Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

MotionPlus tam olarak nedir daha hassas mı yapiyor ? yeni wii aldım pek bilgim yokta

Evet daha hassas algılaması ama eski oyunlarda bir işe yaramıyor bildiğim kadarıyla. Motionplus isteyen oyunları da eski kolla direk oynayamıyorsun. Motionplus eklentisi takman gerekiyor ya da direk motionplus içinde olan kolla oynayabiliyorsun...

ucuza hangi siteden remote veya motionlu remote alabiliriz?

ayrıca klasik kol için gamecube kolumu yoksa beyaz wii kolumu tavsiye edersiniz?

hocam bizim remote ve nunchuck satın alıp kullandığımız site bu konunun anasayfasında mevcut. ordan güvenle alabilirsiniz. özellikle nunchuck ve remote gerçekten işe yarıyor.

tam link vermeniz mumkun mu sizin aldiginiz onu siparis vereyim bende :)

• nunchuck

http://www.buyincoins.com/details/nunchuk-nunchuck-controller-for-nintendo-wii-console-product-2236.html

motionplus dahili remote

http://www.buyincoins.com/details/remote-controller-built-in-motion-plus-for-wii-w-case-product-2923.html

klasik kontroller olarak bunu aldım

http://www.buyincoins.com/details/new-classic-pro-controller-for-nintendo-wii-remote-game-product-2074.html

@DasheriM

hocam wiiyi en son geçen gece açmıştım bir daha açınca işten vakit bulursam sizi ekleyeceğim bende sağolun.

klasik kontroller için referans yazmayı unuttum. hocam kol aslında tatmin edici düzeyde. çok fazla beklenti içine girilmemeli, yön tuşlaru çok hafif yumuşak ama bu yumuşaklık bence negatif yönde çünkü parmağın kayıyor koşarkan vesaire. burdan notunu kırdım.

ele avuca çok güzel oturuyor, pasş şut vs tuşları on numara.

tepedkei depar tuşları vesaire onlarda dandik duruyor ama orta not verilebilir iş görüyor.

sonuç olarak profesyonel birşey değil, hayal kırıklığına uğramadım, çok iddialı olmayan biri için çok rahat oynatıyor.

resimlerindeki gibi parlak ama sadece ön yüzü güzel gözüküyor. kol hafif ve dandiklik hissi veriyor orası kesinç. malzeme zaten dandik.

önemli olan işlevi diyorum ben

ben kral pesciyim en kaliteli kolda oynarım diyecek adama gelmez ama onu söyleyim. ben şahsen tavsiye ederim. fiyatı ucuz kenarda dursun birileri gelince çıkarır takır takır oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Temmuz 2011; 15:40:52 >

• Cihazı aldığımdan beri günde en az 2-3 saat oynuyorum.Her kullanımdan sonunda cihazı düğmesinden kapattıktan sonra biraz bekleyip fişini çekiyorum.Sizce bunun sakıncası var mıdır ? Yani Wii kullanılmadığı zaman bekleme konumunda mı durmalıdır yoksa fişini çekip öyle bırakman en mantıklısı mıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum :)
  • ben aldığımdan beri fişini çekiyorum hocam yanan ışık takıntım olduğu için kapatırım yani dayanamam :D şu ana kadar bir sorun çıkmadı bende.
  • ben cihazı her oynadıktan sonra geri kutuluyorum hocam :)

bu arada Zaris 2 3 ay oldu be dostum bu işin filizini atalı.

gözlerim yaşardı.
  • aynen blood grubumuz çok faydalı işlere imza attı. el birliği ile çok kişi yüksek miktarlara gerek aparat olsun gerek yumuşatma konusunda büyük fayda sağladı.

benim bile bu çin siteleri olsun yumuşatma olsun en az 300 lira cebimde kaldı, yardımlaşma dediğin böyle olur
  • son zamanlar pek bende ilgilenemiyorum konuyla bir kaç sorunum var çözeyim keyifleneceğim dualarınızı eksik etmeyin. kusura da bakmayın :)

elimde şu an 2 zapper 3 nunchuck 2 remote var. 1 remote daha alacağım. eminim ki hiçbir konsol yada oyun 5-6 kişilik arkadaş ortamını nintendo wii kadar eğlendirmeyecektir. alın arkadaşlarınızı ve super mario bros oynayın tennis oynayın vs.

en iyi 5 oyu istemiştim 2 tanede 2 kişilik zapper oyunu istemiştim zahmetolmazsa...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

MotionPlus tam olarak nedir daha hassas mı yapiyor ? yeni wii aldım pek bilgim yokta

Evet daha hassas algılaması ama eski oyunlarda bir işe yaramıyor bildiğim kadarıyla. Motionplus isteyen oyunları da eski kolla direk oynayamıyorsun. Motionplus eklentisi takman gerekiyor ya da direk motionplus içinde olan kolla oynayabiliyorsun...

ucuza hangi siteden remote veya motionlu remote alabiliriz?

ayrıca klasik kol için gamecube kolumu yoksa beyaz wii kolumu tavsiye edersiniz?

