Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thepromh

Zaris Pm

pm cevapladım dostum kontrol edersen sevinirim

@@@

arkadaşlar o3'ün sorununun softmoddan kaynaklanmadığı ortaya çıktı.softmodu başarılı yapmış lakin indirdiği oyunlar bozuk veya wiiye uygun olmayan oyunlar.bu yüzden çalışmadılar.

kendisine benim indirip oynadığım bir oyunu verdim ve sorunsuz çalıştı.

bu şekilde çalıştığına göre sorunsuz softmod yapmıştır demektir.sonuç olarak softmoddan en çok korkan o3 arkadaşımız bile ilk denemesinde başarılı bir şekilde softmodu yapmış oldu.

yarın jack sparrow arkadaşımıza kargo geçecek ve ortak cdmiz ortaklıktaki 4.arkadaşımız jack sparrowa doğru yola çıkacak :D

ayrıca aragorn isimli arkadaşımızdanda orjinal oyunu alabilirsiniz kendisi 10tl ye kiralıyor softmod yapmanız için biz ortaklığı ticari amaçlı yapmadığımız için kendisinin cdsini ortaklığa dahil etmedik özel olarak kendisinden iletişime geçip anlaşabilirsiniz.

biz ortaklık için aldığımız ödemelerle bu ortaklığa girmiş herkese çinden aparat getirteceğiz bir ticari amaçlı ortaklık değildir bunlarda dip notlar olsun :D

5li ve ilk softmod ortaklığımızın güncel şeması :D

Zaris (softmod yaptı)
    BLooD_STaiN (softmod yaptı)
    o3 (softmod yaptı sıradaki arkadaşa kargolaması bekleniyor.)
    jack_sparrow_82
    esef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 19 Haziran 2011; 18:16:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Zaris Pm

pm cevapladım dostum kontrol edersen sevinirim

@@@

arkadaşlar o3'ün sorununun softmoddan kaynaklanmadığı ortaya çıktı.softmodu başarılı yapmış lakin indirdiği oyunlar bozuk veya wiiye uygun olmayan oyunlar.bu yüzden çalışmadılar.

kendisine benim indirip oynadığım bir oyunu verdim ve sorunsuz çalıştı.

bu şekilde çalıştığına göre sorunsuz softmod yapmıştır demektir.sonuç olarak softmoddan en çok korkan o3 arkadaşımız bile ilk denemesinde başarılı bir şekilde softmodu yapmış oldu.

yarın jack sparrow arkadaşımıza kargo geçecek ve ortak cdmiz ortaklıktaki 4.arkadaşımız jack sparrowa doğru yola çıkacak :D

ayrıca aragorn isimli arkadaşımızdanda orjinal oyunu alabilirsiniz kendisi 10tl ye kiralıyor softmod yapmanız için biz ortaklığı ticari amaçlı yapmadığımız için kendisinin cdsini ortaklığa dahil etmedik özel olarak kendisinden iletişime geçip anlaşabilirsiniz.

biz ortaklık için aldığımız ödemelerle bu ortaklığa girmiş herkese çinden aparat getirteceğiz bir ticari amaçlı ortaklık değildir bunlarda dip notlar olsun :D

5li ve ilk softmod ortaklığımızın güncel şeması :D

Zaris (softmod yaptı)
    BLooD_STaiN (softmod yaptı)
    o3 (softmod yaptı sıradaki arkadaşa kargolaması bekleniyor.)
    jack_sparrow_82
    esef

aynı hard diski mi taktınız bu son oyun calıstıgında yoksa yenı bır hard disk mi bagladınız?

her hard disk wii ile uyumlu çalışmayabiliyor buna defalarca denk geldim oyunları gorursun ama acarsın makine black screen de kalır.oyuna gıremezsın bıle

ıkıncı nedenı oyunlar ıcın gereken IOSlerın eksık yuklenmıs olması/yada base 36 olarak yuklemenız gereken bazı Cios leri yuklememiş oldugunuzdan olabilir.

