Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ccecy

Öncelikle Zaris'e çok teşekkürler. Bende CD ortaklığına katılmak istiyorum. Basit bir işlem gibi görünüyor. Öğretmenim ve yıllar sonra oğlum için tekrar oyun konsolu aldım. PS1 vardı bende fifa 99 oynuyordum, Resident Evil de oynuyorduk. Şimdi kocaman adamlar olduk ama hiç bir zaman oyun oynama işinde vaz geçmedim. Wii'nin hareket halinde oynanması çok güzel yoksa Play Station'u hiç unutamam.

teşekkürler hocam ilginiz için 1 haftaya kadar maximum aramızdaki cd dolaşımı bitecek ve extra gruplara geçeceğiz.sizinlede özel mesaj ile iletişim kuracağım ayrıntılar ile ilgili.kulübümüzede hoşgeldiniz diyeyim :)
  • Eski Vatan ve Darty Kampanyası (299 TL olan) ile şimdiki Hepsiburada ve Darty kampanyası arasında fark var.
    Eskiden 299'a satılan pakette
    *Wii Konsol
    *Wii Remote Plus
    *Wii Nunchuck
    *Wii Sports ve Wii Sports Resort oyunları vardı.
    Şimdi 289'a satılan paketlerde
    *Wii Konsol
    *wii Remmote Plus
    *Wii Nunchuck
    *Wii Mario Kart oyunu
    *Wii Wheel direksiyon
    (hiç bir özelliği yok sadece Remoteların içine koyulduğu bir plastik) var.

Mario Kartlı paketten alıp Sports oyunlarını da softmode yapıp öyle oynarım diyorsanız daha az verirsiniz ama softmod yapana kadar sadece o Mario Kartla idare etmeniz lazım. Orjinal oyun alacaksanız da Sports ve Sports Resort oyunlarına ekstradan para vermeniiz gerekecek. Bence Sports+Sports Resortlu paket daha cazipti ama şimdi o kampanya yok. Bir daha olmaz ya da beklemem diyorsanız bu fırsat da iyi.

Arkadaşlar pek, birşey sormak istiyorum D&R da Wii Sports Resort Paket 389 TL ve yanında 100 TL hediye çeki veriyor. Peki burada Playcardın D&R 25% puan kampanyası geçerli mi? Öyleyse en sıcak Wii fırsatı o oluyor sanki. Bu arada Sıcak Fırsatlardaki Darty başlığında aşağıdaki bir resim koyulmuş. Dartyde wii paketi 289 TL'nin yanında Wii aksesuarı veya oyun alırsanız 50% indirim yazıyor resimde. Yalnız başlıktaki arkadaş indirimin 50% hediye çeki olduğunu söyledi direk indirim olsa süper olurdu. Yanında wii Fit almayı düşünen arkadaş için fena indirim olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junmisugi -- 16 Haziran 2011; 10:51:38 >

• mario kart ve wii sports + resort oyunlarının arasındaki fark konusunda sana %100 katılıyorum.sports oyunları softmodsuz uzun süre idare ediyor çok çeşit oyun olduğu için.

olaya 2 yönlü bakmak lazım.sonuç olarak softmod yapılacaksa en kısa sürede bir direksiyon aparatıda olsa sonuç olarak ücretsize gelmiş oluyor + softmod dan sonra sports + resort zaten orjinal cd ile oynanmıyor bizzat denedim wiiyi güncellememi istedi tabii softmod yaptığım için güncellemedim.

sonuç olarak softmodu kısa sürede yapacak olana direksiyon ek olarak geldiği için mantıklısı mario kart paketini almak.

indirimlerin detayları hakkında bilgim pek yok puanlar vs diğer arkadaşlar ilgilenecektir teşekkürler hoşgeldiniz bu arada kulübümüze.
  • Orjinal Sports oyunlarının softmodedan sonra çalışmadığını bilmiyordum. Acaba tüm orjinal oyunlar oynanamıyacak mı softmodedan sonra orjinal diskle. Baya ilginç oluyor o zaman olay
    Softmod yaparken firmware downgrade gibi bir işlem mi vardı acaba çünkü çok garip oynatmaması Öyleyse elinde orjinal oyun olmasının hiç bir anlamı kalmıyor neredeyse bu Mario Kart paketi daha iyi oluyor. Bu arada daha katılamadım Wiililer klubune kısmet olursa ortam şartlarım katılıcam yakında aletin daha çıkmadan E3te tanıtıldığı zamandan beri wii almak istiyorum kısmet olmadı. ev-bark olaylarını hallediym hazır düşmüşken kapıcam artık.
  • wii sports'u oynayamadım ama orjinal lego batman oyununu oynadım bu arada.yani hepsi oynanmıyormu bilmiyorum açıkcası.ama korsan indirdiğim sports ve resortu gayet normal oynayabiliyorum.yani sonuç olarak alayını oynayabiliyorum.senide bekleriz diyelim o zaman gerçekten çok eğlenceli bir konsol.

o3@

hocam normal harddiske atıyorsun oyunları usbden bağlıyorsun wiiye o oyunları görüyo harddiskte bulunan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

wii sports'u oynayamadım ama orjinal lego batman oyununu oynadım bu arada.yani hepsi oynanmıyormu bilmiyorum açıkcası.ama korsan indirdiğim sports ve resortu gayet normal oynayabiliyorum.yani sonuç olarak alayını oynayabiliyorum.senide bekleriz diyelim o zaman gerçekten çok eğlenceli bir konsol.

o3@

hocam normal harddiske atıyorsun oyunları usbden bağlıyorsun wiiye o oyunları görüyo harddiskte bulunan.

