eğridir dağ komando bilrliğindeysen doğudasın dostum
dostum komando olup da eğitim görmeyen askermi var.??
kardeş ıspratada öğrencilik yapan biri olarak geçmiş olsun diyorum ve burda yapmış bikaç arkadaşım var 2 kişi diyarbakıra biri şırnağa gitti dua et eğirdirde askerlik yapmıcaksın
ısparta dağ komando veya eğirdir dağ komando ise kesinlikle güneydoğu operasyon bölgesi demektir.
Ben de acemi birliğimi 75 gün olarak Isparta-Eğirdir dağ komando'da yaptım.
Gerçekten çok sıkı bir eğitimi var. Özellikle yemin töreninden sonra başlıyor eğitimler.
2.5 ay sonunda gidilecek yerler açıklandığında 700 kişilik 1985-2 tertiplerden yani bizden,
%95'ı Hakkari, Siirt, Tunceli %5'i Bolu-Kayseri-Kıbrıs %1'i de İstanbul ve Adana'ya düştü.
Ben de Adana'ya düşen 2 kişiden birisiydim.
ısparta piyade kom alayıysa tabiki komando eğitimi alacaksın sonra da ne çıkarsa bahtına büyük ihtimalle doğu
%99.9999 doğuya düşeceksin batıya düşsende doğuya gideceksin şekil 1-a ben
zaten sülüste eğer komando ısparta yada foça diyosa bilin ki doğudur kaçarı yok gibi bişey..Batıya düşende arada olmuyo değil ama onlarıda ordan bi süre sonra doğuya gönderiyolar..
Kardesım benım arkadasım egirdirden burdura gecmıstı kısmet ısı tamamen o tam tersı dogu ıstıyordu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme