Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada bir arkaddaşımız hdd oyunları atarım demişti bana da yardımcı olabilirmi...?
  • tonimotto arkadaşla görüşmen lazım dostum o dedi :D @

arkadaşlar dün sd kartımı görmüştü bilgisayarım bugün görmüyor yav deli oldum 2 saatdir
  • yok ya ben yapamadım sd kartı pc görüyor ama biçimlendir deyince biçimdendirme tamamlanamadı diye hata veriyor pes ettirdi yani.
  • @Zaris
    buyincoins ten gelen remotenin çekim mesafesi yaklaşık ne kadar?
  • hocam orjinal remote ile aynı ikisinide denedim aynı uzaklıktan çekiyor.orjinal remotenin çekmediği yerde çin malıda çekmiyor.
  • pc de denemek için sipariş vereceğim bugün

motion plus dahili olanda şöyle bir yorum var

http://www.buyincoins.com/details/remote-controller-built-in-motion-plus-for-wii-w-case-product-2923.html
    quote:

Pros:

Cheap and nicelly made nintendo wii controller. Motion plus works very welll but the low IR range spoils the good image. In some games you will need to use another controller just for the pointer - or you have to move to 1meter from TV to start working again.

Cons:

The IR does not work over 2 meters. This make it impossible to play games that require pointing

şarj aleti + sensor bar ı belirledim ama wii remote yi nasıl alıyım karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 10 Haziran 2011; 18:58:22 >

• evet hocam yorumu okudum şimdi remote olayı bu motion plus ekli olan bu cihazı almadım ben tam birşey demek mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

quote:

Orijinalden alıntı: onderpek

Arkadaşlar benim makine softmodlu.

internete bağlanırsam softmod uçar deniyor. Ben online oyun oynamak için neler yapmam gerekir. Softmodun uçmasını istemiyorum.

İnternete bağlanmayla alakası yok dostum rahatlıkla bağlanabilirsin sadece wii'ye update yaparsan gider.

sadece softmod gidiyor başka sorun olmuyor değil mi ?

alışverişimin çoğu paketlenmiş kargolanmış.

ancak aldığım mavi renkli kol postalanmamış sanırım ayrı postalayacaklar.keşke bir kerede gelseydi hepsi

bu dealextreme'in bir indirim numarası var mıdır acaba
    wii remote çıkışını playstation kollarıyla oynamayı sağlayan parçadan almayı düşünüyorumda ...

Dealextreme için indirim kuponu yok galiba. Dealextremeden alacaksan şunu. 5.70 dolar.

http://www.dealextreme.com/p/playstation-2-ps2-to-wii-controller-adapter-13-5cm-cable-23206

Miniintheboxtan sipariş sırasında MINI1 yazarsan 1 dolar indirimli 5.31 dolara şunu alabilirsin. Üstelik paypalın olmasa bile kredi kartıyla alabilirsin...

www.miniinthebox.com
    Products Not Found - www.LightInTheBox.com
    http://www.miniinthebox.com/playstation-2-ps2-to-wii-control-pad-adapter_p154369.html

• buyincoinsten paypalla ödeme bölümünü tamamladıktan sonra tekrar ana sayfaya attı.

sepetimde ürünler hala gözüküyor ve sipariş geçmişimde
    quote:

Order History

You don't purchase any order yet.

siteye mesajda attım siparişim tamamlandımı diye ama cevap alamadım
    paypaldada görünen birşey yok. sizde paypalda gözüktümü ödeme
    2.kez deneyim mi?
  • Arkadaşlar sd kart adaptörüm bozukmuş bozuk vermiş toromanlar yenisi ile değiştirdim.çalıştı.

1gb micro sd kart + sd kart adaptörü ile sorunsuz oldu daha bir korsan wii oyununu denemedim ama tüm işlemler sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.

hiç wii ve diğer konsol bilgisi olmayan biri olmama rağmen bunca kazmalığıma rağmen sorunsuz hallettim rehber ve videolar çok detaylı şekilde anlatılmış yapmamak gibi bir ihtimal yok yani.

artık bende softmodluyum :D

softmod ortaklığına katılan arkadaşlara.

