Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resident evilla indireceğin bir kaç oyunu lego batmanle yollayabilir misin bana ? zahmet olucak ama ben sonra 2 dvd falan kargolarım yada 1 lira veririm ekstra :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

sırf bu işe özel bir taşınabilir mi lazım yoksa taşınabilirin içinde bir yere at oyunu oluyor mu ?

16gb 'lık flashlada idare edilebilir sanki ?

hocam bende 8gb bir flash var bir oyun 4-5 gb yer kaplıyor :D 200mb lik oyun indirdim diye sevinirken içinden iso formatında çıkarttığım oyun 4.8gb yer kapladı :D buna dayanmaz yani.
  • beyler bir sorun var :D softmod yaptıktan sonra wii sport resorts isimli orjinal oyunlar çalışmıyor oynamak için update istiyor ama update yaparsam softmod uçar bu yüzden yapmıyorum :D

nasıl olcak bu oyunlarında korsanınımı indircez internetten :D gitti güzelim resort
  • Zaris ciddi olamazsın :D ahhahah :D bırak yaaa.. indirirsin internetten :D yuh Nintendo !
  • aynen bu şekilde onlarında korsanını indircez artık yapıcak birşey yok.bu arada softmod yapmadan önce bi 5-10 dk lego batman oynadım hoşuma gitti.onlarıda indiricem tüm lego serisini indirip oynamak lazım gerçekten ayrı tad.

insanı küçükken oynadığın gibi atari oynar gibi hissettiriyor.şimdi kim gelse dese bana hani grafik vs yerim grafiği ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Zaris kaçmadan söyleyeim daha giremicem bu akşamda ;

usb formatını fat32 ntfs gibi değiştirmen lazım ;) bildiğim kadarıyla. fat veya ntfs görmüyor araştırırsan formatını çevirmen lazım saygılar hayırlı akşamlar

yok öyle değil dostum kesinlikle.çözümünü buldum.senin dediğini denedim yine olmadı.

wbfs manager diye bir program kuruyosun.sonra pcne reset atıyorsun.sonra yine program üzerinden flash diskini seçiyorsun format atıyorsun sonra yine o program üzerinden oyun dosyasını atıyorsun.

öyle yaptım oldu 200mblik bir bowling oyunu indirdimde korsan oyunlar çalışacakmı diye çalıştı vesselam :D

şimdi torrentten resident evil 4 ü çekiyorum oda olursa tamamdır bu iş ama kesin taşınabilir şart oldu artık.

Wbfs manager yerine Wii Backup Manager'ı kullanmanı tavsiye ederim. Bence daha kullanışlı.

@Zaris

Normal iso oyunları wbfsye çevirip hdde atıp oyna. Yer problemi sorununu ortadan kaldırırsın. Çünkü wii iso oyunları fix 4.36 gbtır. Wbfs formatına çevirince gereksiz dosyaları silmiş oluyor program. Super Paper Mario wbfs olarak 426 mb mesela. Yalnız dikkat edin hddi wbfsye çevirdikten sonra tekrar pcye takınca dosya formatını anlamadığından format atayım mı diye soracak. Sakın format atmayın...

• hocam hemen indiriyorum bu dediğin gibiyse süper olacak yer bakımından.çok sağol.böyle püf nokta bilgileri lazım biz acemiler için
  • Rica ederim. Yalnız ben de acemi wii kullanıcısı sayılırım. Wii'mi forumdan softmodlu halde almıştım program falan yüklemedim hiç. Bir de yukarda gördüğüm kadarıyla 8 gblık flash bellekle oyunları oynayacaksın. Wbfs formatına çevirdikten sonra pcye takıp kullanamazsın. Yani sadece wii de kullanabilirsin. Wbfs formatının kötü yanı ama bence değer. Bende 250 gblık hdd var ve external hdd kutusuyla wbfs halinde kullanıyorum. 58 tane oyunum var ve 110 gb kadar yer kaplıyor.
  • yalnız resident evil 4 ü indirdim.isoyu dediğin boyuta çevirdim 4.5gb den 3.9gb ye indi sadece :D sanırım bu onda geçerli değil :D gerçek değeri 4gb sanırım ne kadar ufaltırsan ufalt.
  • arkadaşlar, softmod için orjinal cd ortaklığına giren ilk grup arkadaşlara özel mesaj ile ilgili bilgiler yollandı.mesajı okuyup dönüş yapmaları rica olunur.allahın izniyle bu pazartesi ilk ortak arkadaşımıza lego batman kargolanacak bu şekilde kargolar dahil 13tl tutacak softmod işlemi ^^ 47 lira kardayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 11 Haziran 2011; 10:16:32 >
  • daha softmode yapmadığımdan bilmiyorum da danışayım dedim,

wii backup manager ile önce elimizdeki external hdd yi wii nin okuyabileceği şekilde formatlıyor muyuz?

daha sonra da 4.37 gb boyutunda olan oyunları wbfs formatına çeviriyoruz... garanti olsun diye 4.37 lik halini saklamaya gerek var mı?

wbfs ye, external hdd ye atarken kendi otomatik mi çeviriyor yoksa biz öncelikle pc mizde wbfs ye çevirip sonradan mı hdd ye atıyoruz?

orj oyunlarla ilgili bilmemne loader diye bir şey varmış sanırım onu yükleyip orj dvd yi wii ye takıp oradan backup alınabiliyormuş yani onu yeniden indirmeye gerek yok sanırım :)
  • Tebrikler arkadaşlar softmod olayına girmiş olduk böylece sırayla gideriz artık.

