Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hb den falan bakmayacaksın. goldda mesela 100 tl remote. ikisini 100 tl ye bulabilirsin biraz daha araştırırsan khalkedon falan ;)

@zaris teşekkürler hocam. çok yardımın dokunacak sağ olasın
  • Hocam aletin hassasiyeti nasıl memnunmusunuz
  • ben wiideki hassasiyeti masa tenisi oyununda çok yüksek derecede yaşıyorum şahsen :D

hassaslığı bu videodan yola çıkarak yorumlayabiliriz

• Zaris seni koparamayacağız bu konsoldan gibime geliyor
  • ya ben zaten wiiye elimi sürmeden aşık olmuş adamım.ben wiiyi 2 senedir videolarını izleyerek doyurdum kendimi ^^ hep almak istedim maddi darlıktan alamadım.şükür biraz maddi konuda rahatladım ve sonunda alabildim.o yüzden wii benim için bambaşka birşeydir yani.hayalimdeki konsol.
  • sn.Zaris'in paylaştığı videolar aklımı aldı ve uyku tutmadı sabah 03:58 itibariyle hepsiburada dan wii siparişi vermiş bulunmaktayım vatana, millete hayırlı olsun artık rahat rahat uyurum herhalde.
  • hayırlı olsun jack. iyi eğlenceler.

ben kampanyadan almıştım 100 tl hb puan ve 50 tl bonus puan kazanmıştım keşke o zaman alsaydın sende. sağlık olsun tahmini seninde 4.3e olacaktır versiyonun oyunla seninkinide softmod yaparız inşallah.
  • ok makine gelsin dediğin gibidir durum bencede şu soft mod işine bende katılırım
  • Arkadaşlar yazdıklarınızı ilgi ile takip ediyorum, hatta hb dan ben de bir tane edindim. Wii de çok yeniyim henüz kurma fırsatım dahi olmadı yapılacak her türlü organizasyona maddi manevi katılmak isterim.
  • takip
  • elimizden geldiğince hepinize yardımcı olabiliriz;) alan arkadaşlara hayırlı olsun sports mu aldınız ?
  • @jack hayırlı olsun, konsolu hiç beğenmesen bile hiç sevmesen bile arkadaşlarınla ve ailenle karşılıklı spor oyunları oynaman konusunda sizi çok yüksek ölçüde eğlendirecek bir konsoldur.hani diyorlarla sırf ailemle arkadaşlarımla spor oyunlarını birlikte oynamak için bile alınır bu alet cidden doğru yani.

bunun yanında softmod yapıldığı taktirde yine wii için orjinal sports paketi dışında bir ton yine daha çok aşmış spor oyunu var.araba yarışından tut diğerlerine kadar.

@ arkadaşlar bu arada jetski oyununu oynayan varmı? nunchuck ile birlikte oynanan bir oyun ve inanılmaz zevkli bildiğin jetski kullanıyorsun yani onun multisi harika olur ya.

nunchuck sol elde remote sağ elde bildiğin motor sürüyorsun gibi hissettiriyor ^^

ve arkadaşlar wii sports oyunları hakkında çok güzel bir video wii alacak adam almadan önce bunu izlesin derim her oyundaki hassasiyeti çok net gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Haziran 2011; 16:44:07 >

• Blood_Stain ben şunu aldımhttp://www.hepsiburada.com/Liste/nintendo-wii-sports-resort-black-remote-controlnunchuckmotion-pluswii-sports-oyunuwii-sports-resort-oyunu-/ProductDetails.aspx?productId=oyunnor342203&categoryId=1201455 aldığımda fiyat 399 tl'ydi.Beyaz olanı halen 399 tl indirim için son 7 ürün yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 5 Haziran 2011; 17:37:58 >
  • "Nintendo Wii Sports Resort Black (Remote Control+Nunchuck+Motion Plus+Wii Sports Oyunu+Wii Sports Resort Oyunu) " olan paketten satın aldım kampanyadan. Softmode olayına girmek lazım, kumanda kollarından almak lazım, oyunları paylaşmak lazım vs. vs. Kumanda kolları ile ilgili biraz araştırdım çin malı olanlarda hassasiyet ve kalibrasyonda sıkıntılar yaşanabiliyormuş, arkadaşların tecrübelerini merakla bekliyorum. Zamanla balance board hede hede sine gireceğim sanırım...
  • arkadaşlar çok güzel yavaş yavaş çoğalıyoruz hepinize hayırlı olsun softmod olayında cd şuan kargoda herkese softmod yapmak için gerekli olan cdyi dolaştıracağız aramızda inşallah herkes yararlanabilecek bu sayede.

