Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haha herkes wii de eklesin birbirini :) online oyun hizmeti var mı ? oynayan oldu mu ?
  • Geçmişten bugüne en çok sevilen oyunlardan biri olan Mario’yu, son teknoloji Nintendo Wii’de oynamak ister misiniz? Nintendo Wii HW White Mario Kart Paketi ile Teknosa’da 499 TL yerine, yalnızca 399 TL! şuan facebookta anlık gelen mesaj.
  • Ben Vatan Bilgisayar'ın 300 TL'lik kampanyasından aldım paketin içerisinde nunchuck var. Ayrıca Motion Plus'ın harici bir ünite olduğunu sanmıştım kumandaya entegre olanından geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

yok hocam bu nunchucksuz olan bir kampanya yaptı vatanbilgisayar onu dedim.hatta vatanbilgisayarın facebook sayfasında yetkiliyle görüştüm nunchucksuz olduğunu kendisi belirtti.300tl lik kampanya nunchucksuzdu yani.şuankiler nunchuckludur o ayrı mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN
    haha herkes wii de eklesin birbirini :) online oyun hizmeti var mı ? oynayan oldu mu ?

tabiki online oynayabiliyorsun. Üstelik softmod veya modcip etkilemiyor.

Mario kartı olan varsa kapışabiliriz
  • arakdaşlar Wilerin ikinci kolları kaç tl dir.HEpsi buradan alamayı düşünüyorum tahminimce nintendo artı ikinci kol 100 indirimle 400 tl geliyor sanırım birde mario oynank için ne yapmak gerekiyor.
  • geçen hafta vatanbilgisayarın 299 TL lik kampanyasından faydalanarak bende aranıza katıldım. nunchuck+motion plus(slikon kılıf dahil)+ Sports Resort cihazla birlikte geldi. ilave olarak NINTENDO WII FIT PLUS + BALANCE BOARD (vatanbilgisayardan) ve gittigidiyor dan da NINTENDO WII DAHİLİ MOTİON PLUS REMOTE+NUNCHUK (79,90 TL muadil) aldım. ailecek eğleniyoruz.
  • arkadaşlar çinden aparatlarım geldi paketini yeni açtım.

motion plus'ı ayrı almıştım onu remotenin altına taktım.biraz kaba duruyor ama rahatsız etmiyor :D

remote orjinali ile birebir az önce iki kişi box ve tenis oynadık test amaçlı hiç bir farkı yok.sadece en başta remoteyi tanıtmakta zorlandım oda remotedeki kırmızı tuşa basmam lazımmış :D

basınca tanıdı.

nunchuck yine orjinali ile birebir :D çinliler güvenimi boşa çıkarmadılar.

sadece şarj ürünü olan olay remoteye rahat takılıyor ama çıkartırken sorun yaratıyor :D

hassaslıklar neredeyse aynı diyebilirim aynı yani tenis oynarken hiç zorlanma hissetmedim.

2 haftada geldi ürünler herkese tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

hadi ya bende alacaktım o controlleri :) peki şey bende 2 tane logitech usb pc için controller var. bunu wii ye sokacak adaptör var mı ? daha sağlıklı canavar gibi.

olmadı o adaptörü alır 2 ps kolu alırım

Bildiğim kadarıyla öyle bir adaptör yok. Anca wii kolunu pcde çalıştıracak çevirici var o da işine yaramaz. Elinde ps2 kolu yoksa 25-30 tlye orj ps2 kolu alıp bu çeviriciyle rahat şekilde oynayabilirsin. 10-15 tlliklere pek güvenme derim...

quote:

arkadaşlar çinden aparatlarım geldi paketini yeni açtım.

motion plus'ı ayrı almıştım onu remotenin altına taktım.biraz kaba duruyor ama rahatsız etmiyor :D

remote orjinali ile birebir az önce iki kişi box ve tenis oynadık test amaçlı hiç bir farkı yok.sadece en başta remoteyi tanıtmakta zorlandım oda remotedeki kırmızı tuşa basmam lazımmış :D

basınca tanıdı.

nunchuck yine orjinali ile birebir :D çinliler güvenimi boşa çıkarmadılar.

sadece şarj ürünü olan olay remoteye rahat takılıyor ama çıkartırken sorun yaratıyor :D

hassaslıklar neredeyse aynı diyebilirim aynı yani tenis oynarken hiç zorlanma hissetmedim.

2 haftada geldi ürünler herkese tavsiye ediyorum

Hayırlı olsun ürünlerin ama keşke şarj aletini almasaydın. Çinlilerin özellikle wii için olan şarj aletleri ne yazık ki 5 para etmez. Bende 2800 mahlık olandan var ve ilk aldığımda şarjı 4-5 saat anca gidiyordu. Alalı yarım sene oldu ve artık 2 saat anca dayanıyor. Şimdi onun yerine normal pil şarj makinası almak zorunda kaldım. Üstelik senin aldığın 600'lükmüş. Onunla 2-3 saatten fazla oynayabileceğini pek sanmıyorum...

