Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün rehberi bir okudum softmod için basit birşeye benziyor.tek ihtiyaç sd kart.
  • evet herkesin yapabileceği tarzda birşey tek sorun teknik destek. özelden msn adresimi alabilirsiniz arkadaşlar direk destek için. dediğim gibi her türlü yardımı yapabiliriz.
  • sd kartları nerden bulabiliriz arkadaşlar?

@oyuna bakın beyler :D wii oyunu

• Zaris wii Türkiye pazarlama müdürü gibisin :) oyun güzelmiş.

sd kartı internet sitelerinde telefoncularda falan bulabilirsin dostum
    ben microsd kartı kullanacağım sd ye converterlarla.
  • benim telefonumda minik bir hafıza kartı var 1gb acaba o olurmu ki ne?

@birde dün wiiyi kurcaladımda sd kart nereye takılıyor yav?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Haziran 2011; 21:42:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

sanırım game cube oyunlarını oynayabilmek için özel memory card gerekiyormuş GC ye ait...

bununla ilgili bilgisi olan var mı?

nereden nasıl temin edilir ?

bu arada zapper o silaha benzeyen aparatın adı mı yoksa bir marka mı? çin modellerinin dayanıklılığı nasıl acaba?

bildiğimiz plastik mi yoksa içinden kablolar geçen bir mekanizma mı?

Taylanim homebrew programları yeterli gamecube oyunlarını oynamak için.gerekli olan gc kolu ve memory karti oyun gelsin olayı tamamlayayım her türlü desteği vereceğim :) önce kendi makinamda bir staj yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

benim telefonumda minik bir hafıza kartı var 1gb acaba o olurmu ki ne?

@birde dün wiiyi kurcaladımda sd kart nereye takılıyor yav?

haha önünde kapak var kapağı açıyorsun küçük bişi :=) ilahi.

o msd oluyor. bi sd kart biçiminde converterlara sokarsan sd olur. he rehberlerde sdhc olmasın diyor dikkat etmek lazım
  • hocam sen sd kart takımı kurmuşsun ufaktan daha ne olsun

@benimde telefonumdan microsd kartım çıktı ama converterım yok hüeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Haziran 2011; 22:29:28 >
  • 2 gb olmalı minimum ;) hemen almayın bekleyin ben bir test edeyim ondan sonra gerekiyorsa 2 gb lık alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

2 gb olmalı minimum ;) hemen almayın bekleyin ben bir test edeyim ondan sonra gerekiyorsa 2 gb lık alırsınız

ben 1gb veya 2gb diye okumuştum blood 1gb de olsa oluyormuş yani minimum 1gb.

@bu arada sonuçta micro sd'de olsa sonuçta sd kart yani ben bu converter zamaningosu ile olacağını düşünüyorum birde converter almak lazım şimdi masraflar artıyor
  • dostum ist de olsan iki dakka verirdim ya. telefonculara git aslıdna en fazla 25 kuruş falandırda 1 lira bile alabilirler. :) çakallar fırsat işte onlara :)

2 gb olmasının sebebi bellekten bir yedek alınıyormuş. 1048 mb mı ne. 1024 = 1gb olduğu için fazlasına ihtiyaç varmış. ama çokta lazım değil 1 de olabilir o yüzden birşey almadan 1 hafta bekleyin diyorum
  • 1 liraysa iyimiş ya 1 liradan sorun olmaz, micro sd kart için adaptör isteyeceğim değilmi? tam alacağım zamazingonun ismi adaptörmü oluyor convertermı yoksa bu adaptörle converter aynımı oluyor ?
  • Arkadaşlar, oyun geldiğinde elden ele kargolanacak anladığım kadarıyla. Kargosuydu evdeki işlemiydi bir kişide en az 2-3 gün geçecek, sayımızda giderek

artıyor. Birde tecrübesizliklik malum, yapamadım olmuyor, msn den bi anlatıverin falan bu süre ister istemez daha da uzayabilir. İşlemi yapmayı öğrenen ve

zamanı müsait olan bir arkadaşa herkes makinesini, sd kartıyla beraber, ücretini ödeyerek kargolasa, bu arkadaş işlemi topluca halledip aynı adreslere karşı

ödemeli kargolayabilirmi? Hem zaman tasarrufu olur, hem yapamadım edemedim derdi olmaz hemde oyun gitti geldi derken çizilme yıpranma riski olmaz.

