Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce de söyledim wii'nin en büyük avantajı hacklendikten sonra online oynamayı hiç bir şekilde etkilemiyor. mario kart friend kodum: 4296-9584-7232. oyunun ana ekranında nintendo wfc'ye girdikten sonra en alttaki friends'e giriyorsunuz. oradan register friend code'a giriyorsunuz ve 12 haneli kodu giriyorsunuz. istek bana gelip kabul ettiğimde işlem tamam oluyor

ekledikten sonra mesaj atarsanız haberleşir kapışırız

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

hiç farketmez hocam önemli olan versiyonu.benimde 4.3 siyah olandan yaptım sorunsuz bende yeni sayılırım wiide sürekli yeni şeyler öğreniyoruz.beyaz siyah farketmez hocam ikisinede aynı işlemler yapılacaktır.

@ bu arada softmodu kurduktan sonra

değişik minik oyunlar indirdim bowlingdir,değişik spor oyunlarıdır,atletizim oyunlarıdır.çerez oyunlar yani :D

resident evil 4 oynadım ama çok kastı beni havası ruh halime göre değildi kapattım...

mario kart indirdim ve çok eğlendim açıkcası mario kart için kesin bir çin malı direksiyon almak şart oldu.allah nasip ederse resim değilde zapper ile resident evil oynarkenki videomu çekicem video ile görürsünüz beni

mario kart için media marktta 5 tlye direksiyon var. Mario kartın friend kodu farklı. Paylaşırsan kapışırız. Ben eve gidince veririm.

fiyatı güzelmiş hocam yalnız sormak istediğim şey softmodla mario kart oynuyorum yinede online oynayabilirmiyim ? yani illa orjinal olmasımı lazım acaba?

• o3 ve esef kadıköyde softmod yaptıracağız gibi birşeyler diyorlardı bilmiyorum net hatırlamıyorum ama dönerler p.tesiye kadar.
  • quote:

lego batman - softmod ortaklığı için yolladığım mesajlara sadece

BLooD_STaiN
    ve
    jack_sparrow_82

arkadaşlarımız cevap verdi.

o3
    ve
    esef'de cevap verirlerse sevinirim pazartesi gününe kadar.

Hocam softmod için 2. ortaklığa beni de dahil ederseniz sevinirim.
  • quote:

daha önce de söyledim wii'nin en büyük avantajı hacklendikten sonra online oynamayı hiç bir şekilde etkilemiyor. mario kart friend kodum: 4296-9584-7232. oyunun ana ekranında nintendo wfc'ye girdikten sonra en alttaki friends'e giriyorsunuz. oradan register friend code'a giriyorsunuz ve 12 haneli kodu giriyorsunuz. istek bana gelip kabul ettiğimde işlem tamam oluyor

ekledikten sonra mesaj atarsanız haberleşir kapışırız

quote:

quote:

quote:

hiç farketmez hocam önemli olan versiyonu.benimde 4.3 siyah olandan yaptım sorunsuz bende yeni sayılırım wiide sürekli yeni şeyler öğreniyoruz.beyaz siyah farketmez hocam ikisinede aynı işlemler yapılacaktır.

@ bu arada softmodu kurduktan sonra

değişik minik oyunlar indirdim bowlingdir,değişik spor oyunlarıdır,atletizim oyunlarıdır.çerez oyunlar yani :D

resident evil 4 oynadım ama çok kastı beni havası ruh halime göre değildi kapattım...

mario kart indirdim ve çok eğlendim açıkcası mario kart için kesin bir çin malı direksiyon almak şart oldu.allah nasip ederse resim değilde zapper ile resident evil oynarkenki videomu çekicem video ile görürsünüz beni

mario kart için media marktta 5 tlye direksiyon var. Mario kartın friend kodu farklı. Paylaşırsan kapışırız. Ben eve gidince veririm.

fiyatı güzelmiş hocam yalnız sormak istediğim şey softmodla mario kart oynuyorum yinede online oynayabilirmiyim ? yani illa orjinal olmasımı lazım acaba?

hocam usb diske sürekli oyun silip pcden tekrar yüklüyorum şuanki usb diskimde kart yok ama numarayı kaydettim oynayalım bir ara karşılaşınca@

bu arada pes 2010 indirdim nunchuckla oynadım gelen vurdu giden vurdu yav çok zor oynamak klasik controller almak şart oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 12 Haziran 2011; 0:55:42 >

