Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: renzokuken

evet evet pardon, compenent olacak...

aşağıda yorumlara bir bakın,

http://forum.donanimhaber.com/m_28680847/tm.htm

çözünürlük açısından değil de keskinlik açısından iyi oluyor demişler

keskinlik ve renklerde farkediyor.Wii alıpta panel tv (plazma, lcd ve led lcd) kullananlar mutlaka component kablo almalı derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 13 Haziran 2011; 15:37:32 >
  • o zaman 4$ a bizde alırız. farketmez olur mu hiç saçmalamyınç
  • O zaman component kabloya yöneliyoruz, denemekte fayda var.
  • Konunun neresinde okudun bunu

Fazla bakmıyorum konuya sıram en son nasılsa Farklı bir durum olursa cep telefonundan ulaşabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

o3 ve esef kadıköyde softmod yaptıracağız gibi birşeyler diyorlardı bilmiyorum net hatırlamıyorum ama dönerler p.tesiye kadar.
  • hdmi bağlansa farkedermi şöyle bi aparat ile..
    www.dealextreme.com
    DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
    http://www.dealextreme.com/p/wii-to-hdmi-720p-1080p-3-5mm-audio-converter-adapter-81174
  • Sizce hangisi arkadaşlar?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/WII/NINTENDO/WII-BEYAZ-KONSOL-MARIO-KART-PACK-p-55217-c-34.htm

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-nintendo-wii-siyah-wii-siyah-oyun-konsolu-+-sports-resort-+-motion-plus-paket/productdetails.aspx?I_ID=42291

• Bana göre mario avantajıyla darty'deki paket. Konsolda en son dikkat edeceğim şeydir belkide rengi vazo değil sonuçta
  • darty'de satılanda wii motion plus olmayabilir dikkat alırken bunu teyit ettirin. yoksa vatan'da satılan daha hesaplıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: esef

Bana göre mario avantajıyla darty'deki paket. Konsolda en son dikkat edeceğim şeydir belkide rengi vazo değil sonuçta

4 dolara satılan ve orijinal olmayan kablodan orijinal kompozit kabloya göre nasıl bir keskinlik bekliyorsunuz merak ediyorum deneyip yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. umarım yanılıyorumdur.

quote:

o zaman 4$ a bizde alırız. farketmez olur mu hiç saçmalamyınç

hocam bu kablo 480p görüntüyü 720 ve 1080p'ye upscale ediyor yani büyütüyor. dolayısıyla 720p veya 1080p kaynaklı bir görüntüdeki verimi alamayacağın aşikar. 37 dolar da az para değil. çok güvenilir değil bence.

quote:

Orijinalden alıntı: intifada54
    hdmi bağlansa farkedermi şöyle bi aparat ile..
    http://www.dealextreme.com/p/wii-to-hdmi-720p-1080p-3-5mm-audio-converter-adapter-81174

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 13 Haziran 2011; 20:58:37 >

• quote:

Bu ürün sadece Wii'nin hdmidan bağlanmasını sağlıyor. Görüntü kalitesini component kablo kadar gösteriyor yani daha fazla arttırmıyor. Görüntü kalitesini de arttırdığını iddaa eden bir çevirici aparat vardı ve fiyatı yaklaşık olarak 70 dolardı. Şu an linkini bulamadım gerçi.

Bir de arkadaşlar lcd tv kullanıyorsanız component kablo şart. Wii'nin içinden çıkan compozit kablo ile lcdde çamur gibi görüntü alırsınız. Yalnız her component de aynı kaliteyi vermiyor. Kimisi kalitesiz olduğundan parazitlenme, görüntüde titreme yapabiliyor. Zamanında 20 tllik yan sanayi bir kablo almıştım ve hddsiz taktığımda görüntü güzelken wiiye hddimi bağladığımda yalıtımı iyi olmadığından görüntüde titreme yapıyordu. Haliyle de iade etmek zorunda kaldım. Eski tip tüplü tvlerde en iyi görüntü wiinin orj. RGB kablosu en iyisiymiş ama denemek kısmet olmadı. Gene yan sanayi RGB kablo almıştım ama adamlar çakallık olsun diye compozit kabloyu sadece scarta çevirmişler tabii ki de görüntüde her hangi bir iyileştirme olmadı. Ben de gene iade etmek zorunda kalmıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 13 Haziran 2011; 21:10:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

www.dealextreme.com

Bu ürün sadece Wii'nin hdmidan bağlanmasını sağlıyor. Görüntü kalitesini component kablo kadar gösteriyor yani daha fazla arttırmıyor. Görüntü kalitesini de arttırdığını iddaa eden bir çevirici aparat vardı ve fiyatı yaklaşık olarak 70 dolardı. Şu an linkini bulamadım gerçi.

