Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ya ben wii yi alcam oyun olan paket ama bu oyunları yükleyemiycem mi sd kart takmadan bu ne saçma bi iş .... ben sd karta da en az 100 lira para vercem 32 gb için ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

ya ben wii yi alcam oyun olan paket ama bu oyunları yükleyemiycem mi sd kart takmadan bu ne saçma bi iş .... ben sd karta da en az 100 lira para vercem 32 gb için ....

Beyefendi anlamadim neden bahsediyorsunuz ? Neden 32gblik bir kart ?. Mantikli olan zaten bu oyunlari yukleyememeniz. Yukleseniz oyun yapmazlar zarardan.

Hatta soyleki sony her ps3 satisindan zarar ediyor. Ancak buna ragmen cok ciddi bir cirosu var. Nasil ? Bu oyun uretwn sirketlerle anlasip oyunlarin korsan oynanamasi icin anlasiyorlar ve her oyundan yuzde 10gibi bir karla ciroyu arrtiriyorlar.

Velhasil alacaginiz urun muhtemelen 4.3E olacak. Bunuda suan softmod yapabilirsiniz. Size lazim olan sadece 2gb lik bir kart. Ve bir flash bellek yada hdd.

Diger sorunlariniza cozum buluruz. Dedigim o ki kirilamamasi normal bundan yakinmamalisiniz

• teşekkürler ama ben onbu demiyorum .. ben kırdırmıycam orjinal alcam oyunları kırdırınca garanti kapsamı dışına çıkıyor bu yüzden kırdırmayınca kendi kafızasına oyun yükleyebiliyomuyuz ?*? sd karta falan gerek oluyo mu?? sorum sadece bu ?? teşekkürler
  • quote:

teşekkürler ama ben onbu demiyorum .. ben kırdırmıycam orjinal alcam oyunları kırdırınca garanti kapsamı dışına çıkıyor bu yüzden kırdırmayınca kendi kafızasına oyun yükleyebiliyomuyuz ?*? sd karta falan gerek oluyo mu?? sorum sadece bu ?? teşekkürler

hocam orjinal alınca zaten cd takıp oynuyorsun sd karta felan gerek yok + softmod yapınca garanti kapsamına çıkmıyor.bu softmod'un anlamı zaten anlam olarak makinenin içini kurcalamadan korsan oyunları oynamana yarayan birşey.hardmod yani çip takmak ile ilgili olursa makinenin içini değiştirdiğiniz için garanti bozuluyor.

sonuç olarak softmod yapıp oynarsan orjinale para vermezsin garantide gitmez

softmod yapmazsan artık orjinallere ödersin para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 17 Haziran 2011; 22:00:59 >

• en dandik oyunun 150 lira olduğunu düşününce piyasada -yurtdışını demiyorum- 2 oyun =koskoca wii.

saçmalık. ürün nasıl bir bozukluk yaşayacak ki garantiye veresiniz . remote bozulur nunchuck bozulur.;) bu aletler kolay kolay bozulmaz.

amacımız sizi doğru yönlendirmek yoksa gidin alın yapın. farklı fikirler söylemişler softmod garantiyi etkilemez için yüzeysel bir program bu. ürünü verirsiniz garantiye garanti yeni yazılım atar hepsi silinir gider ;;
  • çok teşekkürler kafamda soru işareti kalmıştı çünkü önceki yorumlarda birisi oyunları oynamak için sd kart gerek demişti çok teşekkürler 2 güne alıyorum darty den yardımınız için çok teşekkürler :)
  • rica ederiz ne demek. amacımız yardım zaten elimizden geldiğince.
    dediğimiz gibi softmod garantiden çıkarmaz. ha 4.4 versiyon çıkar o zaman softmod olmaz o kadar zaman beklememk için hard yapabilirsiniz ama şuan 4.4 yok sanırım zaten rahat olun o konuda ;)

hayırlı olsun hoşgeldiniz.
  • merhabalar arkadaşlar ben d&r dan kırmızı aldım yanlış mı yaptım? kızlar kırmızı istedi soft mod olayı tırt mı bunun aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldcyclist -- 17 Haziran 2011; 23:01:58 >
  • quote:

çok teşekkürler kafamda soru işareti kalmıştı çünkü önceki yorumlarda birisi oyunları oynamak için sd kart gerek demişti çok teşekkürler 2 güne alıyorum darty den yardımınız için çok teşekkürler :)

hocam onu ben dedim :D ama softmodu yaptıktan sonra sd kart istiyor :D sd kart olacak yani allahın emri softmod yaptıktan sonra yoksa korsan oyunlar çalışmıyor softmod yapsan bile.1gblik bir sd kart duracak makinede@

@@@@@@@@@@@@@@@@ayrıca kırmızı wiide gayet iyi softmodlanabilir hiç bir farkı yok sadece kırmızılar benim bildiğim mariokart oyunu var.zaten softmoddan sonra hangi oyun olduğu önemli olmuyor hepsini oynayabiliyorsun nasıl olsa.
  • yarın alıyorum ama son bi soru normal tv de güzel gözükü yo mu kullanan var mı ?*
  • ben tüplü tvde oynuyorum 72 ekran her evde olanlardan yani bir sorun yok rahatlıkla alabilirsiniz.
  • teşekkürler :)
  • İyi geceler
    Ben de wi almayı planlayanlardanım.

