Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sofmod yaptıktan sonra hdd içindeki oyunları görüyomu??
  • evet hocam aynen softmod dan sonra taşınabilir hddyi takıyorsun download ettiğin oyunları görüyor.
  • sofmod gerekli o zaman demekki.
    youtube de nasıl yapıldığına dair video mevcut..
    bu arada sizin sparişler geldimi.
    resident evil tabancası falan ..
    bu gün vatanda baktım 95 tl baya pahalı burda..
  • hocam benim siparişim daha gelmedi yoldadır sanırım yani tahminim en geç bir haftaya gelir.softmod konusunda resimli anlatımlı dersler mevcut wiidewii isimli bir forum var bu konularda rehberleri baya yararlı ordan baka baka yapıcaz artık şu lego batman oyununu bekliyoruz artık.
  • oyunlara bakarken birde ne göreyim fatal frame4 çok güzel bir korku oyunu .
    sırf onun için ps2 alayım diyodum gördüğüm iyi oldu.
    korkmadan oynarız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

oyunlara bakarken birde ne göreyim fatal frame4 çok güzel bir korku oyunu .
    sırf onun için ps2 alayım diyodum gördüğüm iyi oldu.
    korkmadan oynarız artık

hocam bu fatal frame4 şu yukarda koyduğum el feneri ile dolaşırken hoplatan oyuna benzer bir oyunmu.
  • ewet trailer bakabilirsin.. daha korkunç bencee

valay5youtube
    Fatal Frame 4 trailer (Wii)
    http://www.youtube.com/watch?v=cruZeTUAddU
  • quote:

ewet trailer bakabilirsin.. daha korkunç bencee

valay5youtube
    Fatal Frame 4 trailer (Wii)
    http://www.youtube.com/watch?v=cruZeTUAddU

güzel garez gibi japon filmlerinden uyarlanmış sanırım bunuda ekledim listeye ikisini gece yarısı karanlık ortamda tvnin önüne koltuk çekip oynamak lazım veya biri oynarken izlemek lazım :D elde remote ile fener tutmak adamı oyunun içinde gibi hissettirir sanırım.

• Zaris dostum şu fit balance sipariş edeceğin zaman haberim olursa bende sipariş ettirebilirim ama orijinali tabi. çok hassas bi alet çünkü.

dostlar aramıza hoşgeldiniz. bol bol wii oynayın. ben final haftası malesef kutuya bakıyorum :)

Zaris senin şu remote lar nerede kaldı dostum ?

@tanetto, hocam pm den indirilebilecek site gönderir misin oyunları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Zaris dostum şu fit balance sipariş edeceğin zaman haberim olursa bende sipariş ettirebilirim ama orijinali tabi. çok hassas bi alet çünkü.

dostlar aramıza hoşgeldiniz. bol bol wii oynayın. ben final haftası malesef kutuya bakıyorum :)

Zaris senin şu remote lar nerede kaldı dostum ?

@tanetto, hocam pm den indirilebilecek site gönderir misin oyunları ?

wii fitin çin malı olanı yok dostum piyasadaki tüm ürünler orjinal ve pahalı.@

remoteler aparatlar hala kargoda bekliyorum max 1 haftaya geleceğini ummaktayım, yalnız ben çin malı aletlerden çok umutluyum onu söyleyim :D @

• valla dostum o zaman bizde çin malı alırız :) hb de var bi tane 60 lira. bana 50 t çekle 10 tl ye gelir :)

http://www.hepsiburada.com/Liste/bigben-wii-kablosuz-kumanda-/ProductDetails.aspx?productId=oyuntrabgbywii870&categoryId=33000986

bu ve

http://www.hepsiburada.com/Liste/speedlink-wii-ve-gamecube-kontroller-siyah/ProductDetails.aspx?productId=oyunarl208036&categoryId=33000986

bu hakkında ne düşünürsünüz ? yan sanayi iyi gibi ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 5 Haziran 2011; 21:07:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

valla dostum o zaman bizde çin malı alırız :) hb de var bi tane 60 lira. bana 50 t çekle 10 tl ye gelir :)

sendede maşallah naptın gömü buldundan içinden kutuyla kuponmu çıktı
  • yok Zaris dostum. 2 tane ayrı ayrı 50 tl çek verecekler biri 1 temmuz diğeri 1 ağustos. 1 temmuzdakinde 2 tane classic controller düşünüyorum 30 küsür lira. diğerindede remote alırım heralde :S
  • slm dostlar.
    bu sitedekiler iş görürümü bakın hele..

• quote:

slm dostlar.
    bu sitedekiler iş görürümü bakın hele..

hocam 1.si işe yarar.ikincisinde sadece remote tutabilirsin nunchuck koyamazsın.

ama bu 3.parti wii aparatı yani sadece remote ile nunchuck'u silah şeklinde tutabilmene yarıyor.bunun orjinali ile çakmasının bir farkı olduğunu düşünmüyorum.

ondan fazla para vermeye gerek yok.amaç remote ve nunchucku silahlı bir oyunda silahı kullanır gibi bir düzenek kurmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Haziran 2011; 22:00:36 >

• vatanda sorduğum zapper 95 dedi ..
    burda 30 ..
    vatandakinde ekstradan bi oyun veriyodu okadar..
  • Zaris yanlış oldu galiba 1. işe yarar.2.'ye nunchuck konmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Zaris yanlış oldu galiba 1. işe yarar.2.'ye nunchuck konmaz.

evet tam tersi olacak sıralamayı şaşırmışım :D
  • 4. sayfayada geçtik hayırlı olsun finallerim bitsin daha yoğun ilgileneceğiz inşallah.
  • şey düşündüm ben arkadaşlar.bu cdleri 5 kişi arasında paylaştıktan sonra yine bir çok arkadaşımız softmod yapmak için isteyeceklerdir yine 5 e 10 lira a neyse yollayalım bu cdleri.gelecek paralarlada herkese topluca wii aparatları alalım bu çin sitelerinden silahtır,tenis raketidir 2-3 dolarlık şeylerden.

bu şekilde aramızda güzel bir organizasyon yapmış oluruz herkeste faydalanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Haziran 2011; 22:58:33 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.