konu başlığınıda acemi wiiciler kulübü olarak değiştireyim bari :D
  • ooo dostum zaris bizim konu da değişmiş :)

hertürlü teknik destek ve özelden yardımlar sağlarız arkadaşlar;) daha iyi bilenlerden de fikirler alırız.

zaris ;
    jetski yi oynadım çok eğleceli :) şöyle bi kaldırıon ellerini videodaki gibi zıplıyor havaya falan... sağlam
  • arkadaşlar softmod için lego batman cd ortaklığında 5 kişi olduk (@jack_sparrow_82 'ın katılımıyla).5 kişi ilk etap için yeterli bir sayı kişi başı 8tl tutuyor.4tlde kargo ücreti olsa elden ele gezdirirken etti 12tl.

5imiz işlemi bitirdikten sonra diğer arkadaşlarada dağıtacağız.
  • Daha önce söyleyecektim ama arkadaşlar önce davranmış böyle bir topluluğun kurulması için hayırlı olsun diyelim.

@jack_sparrow_82 hayırlı olsun dostum kesinlikle pişman olmayacaksın.Bende hb alacaktım son 9 ürün diyordu sabah alırım dedim baktım tekrardan 19'a çıkmıştı bu seferde biraz daha bekleyeyim dedim ve darty'nin kampanyasından haberim oldu orda aldım.

Oyunların hepsi çok güzel ama benim favorim tenis oyunu.Kilo fazlam olduğu için her gün bir saat tenis oynuyorum yanlız öyle sabit durarak değil havaya zıplayıp 360 derece döndükten sonra , elimi belimin arkadasından dolandırarak , top karşı taraftayken bir iki duruma göre üç sefer dizlerimin üzerine eğilerek her türlü vuruyorum söylemesi ayıp boxerime kadar ter içinde kalıyorum.Birgün sal el ile diğer gün sol el ile oynuyorum eşit egzersiz olsun diye sol ike oynerken öyle artistik patinaj yapamıyorum yapsam bile top dağlara taşlara gidiyor.Dün arkadaşı çağırdım biraz pes ardından wii oynarız diye eleman normal giyinip gelmiş dedim olum bu ne git şort giy havlu al idman yapıcaz ilk başlarda yok artık falan dedi çıkan teri görünce valla felaket idman yaptık dedi.Bir arkadaşım temmuz ayında Türkiyede olacak wii fit boardundan clasic joystiğe kadar dünya kadar ekipman istedim temmuzda alet başka bir boyuta geçicek inşallah.Oyun konusunda daha önce bir kaç mesaj atmıştım hızım 9.6'dan 3.4'ê düştü oyun isteyen olursa biraz geçikme olabilir yavas yavaş iniyor bilginiz olsun.

• @tonimotto

aynen söylediğin gibi bende pc başında otura otura işim gereği göbek yaptım bu yaşta :D alet geldikten beri hergün bir kaç saat oynuyorum ve inanılmaz derece forma girmeye başladım.

o oyundan çıkıp o oyunu oynuyorum spor konusunda muhteşem bir alet.wii fit olsa sporun artık .kunu çıkarırız ama o biraz pahalı açıkcası uzun zaman almayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

@tonimotto

aynen söylediğin gibi bende pc başında otura otura işim gereği göbek yaptım bu yaşta :D alet geldikten beri hergün bir kaç saat oynuyorum ve inanılmaz derece forma girmeye başladım.

o oyundan çıkıp o oyunu oynuyorum spor konusunda muhteşem bir alet.wii fit olsa sporun artık .kunu çıkarırız ama o biraz pahalı açıkcası uzun zaman almayı düşünmüyorum.

Türkiye fiyatı 200'nin üzerinde yanılmıyorsam yurtdışından oyunla birlikte 100tlye gelicek :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.