Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baylar şu softmodu yapın artık ya ayrıca lütfen wiisi olanlar bana numaralarını yollasın ekleyim onlarda beni eklesin puan kazanırık

Soru: Şu anda 500 puanım var hemen bişey indireyim mi çoğaltmanın faydası var mı?
  • Constantiné @

hocam allahın izniyle o heyecanı hiç kaybetmeyeceğiz.çocukluğumuz atari oyunlarıyla geçti.bizim için wii tekrar o günlere dönmek oldu.pro oyunlar bir kenara böyle eğlencelik oyunları oynamak kasa kasa değilde parti havasında oyun oynamak eşinde kardeşinle arkadaşınla güle güle oyun oynamak hayata ayrı bir renk kattı.

bu yüzden nintendo wii dedik.sanada hayırlı olsun bu konudanda bu heyecanı her zaman bir birimizle paylaşalım anılarımızı bilgilerimizi anlatalım bir birimize yardım edelim.teşekkürler.

@@@@@@@@@

arkadaşlar ömlere pek cevap veremiyorum kusura bakmayın şu 2 gündür inanılmaz işim çıktı çok fazla işim var özel hayatımda çalıştığım iş sebebiyle 2 gündür konsolu bile açamadım düşünün mario galaxy de açılacak bi ton yeni gezegen var oyun bekliyor beni daha prensesi kurtarıcam ama vakit yok :D

allah izin verirse şu yoğunluğu atlatayım şuan zaten softmod olayı sırasıyla sorunsuz dolaştırılıyor.pmlerede vakit buldukça dönüş yapıcam.

indiana jones cdsini teklif eden arkadaşımız öm ilede teklifte bulunmuş tabi olabilir onuda devreye sokabiliriz ama şuan indiana jones ile videolu softmod anlatımı varmı bilgim yok biz lego batman ile yaptığımızdan bir araştırmak lazım dediğim gibi işlerimi bitireyim şu 1-2 gün daha yoğunum detaylıca konuşuruz.

• arkadaşlar en mantıklısı şu set olmuyormu;

http://www.darty.com.tr/e_commerce/WII/NINTENDO/WII-HW-BLACK-MARIO-KART-PAK-p-48740-c-34.htm

iki pakette içinde mevcut acaba pakette bir eksiklimi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkmid

arkadaşlar en mantıklısı şu set olmuyormu;

http://www.darty.com.tr/e_commerce/WII/NINTENDO/WII-HW-BLACK-MARIO-KART-PAK-p-48740-c-34.htm

iki pakette içinde mevcut acaba pakette bir eksiklimi var?

Fazladan sport + resort oyunu veriyor diye 100 küsür tl de fazla veriyorsun direk mario kart pketi 289 tl idi sanırım
  • @Furkmid güzel paket gibi görünüyor ama 110 TL fazla verip ekstra bir oyun almak ne kadar mantıklı bilemedim.. Tabi softmod yapmayacaksan ayrı konu.. Ben şahsen ikinci bir remote almayı tercih ettim bu darty kampanyasında, 363 TL'ye geldi..
    Bu arada Izmir darty'de konsol alana aksesuar %50 kampanyasının balance board yani Wii-fit'i kapsamadığı söylendi, zaten almayacaktım ama gıcık oldum..
    3al 2öde kampanyası ise sadece aksesuar ve oyunları kapsıyor, konsol hariç yani.. Dolayısıyla iki kampanya birleştirilmiyor..
  • hocam yukarda bir arkadaş wii fiti kampanyadan indirimli aldığını belirtmişti sonradan uyanmış senin gittiğin yer sanırım.
  • Wii sahiplerine bir kaç soru..

1. Registration yaptınız mı, yıldızları kaptınız mı, yıldızlar ne işe yarar..?

2. Internet olayıyla birbirini önerip puan toplama konusu hala geçerli mi..? Eğer geçerliyse ne duruyoruz haydi pm..:)

3. SD kart alırken, ilerde bazı saveler için ya da Wii channeller için ya da Wii shoptan indirilecekler için yüksek gb almak mı gerek, yoksa hddye mi kaydedecek..?

4. Bir rehber vardı konuşulan SMod için bana pm link mail vs yollayabilir misiniz, okuyup hazırlanayım..

Herkese iyi oyunlar..:)
  • Arkadaşlar bu benim wii

1371-4316-5910-5036

Siz de ekleyin beni bu konuya yada pm ile kendi wii kodlarınızı gönderin ekleyim puan kazanalım eger kazanılıyorsa
  • puan muan önemli mi bilmiyorum zaten internetten indiriyorum puanla ne işim olacak ki ?

bu konuylada ben ilgileneyim her wii sahibini friend olarak ekliyoruz

ben bakıp bende yazacağım ;)

lütfen sizde isminizi ve friend kodunuzu alttaki gibi ekleyerek yazın. sonra Zaris bunları ilk mesaja ekler ;)

thepromh
    1371-4316-5910-5036
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

puan muan önemli mi bilmiyorum zaten internetten indiriyorum puanla ne işim olacak ki ?

bu konuylada ben ilgileneyim her wii sahibini friend olarak ekliyoruz

ben bakıp bende yazacağım ;)

lütfen sizde isminizi ve friend kodunuzu alttaki gibi ekleyerek yazın. sonra Zaris bunları ilk mesaja ekler ;)

thepromh
    1371-4316-5910-5036

Bizim softmodumuz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

Wii sahiplerine bir kaç soru..

