Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende yeni wii aldım.soft mode yapınca mario ları falan netten indirip oynayabiliyoruz anladığım kadarıyle.Soft mode yapma grubu hala devam ediyorsa bende katılmak isterim.ücretini ödeyip soft mode yapma ve kargolama yapılıyor galiba.ilgili arkadaş bana mesaj atarsa sevinirim.iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurtan1970

arkadaşlar bende yeni wii aldım.soft mode yapınca mario ları falan netten indirip oynayabiliyoruz anladığım kadarıyle.Soft mode yapma grubu hala devam ediyorsa bende katılmak isterim.ücretini ödeyip soft mode yapma ve kargolama yapılıyor galiba.ilgili arkadaş bana mesaj atarsa sevinirim.iyi günler

Soft mode icin bir oyun gerekiyor arkadaşlar paralarını birleştirip oyunu birlikte alıyorlar ve sırasıyla birbirlerine kargoluyorlar evde o oyun cd si sayesinde kendileri yapıyorlar soft mode u sanırım
  • bende bu işlemi yapan yani oyunu alan arkadaşlardan yardım bekliyorum.aynı şekilde soft mode yapıp(ücretiyle) tekrar onlara kargolayabilirim.
  • Ben de wii almayı ve soft mod yaptırmayı düşünüyorum, mesajım bulunsun..
  • arkadaşlar
    bende nintendo wii almayı düşünüyorum ama çok paket var hangisi alcam bir türlü karar veremedim

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-nintendo-wii-siyah-wii-siyah-oyun-konsolu-+-sports-resort-+-motion-plus-paket/productdetails.aspx?I_ID=42291

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-wii-hw-mario-25th-wii-hw-mario-25th-anniversary-pak-nsmb-limited-oyun-konsolu/productdetails.aspx?I_ID=49078

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-mario_kart_white-wii-hw-white+mario-kart-pak/productdetails.aspx?I_ID=54834

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-wii-sports-resortpak-wii-beyaz-oyun-konsolu-+-sports-resort-+-motion-plus-paket/productdetails.aspx?I_ID=45852

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-wii-fit-plus-paket-wii-+-siyah-wii-remote-ve-nunchuk-+-siyah-wii-balance-board/productdetails.aspx?I_ID=51233

arasında bir fark varmıdır? yada bu nintendonun olmazsa olmaz parçaları hangi pakettedir.

dr'ye uğradım tam alcam bir sürü paketi var hangisi alcam karar veremedim siyahı beyazı kırmızısı hiçde anlamıyorum bu konunda yardımcı olursanız çok sevinirim?

• Darty den mario pack al, 289 a inmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

çok bir farkları yok.

wii fit denen meretle fit olmak için egzersiz yaparım diyorsan almanı tavsiye ederim.

onun dışında biraz renk ve zevk meselesi seçiminiz.birde ilk planda softmode yapana kadar hangi oyunları oynamak istersiniz?wii sports resort tavsiye ederim şahsen ben ...

d&r 'da playcard'a %25 puan var.sanırm ykb pos'undan geçirmen gerekiyor ...
    bazım mağazalarda 300tl üzeri alışverişe 100tl hediye çeki de var diyenler vardı ne kadar doğru bilemiyorum ...

play card'ınız varsa d&r 'dan istediğini seçin alın.
    sonrasında kollar almanız gerekecek.bunu orjinal de alabilirsiniz yurtdışı sitelerden çakma şekilde de ..
    dikresiyondur tüfektir plastik birşeyler almak için yurtdışı siteleri var gayet uygun fiyatlı.

benim istediğim oyunlar inş doğru anlatıyorum:):) hareketle oynanan oyunlar var ya tenis filan onlar onları oynamak istiyorum bide bu dediğiniz soft mode olayı zormudur aslında mario manyağıyım

http://www.hepsiburada.com/Liste/nintedo-wii-hw-whitemario-kart-paketi/ProductDetails.aspx?productId=oyunnor342777&categoryId=1201455

bunu alsam nasıl olur? bu paketlede oynayabilirim deilmi tenis gibi hareketle oynanan oyunları yada şöyle sorayım hareketle oynamak için hangi apart gerekli:)

• Şu anda en avantajlısı hepsiburada ve darty deki 289 tl lik mario kart paketleri gibi kardeş hepsinde standart olarak kumandalar ve nunchuklar oluyor hepsi aynı alet yani bazısında spor oyunları oluyor bazısında onun yerine mario kart oyunu ve direksiyon oluyor ben şahsen hepsiburada dan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Şu anda en avantajlısı hepsiburada ve darty deki 289 tl lik mario kart paketleri gibi kardeş hepsinde standart olarak kumandalar ve nunchuklar oluyor hepsi aynı alet yani bazısında spor oyunları oluyor bazısında onun yerine mario kart oyunu ve direksiyon oluyor ben şahsen hepsiburada dan aldım

hepsiburada bende bakıyorum bu tenis gibi hareketli oyunları oynabiliyorum değilmi bu hepsiburadadaki paketle bende bunu alcam galiba bu pakette softmode oluyor değilmi?
  • hocam çok iyi fiyat. almayı düşünüyorsan kaçırma derim. bu paketin içinde wii sports yok ama softmod yaptıktan sonra oynayabilirsin. motion plus da olduğu için ekstra sadece istersen balance board alabilirsin. o da her oyunda gerekmiyor fakat ben egzersiz yaparım diyorsan veya aşağıdaki gibi bir oyun oynarım diyorsan onu da alabilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: furkmid

quote:

