Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ps kolları yada ne bilim atari kolları olarak düşünebilirsin. kablolular 60-70 tl arası ama uygun da bulabilirsin. benre orjinalden yanayım sonuçta o zevki alamazsanız oyunda hassasiyet bakımından mahvedebiliyor. bazen m+ bile kolumu çok arkaya attığımda hop diye uyarı veriyor. Özgür değiliz :)

http://www.hepsiburada.com/Liste/wii-classic-controller-white/ProductDetails.aspx?productId=oyunnor890056&categoryId=33000986#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/Liste/wii-classic-controller-pro-black/ProductDetails.aspx?productId=oyunnor890421&categoryId=33000986#Gorseller

gamecube oynayabimen için kullanabiliyormuşsunuz.

• elektronik olmayan aletleri çakma alın, raket silah filan gibi, ama nunchuck filan gibileri orj alın derim
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/speedlink-wii-ve-gamecube-kontroller-siyah/ProductDetails.aspx?productId=oyunarl208036&categoryId=33000986#Gorseller

bunun için ne düşünürsünüz arkadaşlar ergonomik midir ? ps3 gamepad i gibi midir yoksa ele oturmada sıkıntı olur mu ?
  • Xbox alayım dedm Tr de resmi olarak yok Ps3 alayım dedim pahalı 299 tl ye wii vardı Vatan ve Darty de yine indirim yaparlarsa onlardan alabilirim Hayırlısıyla.
  • 300 den indirim mi istiyorsun daha ? :) yapma hocam al daha inmez kolay kolay beklediğine değmez.
  • Yok ya 300 dü şimdi tekrar 400 e çıkarmışlar yine 300 e insin demek istiyorum sen memnunmusun hocam wiiden sıkıldınmı yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 4 Haziran 2011; 19:06:13 >
  • yok hocam bi tek sports ve tek remote olduğu için şuan bide finaller geldi pek bakamıyorum. ama babamı sports da adam döverken havuza atarken görünce sıkılmak elde değil. imkanı yok ;) :) ps den çok daha eğlenceli bir konsol olduğunu düşünüyorum.
  • şu vatanın wii kampanyasını kaçırdık, arkadaşlar bu aralar ciddi ciddi wii ye sardım fiyatlar düşünce, 106 ekran plazma tv de görüntü sorun olur mu? Bende ps2 xbox 360 ve ps3 var.Wii zannedersem grafik olarak ps2 ayarında olmalı, aslında kaliteli bir komponent kablo ile iyi görüntü alınır bence.Almamı tavsiye edermisiniz? Neticede eski resident evil'cılardanım
  • jack@ wiide bunu yapabilirsin :D

• hocam grafik kalitsi dersen wii nin böyle bir iddiası yok zaten ;). sen eğlence amaçlı alacaksan bunda iddiası var. şimdi oyunu yaşamak mı Zarisin eklediği video da mesela yoksa çok iyi görüntüde gamepad de adamı kullanmak mı ? yeter artık yıllardır sıkıldık biz oyuncuyu kullanmak istiyoruz diyorsan wii farklı bir alet. hd komponent alırsan kaliteyi arttırırsın keza scart ile görüntüde bozukluklar oluyor.

zaris şarjor değişimi harika
  • bunun birde resident evil 5'i var blood bu eski versiyon resident evil.o başka bir harika.
  • illa aldırıcaklar silah falan :) bi gelsinde . 2 kişilik oynanıyor muyanında bi kankiyle resident ?
  • Zaris'in gönderdiği video tam adamı gaza getirmelik o zaman bişey daha sorayım şu softmod olayı var ya hdd olunca nasıl oluyor? Mesela elimde boşta 500 gb lık 3,5'' adaptörlü usb bağlantılı harici hdd var, bu olur mu?
  • olur tabi neden olmasın hdd hdddir :)
  • ok xbox gibi farklı bir hdd olayı yok yani.Düşündüm de kinect yada move alsam neredeyse wii parası bunları almaktansa wii almak daha mantıklı sanki
  • jack@ o silah aparatından 2 adeti sadece 10$ :D ve bence resident evilin coopuda var bir videoda görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.olmasa bile bu tip silah aparatları ile multi oynana bir ton oyunu var wiinin.yani yapılabilecekler hayal etmekle sınırlu aparatlarım ve softmodum için sabırsızlıkla bekliyorum.

bende taşınabilir hdd yok yalnız o kötü.
  • Zaris memnun kalırsan aldığın aparatlardan bende aldırabilir miyim sana ? kargolarsın bana bende hesap numarana ücreti yatırırım ?
  • Arkadaşlar ps3 ve wii arasında kararsızım ancak su anda ps3 e verecek param yok wii arkadaslarla zevk veriyormu sıkılmıyorsunuz hemen demi
  • blood@ alırım tabi neden olmasın siteden senin adresine sipariş veririm vs.

@thepromh, şuana kadar sıkılmadım zaten işlerden fazla zaman bulamıyorum oynamak için.softmod yapıp korsan oyun çalıştırınca zaten wiide oyun bolluğu var sıkıldığında başka bir oyun bulur onu oynarsın vs vs öyle öyle gider yani.arkadaşlarınla zaten karşılıklı spor oyunlarını oynamak ayrı bir zevk tarif edilemez.

@ gamecube oynayabilmek demek eski klasik atari tarzı gamecube isimli nintendo konsoluna ait oyunları oynayabilmek demek.bildiğin eski atari oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Haziran 2011; 0:16:30 >
  • o3@

evet malesef çok pahalı orjinal kolların fiyatları.bende bu yüzden çinlilerin orjinaller gibi işe yaradığını iddia ettikleri yan sanayilerini almayı tercih ettim.kesinlikle alınacak gibi değil şahsen içim yanar bir nunchuck'a 50-70 lira verirsem.nunchuck dediğin alet zaten çok basit ve hafif bir alet buna kalkıp bu kadar para vermek adamın içini yakar zaten wiiye 400 verdik wiiye verdiğim paraya acımıyorum aslında hak ediyor alet ama kola acırım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.