Şimdi Ara

Aceminin ilk arabası ne olmalıdır ? ( 15000-25000 tl ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fortune1905

fake konu.

git nfs oyna bakim sen

fake konu mu ? Nfs mi ?

Arkadaşım bilgisayar diline aşina olduğun ortada. Yahut geceni gündüzünü ekra başında geçiriyorsun. Fake nedir bilmem.Türkçe yazarsan sevinirim. NFS oyna derken de işi nereye getirmeye çalışıyorsun anlamadım. Sadece araç konusunda yardım istedim.

ne demişler ;
    biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus da ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortmen55

quote:

fake konu.

git nfs oyna bakim sen

fake konu mu ? Nfs mi ?

Arkadaşım bilgisayar diline aşina olduğun ortada. Yahut geceni gündüzünü ekra başında geçiriyorsun. Fake nedir bilmem.Türkçe yazarsan sevinirim. NFS oyna derken de işi nereye getirmeye çalışıyorsun anlamadım. Sadece araç konusunda yardım istedim.

ne demişler ;

bilmiyorsan ne olduğunu aç google gir oku ne demek olduğunu öğren.

adamlık öğretmekte sana kaldıysa vay halimize.

• quote:

quote:

quote:

fake konu.

git nfs oyna bakim sen

fake konu mu ? Nfs mi ?

ne demişler ;

ben sonunu bilerek yazmamıştım ama siz nedense eklemişsiniz. Ben burda konu hakkında bilen arkadaşlardan yardım talep ettim siz garip garip cümlelerle konuyu kirletmeye çalışıyorsunuz. İhtiyacım olmasa zaten konu açmam kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortmen55 -- 24 Haziran 2012; 1:56:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

fake konu.

git nfs oyna bakim sen

fake konu mu ? Nfs mi ?

ne demişler ;

ben sonunu bilerek yazmamıştım ama siz nedense eklemişsiniz. Ben burda konu hakkında bilen arkadaşlardan yardım talep ettim siz garip garip cümlelerle konuyu kirletmeye çalışıyorsunuz. İhtiyacım olmasa zaten konu açmam kardeşim.Troll müsün neden böyle davranıyorsun ki ?

fake i bilmiyorsun ama troll ü öğrenmişsin ilerleme var bravo...

neyse sen bilgilenmeye devam et. hadi iyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fake konu.

git nfs oyna bakim sen

fake konu mu ? Nfs mi ?

ne demişler ;

ben sonunu bilerek yazmamıştım ama siz nedense eklemişsiniz. Ben burda konu hakkında bilen arkadaşlardan yardım talep ettim siz garip garip cümlelerle konuyu kirletmeye çalışıyorsunuz. İhtiyacım olmasa zaten konu açmam kardeşim.Troll müsün neden böyle davranıyorsun ki ?

fake i bilmiyorsun ama troll ü öğrenmişsin ilerleme var bravo...

neyse sen bilgilenmeye devam et. hadi iyi forumlar.

hey Allah'ım internet jargonunu tabiki biliyorum ancak senden Türkçe yazmanı beklediğim için böyle bir ileti atmıştım.
    Çünkü epeyce bir liseli ağzı oldu internet dünyası !
    Hani o bana yaftalamaya çalıştığın şekilde...

Neyse. Ben araçlarla ilgili yorum almak istiyorum kardeşim mümkünse cümle kurma.

• acemi söför ün eski araba kullanması gerektiğine inanmıyorum. keyfinize göre güzel araç alın. sanki acemiler arabayı çarparak ögreniyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Hocam bu araçların parçası pahalı olmasın :S

Yaş kaç senin? Smileyi görünce merak ettim.

ne demek istediğinizi anlamadım ama yaş 26. Sanırım onuna koyduğum işaretten bahsediyorsan Messengerdan kalma bir alışkanlık olsa gerek.

