Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de küçükyalı'dayım ama soft mod yok

quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Selam arkadaşlar.
    SOFT olayını bir türlü yaptırmak nasip olmadı.
    Makinayı alalı 2 haftayı geçti nerdeyse.

Anadolu yakasında oturuyorum küçükyalı'da.
    Yakınlarda oturan var mı bana yardım edebilecek ?
    Makinayı alayım geleyim (+ Nevale; bira-cips her ne gerekiyorsa )
    Şu 15 dakika süren olayı halledelim olur mu?
    Forum amacına hizmet etmiş olsun
    Hemde dostluğumuz pekişmiş olsun

• Arkadaşlar site çok güvenilir midir bilmiyorum (site tasarımı sendit'inkine baya benziyor hatta belki de kullandıkları yazılım aynı) ama Wii alıp da ikinci Wii Remote plus almak isteyen arkadaşların belki işine yarar diye yazıyorum. Ne kadar sıcak ya da soğuktur emin değilim.
    Wii Play: Motion with Wii Remote Plus (Red) Nintendo Wii
    Eskiden Wii Play vardı yanında Wii remote veren. Şimdi de Wii Play Motion çıkıyormuş yanında Wii Remote Plus veriyor. 24 Haziran için pre-order alıyor ödeme sayfasına kadar denemelik geldiğimde deTürkiye seçmeme rağmen posta masrafı çıkarmadı ki Türkiye dahil kargo ücretsiz olması lazım. 85 TL'ye geliyor aşağı yukarı. Bu sitelerden tek başına Remote Plus almaya kalkınca da bu ve civarı fiyatlar ödemek gerektiğinden yanında da orjinal oyun hediye oluyor. Sıcaksa belki orjinal almak istyenlerin işine yarayabilir. Bu rengi beğenmeyenler varsa bu paket için başka renklisini görmedim bu arada sadece bu renkle geliyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junmisugi -- 14 Haziran 2011; 20:13:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

quote:

quote:

hdmi bağlansa farkedermi şöyle bi aparat ile..
    www.dealextreme.com
    DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
    http://www.dealextreme.com/p/wii-to-hdmi-720p-1080p-3-5mm-audio-converter-adapter-81174

Bu ürün sadece Wii'nin hdmidan bağlanmasını sağlıyor. Görüntü kalitesini component kablo kadar gösteriyor yani daha fazla arttırmıyor. Görüntü kalitesini de arttırdığını iddaa eden bir çevirici aparat vardı ve fiyatı yaklaşık olarak 70 dolardı. Şu an linkini bulamadım gerçi.

Bir de arkadaşlar lcd tv kullanıyorsanız component kablo şart. Wii'nin içinden çıkan compozit kablo ile lcdde çamur gibi görüntü alırsınız. Yalnız her component de aynı kaliteyi vermiyor. Kimisi kalitesiz olduğundan parazitlenme, görüntüde titreme yapabiliyor. Zamanında 20 tllik yan sanayi bir kablo almıştım ve hddsiz taktığımda görüntü güzelken wiiye hddimi bağladığımda yalıtımı iyi olmadığından görüntüde titreme yapıyordu. Haliyle de iade etmek zorunda kaldım. Eski tip tüplü tvlerde en iyi görüntü wiinin orj. RGB kablosu en iyisiymiş ama denemek kısmet olmadı. Gene yan sanayi RGB kablo almıştım ama adamlar çakallık olsun diye compozit kabloyu sadece scarta çevirmişler tabii ki de görüntüde her hangi bir iyileştirme olmadı. Ben de gene iade etmek zorunda kalmıştım...

aslında benim amacım wii yi pc monitörüne bağlamaktı ..
    hdmi den başka yöntemle bağlanabilirimi.. teşekkürler

Hem PS3 hem de Wii'yi bağlamak için şöyle bir kablo var. İstersen bak...

www.dealextreme.com
    http://www.dealextreme.com/p/pc-monitor-hdtv-vga-adapter-cable-for-ps3-wii-54585

slm dostum bu kabloyu yurtiçinde bulamazmıyız?

• dostum yurtdışı alışverişi yapmadım hiç bilgi sahibi değilim ..
    elektronikcilerde falan bulunmazmı ki?
    veya bu siteden kendisine alışveriş yapacak arkadaşlar varsa bu ürünüde ekleyebilirlermi acaba..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hdmi bağlansa farkedermi şöyle bi aparat ile..
    www.dealextreme.com
    http://www.dealextreme.com/p/wii-to-hdmi-720p-1080p-3-5mm-audio-converter-adapter-81174

Bu ürün sadece Wii'nin hdmidan bağlanmasını sağlıyor. Görüntü kalitesini component kablo kadar gösteriyor yani daha fazla arttırmıyor. Görüntü kalitesini de arttırdığını iddaa eden bir çevirici aparat vardı ve fiyatı yaklaşık olarak 70 dolardı. Şu an linkini bulamadım gerçi.

