Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 27serhat

arkadslar elimde wii icin hic lullanilmamis paketinde hd goruntu kablosu var ihtiyaci olanlara 15 tl ye verebilirim

Uygun fiyat
  • eyvallah hocam
  • Dealextreme'den vermiş olduğum siparişi takip edemiyorum, site'de gönderildi şeklinde gösteriyor ama ems'den takibini yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Dealextreme'den vermiş olduğum siparişi takip edemiyorum, site'de gönderildi şeklinde gösteriyor ama ems'den takibini yapamıyorum.

Yeni kargolandıysa hemen sitelere yansımıyor. 2-3 gün içinde gözükür olur tabii takipli aldıysan...
  • arkadaslar deal extremeden alıp da kullanmaya niyetim olmadıgı zapper ve classic controller ı satmak ıstıyorum. ürünün 2 side sıfır bi skıntıları yok ama oynamadıgım ıcın bos bos duruyorlar 1 kere denendı ıkısı de geri geldıklerı posetlere kondular cok bı fiyat da ıstemiyrum aldıgım fıyatların uzerıne 5 tl koyup satıyorum kı 25 gun bekleme suresı ıcın ıyı bır bedel
    zapper 17
    classıc controller 25
  • quote:

Orijinalden alıntı: 27serhat

arkadaslar deal extremeden alıp da kullanmaya niyetim olmadıgı zapper ve classic controller ı satmak ıstıyorum. ürünün 2 side sıfır bi skıntıları yok ama oynamadıgım ıcın bos bos duruyorlar 1 kere denendı ıkısı de geri geldıklerı posetlere kondular cok bı fiyat da ıstemiyrum aldıgım fıyatların uzerıne 5 tl koyup satıyorum kı 25 gun bekleme suresı ıcın ıyı bır bedel
    zapper 17
    classıc controller 25

hocam zapper pahalı yazmışsın calassic controller pro değilse oda pahalı
  • hocam zapper fıyatlarına sahıbınden den baktım 22 tl lik var bı tane en ucuz o da garıp bı sekılde bendekının seklınde olanlar 30 tl nın altında yok. zaten bende 12 tl ye aldım 17 tl satıs fiyatı yazdım. yanı bence cok degıl 25 gun ıcın. joystıck de pro yanı farkını bılmıyorum ama kutusunun ustunde pro yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Dealextreme'den vermiş olduğum siparişi takip edemiyorum, site'de gönderildi şeklinde gösteriyor ama ems'den takibini yapamıyorum.

Yeni kargolandıysa hemen sitelere yansımıyor. 2-3 gün içinde gözükür olur tabii takipli aldıysan...

Galiba Türkiye'ye gelmiş ama bu noktadan sonraki süreç nasıl işliyor, bununla ilgili hiçbir bilgim yok doğrusu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Galiba Türkiye'ye gelmiş ama bu noktadan sonraki süreç nasıl işliyor, bununla ilgili hiçbir bilgim yok doğrusu.

Türkiye'ye giriş yaptıysa ve gümrükten geçtiyse. 1-2 gün içinde eline ulaşır. Takipliyse zaten imza almak zordundalar...

• Çinden vermiş olduğum motion plus ve nunchuk siparişi elime ulaştı, kapıma kadar problem olmadan geldiği için ptt'ye teşekkür ediyorum. Bu arada bu cihazın zevki iki kişi ile oynayınca çıkıyormuş, bunun farkına vardım.
  • quote:

Çinden vermiş olduğum motion plus ve nunchuk siparişi elime ulaştı, kapıma kadar problem olmadan geldiği için ptt'ye teşekkür ediyorum. Bu arada bu cihazın zevki iki kişi ile oynayınca çıkıyormuş, bunun farkına vardım.

hocam motion plus dedğin küçük aparat olarak mı yoksa mp özellikli remote miydi ?

memnunsan tam linkleri verebilir misin ? ben de şu ara sipariş vermeyi düşünüyorum da :)
  • Hocam link budur, ben siparişi verdiğimde çinde bir tatilmiş zannedersem, o yüzden kargoya geç verildi ama kargoya verildikten sonra 10 gün içerisinde gümrükte problem olmaksızın elime ulaştı. Ürün orijinali kadar sağlam durmasa da, fiyatını kıyasladığında düşünmeden alınıp kullanılacak bir ürün, tavsiye ederim...
    http://www.dealextreme.com/p/remote-with-motionplus-silicone-sleeve-nunchuck-controller-set-for-wii-black-56395
  • arkadaşlar bayadı yoktum , yumuşatıcı durumu ne oldu?
  • Arkadaşlar bi siteyi gezerken gördüm "Wii Fit Oyun+Bigben Balance Board+Yoga oyun=153 tl".Merak ettiğim sadece balance board 250 liraya satılırken bu üçü nası 150 liraya satılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordAngel -- 25 Şubat 2012; 9:29:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordAngel

Arkadaşlar bi siteyi gezerken gördüm "Wii Fit Oyun+Bigben Balance Board+Yoga oyun=153 tl".Merak ettiğim sadece balance board 250 liraya satılırken bu üçü nası 150 liraya satılıyor?

Big ben marka olmasindan dolati bu fiyat orjinal degil yani
  • Peki bu marka nasıldır, tavsiye eder misiniz? Orjinalinin yaptığı işleri bu da aynı şekilde yapar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordAngel -- 25 Şubat 2012; 15:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordAngel

Peki bu marka nasıldır, tavsiye eder misiniz? Orjinalinin yaptığı işleri bu da aynı şekilde yapar mı?

İyi markadir alinabilir
  • selam dostlar wii oyun satın almak için önereceğiniz yabancı güvenilir siteler hangileridir
    satın alırken dikkat etçeğimiz bişey varmı?
  • softmod desem :) + usenet
  • Elinde satabileceği siyah nunchuck ve(ya) shut gun olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.