pek anlamam ama sanırım gidip tekrar yumuşatman lazım cihazı . dönüşü yok gibi. update yapınca cihazın yumuşamaktan vazgeçtiği yzıyodu aslnda bazı sayfalarda :D
:D o yüklenen programlar duruyo (yani channel'lar) ama bilmiyorum daha dün kırdırdım .... ben internete bağlayınca update yapıyo sanıyodum ..
evet yumoş uçtu dostum tekrar yaptırman lazım vs vs geçmiş olsun. bu konuları hep forumda konuşup uyarmıştık keşke okusaydın.
quote:
Orijinalden alıntı: ronarda
Arkadaşlar aranızda Wii platformunda PES 2011 oynayan var mı ? Varsa ve izlenimlerini buraya yazarsa çok sevinirim : oynanış,grafik,kontroller vs..
Ben oynuyorum. Eski PS2 versiyonuyla aynı sayılır. Become A Legend modu yok. Onun yerine maç yaptığın takımdan kart seçerek rastgele oyuncu aldığın bir mod var. Kulüp binanı geliştirip maç sonunda kazandığın experience puanlarını arttırabiliyorsun. Grafik olarak da PS2 versiyonuyla aynı sayılır. O yüzden fazla bir kalite bekleme ama iş görüyor. Dediğim gibi PS2 versiyonunu beğeniyorsan bunu da beğenirsin...
Shopto.nett'ten Lego batman oyunum dün geldi Fırsat bulabilirsem işleme girişeceğim.
Harddiskten oyun oynayan arkadaşlara birşey sormak istiyorum, 1.5 TB diskim var, Bölünmüş halde, bunun 1 TB'ında hd filmler var, diğer 500 GB'lık kısmına oyun atsam wii çalıştırabilirmi? Yoksa diskin tamamının wii'nin desteklediği wbfs formatımı olması lazım?
Dostum burda okadar yazdilar update yapmayin diye keske bi okusaymissin
quote:
Orijinalden alıntı: GreatWhite
Shopto.nett'ten Lego batman oyunum dün geldi Fırsat bulabilirsem işleme girişeceğim.
Harddiskten oyun oynayan arkadaşlara birşey sormak istiyorum, 1.5 TB diskim var, Bölünmüş halde, bunun 1 TB'ında hd filmler var, diğer 500 GB'lık kısmına oyun atsam wii çalıştırabilirmi? Yoksa diskin tamamının wii'nin desteklediği wbfs formatımı olması lazım?
Wbfs olursa direk programla atıp oynayabiliyorsun. 2 partition olunca durum değişir mi bilmiyorum. Sürekli tak çıkar sorun olmayacaksa ve 500 gblık diğer parçasında önemli dosya yoksa istersen wbfs formatlayıp deneyebilirsin...
1 soru daha Eğer satın alan ve ürünü eline ulaşan arkadaşlar varsa linkteki ürünler arasında ne fark var, ikisindede motion plus inside fakat arada 3-4$ fiyat farkı var. Sadece renkten dolayı o kadar fark olmaması lazım. Bana nunchuck'ta lazım, buyincoins'ten alınca bu fiyatlara ilave 4-5$ geliyor
Wbfs olursa direk programla atıp oynayabiliyorsun. 2 partition olunca durum değişir mi bilmiyorum. Sürekli tak çıkar sorun olmayacaksa ve 500 gblık diğer parçasında önemli dosya yoksa istersen wbfs formatlayıp deneyebilirsin...
Tak çıkar sorun olmaz, disk wd hd player'a bağlı, yanında konsol, oyun oynayacağım zaman kabloyu diğerine takarım problem değil. Yalnız program derken?? İndirdiğimiz dosyayı direk diske atamıyormuyuz, Bu konuda bilgim yok kusura bakmayın
Wii backup maneger progrmi ile yapican harddisk e atma olayini
Tak çıkar sorun olmaz, disk wd hd player'a bağlı, yanında konsol, oyun oynayacağım zaman kabloyu diğerine takarım problem değil. Yalnız program derken?? İndirdiğimiz dosyayı direk diske atamıyormuyuz, Bu konuda bilgim yok kusura bakmayın
@pasa1849 yazmış. Wbfs formatını windows algılayamıyor. Hatta wbfs hdd takınca formatlanması gerek diye yazı beliriyor. Yanlışlıkla kabul etme sakın...
ya update yi ben internete bağlıyken yapıyo sanıyodum birden yaptı hiç bi şey anlayamadım bugün adamı arıycam .. inşallah tekrar para almaz :D
neyse arkadaşlar adamı aradım .. ücret almadan takrar softmod yapacağını söyledi ankarada wii xbox falan kırdırmak isteyenler .. teknik servis arayanlar ...
GreatWhite @ dostum bu verdiğin linklerin tek farkları renkleri.
///////////
arkadaşlar bugün 2 adet direksiyonumda geldi :D beklediğimde ufak çıktılar ama onu söyleyim yinede bu akşam oynayacağım bakalım nasıl olacak :D seti tamamladım ama.
2 adet zapper 2 adet klasik kontroller 2 adet wheel 2 adet remote 2 adet nunchuck doldurulabilir piller pil şarj aleti
vesselam benim set tamamdır :D
Sorun derken Zaris gibi seti tamamlama derdindeyim
@Zaris Hocam senin siparişler kaç günde geldi?
quote:
Orijinalden alıntı: pasa1849 Aksesuar sorunu ?
15-20 gün arası kesin geliyor , bugün pttci geldi 3. kargo artık bastı zile dediki asansöre koydum kargoyu bas gelsin
arkadaşlar bu paketteki remote motion plus'lı mıdır sizce? kusura bakmayın cevap alamadığım için tekrar soruyorum. teknosa'da 399 tl gözüküyor ama internet mağazasında kalmamış. umarım bulabilirim.