Bir de arkadaşlar lcd tv kullanıyorsanız component kablo şart. Wii'nin içinden çıkan compozit kablo ile lcdde çamur gibi görüntü alırsınız. Yalnız her component de aynı kaliteyi vermiyor. Kimisi kalitesiz olduğundan parazitlenme, görüntüde titreme yapabiliyor. Zamanında 20 tllik yan sanayi bir kablo almıştım ve hddsiz taktığımda görüntü güzelken wiiye hddimi bağladığımda yalıtımı iyi olmadığından görüntüde titreme yapıyordu. Haliyle de iade etmek zorunda kaldım. Eski tip tüplü tvlerde en iyi görüntü wiinin orj. RGB kablosu en iyisiymiş ama denemek kısmet olmadı. Gene yan sanayi RGB kablo almıştım ama adamlar çakallık olsun diye compozit kabloyu sadece scarta çevirmişler tabii ki de görüntüde her hangi bir iyileştirme olmadı. Ben de gene iade etmek zorunda kalmıştım...

aslında benim amacım wii yi pc monitörüne bağlamaktı ..
    hdmi den başka yöntemle bağlanabilirimi.. teşekkürler

Hem PS3 hem de Wii'yi bağlamak için şöyle bir kablo var. İstersen bak...

www.dealextreme.com
    http://www.dealextreme.com/p/pc-monitor-hdtv-vga-adapter-cable-for-ps3-wii-54585

slm dostum bu kabloyu yurtiçinde bulamazmıyız?

Türkiye'de bulacağını hiç sanmıyorum...

• beyler bugün mario galaxy oynadım gerçekten ayrı birşeymiş inanılmaz zevkli çocukluğuma döndüm diyebilirim oynamayan kesin otursun oynasın.i love softmod
  • Zaris remote ile kolay mı oynanıyor ? classic e alışmıştık atarilerde.

bu arada Oyun sıra listesi
    o3
    esef
    jack_sparrow_82

oyun tahminen yarın gelmiş olur zaman bulursam alıp kurucam en geç cuma gönderirim
    o3 ' e
  • Zaris pm lere niye cevap vermiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Zaris remote ile kolay mı oynanıyor ? classic e alışmıştık atarilerde.

bu arada Oyun sıra listesi
    o3
    esef
    jack_sparrow_82

oyun tahminen yarın gelmiş olur zaman bulursam alıp kurucam en geç cuma gönderirim
    o3 ' e

nunchuck ve remote ile oynuyorsun gayet doğal.3 boyutlu oyun zaten.senin kargo şubeye gitmiş dostum şuan kağıthane şubesinde gözüküyor.birde sıra şuan konu mesajımdaki gibi.

o3
    jack
    esef

olarak sıraladık.ama o3 kadıköyden yapıcam vs dediği için sonra jacki öne aldık şimdi o3 ödeme yapacağını belirtti.önce ödeme kim yaparsa ona yollayalım zaman kaybetmeden beklemeden halledelim işlemleri.ben sana söylerim kargo adresi ve kime gideceğini.

thepromh @

benim özel mesajlarda uyarı gelmiyor hocam görmedim şimdi bakarım cevaplarım hemen

• arkadaşlar softmod'da yardımcı olacak 2gb micro sd kart ve sd kart için adaptör çin sitesinde 4$http://www.buyincoins.com/details/2gb-micro-sd-microsd-tf-memory-card-2g-2-gb-product-1331.html#

keşke bunuda çinden getirtseydim çünkü adaptör felan çok uğraşmıştım.

birde bir sorum olacak softmod sd kartı wiiden çıkarınca çalışmıyor sizdede durum aynımı? yoksa sadece bendemi var bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

arkadaşlar softmod'da yardımcı olacak 2gb micro sd kart ve sd kart için adaptör çin sitesinde 4$http://www.buyincoins.com/details/2gb-micro-sd-microsd-tf-memory-card-2g-2-gb-product-1331.html#

keşke bunuda çinden getirtseydim çünkü adaptör felan çok uğraşmıştım.

birde bir sorum olacak softmod sd kartı wiiden çıkarınca çalışmıyor sizdede durum aynımı? yoksa sadece bendemi var bu durum?

softmodlu cihaz kullanmadım ama bildiğim kadarıyla sd kart sürekli takılı kalmalı.Normal bir durum.

