Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yalnız başlık takip edilemez bir hal alıyor. 1 gün bakma oku oku göz yoruluyor:)

Zaris dostum sana güveniyorum kullanımına falan. finallerim bitsin bir paket hazırlayacağım sana zahmet sipariş edersen bana bende hesabına yatırırım ücreti minettarım sana kardeşim ;)

bu arada oyun ne alemde Zaris :) bizde kuralım baa bi süper mario luigi yapalım :) çocukluğumda rakip tanımazdım. iddialıydım dünyada kim çıkarsa çıksın her cinliğini öğrenmiştim :( çok güzeldi ya :(
  • hala cd beklemekteyiz

@ bu arada tabi 300 lira ile nunchuck ile oyun almış bir çok arkadaşımız var aramızda lakin vatanbilgisayarda küçük bir kampanya olmuştu sadece beyaz sports pack kampanyaydı ve 2 gün sürdü.ben hem bu özel kampanyanın sayfasındaki kutu içeriği bilgilerinde nunchuck görmedim hemde vatanbilgisayar yetkilileri nunchucksuz olduğunu bizzat belirttiler.tabi değişik değişik kampanyalar oluyor o ayrı mesele 300 liraya alıp nunchucklu almış olan arkadaşlarımız olabilir ama benim bahsettiğim kampanyada nunchucksuz dağıtıldı wiiler.

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI

özel kampanyadan ürün alanların yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Haziran 2011; 23:18:48 >

• Çinden getirttiğim aparatların resmini anca çekebildim arkadaşlar ^^

Not: Siyah olan remote ve nunchuk orjinaldir (nintendo wii kutusundan çıkan) beyaz olanlar çinden getirttiklerimdir.

piller için şarj zamazingosu boş hali sürekli pil almamak için alınması gerektiğini düşünüyorum.

remoteleri şarj aletine pilleri şarj olması için koydum :D

orjinal ve çin malı remoteler yanyana

motion plus takılı çin malı remote ve motionplus dahil olan orjinal remote
    ek olarak durduğu için kaba duruyor ama ne hareket kabiliyetinde nede hassaslık konusunda bir sorun yaşamadım.

motion plus eklentisi tek başına

orjinal ve çin malı nunchucklar beyaz nunchuck çin malı ve kılıfınıda ayrıca almıştım kılıf cidden hoş durdu ve elde tutunca rahat kavranmasına olanak tanıyor elden kaymıyor vs diğer orjinal nunchuck içinde bir kılıf almayı düşnüyorum.remotelerdeki kılıfları piller şarj alsın diye çıkardım.

zapper kardeşler :D ikili şekilde silahlı oyunları oynamak için bilhassa iki adet aldım.remote ve nunchuck'u sorunsuz bir şekilde taktım.zaten elektronik özelliği bulunmayan bir düzenek aparatıdır.remote ve nunchucku silah düzeninde tutmanıza yarar sağlıyor ateş etme hissi vs.

işte böyle

• Arkadaşlar isteyen ufaktan HDD'leri yollayabilir cuma veya cumartesi günü işbaşı yapacağım ondan sonra zor bulursunuz beni demedi demeyin oyunsuz oyunsuz beklemeyin
  • ah tonimotto bi hdd bulsam göndereceğim de :( elimde 16 gblık flash var onu biçimlendirip 2 oyun atıcam ancak :(

bu arada şu çin motion plus aparatının atına nunchuck girişi var değil mi ?

ayrca M+ içerikli remote yok mu ki herkes M+ aparatını ayrı almış ?

valla bende istiyorum M+ + nunchuck + 2zapper kaça mal oluyor bunlar. bide 2 tane pes oynamak için kol istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN
    ah tonimotto bi hdd bulsam göndereceğim de :( elimde 16 gblık flash var onu biçimlendirip 2 oyun atıcam ancak :(

bu arada şu çin motion plus aparatının atına nunchuck girişi var değil mi ?

ayrca M+ içerikli remote yok mu ki herkes M+ aparatını ayrı almış ?

valla bende istiyorum M+ + nunchuck + 2zapper kaça mal oluyor bunlar. bide 2 tane pes oynamak için kol istiyorum

mplusın altında tabiki nunchuk girişi var. Resimleri gördükten sonra daha iyimserim buyincoins konusunda. Oraya bakın derim. Siparişlerim gelsin ben de yorumlarımı paylaşacağım.
  • ya biri şu buyicons içn detaylı bi rehber hazırlayabilir mi ? kargo falan ben yapamadım yanış yere gider falan diyede üstelemedim. bir çok kişi faydanalanacaktır.
  • arkadaşlar bu çin mallarını aldıktan sonra size tavsiyem

motion plus'ı sürekli takıp çıkartmamak için daha rahat remote kullanmanız adına motion plus dahil bir remote almanız.şahsen motionplus hiç sorun çıkarmadı şu ana kadar ama ilerde çıkartabilir.