Bu arada herses elindeki oyunları dvd ye

yazdırıp makineyle beraber gönderebilir böylece bir oyun arşivide yapmış olabiliriz vs. vs. daha pek çok şeyi geliştirebiliriz. Ne dersiniz???

• güzel düşüncede ben kimsenin wii makinesini başkasına yollayacağını sanmıyorum :D hani böyle güvenilir firmalara yollanıyorda şimdi görmediğin bilmediğin bir forum üyesine wii makinelerini yollamak biraz güven işi bunu herkesin yapacağını sanmıyorum.

eğer ben yapabilirsem ve bana güvenecek arkadaşlar çıkarsa bana kargolarsanız ben bu işlemi ek ücret talep etmeden cd ortaklığı parası karşılığında yaparım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Haziran 2011; 0:10:52 >
  • herkese selam,

wii ile ilgili hareketli ve derli toplu bir grup oluşturulmasına sevindim doğrusu.
    2 seneden fazladır wii sahibiyim. ilk alırken balance boardla beraber 750 tl gibi bir para vermiştim

konsolu aldıktan sonra meşhur khalkedon'dan çip taktırdım. nintendo'nun bazı kendi oyunları haricinde hemen hemen tüm oyunlarını şimdiye kadar sorunsuz oynadım. soft mod'u da takip etmeye çalışıyorum çünkü çipe göre daha avantajlı görünüyor. çünkü zorunlu bir güncelleme geldiğinde güncellemeyi yapıp yeniden soft mod yapabilirsiniz fakat çipte aynısı ne yazık ki olmuyor.

site tanıtımları konusunda geçtiğimiz cumartesi günü buyincoins'i keşfettim. akşam üstü 4'te remote, nunchuk ve motion plus siparişi verdim. hem de toplam 40 tl'ye üstüne adamlar ertesi gün paketin resmini çekip postaya verdiler. yan sanayi kollar konusunda kimse pek iyi şeyler söylemiyor fakat mağazalarda satılan yan sanayi kollar bile 100 tl'yi aştığından şansımı denemek istedim. umarım pişman olmam ve görüşlerimi paylaşacağım.

oyun bulunacak siteler konusunda veya başka bir sorunuz olursa 2 yılın verdiği tecrübeyle pm ile yardımcı olabilirim.

bu aralar favori oyunun new super mario bros. beni 17-18 sene öncesine atarilerin zamanına götürüyor ve süper yeni özellikler eklemişler.

son olarak beğendiğim bir oyun videosunu da ben paylaşayım.

silent hill shattered memories. akşam, karanlık odada ve yalnız oynamanız tavsiye olunur

• quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

herkese selam,

wii ile ilgili hareketli ve derli toplu bir grup oluşturulmasına sevindim doğrusu.
    2 seneden fazladır wii sahibiyim. ilk alırken balance boardla beraber 750 tl gibi bir para vermiştim

konsolu aldıktan sonra meşhur khalkedon'dan çip taktırdım. nintendo'nun bazı kendi oyunları haricinde hemen hemen tüm oyunlarını şimdiye kadar sorunsuz oynadım. soft mod'u da takip etmeye çalışıyorum çünkü çipe göre daha avantajlı görünüyor. çünkü zorunlu bir güncelleme geldiğinde güncellemeyi yapıp yeniden soft mod yapabilirsiniz fakat çipte aynısı ne yazık ki olmuyor.

site tanıtımları konusunda geçtiğimiz cumartesi günü buyincoins'i keşfettim. akşam üstü 4'te remote, nunchuk ve motion plus siparişi verdim. hem de toplam 40 tl'ye üstüne adamlar ertesi gün paketin resmini çekip postaya verdiler. yan sanayi kollar konusunda kimse pek iyi şeyler söylemiyor fakat mağazalarda satılan yan sanayi kollar bile 100 tl'yi aştığından şansımı denemek istedim. umarım pişman olmam ve görüşlerimi paylaşacağım.

oyun bulunacak siteler konusunda veya başka bir sorunuz olursa 2 yılın verdiği tecrübeyle pm ile yardımcı olabilirim.

bu aralar favori oyunun new super mario bros. beni 17-18 sene öncesine atarilerin zamanına götürüyor ve süper yeni özellikler eklemişler.

