Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: o3

yer yarıldı içine girdi sd kartlarım.

koskoca foto makinası yok ortada.
    1gb sd vardı içinde.
    2 tane micro sd ---> sd adaptörüm vardı yoklar ortada hay şansıma !!

128mb lık sd ve 128mblık MİNİ SD(duyanınız azdır) buldum.gidip vatandan alıcam şimdi micro sd 2 gb 11tl imiş ...

Umarım kısa sürede kolayca yaparsın dostum

Bu kablo nasıl arkadaşlar

Veya ebaydan mı söylesem kabloyu en kısa nasıl gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

mario kart paket aldim. icinden cikan mario kart oyunuyla soft mode yapabilirmiyim?

hayır yapamazsın :)

lego batman lazım.

@arkadaşlar şimdi softmod cd olayı için büyük yoğunluk var malesef tabi bir anda bunu karşılamak mümkün değil.elimizde tek cd var yurt dışından getirttiğimiz.cdnin bir kişiden bir kişiye geçmesi 2 günü buluyor.bu yüzden 5 kişinin arasında cd dolaştırmak 10günü buluyor.

şuan cd ortaklıktaki 3.arkadaşımız o3'de ondan sonra jack sparrow arkadaşımıza gidecek onun ardından esef arkadaşımıza gidecek.

5. ve son ortak esef arkadaşımıza cd gittiğinde ekstra gruplara başlayacağız.gözünüz kulağını konuda olsun.

ana konuyu güncelledim ortaklık listesinde son durum şu

Zaris (softmod yaptı)
    BLooD_STaiN (softmod yaptı)
    o3 (cdsi kargolandı)
    jack_sparrow_82
    esef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 17 Haziran 2011; 13:22:06 >

• zaris dostum musait oldugunda ozel mwsajina bakar misin ?

Sag olasin.
    Bu arada o3 facebooktan yada msnden ekleyebilirsin yardimci olurum softmod icin ;) kolay gelsin hayirli olsun
  • arkadaşlar bu cd dolaştırma olayını beğendim, ben de yardımcı olmak isterim, benim de elimde lego indiana jones var, oluşan gruplardan birinde benim cdmi döndürebiliriz. ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. grubu kuran arkadaş kimse bana ulaşsın ben kendi cdmi kullanıma açarım.
  • Kardeş öyle daha iyi ve hızlı olur 10 lira civarında herkes ortak para ödeyip cd aldılar sen zaten almışsın sana da o civarda para verip 2. grupta dolaştırmaya hemen başlayabiliriz ancak senin Cd ile softmod oluyor mu Lego Batman ile oluyor diye biliyorum da Indiana Jones 4.3 versiyonlara soft mod da kullanılabiliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 17 Haziran 2011; 13:37:53 >
  • quote:

1gb sd vardı içinde.

128mb lık sd ve 128mblık MİNİ SD(duyanınız azdır) buldum.gidip vatandan alıcam şimdi micro sd 2 gb 11tl imiş ...

bu işler hep böyle olur ya bende herşeyi hazırladım senin işin bitsin cd yi yollamanı bekliyorum.Ne olur ne olmaz bende kontrol ediyim sd kartı hdd yi falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Kardeş öyle daha iyi ve hızlı olur 10 lira civarında herkes ortak para ödeyip cd aldılar sen zaten almışsın sana da o civarda para verip 2. grupta dolaştırmaya hemen başlayabiliriz ancak senin Cd ile softmod oluyor mu Lego Batman ile oluyor diye biliyorum da Indiana Jones 4.3 versiyonlara soft mod da kullanılabiliyor mu

ben yaptım oldu hocam, hatta bu iş için sd card da almıştım, o olmadan softmode çalışıyorsa eğer, benim aletten çıkarıp cdnin içine koyarım kolaylık olur. ama hiç sd cardı çıakrıp çalıştırmayı denemedim, bi bağlantı var mı, sd card olmadan harddiskteki oyunlara erişiliyor mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

mario kart paket aldim. icinden cikan mario kart oyunuyla soft mode yapabilirmiyim?

hayır yapamazsın :)

lego batman lazım.

@arkadaşlar şimdi softmod cd olayı için büyük yoğunluk var malesef tabi bir anda bunu karşılamak mümkün değil.elimizde tek cd var yurt dışından getirttiğimiz.cdnin bir kişiden bir kişiye geçmesi 2 günü buluyor.bu yüzden 5 kişinin arasında cd dolaştırmak 10günü buluyor.

şuan cd ortaklıktaki 3.arkadaşımız o3'de ondan sonra jack sparrow arkadaşımıza gidecek onun ardından esef arkadaşımıza gidecek.

5. ve son ortak esef arkadaşımıza cd gittiğinde ekstra gruplara başlayacağız.gözünüz kulağını konuda olsun.

ana konuyu güncelledim ortaklık listesinde son durum şu

Zaris (softmod yaptı)
    BLooD_STaiN (softmod yaptı)
    o3 (cdsi kargolandı)
    jack_sparrow_82
    esef

Bir sonraki grupta kimler var. Sıramızı yazabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

arkadaşlar bu cd dolaştırma olayını beğendim, ben de yardımcı olmak isterim, benim de elimde lego indiana jones var, oluşan gruplardan birinde benim cdmi döndürebiliriz. ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. grubu kuran arkadaş kimse bana ulaşsın ben kendi cdmi kullanıma açarım.