eğer sadece homebrew uygulamaları çalıştırmaksa amacınız evet en basit kurulum her işinizi görecektir ama işin içinde piracy varsa yani hdd den oyun oynatacaksanız gerekli butun CIOS leri de yanında kurmalısınız hatta eksik olan IOSleri bile bulup tamamlamanız(4.2deyseniz IOS58 gibi)sizin yararınıza olacaktır performans açısından.hard disk okuma hızını artıracaktır mesela IOS58

arkadaşınızın usb loadera girip oyunları görmesi bu yukarıdaki durumlardan ikincisine uyduğundan bu nedenle eksiksiz bir CIOS kurulumu gerektiriyor olabilir.

Hangi rehberden yararlandıgını pm atarsanız daha detaylı konusabılırım

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

:) mario kart yerine nfs oyunları oyna daha iyi :D

Sen Wii'nin amacını anlamamışsın. Nfs oyunlarını oynayacaksan Pc, Xbox 360 veya Ps3'de oynayabilirsin...
  • kopya wii oyun dvdsinden magic iso programını kullanarak elde ettiğim isoları wbfs manager 2.5 programı ile harddiskime atıp çalıştırdığımda ben de benzer hataları alıyordum, wii kitleniyordu, ancak torrentten indirdiğim isoları aynı yöntemle harddiske atınca oyunlar çalışıyordu. zaris'in de dediği gibi büyük ihtimal iso hatalıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

kopya wii oyun dvdsinden magic iso programını kullanarak elde ettiğim isoları wbfs manager 2.5 programı ile harddiskime atıp çalıştırdığımda ben de benzer hataları alıyordum, wii kitleniyordu, ancak torrentten indirdiğim isoları aynı yöntemle harddiske atınca oyunlar çalışıyordu. zaris'in de dediği gibi büyük ihtimal iso hatalıymış.

bende daha softmod yapmadan torrentten 38 tane oyun çektim.Patlamayız inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

kopya wii oyun dvdsinden magic iso programını kullanarak elde ettiğim isoları wbfs manager 2.5 programı ile harddiskime atıp çalıştırdığımda ben de benzer hataları alıyordum, wii kitleniyordu, ancak torrentten indirdiğim isoları aynı yöntemle harddiske atınca oyunlar çalışıyordu. zaris'in de dediği gibi büyük ihtimal iso hatalıymış.

Herhalde magic iso programı dvdyi düzgün iso haline çeviremediğinden bu sorunla karşılaştın. İstersen bir de Poweriso programını dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

@Furkmid güzel paket gibi görünüyor ama 110 TL fazla verip ekstra bir oyun almak ne kadar mantıklı bilemedim.. Tabi softmod yapmayacaksan ayrı konu.. Ben şahsen ikinci bir remote almayı tercih ettim bu darty kampanyasında, 363 TL'ye geldi..
    Bu arada Izmir darty'de konsol alana aksesuar %50 kampanyasının balance board yani Wii-fit'i kapsamadığı söylendi, zaten almayacaktım ama gıcık oldum..
    3al 2öde kampanyası ise sadece aksesuar ve oyunları kapsıyor, konsol hariç yani.. Dolayısıyla iki kampanya birleştirilmiyor..

Ben İstanbul'dan Mario kart paketi ve Wii Fit Plus aldım yanında ve %50 indirim uyguladılar. belkide mağaza çalışanları indirimi kendilerine göre yorumluyorlardır. Neticede fit bir aksesuar değil mi?
  • Bende 18 haziran itibariyle Wİİ klubünün bir üyesi oldum oldukçada memnunun aldığım mario kart pack olan sanırım 4.3 versiyon
    softmode yapmak için cd ihtiyacı olandan
    softmode yapmak ne kadar doğru ileride sıkıntı çıkartma ihtimali varmı
    xbox da olduğu gibi ban olayı falan varmı
    softmode yapmak sıkıntı yaratmıyorsa softmode grubuna nasıl dahil olabilirim.
    yardımcı olabilecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürleri....
  • basit görünebilir ama,