ödemeleri gereken tutar

ödeme bilgilerimi öm ile yollayacağım ayrıca ev telefon bilgilerini alacağım ve arayacağım.

ödeme yollayanlara orjinal cd sıra ile gidecek.kargo verenler kargo ücretini üceyecek.ilk kargo benden çıkacak.

hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Haziran 2011; 21:22:46 >
  • verdim siparişi

remoteleri
    1 tane dahili m+
    1 tane haricili olandan aldım.

myacc bölümüne girdim. Başka bir üyenin hesaba geçmişim. Site fazla güvenilir değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 10 Haziran 2011; 22:32:37 >
  • hayırlı olsun hocam dahili olanda kılıfıda içinde değilmi? silikonlu yani?
  • hocam ödemeyi kartından çektiyse 2. kez deneme. ben de paypal'e ok dedikten sonra biraz bekletmişti. tam çıkiyim burdan derken sayfayı atladı ve adres kısmına geçti. mesaja en geç yarın cevap verirler. zaten onaylandıktan sonra 1 gün içinde postalıyorlar. biraz bekle derim.

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

buyincoinsten paypalla ödeme bölümünü tamamladıktan sonra tekrar ana sayfaya attı.

sepetimde ürünler hala gözüküyor ve sipariş geçmişimde
    quote:

Order History

You don't purchase any order yet.

siteye mesajda attım siparişim tamamlandımı diye ama cevap alamadım
    paypaldada görünen birşey yok. sizde paypalda gözüktümü ödeme
    2.kez deneyim mi?

• Zaris akşam akşam nasıl sevindirdin beni :D gönder babam gönder. gönder bekliyorum ara konuşalım seninle :) aga hesabımı yolladım özelden msnimi de yazacağım oradanda irtibat sağlayalım. şu wiidewii deki rehberi mi uygulaıdn çok basitti o.
  • @Why me???
    İlk siparişte adres eksikliğinden dolayı siteye atmış. Gerekli düzenlemeleri yapıp, verdim siparişi.

@Zaris
    dahili olan
    http://www.buyincoins.com/details/remote-controller-built-in-motion-plus-for-wii-w-case-product-2923.html

harici içinde bunu aldım
    http://www.buyincoins.com/details/wii-motionplus-motion-plus-for-nintendo-wii-remote-product-1213.html

site az önce 2 farklı hesaba attı beni. şimdi düzelmiş görünüyor.

• BLooD_STaiN @ pazartesi günü kargoya teslim etmiş olurum :D hayırlı olsun bilgilerini kaydettim yarın ararım.

@@@@@@@@

hocam ikiside silikonlu hayırlı olsun diyelim.
  • teşekkürler pc de deneyeceğim, çalıştıramazsamda satmaya çalışırım
  • arkadaşlar 8gblik flash usbme 200mblik bir oyun attım ama görmedi wii acaba bunu nasıl halledeniliriz?

dosyayı iso şeklinde attım.
  • Zaris kaçmadan söyleyeim daha giremicem bu akşamda ;

usb formatını fat32 ntfs gibi değiştirmen lazım ;) bildiğim kadarıyla. fat veya ntfs görmüyor araştırırsan formatını çevirmen lazım saygılar hayırlı akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Zaris kaçmadan söyleyeim daha giremicem bu akşamda ;

usb formatını fat32 ntfs gibi değiştirmen lazım ;) bildiğim kadarıyla. fat veya ntfs görmüyor araştırırsan formatını çevirmen lazım saygılar hayırlı akşamlar

yok öyle değil dostum kesinlikle.çözümünü buldum.senin dediğini denedim yine olmadı.

wbfs manager diye bir program kuruyosun.sonra pcne reset atıyorsun.sonra yine program üzerinden flash diskini seçiyorsun format atıyorsun sonra yine o program üzerinden oyun dosyasını atıyorsun.

öyle yaptım oldu 200mblik bir bowling oyunu indirdimde korsan oyunlar çalışacakmı diye çalıştı vesselam :D

şimdi torrentten resident evil 4 ü çekiyorum oda olursa tamamdır bu iş ama kesin taşınabilir şart oldu artık.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.