Süpersiniz, seviyeli ve harika bir ortam var burada. Bu arada ben elime cd gelmeden oyunları indirmeye başladım. WBFS ve iso şeklinde iki uzantı var. Anladığım kadarıyla iso olanları WiiBackupManager programıyla wbfs formatına çeviriyoruz ve öyle atıyoruz hdd'ye. Yani filmleri iso olarak indirmekte bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 17 Haziran 2011; 15:18:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

quote:

1gb sd vardı içinde.

Umarım kısa sürede kolayca yaparsın dostum

Bu kablo nasıl arkadaşlar

Veya ebaydan mı söylesem kabloyu en kısa nasıl gelir

Türkiye'de zor bulunur ve pahalı olur bana sorucak olursan.
    ingilteredense siparişin daha hızlı gelebilir ama amerikaysa gene 2 haftaya yakin sürebilir.
    3hafta dediler buyincoins için arkadaşlar sanırım.2yi bekleyen 3ü de bekler hani

Peki o kablo olur mu veya sizce hangisini almalıyım
    http://www.dealextreme.com/p/pc-monitor-hdtv-vga-adapter-cable-for-ps3-wii-54585

http://www.dealextreme.com/p/pc-monitor-hdtv-vga-adapter-cable-for-ps3-wii-54585
    http://www.dealextreme.com/p/wii-to-hdmi-720p-1080p-3-5mm-audio-converter-adapter-81174

Birde 480p için componet felan diyorlar pcye bağlarken onlardanda almam lazım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 17 Haziran 2011; 15:24:25 >

• Zaris dostum aragorna bi ton yazi yazdim ama telefonun azizligine ugradim gitmedi. yardimci olur musun ikinci tafayi liste yapalim aragornda ilk kisiye gondersin.

Tesekkurler hocam ilgin icin. Biz o kadar yandik etrafta kimse paylasmadi. Son care bu yontem kaldi. Bir cok kisi faydalanacaktir.
  • merhaba arkadaşlar, hangi wii fırsatından yararlanmak daha mantıklı olur?

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-nintendo-wii-siyah-wii-siyah-oyun-konsolu-+-sports-resort-+-motion-plus-paket/productdetails.aspx?I_ID=42291

http://www.hepsiburada.com/liste/Department.aspx?CategoryID=1201455&sp=brand%3dnintendo

http://www.darty.com.tr/e_commerce/WII/NINTENDO/WII-BEYAZ-KONSOL-MARIO-KART-PACK-p-55217-c-34.htm

• Şahsen Hepsiburada'dan mario kart paketi aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

merhaba arkadaşlar, hangi wii fırsatından yararlanmak daha mantıklı olur?

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-nintendo-wii-siyah-wii-siyah-oyun-konsolu-+-sports-resort-+-motion-plus-paket/productdetails.aspx?I_ID=42291

http://www.hepsiburada.com/liste/Department.aspx?CategoryID=1201455&sp=brand%3dnintendo

http://www.darty.com.tr/e_commerce/WII/NINTENDO/WII-BEYAZ-KONSOL-MARIO-KART-PACK-p-55217-c-34.htm

Sanırım beyaz ile siyah arasında fark yok

Paketler arası ise şöyle sanırım

Mario Paket
    + Mario Kart Oyunu
    + Direksiyon

Spor Paketi
    +Spor Oyunu

Softmodu hemen yapacaksan mario paket daha avantajlı softmod yapmıcaksan veya gecikecekse spor oyunlarını seviyorsan spor oyunları daha mantıklı,ben spor aldım

• peki vatandakinde NINTENDO Wii SİYAH Oyun Konsolu + Sports Resort + Motion Plus paket yazıyor, hepsiburadada ise Remote Control+Nunchuck+Motion Plus+Wii Sports Oyunu+Wii Sports Resort Oyunu diyor.. sanırım hepsiburadanın paketi daha avantajlı??
    acemi bile değilim daha ya, ondan soruyorum :)
  • 14 ünde ebay den sipariş verdiğim kablo geldi, ciddi anlamda görüntüde güzelleşme oldu, ben toplamda 11 tl ye almış oldum 2 günde kapıma kadar geldi tavsiye ederim, 2.50 pound kablo 1.70 de kargo...

3218 1430 4232 5058 de wii nin kodu, bu konun ilk mesajına artık bu kodları yazalım ki herkes birbirini eklesin kapışmalar başlasın...

grafikleri kötü diye hiç bakmamıştım çoğu oyuna sports pack deki, çok eğlenceli oyunlar varmış, kılıçla masa tenisi ter içinde bıraktı beni...

• Bende buradan vga için kablo aldım pek anlamıyorum ebaydan ilk alışverişim bakalım keşke 1 haftada gelse süper olur

renzokuken dediğin kablo nedir acaba ve hangi satıcıdan aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 17 Haziran 2011; 17:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Vga kabloyu iptal edip bu satıcıdan mı alsam acaba fiyat farkı var ama 2 gün muazzam bir süre

• o tamamen şans aslında, iyi denk geldi yani ben 10 gün süre vermiştim iyi oldu :)

sizin kablo ile bu kablo çok farklı ama, önce tam olarak ne istediğinize karar verip ona göre hareket edin isterseniz, bir bilene de danışın kablo konusunu...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.