Şimdi Ara

Aceminin ilk arabası ne olmalıdır ? ( 15000-25000 tl ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yerinizde olsam 20bin civarı bir para punto astra focus üçünden birini alırım trafiğe alışırım sürerrim sonra giderim istediğim arabayı alırım. bu araçları satarken de sorun yaşamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: votex

Ford Ka :)

olabilir
  • punto dizel alacaksın o zaman
  • Kardeş acemisin alacaksın bir Hacı Murat çarpa çarpa öğreneceksin diyen bir zihniyet türü var bizde sakın inanma çarpa çarpa araç kullanmayı öğrenen adam zaten hem öğrenememiştir hemde kasap gibi sürüyordur arabayı ondan sonra da şoförüm diye geçinen kasaplar türüyor.
    Sakın ha al doğru düzgün bir araç bin titiz kullan dikkatli kullan istersen yavaş kullan. Sadece kadınlar gibi dikizden arkaya bakmadan rahat oluyor diye 50 km hızla sol şeridi tıkamadan git yeter.
    Bu arada Citroen alma ne alırsan hatta fransız alma ne alırsan al diyeceğim de alınan arkadaşlar çıkar. Ben C4 ten çok çektim haber vereyim senin o dediğin paraya C4 de bulunabiliyor da onun için. Al bir toyota ya da mazda3 ya da honda japon ya da alman markası olsun sorunsuz bin gez. 2001 golf al mesela efsane kasa toyota corolla al avensis al eski kasa ne bileyim Benim aklımda Subaru var impreza inşallah niyetliyim yukarıda arkadaşların bazıları da önermiş demek ki iyi bir araç ondan al. Yakıt bir yere kadar tasarruftur ama bakım maliyetlidir servisindeki ustalarla kanka olmayacağın bir marka al. Bir arkadaş diyordu Citroen çok ilgili çok memnunum ustalarında bayağı ahbap olduk beni iyi tanırlar diye; tabi tanırlar servisten çıkmazki araba işte bir anormallik var ama uyanamamışsın arkadaşım dedim. Oysa gideceksin servisine almayı düşündüğün arabanın servis boşsa alacaksın o markayı çünkü servis boş demek = arıza yok demektir. Ben mesela 600 liralık parça aldım aracıma 120 de taktırmaya vereceğim 720 lira ben o parayla LPG de 8,5 depo gaz alırım ve her depo bana şehir içi en azından 360 km yol yaptırırdı. Oysa tamire gidecek o para.
    Ona göre al kardeş sorunsuz markalardan al.

Bu liste işini görür sanırım.

İngiltere' de " WhatCar" dergisinin 200 bin araç üzerinde yaptığı araştırmada MAZDA en az arıza yapan otomobiller listesinde ilk sırada yer aldı. Özellikle ikinci el otomobiller arasında 200 bin araç üzerinde ve 22 marka arasında yapılan araştırmada Mazda en az arızayla birinci sırada bulunuyor. Arıza ihtimali çok düşük olarak belirlenen Mazda Otomobilleri " dayanıklılık" ve "tamir masrafı" olarak iki ayrı bölümde incelendi ve sonuç Mazda''nın önderliği ile sonuçlandı.
    Arıza İhtimali
    1. Mazda %17
    2. Mercedes %25
    3. Toyota %26
    4. Honda %27
    5. Mitsubishi %29
    6. Volvo %30
    7. Nissan %33
    8. Fiat %34
    9. Audi %35
    10.Ford %36
    11.BMW %37
    12.Peugeot %37
    13.Subaru %37
    14.Hyundai %38
    15.Rover %39
    16.Volkswagen %40
    17.Opel %43
    18.Renault %48
    19.Saab %48
    20.Citroen %50
    21.Land Rover %53
    22.Alfa Romeo %54

• Arkadaşlar araştırma yaparken bir araç dikkatimi çekti..TATA marka..
    Araç şu
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-kazasiz-boyasiz-temiz-91221377/detay

Hem dizel, kaza boya değişen yok.Düşük km..Fiyat 14.o00...

TATA hiç duymamıştım.Sizce nasıldır ? Kullanan eden var mı acaba..Tam aradığım gibi spor bir araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortmen55

Arkadaşlar araştırma yaparken bir araç dikkatimi çekti..TATA marka..
    Araç şu
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-kazasiz-boyasiz-temiz-91221377/detay

Hem dizel, kaza boya değişen yok.Düşük km..Fiyat 14.o00...

TATA hiç duymamıştım.Sizce nasıldır ? Kullanan eden var mı acaba..Tam aradığım gibi spor bir araba

kötüleyen de var , iyi arac diyenler de var. ama genelde tavsiye edilmiyor.
    kalitesi, konforu yoktur, servis isteyen arac olarak bilinir

• Aceminin ilk arabası sağlam olmalıdır Allah etmesin bir kaza durumunda...

2 önerim var.
    1. Colthttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-yeni-kasa-yakit-cimrisi-colt-1-3-amt-91845059/detay
    2. Lancer http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ikinci-sahibinden-masrafsiz-81464188/detay
    İlanlar temsilidir.
    Karedeniz dağlarını kedi gibi tırmanır. İmkanınız varsa yeni kasalarını alın 2009+

• nissan almera derim ben de.
    dağ tepe bayır dinlemez.
  • @ nissan almera

• Tata'nın son sahibi olursun nikahına alırsın kardeş
    Hint malı pick-up ta kendini kanıtlamış bir marka ama otomobili pek tutmadı. Kia Cerato al ya da Picanto da alabilirsin bir de onlara bak. Mazda2 ler de gayet hoş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.