Bir de arkadaşlar lcd tv kullanıyorsanız component kablo şart. Wii'nin içinden çıkan compozit kablo ile lcdde çamur gibi görüntü alırsınız. Yalnız her component de aynı kaliteyi vermiyor. Kimisi kalitesiz olduğundan parazitlenme, görüntüde titreme yapabiliyor. Zamanında 20 tllik yan sanayi bir kablo almıştım ve hddsiz taktığımda görüntü güzelken wiiye hddimi bağladığımda yalıtımı iyi olmadığından görüntüde titreme yapıyordu. Haliyle de iade etmek zorunda kaldım. Eski tip tüplü tvlerde en iyi görüntü wiinin orj. RGB kablosu en iyisiymiş ama denemek kısmet olmadı. Gene yan sanayi RGB kablo almıştım ama adamlar çakallık olsun diye compozit kabloyu sadece scarta çevirmişler tabii ki de görüntüde her hangi bir iyileştirme olmadı. Ben de gene iade etmek zorunda kalmıştım...

aslında benim amacım wii yi pc monitörüne bağlamaktı ..
    hdmi den başka yöntemle bağlanabilirimi.. teşekkürler

• Ben ebay den aldim kablo, 2.50 pound kablo, 1.70 de kargoya verdim...1700 tane satmis eleman hepsi olumlu yorum yapmis 10 gune gelir bilgi veririm size de...
  • valla hocam kusura bakma kadıköyde arıyorum diyen 1 -2 kişi gördüm aklımda kalmışsın :) kusura bakmayasın :)
    quote:

Orijinalden alıntı: esef

Konunun neresinde okudun bunu

Fazla bakmıyorum konuya sıram en son nasılsa Farklı bir durum olursa cep telefonundan ulaşabilirsiniz.

quote:

o3 ve esef kadıköyde softmod yaptıracağız gibi birşeyler diyorlardı bilmiyorum net hatırlamıyorum ama dönerler p.tesiye kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

4 dolara satılan ve orijinal olmayan kablodan orijinal kompozit kabloya göre nasıl bir keskinlik bekliyorsunuz merak ediyorum deneyip yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. umarım yanılıyorumdur.

quote:

o zaman 4$ a bizde alırız. farketmez olur mu hiç saçmalamyınç

aydınlatayım hocam. Piyasada çok kablo gezer kabloların hepsinin kalitesi hemen hemen aynıdır, dikkat edilecek husus kablonun malzeme kalitesidir. hdmi bağlantılarda hepsinden aynı kaliteyi alırsınız ancak bir philips ürününden daha net sonuç ve uzun vade alırsınız. bende bir optik kablo var afedersiniz uydununda wd hd makinemin de ses sistemimin de içine etti. sesi iletiyor mu ? tabiki ama yuvaları o kadar dandik ki ve de kısa sürede bozuldu ;) ses gidip gelmeler oldu...

keskinlik alırsınız ancak sürekli bir hareketten söz edersek kablo çok kısa sürede bozulacaktır. bunu bilerek almakta fayda var.

dediklerimde %100 değil %99 eminim yanılma payım vardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

aslında benim amacım wii yi pc monitörüne bağlamaktı ..
    hdmi den başka yöntemle bağlanabilirimi.. teşekkürler

Hem PS3 hem de Wii'yi bağlamak için şöyle bir kablo var. İstersen bak...

www.dealextreme.com
    http://www.dealextreme.com/p/pc-monitor-hdtv-vga-adapter-cable-for-ps3-wii-54585

• Birde şu kablolar var tüplü tv için rgb'nin en ideali olduğunu yazmışsınız bu kablolar olur mu? Alternatif olarak ne kullanılabilir.

Wii RGB

Wii RGB

• rgb kablo da pek fark olacağını zannetmiyorum.Ama katiyen mvshop ta ki kablo 90 tl yi haketmez.
  • Selam arkadaşlar.
    SOFT olayını bir türlü yaptırmak nasip olmadı.
    Makinayı alalı 2 haftayı geçti nerdeyse.

Anadolu yakasında oturuyorum küçükyalı'da.
    Yakınlarda oturan var mı bana yardım edebilecek ?
    Makinayı alayım geleyim (+ Nevale; bira-cips her ne gerekiyorsa )
    Şu 15 dakika süren olayı halledelim olur mu?
    Forum amacına hizmet etmiş olsun
    Hemde dostluğumuz pekişmiş olsun
  • Arkadaşlar internette gezinirken böyle bir siteye rastladım. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Birde şu kablolar var tüplü tv için rgb'nin en ideali olduğunu yazmışsınız bu kablolar olur mu? Alternatif olarak ne kullanılabilir.

Wii RGB

Wii RGB

Üstteki dediğim orijinal Nintendo'nun kablosu ve tvniz rgb destekliyorsa görüntüyü güzelleştirdiğini söylüyorlar tabii ama 95 TL verilmez. Alıcaksan şuraya bakabilirsin. Kargo parasıyla beraber 55-60 TLye geliyor. 2.'si ise benim alıp da işe yaramayan kablonun aynısı tabii resimdekini yolluyorsa. Ayrıca yanlış bilgi yazmışlar RGB kablo ile 480p görüntü alınmaz. O yüzden pek güvenmemek gerekir. Tüplü tv için ne yazık ki başka alternatif yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 14 Haziran 2011; 19:40:27 >

• ne nevale mi :) bira cips patates pizza mi :) aman aman .) hadi bira neyse yerine neler gelebilir :)

Hocam Zarisle gorus hesabina bir ucret yatirman gerekiyor oyun yolda bana geliyor finallerimden dolayi malesef ilgilenemem kagithanedeyim bende m.koyde. Ama oyunu bulusup veririm aksaminada msnde face de sana 10 dakikada anlatirim yaparsin olur biter uyarsa. Boylelikle uzun sure beklemis olmazsin. Yok yapamam dersen hepimiz din kardesiyiz kac yillik uyeligimiz var. Urunu kutusunda kargola bana adres vereyim seri nosunu falan herseyini al istersen guven sorunun varsa zaten benim makinemde yeni 2 3 haftalik, ben yapayim softmod unu sana geri gondereyim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.