Ben hdd yi WBFS olarak biçimlendirip oyunları attım.Mesela fat32 yapıp oyunları atsak görür mü? Yoksa hdd illaki wbfs mi olmalı? Bu arada hdd bana lazım değil tamamını wii için ayıracağım.
  • bu hdd nin hangi formatta olması gerektiği hususunu ben de merak ediyorum...

bu arada wbfs ye çevirin iso ları, inanılmaz düşüyor boyutlar, 4.37 lik iso lar 250 mb ye filan iniyor bazen aşırı yer açıldı hdd de :)

ama sanırım bu wbfs leri oynamak için hdd nin de bu formatta olması lazım, halen softmode olayına giremediğimiz için test edemiyoruz :D
  • arkadaşlar bu harddisk olayını çözüme kavuşturayım diyorum.

şimdi wii oyunlarının normal formatı .isodur bunlar genelde oyunun harbisi 200mb bile olsa 4gblik değer veriyor.sorunsuz çalışır ama büyük yer kaplarlar.

formatı oyunun gerçek değerine getirmek için WiiBackupManager isimli programı kullanıyoruz.

bununla .iso dosyasını .wbfs formatına çeviriyoruz.dikkat etmemiz gereken nokta şu. .wbfs dosyası sadece wbfs formatında biçimlendirilen flash disk ve diğer hafıza ürünlerine aktarılabiliyor.

bu yüzden harici haddisk ve flash usb diskleri wbfs şeklinde yine bu WiiBackupManager ile biçimlendirip öyle atmanız lazım.

wbfs formatında biçimlendirilen bir harddiski pcniz görmüyor bu yüzden diğer dosyaları unutacaksınız sadece wiiye özel olacak, veya?

harici harddiskinizi bölümlendireceksiniz ve bir kısmı wbfs ile biçimlenmiş olacak bir kısmı fat ile biçimlendirilmiş olacak ki normal dosyalarınızıda içine atabilirsiniz.

olayın detayı budur.

• wii modlama için oyun gerekiyormuş. Elinde olan bana yardımcı olabilecek olan varmı istanbulda.

1 günlüğüne kiralamada olabilir. Modlama konusunda yardımcı olan olursa 30 tlde verebilirim.
  • bende wbfs manager kullanarak yaptım.Alternatif bir program olarak aklınızda bulunsun şu anda 27 tane oyun attım 60 gb civarı yer tuttu.Benim kullanmadığım bir hdd olduğu için yalnızca wii ye ayırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz2020

wii modlama için oyun gerekiyormuş. Elinde olan bana yardımcı olabilecek olan varmı istanbulda.

1 günlüğüne kiralamada olabilir. Modlama konusunda yardımcı olan olursa 30 tlde verebilirim.

30 liraya gerek yok hocam bizim cd ortaklığı var.10 lira verip yollarız kargoyu ama şuan sıra var herkes elden ele dolaştırıyoruz 1 hafta süre sonra şuanki ortak grup bitecek yeni ortak grubu açıcaz.
  • ya bişey sorcam wii nin dahili hafızası ne kadar .. hafıza önemli mi oyun atmak için yani oyunların kapladığı alan küçük mü büyük mü ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

ya bişey sorcam wii nin dahili hafızası ne kadar .. hafıza önemli mi oyun atmak için yani oyunların kapladığı alan küçük mü büyük mü ???

hafızası yok denecek kadar az ancak save dosyalarını tutmaya yarıyor.sd kart takmak lazım fazlası için.

zaten oyunlar cd üzerinden veya harici harddisk & flash usb girişli disklerden oynanıyor.bunun içinde zaten fazlasına ihtiyaç duyulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 16 Haziran 2011; 13:52:08 >
  • Soft mode yaptıktan sonra birde harddisk almamız gerekiyor sanrım hangi harddiski ve kac gb lık önerirsiniz
  • hocam başka amaçlar için kullanacaksan yüksek birşey alırsan iyi olur.

ben şuan 8gb ve 4gblik flash belleklerimi kullanıyorum idareten param kalmadı artık :D

ama 500gblik bir harici harddisk işini görür sanırım bir oyunun maximum 4gb yer kapladığını var sayarsak 100 oyun 400gb eder.ki 100 oyunu anca yaparsın zaten.fazla para kıymaya gerek yok.500gb yeter diyorum.

aslında isteğe bağlı.100gbde yeter aktarmayı düşündüğün oyun sayısına bağlı.
  • flash disk yada normal sd karta mı yüklüyor oyunu ... peki bunun için en az kaç gb gerek ??
  • o yüklemiyor hocam siz harici diske veya flash diske yükleyip usb girişinden takıyorsunuz oyunu bu şekilde görüyor ve bu diskler üzerinden çalıştırıyor.softmod yaptığımızı düşünüyoruz tabi.
  • sayın Zaris yeni oluşacak cd grubu için benide ekleyin lütfen.iyi günler
  • Ben yapabilirmiyim bu soft mode olayını? Ben de 2. gruba dahil olmak istiyorum.
  • evet arkadaşlar inşallah herkese yapıcaz 5-6 gün sonra şuan cd 3.arkadaşımıza kargolanmış durumda 2.arkadaşımız tarafından.oda işlemi bitirince 4.arkadaşa yollayacak 4.arkadaş 5.arkadaşa yollayacak.

5.arkadaş işini bitirince yeni 5li grup yapıcaz.

bu konuya istek yapan herkese özel mesaj atıcam ikinci 5.grubu oluştururken
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.