• benim aldığımdada 2800mah yazıyor hocam.bakalım şuan için başka alternatifim olmadığı için almak zorunda kaldım.ilerde baktım olmuyor dediğin gibi pil şarj makinesi ve doldurulabilir piller alırım gerekirse.şuan için geçici bir çözüm oldu benim adıma.

orjinal wii remote ile çin malı remote arasındaki fark biraz ağırlığı.hassasiyet memnun edici yani ikisinin arasında hiç fark edilmeyecek türden fark var bunu oynadıkça anlayabiliyorsun ama ciddi anlamda hiçte rahatsız edici değil.

zapperları deneme amaçlı nunchukc ve remoteye taktım sorunsuz takıldılar.

resimlerini çekip koymaya çalışacağım.
  • Ayın 2sinde almış olduğum oyunum bugün elime geçti.İşlemlere başlıyorum gelişmelerden haberdar edicem sanş dileyin arkadaşlar
  • tonimotto bize haber ver lütfen yaptıktan sonra kolaymı zormu dikkat etmemiz gereken şeyler vs.micro sd kart adaptörüyle oluyormu olmuyormu.teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaşlar işlem tamam herhangi bir sorunla karşılasmadım.Başlamadan önce internet bağlantınız olsun doğrulama türünü WPA/PSK şifreleme türünü AES olarak ayarlayın.USB HDD olmadığı için deneme yapamıyorum WBFS dosyaları deneme yapıcam haberdar ederim tekrardan.Rehberin 2.bölümünü uygularken bir hatayla karşılaşabilirsiniz -1 FAİLED gibi panik yapmayın SD KART'IN korumasını kaldırıp tekrar deneyin. 3.bölümde internet bağlantınız hata verirse veya tam yapılandırılmamış işe DUMP hatası alıyorsunuz alet kitleniyor tek yapmanız gereken hassss.... denemeden önce fişi çekip tekrar takmak.Ben fotoğraf makinamın SD kartını adaptör ile kullandım bir sorun teşkil etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 8 Haziran 2011; 20:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

Miniinthebox.com
    [$121.02] Remote and Nunchuk Controller with Case for Wii/Wii U (Blue)
    http://www.miniinthebox.com/remote-with-protective-silicone-case-sleeve-nunchuk-controller-for-wii-blue-_p122668.html

bu site nasıldır acaba arkadaşlar bu ürünler buyincoins'le aynı standartta mıdır ?

Miniinthebox oldukça güvenilir bir sitedir ve %90 bu tarz satış yapan sitelerde ürünler aynı alıyor. Daha önce buradan 2 kere alışveriş yaptım ve yaklaşık 13-15 günde ürünler elime ulaşmıştı. Yukarda sorduğun için yorumumu tekrar yazayım. Classic controllerı bu tarz sitelerden almayın. Çünkü kalitesi oldukça düşük oluyor. Onun yerine PS2-wii çevirici adaptörlerden alın.

www.miniinthebox.com
    Products Not Found - www.LightInTheBox.com
    http://www.miniinthebox.com/playstation-2-ps2-to-wii-control-pad-adapter_p154369.html

Sitede şu an indirim var ve alış veriş yaparken kupon kodunu girince aktif oluyor. Kodları da şuradan bulabilirsin...

• benim nintedo wii bugün elime geçti yaklaşık 1 saattir valide ile birlikte oynuyoruz.Süper bişey bu ya Şu anlık kutudan çıkan composite kablo ile bağladım, yarın akşam kardeşim 2 gb lık sd kart ve component kablo getiricek.
  • Yok yanlış yazmışım. Bu sitede daima ürünlerde indirim var. Kolpadan bir indirim yani. Kuponu ise siparişi verirken yazacaksın. Sepetindeki ürünlerin fiyatından düşüyor işte.

6 dolar ile 11.99 dolar arasında sipariş vereceksen MINI1 yazarsan 1 dolar indirim alırsın.
    12 dolar ile 17.99 dolar arasında sipariş vereceksen MINI2 yazarsan 2 dolar indirim alırsın.
    18 dolar ile 24.99 dolar arasında sipariş vereceksen MINI3 yazarsan 3 dolar indirim alırsın.
    25 dolar ile 39.99 dolar arasında sipariş vereceksen MINI4 yazarsan 4 dolar indirim alırsın.
    40 dolar üstü sipariş vereceksen MINIFD7 yazarsan 7 dolar indirim alırsın.

Siparişi vereceğin sırada alttaki resimdeki gibi yaparsan indirimlerden yararlanabilirsin...
     -»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

benim nintedo wii bugün elime geçti yaklaşık 1 saattir valide ile birlikte oynuyoruz.Süper bişey bu ya Şu anlık kutudan çıkan composite kablo ile bağladım, yarın akşam kardeşim 2 gb lık sd kart ve component kablo getiricek.

hocam hayırlı olsun güle güle eskit şuan elinde kaç tane kol var 2.kolu aldınmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

benim nintedo wii bugün elime geçti yaklaşık 1 saattir valide ile birlikte oynuyoruz.Süper bişey bu ya Şu anlık kutudan çıkan composite kablo ile bağladım, yarın akşam kardeşim 2 gb lık sd kart ve component kablo getiricek.

hocam hayırlı olsun güle güle eskit şuan elinde kaç tane kol var 2.kolu aldınmı ?

şu anda elimde yalnızca nunchuck ve remote var (wii motion plus inside yazıyor remote kontrol de motion plus entegre demek ki ayrı bi parça bağlamadım.Zaten oyunlarda motion plus olarak görüyor)

• hocam yukarda okumuşsundur benim çinden malzemeler geldi.iki kişi oyun oynadık baya yani tek kişi oynamakla iki kişi oynamak arasında büyük fark var hemen 2. kolu ve nunchuck'u alın derim.
  • Tekrardan slm arkadaşlar mod işlemi başarıyla tamamlanmış ve denenmiştir darısı sizin başınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 8 Haziran 2011; 22:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Tekrardan slm arkadaşlar mod işlemi başarıyla tamamlanmış ve denenmiştir darısı sizin başınıza

geçmiş olsun diyelim sen olayı atlattın bakalım biz ne yapacağız
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.