Softmod yapmak için detaylı bir rehber var ve onu kullanacağız. Ancak hepimiz yeni wii kullanıcısıyız ve hdd veya usb'den oyun nasıl oynanır vs. bilmiyoruz bu gibi konularda bulduğumuz programlar nispeten kısayollar veya rehberleri derleyerek kendimizce ufak rehberler oluşturabiliriz diye düşünüyorum.
    Her softmod yapan bilmediğimiz birşey farketse -ki pek birşey bilmediğimizi varsayıyorum- softmod olayları bitene kadar bayağı yol katetmiş oluruz.
    Zaten benim sıram en son o zamana kadar masa tenisinde pro olurum
    fellowship of the softmod diyorum bitiriyorum

• Arkadaşlar selam.
    Elimde en günceliinden WII BLACK EDITON var.
    Bugün SOFTMOD yaptıracağım kesin (aksilik olmazsa)
    Kadıköyde en uygun SOFTMOD yapan yer neresi ?
    Düzgün bir yer olması da önemli, aksesuarda alacağım temiz-iyi-uygun bir esnaf olsun.

Teşekkürler
  • softmod için öncelikli dikkat edilmesi gereken şey

sd kartınız sadece sd kart olacak sdhc değil
    sd kartın lock yani kilit yeri açık olması lazım yoksa rehberdeki adımlardan birinde sorun çıkıyor kilitli olmayacak sd kart yani
    wii makinanızın internet ayarlarının tam yapılması gerekiyor ve internete bağlı olması gerekiyor

bunlar tamam oldumu sorun yok :D telefonunuzdaki micro sd kartları sd kart adaptörü ile kullanıp sd kart gibi işinizi yapabilirsiniz.

vs vs zaten rehberde çoğu şey videolu anlatım adam ne yapıyosa sende onu yapacan yani :D çok çok basit.ben sadece sd kartımı görmedi pc baya uğraştım ter attım meğersem sd kart adaptörü bozukmuş.

birde softmod yaptıktan sonra sd kart wiide kalması gerekiyor sd kart olmadımı oynatmıyor oyunları :D bir adet sd kartınızı kurban ediceksiniz yani wiiye

@

istanbulda softmod konusunda arkadaşlar yardımcı olacaktır ben izmirde olduğum için pek bilgim yok.hoşgeldiniz konumuza ayrıca hayırlı olsun wiiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar selam.
    Elimde en günceliinden WII BLACK EDITON var.
    Bugün SOFTMOD yaptıracağım kesin (aksilik olmazsa)
    Kadıköyde en uygun SOFTMOD yapan yer neresi ?
    Düzgün bir yer olması da önemli, aksesuarda alacağım temiz-iyi-uygun bir esnaf olsun.

Teşekkürler

Bende birkaç güne kadar kadıköyde softmod yaptırmayı düşünüyorum.Arkadaşımızın da aradığı gibi uygun bir fiyata yapabilecek güvenilir bir yer var mı bildiğiniz ?
  • arkadaşlar bu arada belirteyim 2. olarak softmod için lego batman oyunu ortaklığı kurulacaktır.

kontejyan 5kişiliktir.isteyen olursa benimle iletişime geçsin 2.grup için.ilk grup işini bitirir bitirmez 2.gruba kargolanacak oyun.

şuan en güvenilir yerler softmod'u 60tl ye yapıyor.

bu şekilde bir ortaklıkta softmodu kendiniz yapıyorsunuz ve toplamda kargo vs dahil 13tl ye mal olmuş oluyor size.

2. ortaklık için bana başvurabilirsiniz.
  • aynen Zaris doğru diyor. nerede 60 tl nerede 13 tl. gider bi remote falan alırsınız çinden. zor bişiside yok. en basitinden Zaris in söylemine göre ;)

Zaris iki oyun oynada görüntüleri paylaş :( duygu yüklüyüz.
  • Zaris@

Hocam çok teşekkürler iyi dileklerin için.
    Herkes başka bir şey diyor, birde sana sorayım.

SİYAH WII ile BEYAZ WII nin SOFTMOD olayı farklı mıdır ?
    Siyah WII ler daha zor oluyor diyorlar.
    (4.3 version sanırım) güncel beyaz WII ye SOFTMOD için yapılan işlem ile benim güncel siyah WII ye yapılan işlem birebir aynımı ?
    Yani beyaza ne yapılıyorsa, siyahada yapsak olur mu kabaca sordum ?

Teşekkürler.
  • hiç farketmez hocam önemli olan versiyonu.benimde 4.3 siyah olandan yaptım sorunsuz bende yeni sayılırım wiide sürekli yeni şeyler öğreniyoruz.beyaz siyah farketmez hocam ikisinede aynı işlemler yapılacaktır.

@ bu arada softmodu kurduktan sonra

değişik minik oyunlar indirdim bowlingdir,değişik spor oyunlarıdır,atletizim oyunlarıdır.çerez oyunlar yani :D

resident evil 4 oynadım ama çok kastı beni havası ruh halime göre değildi kapattım...

mario kart indirdim ve çok eğlendim açıkcası mario kart için kesin bir çin malı direksiyon almak şart oldu.allah nasip ederse resim değilde zapper ile resident evil oynarkenki videomu çekicem video ile görürsünüz beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 11 Haziran 2011; 11:26:46 >
  • Aklıma takılan en büyük soru buydu cevapladın saolasın

60 TL cidden fazla.
    Fakat kendimiz yapmak istersek çok kasarmı ?
    Hiç konsol yazılım olaylarını kurcalamışlığım yok, o kadar XBOX360 kullandım
    Cihazı kilitleyip brick etmekten tırsıyorum, aslında cihazı abim satın aldı ve amatörce birşey yapıp cihaza zarar vermemi istemiyor, parasıyla yaptırırız diyor ama ben biraz acıyorum o paraya

15 gün oldu alalı hala yaptırıcaz :D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.