Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun savelerini kendi hafızasına yapıyordu. Ancak artık hafıza doldu diyor. yumuşatma için olan SD kart bu hafıza için destek olmuyormu? Yeni bir SD kart mı takmam lazım ilave hafıza için. sürekli eski ve oynamadığım oyunların save dosyalrını silip yenilere yer açmak zorunda kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: slazenger

Arkadaşlar oyun savelerini kendi hafızasına yapıyordu. Ancak artık hafıza doldu diyor. yumuşatma için olan SD kart bu hafıza için destek olmuyormu? Yeni bir SD kart mı takmam lazım ilave hafıza için. sürekli eski ve oynamadığım oyunların save dosyalrını silip yenilere yer açmak zorunda kalıyorum

malsef sadece kendi hafızasıa alıyor save leri
  • İyi de 10 - 12 oyunun save dosyasını ancak alıyor kendi hafızası.Mesela call of duty oynayacağım mecburen save yapmadan oyna seçeneği ile devam ediyorum. Bunun çözümü olmalı mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

Arkadaşlar oyun savelerini kendi hafızasına yapıyordu. Ancak artık hafıza doldu diyor. yumuşatma için olan SD kart bu hafıza için destek olmuyormu? Yeni bir SD kart mı takmam lazım ilave hafıza için. sürekli eski ve oynamadığım oyunların save dosyalrını silip yenilere yer açmak zorunda kalıyorum

malsef sadece kendi hafızasıa alıyor save leri

eğer dealextreme gibi sitelerden 128mb lık bellek kartı alırsanız sorun ortadan kalkar..
  • Mevcutta yumuşatma için kullanılan hafıza kartı var üzerinde, ikinci bir kart alınca takabileceğim slot var mı wii üzerinde.
  • quote:

Mevcutta yumuşatma için kullanılan hafıza kartı var üzerinde, ikinci bir kart alınca takabileceğim slot var mı wii üzerinde.

ps2 lerin hafıza kartı gibi zaten ve slotlerı farklı..aynı slot degıl..
    ürün bu;

http://www.dealextreme.com/p/128mb-gamecube-memory-card-compatible-with-wii-4417
  • quote:

Mevcutta yumuşatma için kullanılan hafıza kartı var üzerinde, ikinci bir kart alınca takabileceğim slot var mı wii üzerinde.

ayrıca yolladığım linkteki üründeki video ya bakarsan kartın takıldığı slotu da görebilirsin..
  • Arkadaşlar orjinal balance board aldım ama wii'ye tanıtamadım senkranizasyon yapıyorum ama olmuyor.
    yardım lazım teşekkürler...
    wii siyah versiyon 4,3e softmodlu bundan dolayı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcakmak

Arkadaşlar orjinal balance board aldım ama wii'ye tanıtamadım senkranizasyon yapıyorum ama olmuyor.
    yardım lazım teşekkürler...
    wii siyah versiyon 4,3e softmodlu bundan dolayı olabilirmi?

Gadgets and Gearsyoutube
    How To Synchronize Your Wii Balance Board
    http://www.youtube.com/watch?v=yHDIIifekus
    buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

quote:

ayrıca yolladığım linkteki üründeki video ya bakarsan kartın takıldığı slotu da görebilirsin..

Bir yerde bu kart yerine normal hafıza kartları da kullanılabiliyor diye okumuştum ama sipariş verdim gönderdiğin linkteki ürünü. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

quote:

Bir yerde bu kart yerine normal hafıza kartları da kullanılabiliyor diye okumuştum ama sipariş verdim gönderdiğin linkteki ürünü. Teşekkürler.

şimdi orjinal versiyonla kullananlar için normal hafıza kartını kullanabilirsin diye düşünüyorum ama bizim wii'lerimiz yumuşacık olduğundan sd kart slotunu wii'nin çalışması için kullandığımızdan dolayı o slotu hafıza amaçlı kullanamıyoruz..haliyle linkteki ürün çözüyor sorunumuzu..bende sipariş etmiştim ala gelmedi bana ama..

• Nasil doldurdunuz yahu benim %50 si bos nerdeyse
  • arkadaslar merhaba,
    guitar hero 5 gitarı ile beraber aldım. sorum şudur ki bu gitar ile uyumlu rock band, guitar hero vs oyunların listesini nerede bulabilirim? forum bir yerde bir link vardı hepsini gösteriyordu fakat bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonussimo

arkadaslar merhaba,
    guitar hero 5 gitarı ile beraber aldım. sorum şudur ki bu gitar ile uyumlu rock band, guitar hero vs oyunların listesini nerede bulabilirim? forum bir yerde bir link vardı hepsini gösteriyordu fakat bulamadım

Harmonix Music Systems
    What legacy music game controllers are compatible with Rock Band 4?
    http://www.rockband.com/compatibility

instruments -> guitar hero 5 guitar

;)

• oyunları harddisk'e atarken wbfs veya iso formatında olmasının harddisk'de kapladığı yer açısından bir farkı oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

oyunları harddisk'e atarken wbfs veya iso formatında olmasının harddisk'de kapladığı yer açısından bir farkı oluyor mu?

Tabii ki de oluyor. Gerçi düz iso halde nasıl görür bilmem ama wii de sabittir 4.36 gb isolar. Wbfs formatında ise gereksiz dosyaları silmiş oluyoruz ve oyununa göre genelde 1-2 gb yer kaplıyorlar...
  • Nintendonun ilk gameboydan itibaren tüm gameboylarıyla oynadım ve seviyorum. PSP aldım 2 güne sıkıldım. Sizce Wii alsam durum ne olur? şehir dışında okuduğumdan çok zor alabiliyorum paradan ötürü. Para boşa gitsin istemiyorumda. Tavsiye eder misiniz? Hiç wii oynamadım ama eğlenceli diyorlar. Bir de masraflı mı? sürekli ek parçalar aparatlar almamızı gerektiren para tuzakları var mı =) ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NuWaNdA_

Nintendonun ilk gameboydan itibaren tüm gameboylarıyla oynadım ve seviyorum. PSP aldım 2 güne sıkıldım. Sizce Wii alsam durum ne olur? şehir dışında okuduğumdan çok zor alabiliyorum paradan ötürü. Para boşa gitsin istemiyorumda. Tavsiye eder misiniz? Hiç wii oynamadım ama eğlenceli diyorlar. Bir de masraflı mı? sürekli ek parçalar aparatlar almamızı gerektiren para tuzakları var mı =) ??

Evet var durust olmak gerekirse hdd alsoftmod yaptir kol al aparat al derken 5 wii parasi cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Nintendonun ilk gameboydan itibaren tüm gameboylarıyla oynadım ve seviyorum. PSP aldım 2 güne sıkıldım. Sizce Wii alsam durum ne olur? şehir dışında okuduğumdan çok zor alabiliyorum paradan ötürü. Para boşa gitsin istemiyorumda. Tavsiye eder misiniz? Hiç wii oynamadım ama eğlenceli diyorlar. Bir de masraflı mı? sürekli ek parçalar aparatlar almamızı gerektiren para tuzakları var mı =) ??

Evet var durust olmak gerekirse hdd alsoftmod yaptir kol al aparat al derken 5 wii parasi cikiyor

http://forum.donanimhaber.com/m_59324489/tm.htm şunu önerir misiniz peki?

• quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_59324489/tm.htm şunu önerir misiniz peki?

İyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.