Orijinalden alıntı: o3

çok bir farkları yok.

wii fit denen meretle fit olmak için egzersiz yaparım diyorsan almanı tavsiye ederim.

onun dışında biraz renk ve zevk meselesi seçiminiz.birde ilk planda softmode yapana kadar hangi oyunları oynamak istersiniz?wii sports resort tavsiye ederim şahsen ben ...

d&r 'da playcard'a %25 puan var.sanırm ykb pos'undan geçirmen gerekiyor ...
    bazım mağazalarda 300tl üzeri alışverişe 100tl hediye çeki de var diyenler vardı ne kadar doğru bilemiyorum ...

play card'ınız varsa d&r 'dan istediğini seçin alın.
    sonrasında kollar almanız gerekecek.bunu orjinal de alabilirsiniz yurtdışı sitelerden çakma şekilde de ..
    dikresiyondur tüfektir plastik birşeyler almak için yurtdışı siteleri var gayet uygun fiyatlı.

benim istediğim oyunlar inş doğru anlatıyorum:):) hareketle oynanan oyunlar var ya tenis filan onlar onları oynamak istiyorum bide bu dediğiniz soft mode olayı zormudur aslında mario manyağıyım

https://www.hepsiburada.com/Liste/nintedo-wii-hw-whitemario-kart-paketi/ProductDetails.aspx?productId=oyunnor342777&categoryId=1201455

bunu alsam nasıl olur? bu paketlede oynayabilirim deilmi tenis gibi hareketle oynanan oyunları yada şöyle sorayım hareketle oynamak için hangi apart gerekli:)

• quote:

quote:

Şu anda en avantajlısı hepsiburada ve darty deki 289 tl lik mario kart paketleri gibi kardeş hepsinde standart olarak kumandalar ve nunchuklar oluyor hepsi aynı alet yani bazısında spor oyunları oluyor bazısında onun yerine mario kart oyunu ve direksiyon oluyor ben şahsen hepsiburada dan aldım

hepsiburada bende bakıyorum bu tenis gibi hareketli oyunları oynabiliyorum değilmi bu hepsiburadadaki paketle bende bunu alcam galiba bu pakette softmode oluyor değilmi?

Tenis filan tabiki olur spor oyunları da dahil wii ye cıkan her oyunu oynayabilirsin

• quote:

quote:

quote:

Tenis filan tabiki olur spor oyunları da dahil wii ye cıkan her oyunu oynayabilirsin

çok teşekkürler yadımlar için hb den alayım bende bu softmode olayı peki ben tek başıma halledebilirmiyim yoksa illa biryere götürmemmi gerekiyor?

• Softmode yasal bir olay değil onu öncelikle belirteyim, ikinci olarak softmode icin lego pirates oyun cd sine ihtiyac var sanırım arkadaslar ortaklasa alıp sırayla birbirlerine kargo ile o cd yi yollayıp evde kendileri softmod kuruyorlar kendin kurabilirsin evde ama o cd den olması gerek orjinalinden.
  • o değilde oyun sağlammış yalnız.
  • arkadaşlar darty ankara da nerede var bi türlü bulamadım nerede var wii alcam da çünkü en ucuz orada ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

arkadaşlar darty ankara da nerede var bi türlü bulamadım nerede var wii alcam da çünkü en ucuz orada ..

Hepsiburada.com da darty ile aynı fiyat 289 tl darty mağazaları için

http://www.darty.com.tr/e_commerce//tr/home/magaza_hizmetlerimiz/magazalarimiz.cfm
  • sadece 1 tane mi var yaaa ankara da ben forum ankarada falan vardır diye biliyodum ... :D neyse teşekkürler
  • Arkadaşlar wii'nin online'ına kayıt olurken ülke olarak nereyi seçiyorsunuz ?
  • hocam ingiltere seçmek zorundasın yoksa internete bağlanamıyorsun.açarken türkçe seçtiysen ayarlardan gir ingiltere yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 16 Haziran 2011; 4:40:53 >
  • Öncelikle Zaris'e çok teşekkürler. Bende CD ortaklığına katılmak istiyorum. Basit bir işlem gibi görünüyor. Öğretmenim ve yıllar sonra oğlum için tekrar oyun konsolu aldım. PS1 vardı bende fifa 99 oynuyordum, Resident Evil de oynuyorduk. Şimdi kocaman adamlar olduk ama hiç bir zaman oyun oynama işinde vaz geçmedim. Wii'nin hareket halinde oynanması çok güzel yoksa Play Station'u hiç unutamam.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.