Şimdi Ara

Acemiliği nerede yapacağımız şimdiden belli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 2008 aralık dönemi askerliğine başlayacak olan bir yedek subay adayıyım.
    İstanbul Tuzla piyade okulundaki yedek subaylık sınavı esnasında bana söylenen, ayın 10'undawww.kkk.tsk.mil.tr adresinden askerlik yerimin neresi çıktığına bakmam, ve daha sonra da o birliğime gidip teslim olmamdı.

Fakat bazı kişiler bana ısrar ile, acemiliğimi kesin olarak, 3 ay boyunca, Tuzla piyade okulunda yapacağımı, ondan sonra asıl birliğime sevkedileceğimi söylüyorlar.

Acaba onlar mı yanlış biliyorlar, yoksa ben mi? Israr ile öyle olduğu, hatta kendilerinin de bu şekilde askerliğe başladıklarını söyleyince size sormak istedim. İçinizde bilen varsa söyleyebilir mi acaba?

Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmed Han -- 6 Aralık 2008; 14:01:29 >

• arkadaşım astegmen olark yaparsan askerlıgını 3 ay kursıyer ogrencı oalrak acemılık yapıp gerı kalan 9 ayını astegmen(yedek subay)olarak yaparsıni,Eyer kısa donem olarak yaparsan asekrlıgını 28 gun acemı lık yapıp yaklasık 4 bucuk ay ustabırlıgınde olmak uzere toplam 5 ay yaparsın askerlıgını (ızınler cıkarılmıs)uzun donemde yapsan kısa donemde yapsan sınavlar 10 da acıklanır sen 14 dunde teslım olursun saygılarımla
  • Yedek subayların eğitim alacakları belli merkezler var. Biride tuzla. Balıkesir, Isparta diğer merkezler benim bildiğim.

• Devrem (bende haftaya teslim olacağım) bunlara inanmanı tavsiye etmiyorum ...

Uzun dönem yapacqak olursan tuzlaya düşme ihtimalin var evet ama diğer illerdede astteğmen eğitimi yapılıyor ve oralara düşme ihtimalinde yüksek ....

Tuzlada ortalama 10.000 kişi sınava girdi ve hepsi tuzlada acemilik yapacak diye bişey yok (bende tuzlada girdim) ...

Sonuçta düşme ihtimalin var ama kesin değil kimsede kesin diyemez ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.