son olarak beğendiğim bir oyun videosunu da ben paylaşayım.

silent hill shattered memories. akşam, karanlık odada ve yalnız oynamanız tavsiye olunur

hocam eline koluna sağlık, 2 yıllık wii sahibi olman ve hala heyecanını kaybetmemen beni çok sevindirdi gerçekten teşekkürler.buycoins sitesinden bende 50 tl lik alışveriş yaptım ve beklemedeyim remotedir nunchucktur zapperdır.bende senin gibi ümitliyim belirttiğin gibi yan sanayiler zaten 100 liraya satılıyor bunlarda bir bakıma yan sanayi sayılır ve her çin malı kötü olacak diyede birşey yok.

benim kargomun gelmesine az kaldı diye sanıyorum aynen benim kargomda aldığım gün kargo resmi çekilip kargolandı.

silent hill'i eskiden pcde oynamış biriyim.çok etkilendiğim bir oyundu hikayesi ve ortamı hala aklımda + sinema filminide izledim.wii ilede oynamak çok isterim.

bu konu altından sohbet eder bir birimize yardım ederiz inşallah dahada çoğalarak.

• Benim gibi forumda yeni olana birine güvenmek zor ama sizler gibi kıdemli üyelere güvenmeyeceğizde kime güveneceğiz kendi adıma en ufak bir tereddütüm yok, ama güvenemeyen arkadaşlarıma da saygı duyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harkonnen05

Benim gibi forumda yeni olana birine güvenmek zor ama sizler gibi kıdemli üyelere güvenmeyeceğizde kime güveneceğiz kendi adıma en ufak bir tereddütüm yok, ama güvenemeyen arkadaşlarıma da saygı duyarım

eğer ben softmod'u becerebilirsem isteyen herkes wiisini bana kargolayabilir halledip geri kargolarım zaten ptt şubesi hemen alt caddemde.ben yaparım diyenlerece cd olarak yollarız.yani bi şekilde softmodu ucuza getirelimde hep birlikte gerisi mühim değil ben cdye ortak olacak arkadaşların iyi bakacaklarını çalma çırpma vs olmayacağını sanıyorum.

zaten söylediğim gibi hepsinin özel telefonlarını alıp konuşacağım 8 lira 10 lira neyse paralarını alacağım.bir sorun çıkacağını sanmam sonuçta burda hepimiz wii sahibiyiz ve softmodu ucuza kapatmaya çalışıyoruz ^^

• BLooD_STaiN

Katılım zamanı: 29 Temmuz 2007;

Zaris

Katılım zamanı: 17 Ağustos 2005

quote:

Orijinalden alıntı: Harkonnen05

Benim gibi forumda yeni olana birine güvenmek zor ama sizler gibi kıdemli üyelere güvenmeyeceğizde kime güveneceğiz kendi adıma en ufak bir tereddütüm yok, ama güvenemeyen arkadaşlarıma da saygı duyarım

ben ürünü softmod yaparım elim yatkındır aslında çokta basit. ama eli az yatkın olmayan kişiler zarar verebilir. ürüne aslında sorumluluk almak istemem risk yani baş ağrıtır ancak aldığım andan kapatana kadar video ya da çekeriz gerekiyorsa sizin iyiliğiniz için. yada açarız kamera ilk andan bitene kadar görürsünüz kamerada msnde falan. yok derseniz msnde size yaptırabiliriz bunları.

bana 1 remote +, 1 nunchuck + 1 balanced board + 2 classic controller + 1 zapper. şimdilik en az bunlar lazım. en uygun şekilde 1 yıl içnde tamamlayacağım.

• Hepsiburada.com dan yeni kampanya

250+ üzerine 50 tl
    500+ üzerine 100tl

http://www.hepsiburada.com/CustomProducts.aspx?eid=1015

+ maksimum kartınız varsa %10 puan 400TL üzerine...

500 tl lik alışveirş yapın 50 tl puan kazanın 100 tl de hediyepuan kazanın... insana wii aldırıp eskisini sattıracak kampanya resmen :) wii lerde 398 TL ;) hediye puanlarla aksesuarları daha indirimli yada ihtiyacınız olanları alabilirsiniz. Amacımız wii aldırmak :)

şaka bir yana wii niz yoksa durumunuz iyiyse alabilirsiniz. güzel kampanya
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.