Biraz takintılıyım o konuda.O yüzden dikkat edin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem eyle...Başka tavsiye....O parayı verecem, millet bize güler diyecekseniz...Temiz bir dizel yada benzinli her her ne isterseniz...FIAT ALBEA - RENAULT CLİO tavsiyemdir...Tamir, parça , servis problemi asla olmayacak ve dediğiniz sınırlarda iki uygun araba.. Karar sizin..Kolay gelsin..
  • quote:

bahsettiğin arabalar bozuk yolda darmadağın olur.
    Dacia duster,lada niva falan bak bence.
    Arazi lastiğini de attır sorun yaşamazsın.
    Ayrıca acemi adam acemiliği attıracak araba arar,spor görünümlü araba kullanmayı öğrendikten sonra alınır.
    Bu kafayla 30 bini arabaya 10 bini de araba döküldükçe bakıma verir,bir güzel parasız kalırsın.
  • hocam aceminin ilk arabası diyorsun lpg diyorsun Allah korusun

25.000e çıkabiliyorsan
    Corsa
    Fiesta
    Clio (1.4 dizelleri kokluyor şirket arabası olarak kullandım)

Bu tarz arabaları öneririm

Edit: hocam karadenizin dağları kısmını okumamıştım bilemiyorum o zaman ama babamın rally antreman arabası corsa idi canavar gibi o yollarda gidiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 24 Haziran 2012; 14:11:36 >
  • Hocam otomatik araç al,ne kendini zahmete sokuyorsun ki.Kullanması kolay,park sensörü de taktırırsın bitti gitti işte.Varsa teknoloji kullanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

hocam aceminin ilk arabası diyorsun lpg diyorsun Allah korusun

25.000e çıkabiliyorsan
    Corsa
    Fiesta
    Clio (1.4 dizelleri kokluyor şirket arabası olarak kullandım)

Bu tarz arabaları öneririm

Edit: hocam karadenizin dağları kısmını okumamıştım bilemiyorum o zaman ama babamın rally antreman arabası corsa idi canavar gibi o yollarda gidiyordu

clioda 1.4 dizel yok 1.5 var ama olsun her ikiside keş

bence getz alsın zaten aklında varmış

• İlk araba diye o kadar da ucuza kaçmaya gerek yok. Lada, sahin önerenleri anlayamıyorum. İlk arabanı japon almanı tavsiye ederim. Sürekli sorun çıkarıp arabadan soguman hiç de iyi olmaz. Tavsiyem 2003 carisma avance 1.6. Bu arabaya bindikten sonra da diğerlerine araba diye binmezsin, :) Çok sağlam ve konforludur. Seni üzmez, benim de ilk arabam 99 glx carisma idi cok memnundum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ japon almanı tavsiye ederim. Sürekli sorun çıkarıp arabadan soguman hiç de iyi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erci541

İlk araba diye o kadar da ucuza kaçmaya gerek yok. Lada, sahin önerenleri anlayamıyorum. İlk arabanı japon almanı tavsiye ederim. Sürekli sorun çıkarıp arabadan soguman hiç de iyi olmaz. Tavsiyem 2003 carisma avance 1.6. Bu arabaya bindikten sonra da diğerlerine araba diye binmezsin, :) Çok sağlam ve konforludur. Seni üzmez, benim de ilk arabam 99 glx carisma idi cok memnundum.

var hocam 1.4 dizel yeni kasaları bile var şık baya şirket arabası olarak bizim şirkette yatıyo 4 tane
  • albea premi 1.3 dizel al keyfine bak, bakkalda bile parçası satılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

albea premi 1.3 dizel al keyfine bak, bakkalda bile parçası satılıyor...

Gence gitmez o yahu.Orta yaşlı Türk baba arabası o.
  • arkadaşlar yorumlarınızı okudum. Getz önermez misiniz gerçekten...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2008-model-hatasiz-servis-bakimli-68000km-de-full-getz-1-5-crdi-88608590/detay

araba 63 binde dizel...2008 model 22250 çekmiş adam fiyata...Bilen arkadaşlar F/P yorum yapabilir mi acaba.

Bir de 2005-2007 arası corsa bakıyorum diizel..Sizce fiyatları düşer mi..Max 27000 kadar çıkabilirim alman aracı olur ise..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

albea premi 1.3 dizel al keyfine bak, bakkalda bile parçası satılıyor...

Gence gitmez o yahu.Orta yaşlı Türk baba arabası o.

hocama katılıyorum :)

Arkadaşlar dediğim gibi bay bayan memuruz yeni evlendik, biraz görünüşe de önem veriyorum doğrusu :) şöyle baktıklarında hocam hayırlı olsun dedirtsin araba :) [ÇOk şey mi istiyorum acaba ]
  • Ford Ka :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.