• merhaba arkadaşlar ben darty den alacağımhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/WII/NINTENDO/WII-HW-BLACK-MARIO-KART-PAK-p-48740-c-34.htm

ama önemli bi sorum olacak nintendo wii yi normal tüplü tv ye de bağlayabiliyomuyuz ?* görüntü farkı nasıl oluyor deneyen var mı ?? birde ben bilgisayarımın lcd ekranına bağlamak istisem acaba wii de vga girişi var mı?? bilgisayarımın ekranına yada projeksyona bağlamak için ?? :D teşekkürler
  • arkadaşlar, bu softmode olayını yapacağımız ve muhakkak olması gereken SD KART, psp ye takılan hafıza kartı mı? yoksa Zaris i verdiği linkteki telefona takılan hafıza kartlarının adaptörle büyütülmüş hali mi?

nihayetinde hangisini kullanmak gerekecek biri bir resim atsın bi zahmet mallığım üzerimde anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

merhaba arkadaşlar ben darty den alacağımhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/WII/NINTENDO/WII-HW-BLACK-MARIO-KART-PAK-p-48740-c-34.htm

ama önemli bi sorum olacak nintendo wii yi normal tüplü tv ye de bağlayabiliyomuyuz ?* görüntü farkı nasıl oluyor deneyen var mı ?? birde ben bilgisayarımın lcd ekranına bağlamak istisem acaba wii de vga girişi var mı?? bilgisayarımın ekranına yada projeksyona bağlamak için ?? :D teşekkürler

wii de vga giriş yok.Yalnıca scart, composite ve component bağlantı şekilleri olur.(Dönüştürücü aparatlar belki vardır, ne derece verimli olur bilmiyorum) Tüplü tv ye elbette bağlayabilirsin.

• @carteleren

hocam tüplü tvdede oluyor sorun yok yani.alabilirsin.bilgisayar monitörüne bağlamak konusunda bilgim yok açıkcası diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

arkadaşlar, bu softmode olayını yapacağımız ve muhakkak olması gereken SD KART, psp ye takılan hafıza kartı mı? yoksa Zaris i verdiği linkteki telefona takılan hafıza kartlarının adaptörle büyütülmüş hali mi?

nihayetinde hangisini kullanmak gerekecek biri bir resim atsın bi zahmet mallığım üzerimde anlamadım

hocam iki yolu var biri

direkt sd kart büyük hali yani

ikinci yolu telefonlara takılan minik sd hafıza kartlarından.o miniyi alıp adaptörüne geçiyosun büyük sd kart işlemi görüyor.verdiğim linkteki doğrudur yani.eğer büyük sd kartın yoksa mikrosuda adaptörü ile iş görüyor vesselam.yeterki sd kart olsun.sdhc olmuyormuş

• hocam psp ye takılan kartta olur onlar micro sd ancak sony duo dediği boyutları kullandığından o wii ye girmez. yani eğer micro sd yi sd ye çevirecek adaptör varsa olur ama duo adaptörüyse yada psp ndeki tek parça halindeyse duodur o olmaz. ;)
  • sağolun teşekkürler ama vga girişi için önce scarta takıp sonra ekrana takılan bi giriş falan var mı acaba bilgisayarın ekrana takmak için şu ara aparatlardan :D neyse araştırıyım teşekkürler :D
    bu arada lcd ve normal tv arasında ne fark olur ??
    ve de beyaz wii ve siyah wii arasındaki fark nedir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladdune -- 15 Haziran 2011; 12:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

sağolun teşekkürler ama vga girişi için önce scarta takıp sonra ekrana takılan bi giriş falan var mı acaba bilgisayarın ekrana takmak için şu ara aparatlardan :D neyse araştırıyım teşekkürler :D
    bu arada lcd ve normal tv arasında ne fark olur ??
    ve de beyaz wii ve siyah wii arasındaki fark nedir ??

hiç bir fark yok.hoşuna gideni zevkine göre al.
  • İyi de PSP MEMORY STICK kullanıyor SD değil :D
  • teşekkürler arkadaşlar...

softmode um yok ama 46 gb oyunum var :D

az önce wii backup manager ile 46 gb lik iso yu wbfs ye çevirdim...

19 gb ye indi bir sevindim ki görmeyin :D

ben wbfs ye çevirmek için illa hi wbfs ye formatlanmış bir hdd lazım diyordum ama pc de kullandığımız normal hdd de oluyormuş...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.