bulabilirsem 4.2 versiyona sahip olan ( motion plus ayrı olan) modellerden alıp orijinal oyuna ihtiyaç duymadan softmod yapmak istiyorum.
    tabi biraz daha kaba bir remote oluyor sonradan takılan motion plus ile.

bulmassan 4.3 versiyona sahip, softmod yapmak için orijinal oyuna ihtiyacımız olan model alacağım,
    onlar içinde de en mantıklısı mario kart paketi görünüyor.

tabi orijinal oyun bulabilirsem, sıra ne zaman gelir bilemeiyorum.

diyelim problem oldu her seferinde tekrar oyuna ihtiyaç duyacağız sanırım.

bu sebeplerden eski versiyon wii arayacağım yarın...
    fiyat olarak darty en mantıklısı sanırım...

eski versiyon wii varmı biyerlerde???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alos2000 -- 18 Haziran 2011; 6:41:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

o tamamen şans aslında, iyi denk geldi yani ben 10 gün süre vermiştim iyi oldu :)

sizin kablo ile bu kablo çok farklı ama, önce tam olarak ne istediğinize karar verip ona göre hareket edin isterseniz, bir bilene de danışın kablo konusunu...

Taylanım kelepire aldığın parçalardan banada al yahu daha pes6 siparişi vericem bir türlü denk gelmedi şu gariban mottoyuda hatırla arada sırada :) wii fit istenmi panpa hatun gelicek söyleyem 2 dene getirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alos2000

İyi geceler
    Ben de wi almayı planlayanlardanım.

bulabilirsem 4.2 versiyona sahip olan ( motion plus ayrı olan) modellerden alıp orijinal oyuna ihtiyaç duymadan softmod yapmak istiyorum.
    tabi biraz daha kaba bir remote oluyor sonradan takılan motion plus ile.

bulmassan 4.3 versiyona sahip, softmod yapmak için orijinal oyuna ihtiyacımız olan model alacağım,
    onlar içinde de en mantıklısı mario kart paketi görünüyor.

tabi orijinal oyun bulabilirsem, sıra ne zaman gelir bilemeiyorum.

diyelim problem oldu her seferinde tekrar oyuna ihtiyaç duyacağız sanırım.

bu sebeplerden eski versiyon wii arayacağım yarın...
    fiyat olarak darty en mantıklısı sanırım...

eski versiyon wii varmı biyerlerde???

bugün alacağım 4.3 versiyon yani orijinal oyun gerektirenden.

orijinal oyun sırasını oluşturan arkadaş sırayı güncellerse sevinirim.
    ne zaman sıra bize gelir öğrenebilirmiyiz?
    ve maliyeti ne oluyor.
    adres:istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alos2000 -- 18 Haziran 2011; 6:55:37 >

• o3@ hocam rehberi pmledim.

@@@@@

arkadaşlar softmod ortaklığı listesi günceldir.şuan 3.arkadaşımızda cd.son 2 arkadaşta halledince işini sırasıyla ekstra dolaşımlara başlayacağız.
  • herkeze merhaba vatandan 289tlye spariş vererek bende aranıza katılmış bulunmaktayım;)
  • Zaris ve Blood_Stain olmasaydı ben hala Wii alamamış olacaktım.. Istiyordum ama hep erteliyordum, onların hevesi sayesinde gaza gelip, araştırıp, karar verdim ve aldım nihayet dün.. Zaris'e ve Blood_Stain'e çok teşekkürler..

Gelelim nasıl aldığıma; epey kafa patlattım benim için en iyi hangisi olur diye..
    En azından 2. remote orjinal olsun diye düşündüğüm için, ilk etapta resort + sport oyunları daha çekici geldiği için ve darty'nin aksesuar %50 kampanyası cazip olduğu için toplamda 363 TLye Siyah Wii sport + resort paketini ve siyah remote plus aldım..
    Mariokartlı paketi ve içinden kumanda çıkan Resort oyununu almayı düşünerek girmiştim mağazaya ama sport oyunlarını oynamayı çok istediğim için az önce anlattığım şekilde aldım.. Siyahın da cazibesi var ne yalan söyleyeyim..;)

Dün akşam sadece biraz kurcalayabildim, asıl ayarlarla birazdan ilgileneceğim.. Başlangıç için her türlü tavsiyeye açığım..

Eğer becerebileceğime güvenirsem ben de hemen soft mod olayına girmek istiyorum.. Şu rehberi bana da pm atar mısınız bir inceleyelim bakalım.. Son olarak yaşasın Acemi Wii Kardeşliği..:)

• arkadaşlar herşey bir kenara şu oyunları indirebileceğimiz siteleri bi listeleyelim. yok yani wii sports+resort oyunumda gitti :) marioda çok hareketesiz :D
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.