nunchuck'a ve remoteye kesinlikle bir silikon alın.inanılmaz rahat oynuyorsunuz.heleki benim ellerim su gibi terliyor bu yüzden çok rahat oldu benim için.

pes vesaire oyunları için buyincoins'de en iyi ürün şu gibi gözüküyor.sağlam bir kola benziyor.büyük ve kaliteli gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

arkadaşlar bu çin mallarını aldıktan sonra size tavsiyem

motion plus'ı sürekli takıp çıkartmamak için daha rahat remote kullanmanız adına motion plus dahil bir remote almanız.şahsen motionplus hiç sorun çıkarmadı şu ana kadar ama ilerde çıkartabilir.

nunchuck'a ve remoteye kesinlikle bir silikon alın.inanılmaz rahat oynuyorsunuz.heleki benim ellerim su gibi terliyor bu yüzden çok rahat oldu benim için.

pes vesaire oyunları için buyincoins'de en iyi ürün şu gibi gözüküyor.sağlam bir kola benziyor.büyük ve kaliteli gibi.

Yukarda da belirttiğim gibi çin malı classic controller almayın. Tuş takımları iyi basmıyor ve analog kısımları oynarken gıcırtı yapabiliyor. En mantıklısı PS2-Wii çevirici...

@o3

Büyük ihtimalle aynıdırlar. Kalite farkı olacağını zannetmiyorum...

• evet hocam doğrudur sizin gösterdiğiniz çin malı kolun aynısını buyincoins'de gördüm.lakin bu daha değişik yapı olarak büyük ve sağlam bir kol gibi geldi bu yüzden ayrıca belirteyim dedim.
  • Zaris oyun gelsin softmod yapalım hemen siparişim var sana :)

bekle süper mario ! hatununa kavuşturacağım yeniden
  • quote:

evet hocam doğrudur sizin gösterdiğiniz çin malı kolun aynısını buyincoins'de gördüm.lakin bu daha değişik yapı olarak büyük ve sağlam bir kol gibi geldi bu yüzden ayrıca belirteyim dedim.

Bu kolu diğerinden ayıran 3 farklı özelliği var. Yanlarda tutma yeri var, üstteki tuşların yeri farklı ve kablosu alttan değil de üstten çıkıyor. Tuş takımı (yön) ve analogda her hangi bir farklılık yok. O yüzden daha kaliteli olacağını pek sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 9 Haziran 2011; 17:14:39 >
  • bende mario oynamak çok istiyorum özellikle bir kaç video izledim çok etkilendim.hatta 2 kişi oynamak lazım veya 4 kişi felanda oynanıyormuş :D maria galaxy vs.

buyincoins siparişi konusunda softmod olaylarını bir bitirelim isteyen herkese alırız.ben aracı olurum.
  • Mario oyunları gerçekten de süper zevklidir. Bu aralar Super Paper Mario oynuyorum ve tavsiye ederim. Mario tarzında olarak Kirby's Epic Yarn gamerankings ortalaması 88.75% ve Wario Land: Shake It! (Avrupa adı Wario Land The Shake Dimension) ortalaması 78.36% tavsiye ederim...
  • Hocam bu mario bros - mario galaxy felan mario karttan ayrı değilmi? bir alakası yok yani? yoksa aynı paket oyunlarımı?
  • başka bir yerde, çiple hdd ve dvd den, softmode ile sadece dvd den oyun oynanabilir yazmış biri, böyle bir şey yok değil mi?
  • quote:

Hocam bu mario bros - mario galaxy felan mario karttan ayrı değilmi? bir alakası yok yani? yoksa aynı paket oyunlarımı?

Tabii ki de ayrı. Wii için bir ton mario oyunu var. Hatta listesini buradan görebilirsin...

@renzokuken

Kim söylediyse yanlış söylemiş. Bende de softmod var program sayesinde sd kart, dvd ve usb hddden oyun oynayabiliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 9 Haziran 2011; 17:55:42 >

• Bu saatten sonra wii alınırmı sizce?
  • İsteğine bağlı. Grafik hastası değilsen ve Wii U'yu bekleyemem diyorsan (1-1.5 sene sonra çıkacak) alınır...
  • vallahi burdaki çoğu kişi yeni aldı, yani biz aldık :D alınır
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.