1. Registration yaptınız mı, yıldızları kaptınız mı, yıldızlar ne işe yarar..?

2. Internet olayıyla birbirini önerip puan toplama konusu hala geçerli mi..? Eğer geçerliyse ne duruyoruz haydi pm..:)

3. SD kart alırken, ilerde bazı saveler için ya da Wii channeller için ya da Wii shoptan indirilecekler için yüksek gb almak mı gerek, yoksa hddye mi kaydedecek..?

4. Bir rehber vardı konuşulan SMod için bana pm link mail vs yollayabilir misiniz, okuyup hazırlanayım..

Herkese iyi oyunlar..:)

1. sadece wiiyi açarkenki ayaları yaptım başka bir kayıt yapmadım (yıldız konusunda hiç bilgim yok yıldız olayını anlamadım )
    2. puan toplama sadece wiishoptan oyun indirmenize yarıyor.gamecube oyunları vs softmod yapılacağı için pek bir espirisi yok
    3. hdd ye kaydetmiyor savedosyaları sdkarta kaydediyor.veya yetebildiğinde wiinin kendi hafızasına.zaten softmod için en az 1gblik sd kart lazım olduğu için 1gb fazlasıyla save dosyaları için bile yeter.
    4. rehberi pmliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 18 Haziran 2011; 17:33:39 >

• Blood_Stain ve thepromh evet puan konusu softmod olsa da olmasa da önemli olabilir, sadece oyun değil başka şeyler de var shopping channelda.. Blood_Stain'in fikri çok güzel, böylece Acemi Wii Kardeşliğinin tel. rehberi gibi olur ilk mesaj..:)
    Işte benimki..

Constantin
    1041 1959 5223 0208

Thepromh seni de ambassadora ekliyorum, aman sen de beni eklemeyi unutma işlem yarım kalmasın..
  • @Zaris Wii kutusundan çıkan kağıtların arasında kartpostal büyüklüğünde kâğıtlar var benden 3 tane çıktı mesela, konsol için, sports için, resort için ayrı ayrı.. ArkalarındaWWW.club-nintendo.com adresi yanında pin kodları var.. Online reg yapıp kodları girince hesabına yıldız ekleniyor, ne işe yaradığını öğrenince yazarım..

Bu arada arkadaşlar konsol süper oyunlar süper ama laf aramızda Wii üzerinden internete girmek tv ekranında bizim foruma falan bakmak çok hoşuma gitti..:)
  • bende bi türlü normal internet sitelerine giremedim yahu sen nasıl yaptın hocam o işi? wii den normal sitelere nasıl giriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris
    5.arkadaş işini bitirince yeni 5li grup yapıcaz.

bu konuya istek yapan herkese özel mesaj atıcam ikinci 5.grubu oluştururken

Beni de ekler misiniz yeni listeye.
  • artık alacam şu wii'yi yeter :) paketlere bakıyorum kaç gündür sizden ricam en iyi paket hangisidir siyah olanmı yoksa bu yeni beyaz olan mario'l paket mi ona bir türlü karar veremedi
    2. sorum ise soft mode olayı yukarıda yazılmış 4.3'te orjinal oyunla oluyo 4.2'te direkt yapılıyor diye bu doğrumudur illa orjinal oyun alıp mı yapcaz o softmode'yi yoksa bilen birine yaptırsak olurmu?
  • Beyler ilk taktım aleti görüntü baya kalitesizdi sonra hertz yükselltim iyi oldu ama kumlanma var sanki tv de ayrıca hd 480p icin hangi kabloyu almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

iso'ları görmüyor meret ...

ne yapmam lazım ?

harici hddler 500gb ve 1tb acaba göremiyor mu ?
    en dışa atıoyurm klasöre koymadan ama çalıştıramadım oyun gitti.

harddiski taktığınız slotu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. çünkü alete arkadan baktığınızda sağda kalan slota harddisk bağlanıyor diye biliyorum. soldaki tanımıyor. belki sorun bu olabilir.
  • Şu S.M. rehberini okudum da acayip kafam karıştı.. :(
    S.M. yapan arkadaşlar, şu malum rehberdeki yorumlarda okudum nand yedeği aldınız mı, priloader yüklediniz mi, bu işlemler de yapılmalıymış bu rehberde yazanlardan başka, tırstım ben bu işten offff :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkmid

artık alacam şu wii'yi yeter :) paketlere bakıyorum kaç gündür sizden ricam en iyi paket hangisidir siyah olanmı yoksa bu yeni beyaz olan mario'l paket mi ona bir türlü karar veremedi
    2. sorum ise soft mode olayı yukarıda yazılmış 4.3'te orjinal oyunla oluyo 4.2'te direkt yapılıyor diye bu doğrumudur illa orjinal oyun alıp mı yapcaz o softmode'yi yoksa bilen birine yaptırsak olurmu?

iyi akşamlar
    ben bugün wii alacağım demiştim aldım.

nerden mi?

D&R dan

kaça mı aldım?

389TL ama
    100TL hediye çeki ( 1 yıl içinde kullanmak gerekliymiş) ve
    Yapı kredi PLAY kart ile aldım(%25 puan yüklüyor karta, harcama süresi yok)
    yani,
    özetle 189 TL ye almış oldum.

hangi modeli mi aldım?
    Wi resort motion plus ayrı olan modeli yani 4.2 versiyon olanı.
    Soft mod yaptım.
    çok kolay oldu, Orijinal oyun gerektirmedi bu versiyon.

4.2 için rehberler internette mevcut gayet açıklayıcı videolar var.

sizce az zamanda büyük işler başarmamışmıyım:)?

Not: D&R şubelerinden sadece Capitolde 4.2 versiyon kaldı diye öğrendim...

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.