• yurtdışından internet oyun almak için ahngi siteleri önerirsiniz?
    shopto.net i kullandım 4 günde elime ulaştı fakat ürün yelpazesi çok geniş değil.
    bu yüzden alternatif sitelere ihtiyacım var.
    ya da kadiköyde falan yarı fiyatına orjinal oyun bulabilir miyim?
  • softmod yapmayı denedin mi ?
  • Zaris merak ve istekle senden haber bekliyorum
  • Bende 2 gün önce 25. yıl mario paketli kırmızı olan versiyondan aldım. (D&R 399 TL artı 100 TL hediye çeki ile satıyor.) Benim sormak istediğim LCD tv'ye bağladım ama görüntü biraz dağınık geldi. Acaba tüplü tv'de daha iyi görüntü alabilir miyim? Birde scart giriş kablosu var bu kablo haricinde görüntüyü iyileştirmek için başka bir kablo kullanılabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod
    Bende 2 gün önce 25. yıl mario paketli kırmızı olan versiyondan aldım. (D&R 399 TL artı 100 TL hediye çeki ile satıyor.) Benim sormak istediğim LCD tv'ye bağladım ama görüntü biraz dağınık geldi. Acaba tüplü tv'de daha iyi görüntü alabilir miyim? Birde scart giriş kablosu var bu kablo haricinde görüntüyü iyileştirmek için başka bir kablo kullanılabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

100 TL çeki dr kendisimi veriyor?

yoksa world card dan mı bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Bende 2 gün önce 25. yıl mario paketli kırmızı olan versiyondan aldım. (D&R 399 TL artı 100 TL hediye çeki ile satıyor.) Benim sormak istediğim LCD tv'ye bağladım ama görüntü biraz dağınık geldi. Acaba tüplü tv'de daha iyi görüntü alabilir miyim? Birde scart giriş kablosu var bu kablo haricinde görüntüyü iyileştirmek için başka bir kablo kullanılabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

100 TL çeki dr kendisimi veriyor?

yoksa world card dan mı bahsediyorsunuz?

İstinye park d&r world card falan demiyordu 100 TL hediye çeki yazıyordu. Arayıp sorarsanız daha iyi olur.

• world-play card ile birleşirse konsol çekleri çıkarınca 200 TL ye gelmiş olur.
    100 TL dr çeki
    100 TL play card - world puan
  • quote:

hocam bu görüntü konusunda wiiden çıkan kablo yerine değişik kablolar kullanıyorlarmış görüntüyü dahada kaliteli hale getirmek için araştırmak lazım.

@ bu arada softmod ortaklığından blood arkadaşımıza orjinal lego batman cdsini yolladım hayırlı olsun.diğer arkadaşlardan dönüş bekliyoruz.

• Zaris ' e teşekkürler :)

bağlantı hakkında bu toz veyascart ucuya scart kablo yerine YPrPb kablosus yada hd kablo kullanırsanız görünütnüz çok daha keskin olacaktırç ;) internettesatılıyor. 20 30 lira $ gibi birşey. şuan için gereksiz çünkü pahalı benim açımdan ama elim açılırsa kesin alacağım
  • arkadaşlar görüntü konusunda farklı beklentilere girmeyin. Paket haricinde daha iyi gösterebilecek komponent kablo var. O da sonuç itibariyle 480p görüntü verecek. Bu nedenle farklı kablo çok elzem değil.
  • Ben şu anda makinenin içinden çıkan kablolarla oynuyorum. 82 ekran tüplü tv'ye bağladım şimdi daha güzel geldi bana, LCD daha geniş olduğundan mı bilmiyorum baya bulanık gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 13 Haziran 2011; 15:08:43 >
  • ya bu konuda "hızlı cevap" çalışmıyor bende sizde de öyle mi?

LCD kullanıyor iseniz, composite kablo baya bir farkettiriyormuş, google a yazın zaten wii composite diye, bir sürü yorum çıkıyor...

ben alacağım bir tana ama marka konusunda karar veremedim, çok ucuza kaçmamak lazımmış komponentten bile kötü görüntü aktaran da oluyormuş...
  • evet hızlı cevap bendede sorunlu, bu kabloda karar verilsin komple onu alalım bence
  • wii kutusu içinden çıkan kompozit kablo zaten(1 görüntü 2 ses çıkışlı olan). Komponent kablo 5 çıkışlı olan. Hepsiburadada 45 tl ttaf marka. Denemek isteyen alsın ama sonuçta çözünürlük değişmeyecek.
  • evet evet pardon, compenent olacak...

aşağıda yorumlara bir bakın,

http://forum.donanimhaber.com/m_28680847/tm.htm

çözünürlük açısından değil de keskinlik açısından iyi oluyor demişler
  • quote:

wii kutusu içinden çıkan kompozit kablo zaten(1 görüntü 2 ses çıkışlı olan). Komponent kablo 5 çıkışlı olan. Hepsiburadada 45 tl ttaf marka. Denemek isteyen alsın ama sonuçta çözünürlük değişmeyecek.

değişmez olur mu? elimde piyasa malı component var benim o bile farketti.TTAF oldukça kaliteli bir kablo markasıdır.45 tl çok pahalı, daha önce demiştim TTAF bayisi var tanıdığım az önce uğradım wii için component yoktu elinde getiririm dedim.Fiyat 20 tl civarı olması lazım dedi.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.