tüm bunları yaparken SD KART alete takılı değil mi?
  • usb belleğin aktarım hızı yavaş belki ondan dolayı olabilir? HDD ile deneme imkanın var ise dene derim.
  • o3 tekrar yap ;) herşeyi sil. ve 8 gb lık bir usb yada daha yüksek bir hdd ile dene ;)
  • Bu kadar kolay giderken bu S.M işi şimdi içim sıkılıyor bir an önce hallolur inşallah O3 arkadaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak_an
    Bende 18 haziran itibariyle Wİİ klubünün bir üyesi oldum oldukçada memnunun aldığım mario kart pack olan sanırım 4.3 versiyon
    softmode yapmak için cd ihtiyacı olandan
    softmode yapmak ne kadar doğru ileride sıkıntı çıkartma ihtimali varmı
    xbox da olduğu gibi ban olayı falan varmı
    softmode yapmak sıkıntı yaratmıyorsa softmode grubuna nasıl dahil olabilirim.
    yardımcı olabilecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürleri....

ban olayı filan yok. İstediğin gibi oyunları online oynayabilirsin.
  • versiyonu nasıl öğrenebilirim... kutusunda mı yazıyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoMMeS -- 20 Haziran 2011; 13:29:49 >
  • arkadaşlar 4.3 versiyonuna soft mod hiçbirsekilde yapılamıyor mu?
  • Benim bildigim 2 tane lego batman ve ind. Jones,

Diger ikisi hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donmezozan
    versiyonu nasıl öğrenebilirim... kutusunda mı yazıyor???

settingse gir. Sağ üst köşede yazması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: donmezozan

versiyonu nasıl öğrenebilirim... kutusunda mı yazıyor???

motion plus'ı için remote lar 4.3
    motion plus'ı ayrı takılan remote'lar 4.2 demişti bir arkadaş ..

wiiyi açın ekranda sol altta yuvarlak wii butonu var,tıklayın girin wii settingse girin
    sağ üstte versiyon no yazar...

sonu e ile bıtıyorsa
    Europe yanı PAL
    U yazıyorsa USA yani NTSC
    Korean wiilere fln girmeyeyim pek yok zaten piyasada

U ile bitiyorsa E ye çevirebiliyor ama 4.3 U ise işiniz zor(makineyi amerikadan aldıysanız yada buradan birinden 2.el aldıysanız U çıkar)
    4.3U ya uygun bir softmod yapabilen oyun bulmanız gerekir orjinal o daha da zor ebayde fln kovalamak gerekir uzun iş.İkinci el alırken buna dikkat edin.

Çevrilebiliyor dedim ya,çevrilmiş olabilme ihtimaline karşı seri nodan da ASLEN hangi bölgeden olduğu anlaşılır wiilerin ancak tabiki versiyon nosunu böyle anlayamazsınız.sadece wiinin native olarak hangi bölgeden olduğunu anlarsınız

LE ile başlıyorsa pal
    Lu ise gene USA
    Bunlar işin incelikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 20 Haziran 2011; 15:01:27 >

• Zaris'in sayesinde buycoins öğrendik Bu arada 1 adet zapper, 1 adet mario kart için direksiyon, 1 adet wii classic kontroller, 1 adet ps2 joystick sipariş ettim.(Forumda bi arkadaş joystickleri tavsiye etmemişti ama fiyatı çok uygun diye verdiğim parayı gözden çıkardım zaten) takip numaralı kargo istedim 1,90 usd olması lazım ücreti, yaklaşık 15 günü buluyor gelmesi anladığım kadarıyla.Pay pal hesabı oluşturalı 2 yıl olmuş ilk defa kullandım
  • Arkadaşlar şu puan konusunun üzerine düşsek ya biraz kendi aramızda..

Softmod sırası çok daha, birbirimizden puan kazanırsak en azından ufak tefek oyunları indirir oynarız..

Ambassador olarak beni ekleyen hemen mesaj atabilir, hemen geri dönüş yaparım zira bu hafta evdeyim hep..

Constantin
    1041 1959 5223 0208
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.