Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha saat erken cogu alisveris merkezi 22.00 da kapatiyor boooooooooo :)))))
  • wii alınır mı mı ?
    kimse kusura bakmasında grafik niye sorun oluyor ki ?

adamlar eğlence konsolu yapmışlar sen oyunu yaşıyorsun grafiksel iddia yok. kaldı ki haddini bilerek oyunlar yapılıyor wii ye. bi gow yapılmıyor. yada gow wii için diye birşey yok- ben mi yanlış biliyorum- abi konsolun amacı oyunu yaşamak eğlence ;)

ps le kıyaslamayın ps sağ yoldan bu sol yoldan ilerliyor. psde pes le gow falan dışında oyun oynayanını görmedim ;) bunda herşey oynanıyor.

tercih edilebilitesi yüksek. kısaca alanzinho ;)
  • Taylanım anca kalktım yarın yolluyorum oyunu bu sefer sanşlısın kargo benden.Yoksa biliyorsun kargoya karışmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 9 Haziran 2011; 18:54:44 >

• wiimote ve nunchuk pc de çalışabiliyormuş

deneme imkanı olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

wiimote ve nunchuk pc de çalışabiliyormuş

deneme imkanı olan var mı?

Wireless sensor bar veya bluetooth usb stick gerekiyor. 2'si de bende yok o yüzden deneyemiyorum. Normal sensor barın girişi farklı olduğundan pcye takmak mümkün değil ne yazık ki. Denemek isteyenler şu ürünü alabilir...

Miniinthebox.com
    [$52.91] Wireless Sensor Bar for Wii ZY013 (SZL124)
    http://www.miniinthebox.com/wireless-sensor-bar-for-wii-zy013-szl124-_p25166.html

• bu sattten sonra nintendo wii ye destek verirmi ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

vallahi burdaki çoğu kişi yeni aldı, yani biz aldık :D alınır

buyincoins'e üye olamadım gitti üst taraf simsiyah bende register falan yok napsam ne etsem

acaba saldırı falan yiyor diye mi bu halde ?

hocam üstte simsiyah olan şeye tıklayacaksınız :D o açılır menü.menüye basın o açılır menü açılsın :D

• playstation 2 2000 yılında çıktı ve hala oyunu da kendisi de satılıyor. dünyanın en çok satan konsolu bir üst versiyonu çıktı diye desteğini niye kessin?

quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

bu sattten sonra nintendo wii ye destek verirmi ki??
  • hocam başka tarayıcı deneyin ben günlerdir hiç sorunla karşılaşmadım sitede.
  • chrome'da geziniyordum az önce yine gitti...
  • beyler bugün gidip sd kart adaptörü aldım telefoncudan :D 2tl verdim yalnız biraz kazık yedim :D artık 1gb sd kart ile hazırım softmod'a cd bekliyorum ^^

gelsede değişik oyunlar oynasak spor oyunları hala çok zevkli ama artık yavaş yavaş diğer oyunlara geçmek lazım ^^
  • arkadaşlar herkeze selamlar sonunda bende nintendo sahibi oldum.khalkedondan sofmod yapılmış halde 350 tl sipariş verdim.Yardımlarınız ve burada yazan bilgilerininz için sizlere teşekkür ederim.Şimdi oynayıp görme zamanı ilerleyen günlerde yeni oyunlarıda deneyeceğim.
  • iki gözüm forumda iki kulağım sende Zaris :) bu arada şu çin malı kolları sürekli oynasana bize daha net bilgiler sun zahmet olmazsa. tuşların yumuşaklığı aletin boyutu ele oturuşu aynı mı. hassasiyette hiç sorun yaşadın mı? M+ daha iyi olacaktır sanırım bunların en büyük dezavantajı 2 düşmeye bozulması iki tak çıkara gitmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN
    iki gözüm forumda iki kulağım sende Zaris :) bu arada şu çin malı kolları sürekli oynasana bize daha net bilgiler sun zahmet olmazsa. tuşların yumuşaklığı aletin boyutu ele oturuşu aynı mı. hassasiyette hiç sorun yaşadın mı? M+ daha iyi olacaktır sanırım bunların en büyük dezavantajı 2 düşmeye bozulması iki tak çıkara gitmesi.

bence öyle düşünme. Şu an aklına gelebilecek her elektronik çin'de üretiliyor neredeyse. Bu sitelerde satılanlar 2. Kalite ve üzerinde vergi yükü yok. Ben wii'yi bildim bileli amerika'da 200-250$.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfom
    arkadaşlar herkeze selamlar sonunda bende nintendo sahibi oldum.khalkedondan sofmod yapılmış halde 350 tl sipariş verdim.Yardımlarınız ve burada yazan bilgilerininz için sizlere teşekkür ederim.Şimdi oynayıp görme zamanı ilerleyen günlerde yeni oyunlarıda deneyeceğim.

hayırlı olsun. Mario kart, smack down gibi oyunlar temin ederseniz online yaparız. Müthiş zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

iki gözüm forumda iki kulağım sende Zaris :) bu arada şu çin malı kolları sürekli oynasana bize daha net bilgiler sun zahmet olmazsa. tuşların yumuşaklığı aletin boyutu ele oturuşu aynı mı. hassasiyette hiç sorun yaşadın mı? M+ daha iyi olacaktır sanırım bunların en büyük dezavantajı 2 düşmeye bozulması iki tak çıkara gitmesi.

bence öyle düşünme. Şu an aklına gelebilecek her elektronik çin'de üretiliyor neredeyse. Bu sitelerde satılanlar 2. Kalite ve üzerinde vergi yükü yok. Ben wii'yi bildim bileli amerika'da 200-250$.

onu biliyorum hocam her ürün giyimden elektroniğe çinden geliyor %80 gibi. ancak firmalar mallarını kötü düşüncelere uğratmamak için 1. sınıf ürettiriyorlar. e üretim var üretim var. burada vergiden falan çok pahalı oluyor ancak çin mallarını da biliyoruz şimdi :)

• beyler oyun 5dk önce geldi.yalnız softmod yapmak için rehber vs baya zamanımı alacak yarında cumartesi tatil.pazartesi allah nasip ederse herşeyi tamamlayıp yollayacağım.

inşallah 1gb micro sd işe yarar.
  • Arkadaşlar benim makine softmodlu.

internete bağlanırsam softmod uçar deniyor. Ben online oyun oynamak için neler yapmam gerekir. Softmodun uçmasını istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderpek

Arkadaşlar benim makine softmodlu.

internete bağlanırsam softmod uçar deniyor. Ben online oyun oynamak için neler yapmam gerekir. Softmodun uçmasını istemiyorum.

İnternete bağlanmayla alakası yok dostum rahatlıkla bağlanabilirsin sadece wii'ye update yaparsan gider.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

onu biliyorum hocam her ürün giyimden elektroniğe çinden geliyor %80 gibi. ancak firmalar mallarını kötü düşüncelere uğratmamak için 1. sınıf ürettiriyorlar. e üretim var üretim var. burada vergiden falan çok pahalı oluyor ancak çin mallarını da biliyoruz şimdi :)

inşallah yaparız güzel olur :):)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.