Ucuza ürün alabileceğin 3 Çin sitesi yazayım.

www.dealextreme.com
    www.buyincoins.com
    www.miniinthebox.com

Joypad konusuna gelince. PES oynamak için istiyorsan gamecube kolunu geçeceksin çünkü PES serisinde desteği yok. Çin sitelerinden alınan wii joypadleri de oldukça kalitesiz ne yazık ki. Onun yerine PS2 kolunuz varsa PS2-Wii çevirici aparat alırsan çok daha iyi olur. Linki de şu...

www.miniinthebox.com
    Products Not Found - www.LightInTheBox.com
    http://www.miniinthebox.com/playstation-2-ps2-to-wii-control-pad-adapter_p154369.html

http://www.dealextreme.com/p/playstation-2-ps2-to-wii-controller-adapter-13-5cm-cable-23206

@Zaris
    Joypadleri beğendin mi yoksa dediğim gibi kalitesiz mi çıktı? Bir de üst sayfada yazdığım friend kodlarla beni eklersen sevinirim. Seni hem Wii'den hem de Mario Kart'dan ekledim...

PS2 to Wii Controller Adapter bu ürünü 5.7 dolara nasıl alabilirim ? garanti sanal kart ile 10tl lik oluştursam sorun çıkmadan alabilirmyim kargoda bedava diyor?

wii beyaz klasik kol almamızı tavsiye edermisiniz?

Dealextreme ve Buyincoins sitesi sadece paypal kabul ediyor. Paypal hesabınız yoksa Miniinthebox'tan alabilirsin. Ben direk kredi kartıyla oradan alışveriş yapıyorum. Herhalde sanal kartı da kabul eder. Ürünler Çin'den geldiğinden 10-15 gün içinde eline ulaşır. Klasik kolu 2 kere farklı ürün alıp da geri iade ettiğim için pek tavsiye etmiyorum.

@Zaris

İyi bari işine yaradıysa sorun yok ama dediğim gibi orj PS2 kolu olanlar çevirici alması çok daha mantıklı bence...

• slm dostlar
    mation plus lu olan bu değilmi sipariş geçecem resim temsili galiba yazmıyo üstünde
    www.focalprice.com
    Buy Smartphone, TV Box, Smart Bracelet, Vr Headset, Drone, Cell Phone accessories from FOCALPRICE.COM - focalprice.com
    http://www.focalprice.com/GW388B/2in1_Remote_Controller_with_Motion_Plus_for_Nintendo_Wii_Black.html

• www.dealextreme.com
    DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
    http://www.dealextreme.com/p/remote-with-motionplus-silicone-sleeve-nunchuck-controller-set-for-wii-black-56395

www.dealextreme.com
    DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
    http://www.dealextreme.com/p/remote-and-nunchuck-controller-for-wii-black-32010

Bunlar arasında ne fark var?

• forumdan aldığım ikinci el (ama her yönüyle sıfırdan farksız) wii ile ben de wii'ciler arasına katılmış durumdayım. makinede yumoş kullanılmamış. Ama şu anda içinden çıkanlarla bile çoluk çocuk yeterince keyif alıyoruz. Wii alma kararımızdan beri bu konunun takipçisiydim zaten. Çokça faydasını gördüm. Konuyu açan ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1985

bi soruda ben sorasyım tam emin olayım shopto.net adresinden bu oyunu alınca yumaşatma işlemini kendim yapabilir miyim oyun bu mudur birde yanında pal filan yazmıyo doğru oyunu mu seçmişim ona göre sipariş vericem yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.shopto.net/WII/VIDEO%20GAMES/WIILE03-Lego%20Batman%20The%20Official%20Video%20Game.html

bu bağlantıda ki oyunda in stock yazıyor bazılarında on sale bazılarında preorder bunlardan hangisini almak gerek en çabuk hangisi gelir ? in stock stokta anlamında değil mi ve on sale satışta anlamında ikisini de sipariş verebilir miyiz ?

bu sorulara cevap vermeye çalışayım. In stock stokta demek yani hemen gönderim yapabilirler. On sale indirimde demek, preorder ise ön sipariş demek. Ben de bu siteden aynı oyun için sipariş verdim. 23 temmuz da yaklaşık ne kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı? takipsiz kargo istedim. ama maalesef paypal adresim eski evin adresiymiş o yüzden gidip kontrol etmem gerekiyor arada kağıt bırakmışlar mı diye, ondan soruyorum.

• BestBuy'dan kalan Wii aksesuarları Teknosa'da neredeyse 1/4 fiyatına satılıyor. Speedlink gibi oldukça kaliteli aksesuarlar hem de. Bitmeden alın. 2 tane Speed-Link Wii-mote Controller Gamepad Add-on tanesi 1.25'ten aldım. 4 tane de Speed-Link Extended Racing Kit tanesi 5TL'ye aldım. 2'li renkli direksiyon 5TL falandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 25 Temmuz 2011; 2:05:39 >

• Zaris seni mario kartta ekledim dasherim ve serhat bende artk arkadas gorunuyor tatildeydm yazamadm birkac gun ozlemisim burayi :D
  • ben geçende baya online mario kart oynadım ama tur bindirildiğim el bile oldu düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ben geçende baya online mario kart oynadım ama tur bindirildiğim el bile oldu düşün

Onlineda çok iyi oynuyorlar valla. Why me??? ile bir kaç hafta önce oynamıştık. O da beni harcamıştı...
  • Mario kart ta daha 1. Olamadim cok iyiler valla en iyi 2. Vea 3. Oluyorum
  • ama farkettinizmi en zevklisi altın alma yarışmaları takımlı balon patlatma felan en zevklisi o.
  • Evet altina ayni anda daliyoruz son kalan altin olsa bide kargasa karambol hepsi :D
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.