Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar Vatan Bilgisayar'ın 300 TL kampanyasından bende bir Wii aldım.
    Soft mode imecesine katılmak isterim Listeye alırsanız kendime düşen pay neyse karşılarım sorun değil. İstanbul - Bahçelievler'deyim.
  • 1-) blood_stain
    2-)o3
    3-)zaris
    4- )esef

hayırlı olsun esef.tebrikler iyi bir seçim yapmışsın.
    4 kişi olduk o zaman.bi ben istanbul dışındayım sanırım.cd bana gelecek ben size kargolarım siz 3ünüz istanbulda olduğunuz için daha hızlı dolaştırırsınız cdyi.

4 kişi olduğumuza göre cd fiyatı kişi başı 10tlye gelmiş oluyor sayımız artarsa aramızda cdyi dolaştıracağımız için tabi 3-4 lira bir kargo başı ödeme yapmak gerekiyor.ptt kargo ile 4tl sanırım en kötü bir kargo ücreti.
  • Kargolamada sorun olmaz ptt halleder herseyi. Sana ucretleri nasil odeyecegiz ? Banka hesap numarani verirsin oraya yatiririz. Oyun gelsinde bi hele
  • işbank hesabıma
    ptt posta çeki hesabıma

yatırabilirsiniz arkadaşlar.bankamatikten işbank hesabına 3tl kesinti alıyor.

ptt posta çeki hesabıma bir ptt veznesinden 1tl masrafla yatırabilirsiniz.iki seçenekte mevcut yani.online şubesi olanlar eft de geçebilir misli.com hesabımada yatırabilirler.seçenek çok yani.
  • Tamam oyun geldiğinde ve bana konsolda geldiğinde konuşulur
    Telefon ve mail bilgilerini özel mesajdan yollarım öylede irtibatta kalırız.
  • Zaris tam online adamsın vesselam :) ptt den yollarım :) yalnız 10 tl oyun için dedik 5 tl kargo falan derken baya artıyor :) 1 tl ptt kargoysa sorun yok oradan ışınlarım sana :)
  • bir kaç arkadaş daha bulursak kargolar çok koymayacak herkese çok düşük fiyata gelecek.bu halle 4 kişi 10+1tl (ptt masraf) cd ücreti - 4tl aramızda kargolaşma toplam 15tlye patlıyor.1-2 arkadaş daha gelirse baya uyguna inmiş olacak. şimdi 15 lira nere 60 lira nere :D
  • inşallah birinin elinde kalmaz cd. o zaman büyük bomba olur :D
  • göndermeden önce herkesten telefon nolarını alıp tek tek arayacağım.+ ödeme yapmayanlara cde yollamayacağım.bu şekilde 3-4 kişi birisi vurguncu çıkmaz herhalde.
  • valla üyelikleri eski olanlar zaten bir sorun çıkarmazlar. buradaki her üyelik şarap gibi yıllandıkça tatlanıyor. sen hangi şehirdeydin hocam kaça gelir istanbula ilk ben talibim bir an önce halletmek istiyorum
  • ben izmirdeyim.esef arkadaş bana özelden telefon no vs bilgi gönderdi.o3 arkadaşta iyi bir arkadaşa benziyor ben sorun çıkacağını sanmıyorum.güzel bir yardımlaşma olacaktır.kargo bu sabah yola çıkmış mail geldi shopto'dan.
  • tamam bende yolluyorum o zaman " haydi bitirelim şu işi " :)
  • yalnız wii ye hd kablo almak farz bir durum. görüntü lcd de oldukça kötü bence.,

ben şimdi wii için dosyaları indirip hazırlayayım bir pack oluşturayım tekrar netlerle uğraşmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 3 Haziran 2011; 22:11:25 >
  • ödeme bilgilerimi yolladım bilgileri kaydettim sağol@

görüntü konusunda evet şuanki aparat kablonun kalitesiz olduğunu düşünüyorum tüplü televizyonumda kullanıyorum görüntü çokca bulanıklaşıyor.eğlence odaklı spor oyunları oynadığım için sorun olmuyor ama yeri gelince bir resident evil oynayınca bu bulanıklaşma can sıkabilir veya bir pes 2011 oynarsak can sıkabilir.

sanırım daha kaliteli bir ara kablo almak lazım.
  • bununla birlikte classic controller da farz oldu 2 tane . pes vs. için. mario da da kolay lık sağlayacağına inanıyorum. 2 nunchuck 2 remote 2 classic şart
  • o kesin dostum bugün mesela iki kişi bowlink tek remotededen oynadık bayağı zevkliydi.iki remote olsa ne oyunlar var.bunun pes 2011'i var resident evili var coop oyunları var kesin lazım yani.box / tenis vs içinde remoteler lazım.

aslına bakarsan bence 4 tane remote alıp hazır bulundurmak lazım ailecek 4lü oyunlar oynanabilir ve inanılmaz zevkli olur.şu çin malları iyi çıkarsa harika olacak.
  • hepsiburadada 60 liraya çin malı var aslında. sen bi dene iyi çıkarsa ben onlardan alırım zamanla hocam. ama 1 tane nunchucklu khalkhedon mu ne nasıl yazılıyorsa 90 tl diyor. taksit te yapıyor sanırım ondan alabilirim.
  • çin malları gelmeden alma dostum gelsin bir deneyeyim.ben çok ümitliyim çünkü bir kaç objektif yorum okudum orjinali ile aynı işlevi gördüğünden bahsediyorlar.inşallah öyle olur.yoksa bir nunchuck'a 90 lira vermek adama koyar ya.
  • remote + nunchuck 90 tl dostum m+ mı bilmiyorum ama. gerçi gold da 100 tl aslında hb dede 100 tl olsa süper olacak benim 50 tl çekim var bana 50 tl ye gelir de işte malesef 150 tl :S kırmızı bi dene alırdım :)
  • Kol gibi aksesuarlarda Nintendonun ürettiği orjinallerinin yerini hiçbirşey tutmuyor. Biraz daha ekleyip alabilirseniz orjinal nunchuk veya wii remote + alsanız daha memnun kalırsınız. Çakma kollardaki tuşların basımı bile hoş olmuyor orjinale göre çok daha kolay bozulabiliyorlar.
    Bu classic conntrollerlar tam olarak ne işe yarıyor, gamecube kolları onların işini görüyor mu yoksa bu classic controllerlar kablosuz falan mı? (gerçi kablosuz gc kol da var ama bulmak aşırı zor)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.