ancak zevkli olacak

dostum aslında oyuna göre değişiyor bende çok dandik oyun indirdim :D bazı oyunlar cidden dandik iyilerini indirip oynamak lazım.sende dandiriklere denk geldin demekki
  • 3 sorum olcak
    1-wiide oyunlar online oynanabiliomu
    2-wii belli bir süre oynadıktan sonra sıkarmı
    3-wii alırsam kac yıl idare ederim(oyun konusunda)
  • 1- online oynanıyor. softmod veya hardmod(chip) etkilemiyor.
    2- 2 senedir oynuyorum daha sıkılmadım.
    3- 2. sorunun cevabıyla aynı. hala idare ediyor. yeni oyunlar, yeni keşfettiğim eski oyunlar..

quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

3 sorum olcak
    1-wiide oyunlar online oynanabiliomu
    2-wii belli bir süre oynadıktan sonra sıkarmı
    3-wii alırsam kac yıl idare ederim(oyun konusunda)

bu arada arızalı motion plus'ım ile sport resort yapiyim dedim biraz. masa tenisi oynarken üniversite yurdunda kaldığım yıllara döndüm. rakibi bir sağa bir sola yatırıyorum sonra çtonngg diye basıyorum

onun üstüne kılıç oyununa geçtim. içimdeki samurai ortaya çıktı +1000 puan yaptım ve beni kan ter içinde bıraktı. hareketler bire bir oyuna aktarılıyor. 2. bölümde atılan eşyaları rakipten önce istenilen yönde kesiyorsun kılıçla. 3.sü ise en bombası. bir yolda önünüze onlarca adam çıkıyor. tek kılıç hamlesinde hepsini indirmeniz lazım. kendimi jackie chan filmlerinde hissettim bir an

• abim sen daha oyunu elinden çıkarmadın mı :) kaos mu yaratıcan kardeşim :) wbsf formatından mı bahsediyorsun ? wbsf manager üzerinden direk çakabiliyorsun. wii format diyorsan orjinal cd yi takarak update etmen yeterli olabilir sanırım araştırmak lazım
    quote:

Orijinalden alıntı: o3

format nasıl atılıyor?
    sıradakileri bekletmeyeyim bari.
  • o3 pm attım
  • hocam yalnız ücretli softmod yapsanda bu sorunları yaşayacağını biliyorsun değilmi.

çünkü ücretli softmod yapanlarda bu şekilde softmod yapıyorlar.

verdiğim bowling oyununun çalışması softmod'un sorunsuz olduğu anlamına gelen kesin birşey.

ben senin sorununun

harici harddisk ve oyunlar çerçevesinde olduğunu düşünüyorum.diskin format çeşididir oyunun çeşididir.bunlarda bir sorun var ne olabilir bilmiyorum.

ama softmod eğer bir oyunu çalıştırıyorsa o softmod sorunsuz olmuş demektir.senin bu saatden sonra harici diskin ve oyunlar çerçevesinde sorunu çözüme kavuşturman lazım.

softmodda sorun olsa o oyun çalışmaz bu yüzden önemliydi bu tespit.

++++++++++++

bu arada 4 gündür wiiye elimi süremedim işler yüzünden çok kötü canım mario galaxy çekti ama oynayamıyorum acı duyuyorum resmen wii bana bakıyor ben wiiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 22 Haziran 2011; 2:00:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: waterfall_man

0 cihazın içindeki cd bozuk olabilirmi yoksa cd okuyucusumu bozuk.ne yapmalıyım millet?

sende tek cd mi var çift mi?
    Bazı paketlerde wii sport ile wii sport resort ayrı cdlerde...
    Ayrıysa 2sinide dene...birde cd kutusuna ve üstüne bak...orda PAL veya NTSC yazıyor mu?
    Wii'nin üstüne bak orda da PAL yazması lazım. Eğer ikisinden biri yanlışlıkla NTSC geldiysede sorun çıkabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.